SOS Online biztonsági mentési áttekintés – Frissítve 2020

Az SOS Online biztonsági mentés áttekintése

Bár az SOS Online Backup általában jó munkát végez, árazási rendszerének szünetet kell adnia a vásárlók számára. További problémák a gyenge biztonság, a böngésző felületének hiánya és egyéb dolgok, amelyekről az SOS Online Backup teljes ismertetőjében olvashat.


A legjobb online biztonsági mentés

Az SOS Online Backup 2001-ben indult. 2012-ben a cég megváltoztatta nevét Infrascale-ra, de fő felhőalapú biztonsági terméke megőrizte a régi nevet. Az SOS Online Backup árai nem tudnak versenyezni azokkal a szolgáltatásokkal, amelyekről online biztonsági mentési áttekintésünkben beszélünk, de ez nem azt jelenti, hogy nem kap pozitív pontokat.

Ez magában foglalja az olyan szolgáltatásokat, mint a NAS és a mobil biztonsági mentés, a privát titkosítás, a valódi archiválás és a korlátlan verziózás. Ennek ellenére hiányzik olyan fontos funkciók, mint a böngésző a fájlokhoz való hozzáférés, a folyamatos biztonsági mentés és a két tényezővel történő hitelesítés, ami vegyes érzéseket vált ki nekünk.

Ha biztonsági másolatot kell készítenie üzleti eszközeiről, akkor használhatja az SOS Online Backup irodai verzióját, de vegye figyelembe, hogy az ár is szenved, amely csak azok számára vonzó, akik nem gondolják, hogy extra pénzt vérznek.

Ebben az SOS Online biztonsági másolat-áttekintésben részleteket fogunk adni a jóról és a rosszról, ezért maradjon velünk, ha többet szeretne megtudni a szolgáltatásról. Ennek ellenére, ha úgy gondolja, hogy hátrányai meghaladják az előnyeit, akkor alternatívákat keressen a legjobb online biztonsági mentési összehasonlításunkban.

erősségek & Hiányosságok

Az SOS Online Backup alternatívái

Jellemzők

Az SOS Online Backup biztonsági másolatot biztosít az eszközökre és az okostelefonokra. Nagyon jó az okostelefonok biztonsági mentése, mert sok versengő biztonsági mentési szolgáltatás kizárólag a számítógép biztonsági mentésére szolgál. A biztonsági másolat készítésével biztos lehet abban, hogy a fájlok biztonságban vannak a merevlemez-meghibásodások vagy más szoftverhibák által okozott veszteségekkel szemben..

Biztonsági másolatot készíthet korlátlan mobil eszközökről, de egyetlen előfizetés mindössze öt számítógépet korlátozhat. A legtöbb otthoni felhasználó számára ez elég, de az IDrive lehetőséget nyújt arra, hogy korlátlan telefonokat és számítógépeket készítsen biztonsági másolatot jobb áron. Erről bővebben az IDrive áttekintésben olvashat.

Az SOS Online Backup korlátlan külső meghajtókról és akár NAS-eszközökről is biztonsági másolatot készíthet. Ha további lehetőségekre van szüksége az utóbbihoz, akkor nézze meg a legjobb online biztonsági mentésünket a NAS áttekintéséhez.

Az SOS Online Backup nem korlátozza a biztonsági mentéseket a méret, típus vagy fájlok száma alapján, ami a legtöbb online biztonsági másolat esetében alapvető.

A folyamatos biztonsági mentés is tűzőkapocs, de meglepő módon azt nem az SOS Online Backup biztosítja.

Az egyetlen dolog, amit megtehetsz, az, hogy a biztonsági mentéseket óránként, napi vagy hetente futtassa. Erről többet fogunk beszélni, ha egy későbbi szakaszban a biztonsági mentés és helyreállítás folyamatáról beszélünk.

sos-backup-feltöltési limit

Egy másik hiányosság az, hogy nem állíthatja be a feltöltési vagy letöltési sebességeket, ezt a lehetőséget a modern biztonsági mentési eszközök is általában biztosítják. Lehetőség van a napi feltöltési korlátozás beállítására, de ez nem olyan hasznos, mert a biztonsági mentési műveletek miatt az internetkapcsolat megfagyhat, és megakadályozhatja más munkát..

SOS Online Backup archiválás és verziózás

Az SOS Online Backup lehetővé teszi a valódi archiválást, vagyis amikor fájlokat töröl a számítógépről, akkor azokat automatikusan nem törli a felhő. Van egy lehetőség a magán titkosításhoz is, azaz megtarthatja a titkosítási kulcsot, így senki sem, de el tudja olvasni a fájljait.

Az SOS Online Backup korlátlan fájlok verzióját is biztosítja, de ez további helyet foglalhat el. Ezért, mivel a biztonsági mentések blokk szinten működnek, azaz a fájlok csak a megváltozott részeire kerülnek biztonsági másolatot, a verziózásnak nem szabad túl sok a biztonsági mentési helyről.

Nincs lehetőség a tükörkép-mentés használatára az SOS Online Backup for Home szolgáltatással. Ehhez az eszköz üzleti verzióját kell használnia. Ha képalkotási és klónozási funkciókra van szüksége, olvassa el a legjobb képalapú biztonsági mentési és klónozási szoftvercikkünket az alternatívákról.

A legfontosabb hiányosság az a tény, hogy az SOS Online Backup nem engedi, hogy a webes felületen hozzáférjen a biztonsági mentésű fájlokhoz, ami enyhén szólva csak furcsa.

Az SOS Online Backup a jó és a rossz tulajdonságok keveréke. Keresse meg az online biztonsági mentési könyvtárat, ha további információra van szüksége a biztonsági mentés funkcióiról.

Az SOS Online biztonsági mentési funkcióinak áttekintése

SOS Online biztonsági mentési logówww.sosonlinebackup.com

Havonta 375 dollártól kezdődik, 50 GBA teljes tervért

biztonsági mentés

Biztonsági mentés ütemező

Folyamatos biztonsági mentés

Növekményes biztonsági mentés

Kép alapú biztonsági mentés

Külső meghajtó biztonsági mentése

NAS biztonsági másolat

Szerver biztonsági mentés

Hibrid biztonsági mentés

Mobil eszköz biztonsági mentése

Korlátlan biztonsági mentés

Korlátlan eszköz

Sebességfojtó

Blokk szintű fájlmásolás

Többszálú mentés

visszaállítás

Futárszolgálat

Böngésző-hozzáférés

Mobilalkalmazás-hozzáférés

Versioning

Törölve a fájlmegőrzés

Biztonság

Privát titkosítás

Nyugalmi titkosítás

Tranzitközi titkosítás
SSL

Titkosítási protokoll
AES 256 bites

Két tényezős hitelesítés

Edzett adatközpontok

Proxyszerver beállításai

HIPPA-kompatibilis

Támogatás

24/7 támogatás

Élő chat támogatás

Telefonos támogatás

E-mail támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Egyéb

Fájlmegosztás

Eszköz szinkronizálása

Ingyenes próbaverzió
15

Árazás

Az SOS Online Backup for Home-nak több szintje van, kezdve az 50 GB-os réteggel, havi 4,99 dollárért. Jó, hogy sok előfizetési szint közül választhat, ellentétben a legtöbb biztonsági szolgáltatással.

Emellett az SOS Online Backup árképzési rendszere nem nyer díjat. Sokkal drágább, mint a versenytársak által kínált. Csak az 50 GB-os képességekkel nem fog sokat elérni, és más megoldások sokkal több helyet biztosítanak a hasonló költségekhez. Például a Backblaze korlátlan biztonsági mentést kínál havonta 6 dollárért. Ha ez jó üzletnek tűnik, olvassa el a Backblaze áttekintésünket.

A többi terv sem sokat segít, mert az áraik nem jobbok. A 100 GB-os terv havi 7,99 USD, de csak 100 GB-os biztonsági másolatot kínál. Havonta 7 dollárért a BigMIND Home 500 GB-ot tesz lehetővé, amelyet több számítógép és mobil eszköz, valamint korlátlan külső meghajtó biztonsági mentésére használhat. Tudjon meg többet erről a BigMIND Home áttekintésünkben.

Hasonlóképpen, az Acronis True Image Premium 1TB terve havi 8,33 USD, míg az SOS Online Backup 150 GB-ja havi 9,99 USD. Ha az Acronis True Image vonzónak tűnik, olvassa el erről bővebben az Acronis True Image 2018 ismertetőnkben.

Az árképzés nem az egyetlen fontos kategória, de releváns. A SOS Online Backup, a magas árat, nem nyújt elegendő értéket annak indoklásához, hogy sokféle versenyképes árú megoldást vásároljon meg..

Ennek ellenére, ha érdekesnek találja az SOS Online Backup szolgáltatást, kipróbálhatja az ingyenes 30 napos próbaverziót, hogy kielégítse kíváncsiságát.

Egyszerű használat

sos-backup-bejelentkezés

Az SOS Online Backup otthoni számítógépen történő használatának megkezdéséhez le kell töltenie és telepítenie kell az asztali klienst az operációs rendszeréhez. Windows és MacOS rendszereken működik, de Linuxon nem. Olvassa el a legjobb online biztonsági mentésről szóló cikket a tanszék ötleteiről.

A telepítés körülbelül egy percig tart. Ha elkészült, be kell jelentkeznie, megadva a hitelesítő adatokat, amelyeket a fiók regisztrálásakor hozott létre.

sos-backup-desktop-kliens

A bejelentkezés után az ügyfél felkéri Önt, hogy válasszon a szokásos számlaként történő folytatás vagy a kezelt titkosításra való átváltásról, az úgynevezett „standard ultrasafe”, vagy a személyes titkosításról, amelyet „ultrasafe max” -nak neveznek. Rólunk részletesebben a biztonsági szakaszban fogunk beszélni.

Ezután fiókja készen áll, és elkezdheti a fájlok biztonsági mentését. Az asztali felület minimális, tiszta és könnyen használható. A vonzó oldalon is van. A denevérrel letapogatja a merevlemezt, hogy javaslatokat tegyen a biztonsági mentési terv létrehozására. A főablakban található egy link, amely eljuttatja a webportálhoz.

sos-backup-web-kliens

A bejelentkezés után a web kliens megmutatja az irányítópultot, amelyen megjelenik a biztonsági mentési statisztikák, például az összes felhasznált terület és az értesítések. Az ügyfél egyszerű és könnyen használható. Az oldal tetején a navigációs sáv segítségével mozoghat. Fiókmenüjének eléréséhez kattintson a regisztrált e-mail mezőjére, amely a főmenü felett található.

Az ügyfélnek vannak nézetei a folyamatok megfigyelésére és a jelentések generálására is. Megengedik, hogy átnézze a naplóit és a biztonsági mentési előzményeket. Exportálhatja őket az Excelbe, ami nagyon jó érzés. A legtöbb otthoni felhasználónak nem lesz szüksége ezekre a szolgáltatásokra, ám érdekes előnyeik vannak a verseny felett.

sos-backup-web-számla-razzia

A webes ügyfél másik hasznos tulajdonsága az, hogy megtakaríthatja a biztonsági mentési helyet megőrzési és verziókészítési házirendek beállításával. Ezenkívül elérheti az SOS Online Backup támogatási portálját, és keresse meg eszközét.

A web kliensnek számos funkciója van, de nem képes hozzáférni a felhőben tárolt fájlokhoz. Ez a mulasztás meglepő, mert a legtöbb biztonsági mentési megoldás lehetővé teszi ezt. Az SOS Online Backup segítségével az asztali alkalmazásból vagy a mobil eszközről csak ezt lehet megtenni.

sos-mobile-home

Az SOS Online Backup mobilalkalmazás biztosítja azokat a funkciókat, amelyekre számíthattunk a tartalék megoldások mobil ügyfeleitől. A mobilalkalmazás kezdőképernyőjével hozzáférhet a felhőalapú tárolóhoz, megnézheti a letöltött elemeket, böngészhet a kedvenc fájljaiban, és létrehozhat egy mobil biztonsági mentési tervet..

sos-mobile-backup

Mivel sok megoldás megteszi, az SOS Online Backup mobil kliens kéri, hogy válassza ki a fájltípusokat, amelyekről biztonsági másolatot szeretne készíteni. Miután megtette, azonnal futtathatja a biztonsági mentést, vagy ütemezheti azt. Az ütemezés segítségével kiválaszthatja, hogy a hét mely napjain és mikor futjon a biztonsági mentés.

Az alkalmazás 3,8 csillagos besorolással rendelkezik, és alig több mint 10 000 letöltéssel rendelkezik az Android számára. Sok olyan vélemény van, amelyben a felhasználók panaszkodnak a hibákra. A letöltések számát azt tulajdonítottuk, hogy a szolgáltatás drága. Androidra és iOS-re elérhető.

Az SOS Online Backup rendkívüli felhasználói élményt nyújt, de hiányzik a kényelmes funkciók, például a fájlok elérése a böngészőből. Ez a felhasználói élményt kissé korlátozza, de mégis tisztességes és könnyen használható.

Fájl biztonsági mentése & Felújítás

A biztonsági mentési folyamat elindításához el kell mondania az SOS Online Backup-t, mely fájlokat szeretné biztonsági másolatot készíteni. Az asztali kliens segít abban, hogy automatikusan megkeresse a fájlokat, amelyekről biztonsági másolatot készíthet. A szkennelés elindításához kattintson a csavarkulcs ikonra a biztonsági mentés konfigurálásához.

A szkennelés befejezése után látni fogja a megtalált fájlokat, és mennyi biztonsági másolatot igényel a biztonsági másolat készítéséhez. A „haladó” gomb segítségével szerkesztheti a szkennelést, hogy kizárja a fájlokat méret vagy típus alapján, vagy kiválaszthat bizonyos fájlokat. A mappákat csak azok kiválasztásával zárhatja ki. Lehetőség van egyéni fájltípusok beillesztésére is.

A szkennelési folyamat kihagyható, ha már tudja, hogy mely fájlokat szeretné biztonsági másolatot készíteni, de csak körülbelül 30 másodpercbe telt a befejezés számunkra. Előfordulhat, hogy az Ön adatai mennyiségétől függően eltérő az idő. Függetlenül attól, hogy nyomja meg a „Következő” gombot a biztonsági mentési terv beállításának folytatásához.

sos-backup-kiválasztás

A következő lépés megköveteli a tartalom kézi címkézését a biztonsági mentéshez. Ezt megteheti mappák vagy fájlok szintjén. A vizsgálati eredmények piros színűek és előre kiválasztottak.

Lehetséges, hogy sokkal több fájlt szeretne biztonsági másolatot készíteni, mint amennyire van biztonsági másolat, így növelnie kell a tárhelyet, vagy ki kell zárnia néhány automatikusan beillesztett fájlt. Ez hasonló a versengő szolgáltatásokhoz, mint például a karbonit.

A különbség azonban az, hogy a Carbonite korlátlan szolgáltatás, és alapértelmezés szerint kiválasztja a leggyakoribb fájltípusokat. Olcsóbb, mint az SOS Online Backup, tehát ha ez jó üzletnek számít, olvassa el a Carbonite áttekintésünket, hogy többet tudjon meg róla.

Ha kész, kattintson a „Next” gombra. Ezzel megjelenik a következő ablak, amely lehetővé teszi a beállítások konfigurálását, de a legtöbb később is konfigurálható.

Az SOS Online biztonsági mentési ütemezése

sos-backup-opciók

El kell döntenie a biztonsági mentések futtatásának ütemezéséről. Ezt meg kell tennie, mert nem támaszkodhat folyamatos biztonsági mentésre, amely megvédi a fájlokat a szerkesztésük során.

Ehelyett az SOS Online Backup alapértelmezés szerint a napi ütemezés. Beállíthatja, hogy minden órában futtasson, ha akar, de a legkisebb időköz csak egy óra, ami azt jelenti, hogy a folyamatos biztonsági mentés csak nem lehetséges. Ez az egyik legfontosabb szolgáltatás, és a legtöbb megoldás is rendelkezik, így az SOS Online Backup hiánya jelentős hibát jelent. Ez jó ok, hogy fontolja meg más lehetőségeket.

Ha úgy tetszik, engedélyezheti a kézi biztonsági mentést, ha törli a „Biztonsági másolatot felhasználói beavatkozás nélkül” lehetőséget.

A biztonsági mentés megkezdése előtt dönthet úgy is, hogy biztonsági másolatot készít mind a felhőbe, mind pedig egy helyi mappába, amely külső meghajtó lehet. Ez egy hibrid biztonsági mentési megoldás, amely lehetővé teszi a felhő és a helyi tárolás előnyeinek kiaknázását. Ez a 3-2-1 biztonsági mentési szabály végrehajtását is segíti.

A számítógépről törölt fájlok vonatkozásában módosíthatja a megőrzési politikáját. Az opció alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy az SOS Online Backup valódi archiválást kínál. Hasznos, ha szabad helyet akar hagyni a számítógépen, de nem kap korlátlan biztonsági másolatot, így valószínűleg azt akarja beállítani, hogy az ügyfél 30 nap után távolítsa el a felhőből törölt fájlokat..

Miután beállította, kattintson a „Tovább” gombra a biztonsági mentés megkezdéséhez. Megjelenik egy új ablak, amely megmutatja a biztonsági mentés folyamatát, de ha bezárja, az SOS Online Backup a háttérben fut.

Az ügyfél tájékoztatja a fájl feltöltési sebességéről, de nem mutat semmilyen más hasznos információt, például azt, hogy mennyi ideig tarthat a biztonsági mentés. Lásd a következő kategóriát, „sebesség”, hogy megtudja, mennyi időbe telt a biztonsági mentési folyamat befejezése.

SOS Online biztonsági mentési fájl helyreállítása

sos-backup-start-visszaállítási

A fájlok visszaállításához kattintson a „Megtekintés / visszaállítás” gombra. Az ügyfél lehetővé teszi a felhőben tárolt fájlok böngészését, vagy egy keresősáv segítségével gyorsan megtalálja azokat, ha ismeri a nevüket. Ezenkívül szűrheti a fájlokat a méret és a biztonsági mentés dátuma alapján.

sos-backup-restore-ablak

Visszaállíthatja a fájlokat az eredeti vagy egy új helyre. Ha engedélyezte a személyes titkosítást, a visszaállítás befejezéséhez be kell írnia a jelszavát.

sos-backup-restore-hely

Mint mondtuk, a fájlokat csak az asztali és a mobilalkalmazásokból állíthatja vissza. Ez az SOS Online Backup komoly hátránya, mivel a böngésző fájlokhoz való hozzáférése a legtöbb online biztonsági mentési eszköz fő eleme.

Sebesség

Az eredeti biztonsági másolatok elkészítése sokáig eltarthat, ha száz gigabájtnyi biztonsági másolatot szereztek. A szükséges idő attól is függ, hogy milyen jó a kapcsolat és milyen közel van egy szerverhez. Minél közelebb vagy, annál jobb lesz a sebessége.

Valószínű, hogy nem fogsz túl messzire állni az adatközponttól, mert az SOS Online Backup 16 szerte a világon elterjedt. Az őket tartó országok az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Dél-Afrika.

Annak megismeréséhez, hogy az SOS Online Backup miként hasonlít más biztonsági mentési megoldásokhoz, több biztonsági mentési és helyreállítási tesztet elvégeztünk egy 1 GB-os ZIP-mappával. A teszteket egy WiFi kapcsolaton keresztül végeztük Belgrádban (Szerbia), másodpercenként 10 megabites feltöltési sebességgel és 31 Mbps letöltési sebességgel..

E sebességek mellett a fájlunknak kb. 14 percig kell feltöltenie, és alig több, mint négy percre kell töltenie a letöltést olyan fejfájási folyamatok nélkül, mint például deduplikáció, titkosítás vagy visszafejtés. Teszteredményeink nem voltak közel azokhoz, bár letiltottuk a titkosítási folyamatot.

Első kísérlet: Második kísérlet: Átlagos:
Feltöltési idő00:34:1600:34:3200:34:24
Feltöltési idő00:08:0100:08:3000:08:16

Az SOS Online Backup átlag 34 perc és 24 másodperc alatt telt el a fájl feltöltéséhez. Az online biztonsági mentési szolgáltatások gyakran csak egy órát vesznek igénybe a gigabájt feltöltésekor, tehát kevésbé jobb, mint az átlag.

A letöltési eredmények összehasonlíthatók. Az SOS Online Backup nyolc perc és 16 másodperc telt el a fájl letöltéséhez. Ez kétszer annyi időt vesz igénybe. Ha gyors és állandó sebességű szolgáltatásra van szüksége, próbálja ki az Acronis True Image alkalmazást.

Ezek a letöltési sebességek furcsa, tekintve, hogy az SOS Online Backup gyorsan készített biztonsági másolatot a tesztmappájunkra, és szervereivel rendelkezik a világ minden tájáról. Legalább blokk szintű fájlmásoló algoritmust használ, amely segíti a már feltöltött fájlok átvitelét, csak a megváltozott részek átvitelével..

Az SOS Online Backup nem engedi meg a fojtószelepet, ami hasznos szolgáltatás, ha a biztonsági mentés vagy a visszaállítás folyamata megterheli a számítógépet. Ugyanakkor nem kínál futár-helyreállítási vagy biztonsági mentési szolgáltatást otthoni felhasználók számára, mint például az IDrive. A futárszolgálat segít, ha hatalmas mennyiségű adatot kell visszaállítania.

Biztonság

Alapértelmezés szerint az SOS Online Backup nem titkosítja a fájljait. Ennek ellenére hozzáadhat AES 256 bites titkosítást, amelyet javasolunk.

sos-titkosítás

Hagyhatja, hogy az SOS Online Backup generáljon, és megőrizze a titkosítási kulcsot az Ön számára, vagy maguk is kezeljék. Ha utóbbit hajtja végre, akkor privát, végponttól való titkosítással rendelkezik, más néven nulla tudású titkosítást. Ez biztosítja, hogy csak Ön tudja elolvasni a fájljait.

Ha kezeli a titkosítási kulcsot, akkor engedélyeznie kell ezt a fájlok biztonsági mentésének megkezdése előtt. Később nem módosíthatja, ami normális a privát titkosítást kínáló szolgáltatások esetében.

A privát titkosítás biztonságosabb, de az SOS Online Backup nem tudja visszaállítani a jelszavát, ha elfelejtette. Feltétlenül írja le valahova, vagy tárolja az egyik legjobb jelszókezelővel.

Az SSL / TLS protokoll védi az átmenő fájlokat a középtávú támadások ellen, ami az online biztonsági mentési szolgáltatások között gyakori.

Az adatközpontokban a fájlokat a szerverek tárolják. Az SOS Online Backup fejlett RAID konfigurációkat használ a redundáns és a valós idejű hálózatfigyeléshez. Az adatközpontok biztonsága magában foglalja a 24 órás személyzetet és a videó megfigyelést, a jelvényekhez való hozzáférést, a hőmérséklet-szabályozott környezeti rendszereket, a szeizmikusan rögzített szerkezetet és a redundáns biztonsági energiaellátó rendszereket.

A legnagyobb biztonsági hiba a két tényezővel történő hitelesítés hiánya, amely elősegítené a hitelesítő adatok biztonságát.

Magánélet

Az adatvédelmi politika a kezdetektől tájékoztat arról, hogy az SOS Online Backup megfelel az EU-nak. és a svájci-amerikai. adatvédelmi pajzs keretek. A keretek segítenek az EU-ból és Svájcból az Egyesült Államokba átadott személyes adatok gyűjtésének, felhasználásának és tárolásának kezelésében.

Az Infrascale az SOS Online Backup tulajdonosa, tehát adatvédelmi politikája az Infrascale webhelyen található. Bár az SOS Online Backup lehetővé teszi a privát titkosítás engedélyezését, az adatvédelmi politika továbbra is fontos a személyes felhasználói adatok szempontjából.

Mit gyűjt az SOS Online biztonsági mentés?

Az Infrascale összegyűjti azokat az általános információkat, amelyeket a legtöbb online biztonsági mentési szolgáltatás gyűjt. A felhasználói információk két kategóriájába tartozik. Először is, a hardver és az alkalmazások által biztonsági mentés, archiválás vagy feladatátvétel céljából feldolgozott adatok.

Másodszor, az Infrascale gyűjti az ügyfélszámlákkal és azok kezelésével kapcsolatos felhasználói adatokat, például információkat az ügyfélszervezetek képviselőivel és kapcsolattartóival, ideértve a nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, munkakörét és munkáltatójának nevét..

Az Infrascale a fizetési kártyákkal kapcsolatos információkat is gyűjti termékek és szolgáltatások kifizetéseinek feldolgozására. A cég metaadatokat és rendszeradatokat állít elő szolgáltatásainak teljesítésével kapcsolatban is.

Az Infrascale összegyűjti azokat a személyes információkat, amelyeket akkor nyújt, amikor az SOS Online Backup webhelyét használja a képviselőkkel folytatott kommunikációhoz, támogatási jegy benyújtásához vagy a csevegés funkció használatához..

Személyes adatok felhasználása

Az Infrascale feldolgozza a szolgáltatásai által összegyűjtött felhasználói információkat, hogy biztonsági másolatot készítsen, archiválási és feladatátvételi szolgáltatásokat és funkcionalitást biztosítson a felhasználók számára. Ezenkívül számlával kapcsolatos információkat is felhasznál a szolgáltatások piacra állításához, kapcsolatok létesítéséhez, a szolgáltatásokért történő fizetéshez, támogatás nyújtásához és az ügyfelekkel való egyéb kommunikációhoz.

Az Infrascale metaadatokat és egyéb rendszeradatokat is használ a szolgáltatások futtatásához és az ügyfelekhez történő továbbításához. A személyes adatait csak addig tárolja, amíg a törvény megengedi.

Ugyanakkor az Infrascale felfedheti a felhasználói információkat és a feltöltött adatokat az alkalmazottak, ügynökök, képviselők, tanácsadók, leányvállalatok és független vállalkozók számára. Az adatvédelmi politika azt mondja, hogy ez az Infrascale ügyfeleinek vagy azok nevében nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos, de ez azt jelenti, hogy valaki hozzáférhet az Ön adataihoz, hacsak nem engedélyezi a privát titkosítást..

Adatokat is megoszthat a szolgáltatókkal, amelyek segítenek az üzleti műveletekben, az értékesítésben és a marketingben, az információs technológiában vagy a professzionális szolgáltatásokban. Megoszthatja az adatokat a bűnüldöző szervekkel is, ha ezt kérik.

Az Infrascale felhasználhatja az Amazon Web Services, a Google Cloud vagy más felhőplatform-szolgáltatók szolgáltatásait felhőalapú megoldásainak tárolására, valamint a szolgáltatásokba feltöltött felhasználói adatok gyűjtésére és karbantartására..

Emiatt az Infrascale megállapodásokat köt az adatokat tároló harmadik felekkel. Ezek a megállapodások megkövetelik a harmadik felektől, hogy tartsák tiszteletben az adatok magánéletét, csak az Infrascale részére történő szolgáltatásnyújtás céljából használják fel, hogy engedély nélkül ne tegyék nyilvánosságra, és tartsák be az adatvédelmi politikában összefoglalt adatvédelmi gyakorlatokat..

Az Ön jogai

Az Infrascale szolgáltatásai lehetővé teszik a feltöltött adatok elérését és frissítését. Megtekintheti, frissítheti, csatolhatja és kijavíthatja az Infrascale szolgáltatásaiba vagy a saját nyilvános vagy magán felhőalapú megoldásaiba feltöltött adatokat..

Felülvizsgálhatja az Infrascale adatbázisaiban tárolt adatait, és helytelenítheti, törölheti vagy blokkolhatja a helytelen adatokat, ahogyan azt a vonatkozó törvények és az Infrascale irányelvei megengedik. Ilyen esetekben módosíthatja adatait, ha bejelentkezik a fiókjába vagy kapcsolatba lép az Infrascale-lal.

Az adatok törléséhez írásbeli kérelmet kell benyújtania az Infrascale-hez.

Ha egy bűnüldöző szerv vagy harmadik fél hozzáférést kér az Ön adataihoz, az Infrascale értesíti Önt. Ezenkívül minden kérést elutasítunk, ha azok törvény vagy szerződés alapján nem érvényesek.

A legtöbb adatvédelmi irányelv záradékot tartalmaz az ön védelme érdekében, de az a tény, hogy az ügynökök és mások hozzáférhetnek az Ön adataihoz, a magánélet nyilvánvaló megsértése. Mint már említettük, a legjobb, ha engedélyezi a privát titkosítást és kezeli a kulcsát.

Támogatás

sos-backup-help-központ

Ha segítségre van szüksége, a webes felületen keresztül elérheti az SOS Online Backup támogatási központját. A kívánt cikkeket a keresősáv segítségével keresheti, vagy használja az útmutatót, amely segít kiválasztani az eszközt, az operációs rendszert, a probléma kategóriáját, majd felsorolja a támogatási cikkeket.

Az írás idején 90 cikk volt otthoni felhasználók számára. Vékonyak, de könnyen követhetők, és videóikkal szolgálnak, amelyek segítenek.

Ha nem talál választ a kérdésére, vegye fel a kapcsolatot az SOS Online Backup ügyfélszolgálatával is. Ehhez élő csevegést használhat, vagy támogathatja a jegyvásárlást. A telefonos támogatás az üzleti felhasználók számára van fenntartva.

Megpróbáltunk néhányszor belépni az élő csevegésbe, de mindkét alkalommal a csevegőügynökök elfoglaltak voltak. Emiatt benyújtottunk egy támogatási jegyet. Másnap megkaptuk a választ, hogy a legtöbb szolgáltatás milyen hosszú ideig tart válaszolni.

Az ítélet

Az SOS Online Backupnak van oldala, beleértve magán titkosítást, NAS-t és mobil biztonsági mentést, gyors letöltési sebességet és hibrid biztonsági másolat készítésének lehetőségét. De azt mondta, hogy a hátrányai még több ütést tartalmaznak.

A folyamatos biztonsági mentés hiánya, a böngészőből való hozzáférés a biztonsági mentéshez és a merev ár megakadályozza a versenyt a legjobb online biztonsági mentési listánkon szereplő szolgáltatásokkal. Ha tudod lenyelni az árat, az üzlet nem olyan rossz, de azt javasoljuk, hogy először használja az ingyenes 30 napos próbaverziót.

Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, mit gondol az SOS Online Backup-ról. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map