MyPCBackup áttekintés – Szolgáltatás megszűnt – Frissítve 2020

A MyPCBackup áttekintése

Könnyen használható online biztonsági mentési szolgáltatás. Tisztességes felhasználói felület. Kiegészítők állnak rendelkezésre, de izgalmas, néha rejtett díj ellenében.


Figyelem: Fontos frissítés!

Áttekintés

MyPcBackup honlap

Nézzünk szembe a tényekkel: oly sok vállalat fordul felhőalapú tároló szolgáltatókhoz, hogy biztonságosan megvédjék fontos adataikat. A felhőalapú tárolás és az online nem csak üzleti felhasználók számára rejlik.

Az online biztonsági mentés előnyeit számos módon élvezheti, amelyek közül néhányat talál a MyPCBackup áttekintésében. A MyPCBackup egy olyan társaság, amely ezeket a szolgáltatásokat nyújtja. Gazdaságos árával, valamint 99,99% -os pontossággal és üzemidővel garantálja, hogy ez a cég itt van, hogy könnyebbé és jobbá tegye ügyfeleinek életét.

Ezek megbízhatóságáról ismertek, és a legtöbb vásárló valóban elégedettnek tűnik szolgáltatásaival. Mivel az emberek közel 43% -a el fogja veszíteni értékes fájljait, ideértve az e-maileket, zenei videókat, dokumentumokat és egyéb fájlokat, az ilyen jellegű szolgáltatások iránti igény továbbra is növekszik. 

All About My PC biztonsági mentés

A Just Develop It Company megalapításával a MyPC Backup üzleti vezetője az online mentési forradalomnak. A létesítmény célja egyszerű megoldások kidolgozása a bonyolult műszaki nehézségek megoldására.

A cég elsőként indult 2010-ben, és ugyanolyan mennyiségű szolgáltatást nyújtanak, mint testvérvállalataik, a ZipCloud és a JustCloud. Az egyetlen különbség az, hogy kissé eltérő vizuális weboldal-megjelenéssel rendelkeznek, hogy más közönség számára is megfeleljenek.

tervek & Árazás

Időnként, kissé nehéz megtalálni őket a weboldalon, itt található a MyPCBackup árazási információ: 

erősségek & Hiányosságok

A MyPCBackup alternatívái

biztonsági mentés

A MyPCBackup olyan emberek számára készült, akik nem akarnak gondolni a fájlok biztonsági mentésére és arra, hogy mikor készítsenek biztonsági másolatot. Megértik, hogy milyen bosszantó lehet az adatok mindig biztonsági másolatának készítése, tehát érted teszik.

Mind az automatizálásról szólnak, és ezért rendszere folyamatosan készít online biztonsági másolatot, még munka közben is. Nagyon könnyűvé teszik ezt a folyamatot, így függetlenül attól, hogy milyen szintű számítógépes ismeretei vannak, biztonságban védve lesznek.

Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen telepíti a programot a rendszerére, és a rendszer a többit fogja elvégezni az Ön számára. A szépség az, hogy nem csak a beírt dokumentumok biztonságosak, hanem a fényképeket, videókat és bármilyen más fájlt is megvédnek, amelyet el tud képzelni.

Gyakran egy számítógép-összeomlás után a merevlemez meghibásodása miatt sok programot újra kell telepíteni. Ezeket a dokumentumokat vagy fényképeket azonban nem tudja visszahozni, örökre eltűntek.

Ez az oka annak, hogy a MyPCBackup jött létre. Ahogy az emberek jobban elmozdulnak a technológiai korszakba, és kevésbé távolodnak a tárgyi tárgyaktól, a veszély fokozódik.

Fájl helyreállítása

A fájlok visszaállítása a MyPCBackupból a hihetetlenül egyszerű műszerfalról egyszerű. A MyPCBackup kivételes kiszolgálóhálót tervezett, amely az Amazon S3-nal kommunikál.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adataik szupergyors visszahívása. Csak keresse meg a fájljait, és keresse meg a feltölteni kívánt fájlokat. Ez ugyanolyan egyszerű, mint egy gombnyomásra. Nincs ok a fájdalomra, és órákig kell keresni, hogy megpróbálják megtalálni a fájlokat, mint például néhány mentési társaságnál. Ez minden felhasználót felhasználóbaráttá tesz mindenki számára..

Mindenkinek gyakorolnia kell egy párszor egy teszt-helyreállítást. Ez lehetőséget ad arra, hogy gyorsan reagáljon és tudja, mit tegyen válsághelyzetben. Kiválaszthatja a visszaállítani kívánt fájlokat vagy mappákat, vagy visszaállíthatja az összes adatot, a választás rajtad múlik..

Nem tart sokáig egy vagy két dokumentum feltöltése, de minél több adatot kell visszaállítani, annál tovább tart. Az egész folyamat meglehetősen egyenes, és bárki képesnek kell lennie rá.

Jellemzők & Extrák

Bármikor felkeresheti az online biztonsági mentési összehasonlítást, hogy összehasonlítsa a MyPCBackup-ot más szolgáltatókkal. A MyPCBackup még nem forradalmasítja a biztonsági mentési és tárolási piacot, számos hasznos kiegészítést kínál Önnek:

1. Fájlmegosztás

A kiválasztott fájlokat vagy mappákat megoszthatja barátaival és családjával. Ez különösen megkönnyíti a legújabb fotóalbumok megosztását egy kiválasztott embercsoporttal. 

2. Fájl szinkronizálása

A MyPCBackup rendelkezik Dropbox-szerű funkciókkal, például a fájl szinkronizálásával, így bármilyen eszközön mindig lehet a legfrissebb verzió.. 

3. Keresse meg a laptopomat

A MyPCBackup el tudja találni a laptopját, ha ellopták vagy elvesznek. Így lehetősége van arra, hogy helyrehozza. A jó dolog: ha nem tudja visszaállítani a laptopját, akkor a fájlok legalább biztonságban vannak. 

Záró ítélet

A MyPCBackup nagyon erős versenytárs a felhőalapú tárolási és biztonsági mentési piacon, mégis van néhány hibája. Ha összehasonlítjuk a MyPCBackup szolgáltatót más szolgáltatókkal, vannak bizonyos korlátozások. Noha jó online biztonsági mentést kínálnak, nem túl sokat lépnek túl az online biztonsági mentés szempontjain.

Azonban a felhasználók számára online biztonsági mentési képességeket nyújtanak, és ezt kivételesen jól teljesítik. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy az irányítópultjuk miatt ez a legegyszerűbb felhasználói felület. Folyamatosan frissítik szoftverüket, és ezekkel a fejlesztésekkel nagyobb és jobb dolgok érkeznek.

A blog nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk a vállalattal és azzal, hogy mit akarnak tenni a jövőben. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map