Keepit Review – Frissítve 2020

Keepit felülvizsgálat

A Keepit sok szempontból szilárd szolgáltató, de meg kell birkóznia egy nehézkes felülettel. Ha azonban túljutsz, akkor korlátlan biztonsági mentési szolgáltatót kapsz, amely jól játszik a Linuxmal. A részletekért olvassa el a teljes Keepit-véleményünket.


A legjobb online biztonsági mentés

A Keepit Dániában működő online biztonsági mentési szolgáltató, amely 2007 óta működik. Két termékkel rendelkezik: a Keepit és a Keepit Classic. Az előbbi egy felhő-felhő biztonsági mentési szolgáltatás, amely tükrözi az Office 365, a G Suite és a hamarosan a Dropbox fájljait. Ez utóbbi hasonló a mainstream biztonsági mentési megoldásokhoz, mint amelyek megtalálhatók a legjobb online biztonsági mentési listánkon.

A Keepit Classic biztonsági mentést nyújthat a szerverekről, nem csak otthoni számítógépekről vagy laptopokról. Mivel a felhő-felhő verzió jobban megfelel azoknak a vállalkozásoknak, amelyek hatalmas mennyiségű adatot tárolnak, ez a felülvizsgálat a Keepit Classic-ra összpontosít, amely otthoni felhasználóknak is megfelelő.

A Keepit Classicnak sok hátránya van, de vannak súlyos hátrányai is. Korlátlan biztonsági mentést kínál az olcsó szolgáltatásokért, támogatja az összes fájltípust, ami ritka, 60 napos verzióval rendelkezik, és néhány Linux disztribúción működik. A felülete azonban nehézkes, és nincs olyan internetes ügyfél vagy mobilalkalmazás, amelyet használni tudna, ha távol van a számítógéptől..

Más biztonsági mentési megoldásokkal ellentétben az ütemezési lehetőségek ritkák. Ha problémát talál, akkor meg kell várnia a támogatástól kapott választ, mert a súgó webhelyén kevés válasz található, és néhány dán nyelven található. Az adatvédelmi politikának megvan a maga részese a problémáknak. Ha ez sok hátránynak tűnik, érdemes fontolóra vennie egy másik szolgáltatást a legjobb online biztonsági mentési véleményeinkből.

Ha azonban továbbra is érdekli a Keepit, maradjon velünk, miközben részletesebben áttekintjük ezt a Keepit Classic áttekintést.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Keepit-hez

Jellemzők

A belső vagy külső merevlemez-meghajtók végül megbuknak. Az egyetlen dolog, amely változik, az elmúlt időtartam. A külső meghajtók hosszabb ideig tarthatnak, mert nem annyira használják őket, mint a belső meghajtók, de meghibásodhatnak, tűzbe vagy áradásba eshetnek, vagy valaki ellophatja őket.

A Keepit Classic azt mondja, hogy ha feliratkozik rá és biztonsági másolatot készít az adatokról a felhőbe, elkerülheti ezt és megnyugtathatja magát. Ez reális állítás, mivel a Keepit Classic fő jellemzője a korlátlan biztonsági mentési hely, amely segít az adatok védelmében.

Biztonsági másolatot készíthet bármilyen méretű és típusú fájlról, ideértve például a Pro Tools munkamenetet és az Adobe Premiere Pro projektet. Ha szakember dolgozik ritka fájltípusokkal, ez a legfontosabb szolgáltatás.

Miután feltöltötte adatait egy Keepit adatközpontba, azt legalább egy további adatközpontba replikálni kell egy külön földrajzi helyen. Ha véletlenül töröl egy fájlt, vagy a ransomware áldozatává válik, és a fájlok sérültek, akkor a helyreállításhoz megbízhat a 60 napos biztonsági mentési előzményeiben. Ez lehetővé teszi a törölt fájlok vagy azok korábbi verzióinak visszaállítását az elmúlt 60 napból.

Egy másik érdekes funkció a Windows-t használó vállalkozások számára az, hogy a Keepit-t MSI-telepítés útján terjesztik a felhasználók számára. Ha biztonsági mentést kell készítenie és vissza kell állítania a teljes rendszert, akkor ezt megteheti, de csak akkor, ha feliratkozik a legdrágább tervre.

Ha az Ön igényei ebben az irányban futnak, de további lehetőségekre van szüksége, próbálkozzon a CloudBerry biztonsági másolatával. Rengeteg olyan funkcióval és opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a biztonsági mentés testreszabását. Ne feledje, hogy ez túl sok lehet a mainstream felhasználók számára. Tudjon meg többet erről a CloudBerry biztonsági másolat áttekintésében.

Folytassa az ütemezést

A Keepit Classic – a legtöbb online biztonsági mentési megoldással ellentétben – nem rendelkezik sok biztonsági mentési ütemezési lehetőséggel. A biztonsági mentés alapértelmezés szerint folyamatos és növekményes, azaz a kezdeti biztonsági mentés befejezése után a Keepit Classic csak a fájl megváltozott részét továbbítja, ez időt és sávszélességet takarít meg..

Ezt a megközelítést blokk-szintű másolásnak hívják.

Nem állíthatja be a biztonsági mentés futtatásának idejét. Inkább automatikusan minden nap egyszer fut. Kiválaszthatja a hét azon napjait, amelyeken futtatni szeretné. Ez ritka más szolgáltatásokhoz képest. A Keepit Classicnak nincs futárszállítási szolgáltatása, amely hasznos lenne a nagy helyreállítási műveleteknél.

Az IDrive képes futárszolgálattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a fájlok biztonsági mentését vagy visszaállítását e-mailben. Nem ingyenes a visszaállítás, de hasznos, ha sok adatot kell visszaállítania. Tudjon meg többet róla az IDrive áttekintésünkben.

A Keepit Classic az AES 256 bites verziót használja a fájlok kódolására, de nincs kétfaktoros hitelesítés. Erről bővebben az alábbi „biztonság” szakaszban olvashat. Ha többet szeretne megtudni a biztonsági mentési szolgáltatásokról, szolgáltatásokról és gyakorlatról, keresse fel a biztonsági mentési könyvtárat.

A Keepit funkcióinak áttekintése

Keepit logówww.keepit.com

Kezdődik 454 dollár havonta, 1000 GBA összes csomaghoz

biztonsági mentés

Biztonsági mentés ütemező

Folyamatos biztonsági mentés

Növekményes biztonsági mentés

Kép alapú biztonsági mentés

Külső meghajtó biztonsági mentése

NAS biztonsági másolat

Szerver biztonsági mentés

Hibrid biztonsági mentés

Mobil eszköz biztonsági mentése

Korlátlan biztonsági mentés

Korlátlan eszköz

Sebességfojtó

Blokk szintű fájlmásolás

Többszálú mentés

visszaállítás

Futárszolgálat

Böngésző-hozzáférés

Mobilalkalmazás-hozzáférés

Versioning

Törölve a fájlmegőrzés

Biztonság

Privát titkosítás

Nyugalmi titkosítás

Tranzitközi titkosítás

Titkosítási protokoll
AES 256 bites

Két tényezős hitelesítés

Edzett adatközpontok

Proxyszerver beállításai

HIPPA-kompatibilis

Támogatás

24/7 támogatás

Élő chat támogatás

Telefonos támogatás

E-mail támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Egyéb

Fájlmegosztás

Eszköz szinkronizálása

Ingyenes próbaverzió
30

Árazás

A webhely árazási táblázata három tervet mutat, de nem érhető el az összes elérhető verzió, amíg a pénztár oldalára nem ér.

Függetlenül attól, hogy melyik tervet választja, csak egy vagy két évig fizethet. Nincs lehetőség havi fizetésre. Nagyon jó lenne, ha van még néhány dollárval több lehetőség, mert garantálja a rugalmasságot. Nincs kedvezmény, ha egy éven keresztül fizet, de kap egy kis árengedményt és két ingyenes hónapot, ha két évig fizet.

Mielőtt feliratkozásra dönt, felhasználhatja az ingyenes 30 napos próbaverziót a szolgáltatás tesztelésére. Kipróbálhatja a Home Unlimited tervet vagy a Pro Desktop tervet.

A Home Unlimited korlátlan biztonsági másolatot biztosít havonta 4,95 dollárra vagy 59,40 dollárra évente. Ez elég jó, ha csak biztonsági másolatot szeretne készíteni a személyi számítógépéről.

A Pro Desktop központi konfigurációs, telepítési és jelentési eszközöket ad hozzá az üzleti számítógépek kezeléséhez. Ez évi 179,40 dollár, ami havi 14,95 dollárra csökken. Támogatja a több felhasználót, és eloszthatja a licenceket az egész rendszeren, mentési irányelveket adhat hozzá az egyes gépekhez vagy csoportokhoz, és kezelheti azokat a vezérlőpulton.

A következő terv a Pro Server, amely több változatban érkezik, kezdve a Pro Server 100-val.

A Pro Server 100 100 GB mentési helyet kínál a szerver számára. A Pro Desktop terv szolgáltatásai mellett a rendszer teljes biztonsági mentésének és visszaállításának lehetőségét is kínálja. Annak érdekében, hogy élvezze ezt az előnyt és kiszolgálóit megvédje, évente egy izgalmas 588 dollárt kell kitalálnia. Az utóbbi verziók további helyet adnak, és még tovább növelik az árat. Az 500 GB-os verzió évente 2.028 USD.

Ha több helyre van szüksége, a Keepit Classic lehetővé teszi több vásárlását. Az ajánlat méretezhető, azaz ha eléri a maximális kapacitást, a Keepit Classic 500 GB-os lépésekben további helyet fog hozzáadni havonta további 165 USD-ért. Az 500 GB havonta 165 USD, az 1 TB havonta 330 USD, és így tovább.

Az otthoni felhasználók számára a karbonit a közvetlen versenytárs. Alapterve korlátlan biztonsági mentést is kínál, de évi 71,99 dollárral bír, szemben a Keepit Classic 59,50 dollárral. A Carbonite egyéb tervei azonban sokkal jobban méretezhetők, mint a Keepit Classicé, és automatikus video mentést és futár-helyreállítási szolgáltatásokat kínálnak. Ha erre van szüksége, olvassa el a Carbonite áttekintésünket további információkért.

Egyszerű használat

Amikor felszáll a Keepit webhelyre, a Keepit, nem pedig a Keepit Classic jelenik meg. A Keepit Classic regisztrálásához kattintson az oldal láblécében található linkre. A zavar növelése érdekében a Keepit szolgáltatásnak otthoni biztonsági másolata van, amely nem kínál ingyenes próbaverziót.

Miután leszállt a Keepit Classic oldalra, feliratkozhat a Home Unlimited terv vagy a Pro Desktop terv próbaverziójára. Ezután le kell töltenie az ügyfelet, amely a Windows és a MacOS összes fő verzióján, valamint a Linux Debian és RedHat verzióin működik. Ha más Linux verzióval rendelkezik, olvassa el a legjobb online biztonsági mentés a Linuxról című cikket.

keepit-desktop-app

Az alkalmazás telepítése egyszerű. Csak kövesse a telepítő utasításait, és jó lesz. A telepítés után megjelenik a Keepit Classic alkalmazás, amelynek tetején négy füllel navigálhat. A formatervezés idősebbnek tűnik, és az alkalmazás nem olyan intuitív, mint a Keepit Classic néhány versenytársa.

A lapról a lapra való átálláshoz időnként több kattintás szükséges, mielőtt az alkalmazás válaszol. A fájlok közötti navigálás és kiválasztás szintén lassú és nehézkes. Például a Zoolz Home Cloud Backup hasonló megközelítést alkalmaz, de a mappafája tisztább, és a kiválasztási nézetnek két ablaka van, amelyek segítségével könnyedén navigálhat. Tudjon meg többet erről a Zoolz Home Cloud Backup ismertetőnkben.

A Keepit Classic lapjai nem tele vannak információkkal és csak azt mutatják, amit tudnod kell. Ennek és egyszerű felépítésének köszönhetően az ügyfél könnyen használható.

Sok megoldástól eltérően a Keepit Classicnak nincs olyan mobilalkalmazása, amely lehetővé tenné a biztonsági mentési fájlok előnézeti megtekintését, miközben távol van a számítógéptől. Vannak olyan szolgáltatások, amelyekben hiányzik, így a mulasztás kis meglepetés.

Sokkal meglepőbb az a tény, hogy a Keepit Classicnak nincs web kliense, amely lehetővé tenné, hogy másolatból másolatból hozzáférhessen biztonsági másolatához..

Fájl biztonsági mentése & Felújítás

A biztonsági másolat készítésekor a Keepit Classic segítségével nem választhat ki mappákat vagy fájlokat a fájlrendszerből biztonsági másolat készítéséhez. Ehelyett a folyamatot a Keepit Classic alkalmazásból hajtja végre.

keepit-mappa kiválasztása

A „Beállítások” fül segít kiválasztani, hogy melyiket szeretné biztonsági másolatot készíteni. Az viszont zavaró. Az alapértelmezett nézet az egyszerű nézet. Az egyszerű nézet néhány mappát előre kiválaszt. Windows rendszeren ezek dokumentumok, asztalok, kedvencek és képek.

keepit fejlett-kiválasztás

Ha mappákat szeretne kiválasztani, akkor engedélyeznie kell a speciális módot a jobb oldalon lévő „haladó nézet” linkre kattintva. Elég rossz a fájlok kiválasztása a fájlokon keresztül a fájlok fájlrendszere helyett történő kiválasztásához, de a fájlok kiválasztása csak rosszabb..

Miután kiválasztotta a biztonsági másolatot készítő mappákat, kiválaszthatja, hogy mely napokon futtassa a biztonsági másolatot. Nem választhat fájlokat, de a mappákra sem korlátozódik. Mindent kiválaszthat a fájlhierarchiában lévő mappa felett.

Ez a lehetőség, a fájl méretére vagy típusára vonatkozó korlátozások nélkül, lehetővé teszi a teljes merevlemez, vagy akár egy készlet RAID-konfigurációjú biztonsági mentését, gond nélkül..

keepit-restore-fül

A fájlok visszaállításához kattintson a „visszaállítás” fülre. Ezután rá kell kattintania az „összes biztonsági másolat megtekintése” vagy „a legújabb biztonsági másolat visszaállítása” linkre. A visszaállítás alapértelmezett rendeltetési helye az „asztal”, amelyet megváltoztathat a „célállomás megváltoztatása” gombra kattintva.

keepit-restore-készlet

A „Minden biztonsági mentés megtekintése” link megmutatja a biztonsági mentések készleteit. Mindent visszaállíthat egy biztonsági mentési készletből, vagy böngészhet. Ha úgy dönt, hogy utóbbit hajtja végre, akkor olyan faszerkezetet fog látni, mint amelyet a biztonsági mentések létrehozásához használtak.

keepit-restore-fájlok

Innentől kiválaszthat bizonyos fájlokat a visszaállításhoz. Válassza ki a visszaállítani kívánt fájlokat vagy mappákat, majd kattintson a „Visszaállítás” gombra. Ha meg akarja változtatni a visszaállítás célpontját, kattintson a mappahierarchia alatti „rendeltetési hely megváltoztatása” linkre.

Végül, ha valami oldalt szeretne letölteni, amelyet az utolsó biztonsági másolat tartalmazott, kattintson a „legújabb biztonsági másolat visszaállítása” elemre, és a visszaállítási folyamat csak azokat a fájlokat fogja visszaállítani.

Sebesség

A kezdeti biztonsági mentések hosszú időt vehetnek igénybe, és ez még valószínűbb, ha korlátlan mennyiségű adatot készíthet biztonsági másolatot, mint ahogyan a Keepit Classic. A hosszú idő sok tényezőtől függ, de ezek közül a legfontosabb a kapcsolati sávszélesség és az, hogy milyen közel állsz a Keepit egyik adatközpontjához. Dániában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában vannak.

Nincs mód a sebesség csökkentésére, ha a Keepit Classic túl sokat vesz ki a sávszélességből, és nincs lehetőség a biztonsági mentési szálak számának növelésére..

A Keepit Classic sebességének teszteléséhez 1 GB-os ZIP-mappát használtunk. A teszteket egy WiFi kapcsolaton keresztül végeztük Belgrádban (Szerbia), amelynek feltöltési sebessége 6 megabites másodpercenként és a letöltési sebesség 100 Mbps volt. E sebességekkel kiszámoltuk, hogy körülbelül 21 percbe telik, amíg feltölti a tesztmappát, és alig több, mint egy perc alatt töltse le felülről.

A feltöltési sebesség nagy volt, mert átlagosan 28 perc és 55 másodperc volt. Összehasonlításképpen: sok szolgáltatás csaknem egy órát vesz igénybe, hogy biztonsági másolatot készítsen tesztmappájunkról azonos sebességgel. Ennek kiegyensúlyozása érdekében a letöltési sebesség szörnyű volt. A letöltéshez szükséges idő átlagosan 23 perc és 23 másodperc, amikor a legtöbb szolgáltatás körülbelül két percig tart.

Első kísérlet: Második kísérlet: Átlagos:
Feltöltési idő:00:28:3200:29:1800:28:55
Letöltési idő:00:22:1300:24:3300:23:23

Biztonság

keepit biztonság

A Keepit biztonsági gyakorlatáról kevés információ áll rendelkezésre. Tudjuk, hogy a Keepit Classic AES 256 bites titkosítást használ, és lehetővé teszi, hogy megőrizze a kulcs másolatát. Mivel csak egy példányát őrzi meg, és nem az egyetlen példányát, a szolgáltatás nem jelenti a nulla ismereteket. A magánélet irányelveiben ezzel kapcsolatban is megkérdőjelezhető záradék található. Tudjon meg többet róla a következő szakaszban.

Az erőteljes titkosítás segít megvédeni a fájlokat, de ez semmit sem jelent a fiók hitelesítő adatai számára. A két tényezővel történő hitelesítés azonban megtörténik, de a Keepit Classicnak nincs. Emiatt kerülje a gyenge jelszó létrehozását, amely könnyű áldozat lehet a brutális erőszakos támadásokhoz. Olvassa el útmutatónkat arról, hogyan lehet egy erős jelszót létrehozni annak biztosítása érdekében.

A Keepit Classic a TLS protokollt használja a fájlok biztonságos átviteléhez. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a középtávú támadások nem fogják tudni elfogni az Ön fájljait.

Magánélet

A Keepitnek átadott személyes adatok nem vannak titkosítva, így az egyetlen védelme az erős adatvédelmi politika. Mi belemerülünk bele, hogy megnézzük, milyen erős. Az első dolog, amit észrevettünk, 2008. február 18-i dátum volt, ami nem volt biztató. Az irányelv azóta érvénytelenné vált, és nem említ semmit az általános adatvédelmi rendeletről.

A GDPR egy olyan rendelet, amely védi az EU polgárainak magánéletét, és 2018. május 25-én lépett hatályba. Bővebben erről a GDPR útmutatóban olvashat.

A Keepit adatvédelmi irányelve nem olyan, mint az elolvasott jobb irányelvek. Ez nem olyan világos, és tartalmaz záradékokat, amelyek megkarcolja a fejed. Vegyük például az alábbiakat.

„A KEEPIT jogosult különféle szolgáltatásokat igénybe venni olyan szolgáltatókra, amelyek a szolgáltatás megfelelő teljesítéséhez az ügyfelek információinak cseréjét igénylik. A KEEPIT összes szállítója köteles az összes információt a teljes kézbesítés után törölni. A KEEPIT nem vállal felelősséget azért, mert az egyes szállítók megsértették ezt a kapcsolatot. ”

Örülök, hogy a külső szállítóknak törölniük kell az adatokat, de nincs garancia arra, hogy ezt meg fogják tenni. Ráadásul nem tudjuk, melyik külső beszállító vagy akár milyen szolgáltatás működik a Keepit-szel.

Keepit és harmadik felek

Van egy olyan záradék, amely védi harmadik felek jogait a felhasználókkal szemben ”. Úgy tűnik, hogy a harmadik felek nagyobb védelmet élveznek, mint a felhasználók.

„Az ügyfélnek a KEEPIT felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ügyféladatok nem sértik harmadik személyek jogait. Amennyiben az Ügyféllel vagy a KEEPIT-rel szemben jogi lépések merülnek fel, és azt állítják, hogy a KEEPIT szolgáltatásai sértik harmadik felek jogait, a KEEPIT jogosult választása szerint (I) megváltoztatni szolgáltatásait oly módon, hogy a jogsértések megszűnjenek, vagy (II) megszüntesse ezt a megállapodást. egészben vagy részben a KEEPIT-vel kapcsolatos további felelősség nélkül. ”

Ennek ellenére a Keepitnek a felhasználók adatait a személyes adatokra vonatkozó vonatkozó törvényeknek megfelelően kell kezelnie.

„Az előfizetés aláírásával a KEEPIT regisztrálja az ügyféladatokat, nevezetesen a nevét, címét és e-mail címét a KEEPIT ügyfél-adatbázisában. A KEEPIT az ilyen információk kezelésére a személyes adatok kezeléséről szóló törvény hatálya alá tartozik, és összhangban áll majd ezekkel. ”

Furcsa módon az ügyfél köteles értesíteni a Keepit-t az e-mail cím változásairól, amelyeknek van értelme, de a lakóhelyükben bekövetkező változásokról is. Ha ezt nem sikerül megtenni, a Keepit visszavonhatja szolgáltatásait. Ezenkívül a felhasználók felelõsek a Keepit által vezetett adatokért.

„Az ügyfél dönt, és felelős az előfizetés előfizetésében rögzített személyes adatokkal és adatokkal, valamint felhasználásukért. A KEEPIT elsősorban az ilyen személyes adatokat az ügyfél utasítása alapján kezeli. ”

A felhasználóknak írásban értesíteniük kell a Keepit, ha az általuk szolgáltatott adatokra törvény vonatkozik.

„Ha vannak olyan adatok, amelyekre a személyes adatok kezeléséről szóló törvény hatálya alá tartozik a KEEPIT szerverein, az ügyfélnek erről írásban értesítenie kell a KEEPIT-et és a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvény 41. cikkelyének bekezdését. A 3-5. Pont vonatkozik a KEEPIT személyes adatainak kezelésére. ”

Ezenkívül a Keepit nem vállal felelősséget a személyes adatok és a felhasználói adatok feldolgozására vonatkozó törvényekkel kapcsolatban.

„A KEEPIT minden tekintetben nem tartozik felelősséggel az ügyféllel feldolgozott adatokkal kapcsolatos személyes adatok feldolgozásáról szóló törvény hatálya alá tartozó összes ügyért. Az Ügyfél a KEEPIT-t megtéríti minden, a személyes adatok feldolgozásáról szóló törvényből, a személyes adatok második szabályozásából vagy ezzel összefüggésben más közigazgatási szabályozásból származó követelésért. ”

Mint mondtuk, a nulla ismeret nagy plusz minden olyan szolgáltatás számára, amely biztosítani kívánja a felhasználók magánéletét. A Keepit lehetővé teszi a magánkulcs megőrzését, de úgy tűnik, hogy hozzá is férhet hozzá, mivel folytatnia kell a működést és fenntartania kell a biztonságot.

„A KEEPIT fenntartja magának a jogot, hogy hozzáférjen az ügyfelek tárolt adataihoz, amennyiben a KEEPIT legjobb becslése szükséges a KEEPIT működési és / vagy biztonsági helyzetéhez. A KEEPIT és munkatársai ezzel kapcsolatban titoktartás alatt állnak, és értesítik az ügyfelet, hogy a KEEPIT-nek hozzáférése volt a tárolt adatokhoz. ”

Ha azt akarja, hogy senki ne böngészhesse a fájljait, érdemes lehet elkerülnie a Keepit-et, és inkább megismerheti a legjobb nulla ismeretű felhőszolgáltatásunkat..

A világos oldalról a Keepit az előfizetésétől számított 30 napon belül törli az összes adatot.

Támogatás

keepit-support-site

A Keepitnek egy kereshető támogatási webhelye van, amely minden Keepit termékkel együtt működik, beleértve a Keepit Classicot is. Az eredményeket termékenként választják el, tehát amikor megoldást keres, választhat közöttük, és az egyes megoldásokat megtekintheti. Jobb megközelítés egy termék kiválasztása a leggyakoribb problémák megtekintéséhez, majd szükség esetén keresés végrehajtása

Kevés cikk található a Keepit Classic-ról, és a legtöbb dán nyelven jelenik meg, annak ellenére, hogy a weboldal angol nyelven található. Fórumok állnak rendelkezésre, ám ezek sem lesznek nagy segítség, mert nem aktívak.

Kérelmet küldhet e-mailben, és 24 órán belül választ kaphat. Számos kérdést vetítettünk fel, de csak egyre válaszoltunk. Ez is ritka volt, csak korlátozott információval szolgált. Van egy csevegési lehetőség is, de amikor munkanapon kipróbáltuk, azt mondta, hogy a csevegés támogató csoportja offline állapotban van.

Az ítélet

A Keepit Classic kiváló szolgáltatás, ha nem veszi figyelembe hibáit, például vázlatos adatvédelmi politikáját, a súgó weboldalán található támogatási cikk hiányát, nehézkes és dátumú asztali klienst, valamint egy webes kliens hiányát. Ezenkívül az asztali kliensnek kevés ütemezési lehetősége van, és a mobilalkalmazás egyáltalán hiányzik.

Ha túlhalad ezeknél a hibáknál, akkor észreveheti, hogy a Keepit Classic korlátlan biztonsági mentési helyet kínál az olcsó szolgáltatások számára, támogatja az összes fájltípust, és lehetővé teszi a 60 napos biztonsági másolat verziójának élvezetét. Sok szolgáltatással ellentétben Linuxon is működik. Az Ön igényeitől függ, hogy elegendő-e ahhoz, hogy fontolja meg az előfizetést.

Mit gondolsz a Keepit Classicról? A korlátlan biztonsági mentés elég olcsó ahhoz, hogy ne vegye figyelembe hibáit? Ha nem, milyen egyéb szolgáltatásokat fontolgat? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map