IDrive áttekintés – Frissítve 2020

IDrive Review

Az IDrive sok szolgáltatásának, tisztességes árának és használhatóságának köszönhetően a legjobb online mentési szolgáltatók közé tartozik. Az olvasók azonban beszámoltak néhány sebességgel kapcsolatos kérdésről, és nincs havi terv. Olvassa el a teljes IDrive áttekintést, hogy megtudja, az Ön számára.

Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Slider5

Slider6

Előző

Következő

Az IDrive egy felhőalapú biztonsági másolat-készítő szoftver, amely egész sor szolgáltatást nyújt, mind a tényleges biztonsági mentési folyamat, mind a szokatlan funkciók, például a felhő szinkronizálása és a fájlmegosztás szempontjából.. 

Nincs semmi rossz mondani a szolgáltatás adatvédelmével és biztonságával kapcsolatban, ami egy jól lekerekített terméket eredményez. Ha szeretne többet megtudni arról, miért tetszik, görgessen tovább, és olvassa el a teljes IDrive áttekintést.

Amellett, hogy a biztonsági mentés folyamata maga is funkciógazdag, a szolgáltatás jó munkát végez az adatok védelmében, mind a véletlen elvesztéstől, mind a szándékos szimatolástól. Árképzési tervei szintén ésszerűek, akár egy teljesen ingyenes, korlátozás nélküli tervet is kínálnak, de sajnos nincs korlátlan terv. Az ügyfélszolgálat szintén kiváló, és az átviteli sebesség megfelelő, de jobb is lehet.

Mindezt lebontjuk, ahogy áttekintettük a beszámoló egyes részeit, ezért olvassuk tovább, ha ez olyan csomagnak tűnik, amely érdekli Önt. Ha azonban a korlátlan és havi tervek hiánya üzletkötő, , keresse fel a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatások listáját, hogy keressen néhány alternatívát.

erősségek & Hiányosságok

Az IDrive alternatívái

Jellemzők

Az IDrive egy hihetetlenül funkciókban gazdag szolgáltatás, és sikerül minden olyan négyzetet bejelölni a funkcionalitás listán, amelyet szeretnénk látni egy felhő biztonsági mentési megoldásban. Valójában magában foglalja a szinkronizálási és megosztási képességeket is, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak a más biztonsági szolgáltatásokkal, hanem a felhőalapú tárolási megoldásokkal, például a Dropboxkal versenyezzen..

Az asztali kliens elérhető Windows és Mac operációs rendszerekre, de Linuxon nem. Bár továbbra is használhatja a szolgáltatást egy Linux gépen a webes kliens használatával, érdemes lehet megnéznie a Linux legjobb felhőalapú biztonsági mentésének listáját, hogy megtaláljon egy olyan szolgáltatást, amely dedikált asztali klienst kínál az operációs rendszer számára.

A biztonsági mentési funkciók szempontjából az IDrive támogatja a képalapú, NAS, a mobil, a külső merevlemez és a hibrid biztonsági mentést, amelyek mindegyike folyamatos vagy ütemezett módon is elvégezhető. Ezeket a funkciókat mélyebben foglaljuk le a fájlok biztonsági mentése és helyreállítása című szakaszban lejjebb, tehát most nézzük meg, mit kínál még az IDrive..

Ha egy fájlt vagy mappát törölnek, akkor az IDrive archívumban marad, amíg manuálisan törli azt, biztosítva, hogy véletlenül semmi sem veszül el. Ugyanez vonatkozik a fájlok korábbi verzióira, amely megkönnyíti az esetlegesen elvégzett változtatások visszaállítását.

IDrive-Trash

Az IDrive mobilalkalmazásokat is kínál Androidon és iOS-en egyaránt, és más szolgáltatásokkal (például a SpiderOak ONE) ellentétben ezek az alkalmazások lehetővé teszik a mobileszköz biztonsági másolatának készítését, ahelyett, hogy felügyelt portálként szolgálnának a biztonsági másolatú asztali adatokhoz.

Ha fontos a fényképed biztonsági mentése, akkor tetszeni foghat az IDrive „idővonal” funkciója, amely elérhető a webes ügyfélen és a mobilalkalmazásokban, és megadja a fotóinak egy galéria nézetét a könnyebb megtekintés érdekében..

IDrive-Timeline

IDrive szinkronizálási és megosztási szolgáltatások

Valami, ami valóban megkülönbözteti az IDrive-t a legtöbb versenytársától, az az, amit általában felhőalapú tárolási szolgáltatásoknak tekintnek. 

Beállíthat olyan szinkronizáló mappákat, amelyek tartalmát automatikusan szinkronizálja az eszközök között, és ez hatékonyan megduplázza a tárhelyet is, mivel e mappa kitöltése nem engedi a biztonsági mentési tárhelyet. Ez azt jelenti, hogy az IDrive-t használhatja olyan alkalmazások alternatívájaként, mint például a Google Drive vagy a pCloud, és azon felül, mint online biztonsági mentési szolgáltatás..

A mappa beállítása nagyon egyszerű folyamat, és a beállítást követően azt bárhová áthelyezheti, valamint engedélyezheti a szelektív szinkronizálást, hogy megakadályozza bizonyos fájlok vagy mappák szinkronizálását bizonyos eszközökre. Például a SpiderOak ONE-től – amely ugyanazt a funkcionalitást nyújtja – ellentétben a mappa nem kell, hogy része legyen a szokásos biztonsági mentésnek.

IDrive-Move-Sync-mappa

A megosztási szolgáltatás eléréséhez az IDrive web klienst kell használnia. Különleges választásnak tűnik ennek elhagyása az asztali alkalmazásban, de függetlenül attól, hogy a webes ügyfél könnyen használható, és áttekintést nyújt az összes eszközéről. Fájl vagy mappa megosztásához mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az elemet a web kliensben, kattintson rá a jobb gombbal, és válassza a „megosztás” lehetőséget.

IDrive-Share

Ezzel megnyílik egy párbeszédpanel, ahol megadhatja annak a személynek vagy embereknek az e-mail címét, akikkel meg szeretné osztani, valamint beállíthatja hozzáférési jogosultságaikat, lehetővé téve a címzettek számára, hogy a fájlt megtekinthessék vagy szerkeszthessék. Sajnos nem egyszerűen másolhat egy linket, azaz el kell küldenie a megosztási meghívót e-mailben.

Árazás

Az IDrive a tervek széles skáláját kínálja, bár ezek többségét üzleti felhasználóknak szánják. Nagy mennyiségű tárhelyet, valamint korlátlan készüléket kínál minden tervvel, és van még egy teljesen ingyenes alapterv is, korlátozás nélkül.

A legolcsóbb személyes terv 2TB-os tárhelykorlátot biztosít évente 69,50 dollár áron, ami nagyon ésszerű. 

Ugyanakkor más szolgáltatások, mint például a Backblaze (olvassa el a Backblaze áttekintést) és a Carbonite korlátlan tárolást kínálnak, és a Backblaze esetében az ár valójában egy kicsit alacsonyabb (60 dollár évente), mint az IDrive legolcsóbb terve. Ha két vagy öt terabyte nem elegendő az Ön számára, akkor nézd meg a legjobb korlátlan felhő biztonsági mentési szolgáltatások listáját, vagy keresse fel a Carbonite vs Backblaze összehasonlítást.

Sajnos nincs olyan terv, amely lehetővé tenné a havi fizetést, tehát az egyetlen lehetőség az, hogy a teljes év előtti fizetés után fizet. Ez egy kicsit hátrány, különösen, ha nem vagy meggyőződve arról, hogy hosszú ideig szeretne ragaszkodni a szolgáltatáshoz. Szerencsére azonban van egy alapszintű ingyenes csomag, amelyhez 5 GB tárhely tartozik, amely lehetővé teszi az alapos tesztelést, mielőtt egy teljes évre elkötelezné magát..

Eltérően az ingyenes próbaverzióval működő többi szolgáltatástól, az alapszintű fiók nem korlátozott időben, tehát ha csak kis mennyiségű adatból kell biztonsági másolatot készíteni, akkor ezt folyamatosan, teljesen ingyenesen megteheti. Ezenkívül az IDrive jelenleg is eladó, 2TB és 5TB személyes tervét 52,12 dollárra és 74,62 dollárra kínálva az első évre feliratkozó felhasználók számára..

Nem számít, hogy melyik tervet választja, korlátlan számú eszközről készíthet biztonsági másolatot egyetlen fiókkal, akár asztali gépek, táblagépek vagy okostelefonok. Az összes fizetett személyes terv évente egy IDrive expressz biztonsági másolatot nyújt Önnek, miközben visszaállítja a költségeket 99,50 USD kérésre, plusz további szállítási díjakat az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek számára..

IDrive-IDrive-Express-Policy

Egyszerű használat

Az IDrive kezelőfelülete tiszta megjelenést mutat, és könnyű körültetni a fejét. Minden, amire szüksége van, az ügyfél főmenüjében könnyen elérhető. A webes felület és a mobil alkalmazás is hasonlóan jól megtervezett és könnyen kezelhető.

Az asztali klienst hat fő területre osztják, amelyek mindegyike a főmenüben található, az ablak bal oldalán. Ezek a következők: „biztonsági mentés”, „visszaállítás”, „ütemező”, „szinkronizálás”, „szerver biztonsági mentése” és „beállítások”.

A „biztonsági másolat” lapon kiválaszthatja, hogy mely fájlokat vagy mappákat kell biztonsági másolatot készíteni, megnézheti a biztonsági mentés folyamatát, miközben a folyamatban van, és válthat a biztonsági mentés között az IDrive fiókjába vagy a helyi eszközre.

IDrive-Server-Backup-Tab

A „visszaállítás” fül áttekintést nyújt az összes eszközéről és azokról a fájlokról, amelyeket az egyes eszközökre ment. Itt kiválaszthat egy mappát egy eszközről, hogy letöltse vagy visszaállítsa őket – új vagy eredeti helyre -, valamint törölje a biztonsági másolatban szereplő adatokat..

IDrive-visszaállítás-Tab

Használhatja a „pillanatképek” funkciót egy adott dátum előtt biztonsági másolatban lévő fájlok kereséséhez is, és a törölt elemek kereséséhez kattintson a „Kuka megtekintése” elemre..

IDrive-pillanatfelvételek

Az „Ütemező” lapon megtalálja az automatikus biztonsági mentések vezérlőit. Beállíthatja a napi ütemtervet, vagy kiválaszthatja azokat a napokat, amelyeken a biztonsági mentést végrehajtani szeretné.

IDrive-Scheduler-Tab

A „szinkronizálás” fül egyszerű áttekintést nyújt a szinkronizálási mappáról, amely magába a mappába mutat egy parancsikont és egy gombot az új helyre történő áthelyezéséhez..

IDrive-Sync-Tab

A „kiszolgáló biztonsági mentése” lap valószínűleg nem fogja érdekelni a felhasználók többségét, de itt kiválaszthat különféle kiszolgálókat, amelyekről biztonsági másolatot készít, például az MS SQL, az Oracle, az Exchange és mások. Az egyikre a „biztonsági másolat” vagy a „visszaállítás” gombra kattintva megjelenik a szerver bejelentkezési párbeszédablaka a művelet megkezdése előtt.

IDrive-Server-Backup-Prompt

Végül a „beállításokban” bekapcsolhatja a folyamatos biztonsági mentést, a CPU-t vagy az adatok fojtását, valamint módosíthat más beállításokat, például az értesítéseket és a fájlkizárásokat..

IDrive-Beállítások-Tab

IDrive Mobile App és Web Client

Az IDrive emellett kiváló internetes klienst is nyújt, amely lehetővé teszi ugyanazok a feladatok elvégzését, mint az asztali verzió. Az irányítópult belépésével alaposan ellenőrizheti az egyes eszközöket, még ha biztonsági másolatot készíthet, vagy távolról visszaállíthatja a műveletet..

IDrive Web-Portál

Ami a mobil alkalmazást illeti, fő célja, hogy segítse az IDrive szoftvert a telefonon és táblagépen tárolt videók és képek mentésében. Az alkalmazás főképernyője áttekintést nyújt az összes olyan fotóról, amelyet még nem készített biztonsági másolatot a felhőbe, valamint egy biztonsági másolatot tartalmazó gombra, hogy ezeket gyorsan átvihesse az IDrive tárolóhelyére..

IDrive-Mobile-App

A fényképek és videók idővonalas funkciója a mobilalkalmazásból, valamint az összes szinkronizált mappából elérhető. A hozzáférés és visszaállítás fül az összes eszközt megmutatja, amelyre kattintva megtekintheti és letöltheti az összes eszközre biztonsági másolatot..

IDrive-Mobile-visszaállítás

Végül az alkalmazással kezelheti az összes mappát, amelyet megosztott másokkal, és azokat, amelyeket megosztott veled.

Fájl biztonsági mentése & Felújítás

Az IDrive hihetetlenül gazdag funkcionalitással rendelkezik, amikor az a célja, hogy készülékeit felhőbe mentse. Az adatokról külön fájlokat vagy mappákat, vagy a merevlemez teljes képét menthetjük. Korlátlan számú asztali gépet, mobil eszközt és szervert készíthet biztonsági másolatot helyben, a felhőben vagy mindkettő hibridjeként.

Az első IDrive bejelentkezés után az ügyfél automatikusan tartalmaz néhány mappát a biztonsági másolat készítéséhez, beleértve a „dokumentumok”, „zene”, „videók”, „képek” és „asztali” mappákat.. 

Ezután eltávolíthatja ezeket, és manuálisan hozzáadhat más mappákat, ha rákattint a „mentés” fül „Módosítás…” gombjára. Ha nem ütemezett biztonsági másolatot szeretne készíteni, akkor egyszerűen rákattinthat ugyanazon a lapon a „Biztonsági mentés most” gombra.

IDrive-Change-Backup

Az IDrive támogatja a többszálú és a blokk szintű átvitelt is. Az előbbi azt jelenti, hogy az IDrive egyszerre több fájlt továbbíthat, ezzel jelentősen megnövelve az átviteli sebességet a nagyobb CPU-terhelés kárára. Eközben a blokk szintű algoritmus megnöveli a későbbi biztonsági mentések sebességét, és az összes fájl szkennelésével, és csak a módosított részek feltöltésével menti az adatokat..

A biztonsági mentési terv ütemezését az IDrive kliens „ütemező” szakaszában választhatja meg, amely óránként vagy napi is lehet. Ha a számítógép ki van kapcsolva, és hiányzik a feltöltés, megmondhatja az IDrive-nek, hogy automatikusan indítsa el a feltöltést, amint az eszköz bekapcsol, valamint kérje meg e-mailben, amikor sikeres vagy nem sikerül biztonsági másolatot készíteni..

A „folyamatos adatvédelem” funkciót bekapcsolhatja a „Beállítások” menüben is, amely 500 MB-nál kisebb fájlokat folyamatosan biztonsági mentéssel készít, amikor azok helyben módosulnak. Az IDrive figyelmezteti, hogy ez nem helyettesíti az ütemezett biztonsági másolatot, mivel ez a szolgáltatás figyelmen kívül hagyja a nagyobb fájlokat és a változásokat.

IDrive-Folyamatos védelem

A biztonsági mentés szokásos módszere mellett a merevlemez klónját is létrehozhat az asztali kliens „lemezkép-mentés” gombjára kattintva. Ezt megteheti akár egy teljes rendszerben, akár csak egyetlen meghajtón, és méretétől függően akár napok vagy akár hetek is eltelhetnek.

IDrive-DiskImage

IDrive Express

A rendkívül hosszú feltöltési idők kezelése érdekében az IDrive IDrive Express nevű szolgáltatást kínál. Ez magában foglalja a helyi biztonsági mentés elvégzését az IDrive használatával, mielőtt az említett biztonsági másolatot tartalmazó meghajtót fizikailag eljuttatja a vállalathoz. 

Ha a rendszer több terabyte méretű, és nincs a leggyorsabb internetkapcsolat – vagy ami még rosszabb, akkor a kapcsolat korlátozott -, akkor ez életmentő lehet, különösen az első biztonsági mentés esetén.

IDrive Mobile

Mint már említettük, biztonsági másolatot készíthet mobilkészülékeiről az Android és iOS alkalmazásokkal. IOS-eszközök esetében ez a névjegyeket, a fényképeket, a videókat és a naptárat jelenti, míg az Android verzió lehetővé teszi a zenék, szöveges üzenetek, a híváselőzmények és az eszközre mentett egyéb fájlok biztonsági mentését..

A kiszolgálók az IDrive segítségével is biztonsági másolatot készíthetnek, és ha belépnek az ügyfél „kiszolgáló biztonsági mentése” szakaszába, számos különféle lehetőséget látnak, beleértve a legnépszerűbb szerver architektúrákat is, legyen az VMware, Oracle vagy MS SQL..

IDrive-Server-Backup-Tab

Fájlok helyreállításakor lehetősége van letöltni egy adott mappába, vagy visszaállítani az eredeti helyre. Egyszerűen lépjen a „visszaállítás” fülre, válassza az ablak alján a helyreállítási helyet, majd a folyamat elindításához kattintson a „Visszaállítás most” gombra..

IDrive-visszaállítás-hely

Sebesség

A sebesség az online biztonsági mentési szolgáltatás kritikus eleme. Gyakran nagy mennyiségű adatot kell feltöltenie, különösen ha képalapú biztonsági másolatot készít, mivel ez a teljes merevlemezét klónozza, és napokig, vagy akár hetekig is eltarthat, ha a szolgáltatás lassú. Az IDrive elég jól teljesít ezen a területen, sportos szempontból elfogadható – bár nem tökéletes – feltöltési és letöltési arányokat.

IDrive-naplók

Az IDrive sebességének tesztelésére egy 3,51 GB-os mappát töltöttünk és töltöttünk le, amely különféle fájltípusokkal, például képekkel, videóval és szöveges formátumban volt megtöltve. A teszthez való kapcsolatunk kb. 20Mbps és 10Mbps letöltési és feltöltési sebességgel rendelkezik, bár a pontos sebesség adott pillanatban általában függ a hálózati terheléstől.. 

Ideális esetben ehhez a kapcsolathoz a letöltés kb. 30 percig tart, a feltöltés pedig körülbelül egy óra. Reálisabb azonban, hogy valószínűleg körülbelül egy óra, másfél óra, illetve három óra eltelte tart. Ha az IDrive tömöríti a tárolt fájlokat, a letöltés sokkal gyorsabb lehet.

Első kísérlet: Második kísérlet: Átlagos:
Feltöltési idő02:54:4303:52:0003:23:21
Letöltési idő02:33:5502:57:2002:45:37

Mint láthatja, ezek az eredmények jóak, még ha nem is csodálatosak. A feltöltési arány hozzávetőlegesen vártunk. Szeretnénk azonban gyorsabb letöltési időt, különösen olyan szolgáltatásokhoz képest, mint például a SpiderOak ONE, amely tömöríti az Ön fájljait a letöltési sebesség jelentős felgyorsítása érdekében..

Mivel az IDrive adatközpontja az Egyesült Államokban található, jobb eredményeket érhet el Észak-Amerikából származó kapcsolatok esetén.. 

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy ha a kapcsolat visszaáll a biztonsági mentés közepén, az IDrive asztali kliensnek nehezen tud újracsatlakozni és folytatni a biztonsági másolatot. Teszteltük ezt, és több mint 20 újrapróbálkozást tettünk az IDrive számára, de végül ez a forgatókönyv arra késztette minket, hogy állítsuk le a biztonsági másolatot, és indítsuk újra, hogy befejezzük..

IDrive-Sikertelen mentés

Biztonság

Az IDrive kiváló biztonságot nyújt, erős titkosítással. Függetlenül attól, hogy fizikai biztonsága van-e adatközpontjainak betörés vagy természeti katasztrófa esetén, vagy hálózati biztonság az adatok megsértésének és feltörésének megakadályozása érdekében, az IDrive hosszú utat biztosít annak érdekében, hogy adatai biztonságban legyenek.

Az AES-256 bites titkosítással az adatok mind nyugalmi, mind tranzit közben védettek, amely – amennyire bárki tudja – megsemmisíthető, kivéve, ha van egy szuperszámítógép, és néhány milliárd év alatt megtöri azt. Annak ellenére, hogy ebben a cikkben nem töltenek időt, amely részletesen ismerteti a titkosítási algoritmus működését, megnézheti a titkosítás leírását, ha többet szeretne megtudni.

IDrive-Encryption-beállítás

Alapértelmezés szerint az IDrive megtartja a titkosítási kulcsot, de Önnek lehetősége van arra, hogy privát kulcsot hozzon létre a regisztráció során. Az IDrive azonban figyelmezteti Önt, hogy ez letiltja a cikkben korábban ismertetett megosztási funkciókat. A biztonság fokozása érdekében engedélyezheti a két tényezős hitelesítést.

A fizikai adatközpontok biztonsága szempontjából az IDrive emelt padlókat és szeizmikusan rögzített állványokat használ a földrengésekkel szembeni védelemhez, külön hűtési zónákkal rendelkező hőmérséklet-szabályozó rendszereket a túlmelegedés megakadályozására, valamint a legmodernebb füstérzékelő és tűzoltó rendszereket adatok tűz esetén.

IDrive-Data-Center-Security

Mivel adatait az AES-256 titkosítja, fájljainak legnagyobb kockázata a fizikai lopás és a szociális mérnöki munka. Az IDrive védi ezt mozgásérzékelők, 24 órás biztonságos hozzáférés, video megfigyelés és biztonsági megsértés riasztások bevezetésével annak biztosítása érdekében, hogy a szerverekhez ne kerülhessen jogosulatlan hozzáférés.

A dolgok hálózati oldalán az IDrive rendszeres harmadik fél által készített felülvizsgálatokat végez infrastruktúrájáról annak biztosítása érdekében, hogy ne legyenek ismert sebezhetőségek.

Magánélet

Az IDrive nemcsak kiváló biztonságot nyújt, hanem a felhasználói adatvédelemnek is szentelt. Kiváló adatvédelmi politikával, magán titkosítással, valamint a GDPR és a HIPAA betartásával nagyon kevés panaszkodni lehet ezen a területen.

A legtöbb felhőalapú biztonsági vállalkozáshoz hasonlóan az IDrive személyes információkat gyűjt a felhasználókról. Ez magában foglalja a vezeték- és utónevét, a fizetés részleteit, valamint az e-mail és a fizikai címeket. Ez mind nagyon szokásos, és az IDrive azt állítja, hogy soha nem osztja meg ezeket az információkat harmadik felekkel a felhasználó kifejezett hozzájárulása nélkül.

IDrive adatvédelmi politika-

Az IDrive ugyanakkor fenntartja a jogot arra, hogy ezeket az információkat szolgáltatásainak belső elemzésére és fejlesztésére használja fel, valamint megosztja azokat megbízható harmadik felekkel, akik az IDrive-vel együttműködve szolgáltatásaikat nyújtják..

Ennek a politikának egy másik nagy figyelmeztetése az, ha az IDrive-t a bűnüldözés vagy a helyi hatóságok arra kényszerítik, hogy tegye közzé az Ön adatait. Ez rossz hír lehet, tekintve, hogy az adatközpontok az Egyesült Államokban találhatók, egy országban, amely hírhedt a szegény digitális adatvédelmi törvények miatt, valamint hajlandósága arra, hogy hajlandó programokat és törvényeket, például a Patriot Act-et vagy a PRISM-et végrehajtani..

Szerencsére, ha engedélyezi a magán titkosítási kulcsot a feliratkozáskor, az IDrive nem fogja tudni nyilvánosságra hozni a mentött adatait senkinek, még a hatóságoknak sem, mivel csak Ön rendelkezik az adatok visszafejtéséhez szükséges kulcsmal. Tehát, feltéve, hogy a regisztráció során a megfelelő beállítást választja, az IDrive nulla ismeretű szolgáltatás.

Támogatás

Nem sok rosszat mondhatunk az IDrive ügyfélszolgálatáról, mivel az mindent megtesz, amire szüksége van a támogatás szempontjából. Ha segítségre van szüksége az IDrive termékével kapcsolatban, akkor számos módon megszerezheti azt, a telefonos támogatástól az átfogó GYIK oldalig..

Először is a társaság weboldalán található széles körű GYIK szakasz, amely a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat tartalmazza, kategóriákba rendezve az egyszerűbb navigációért.

IDrive-FAQ-oldal

Ha nem találja meg azt, amit keres, akkor a következő lépés az, hogy közvetlenül kapcsolatba lép az IDrive ügyfélszolgálatával. A támogatási osztály nyitva van 18:00 és 17:30 között. PST, és telefonon, e-mailben vagy csevegéssel érhető el. 

A telefon és a csevegés lehetőségei nyilvánvalóan a leggyorsabbak. Bár a csevegés 24 órán keresztül nyitva van, a telefonos támogatás csak nyitvatartási idő alatt érhető el, ami az időzónától függően problémás lehet..

IDrive-Contact-Support

A támogatás iránti kérelem formája meglehetősen részletességű, kérve adja meg felhasználónevét és e-mail címét, valamint azt, hogy milyen operációs rendszereket és webböngészőket használ jelenleg. A reakcióképesség ellenőrzése céljából támogatási kérelmet küldtünk, és egy napon belül válasz érkezett, amely valójában minden, amit kérhet.

Az ítélet

Ez befejezi az IDrive áttekintését. Mindent összevetve, ez egy kiváló szolgáltatás, gazdag funkciókban – mind a felhő biztonsági mentésének, mind a felhő tárolásának szempontjából – kiváló adatvédelemmel, biztonsággal és ügyfélszolgálattal. A feltöltési és letöltési sebesség rendkívül jó, bár van néhány akad, amikor instabil kapcsolatokról van szó.

Az IDrive tervei méltányos áron számítanak azért, amit kap, de sajnos nincs korlátlan terv. Ez azonban nem hatalmas probléma, mivel minden tervhez nagy mennyiségű tárhely van biztosítva. Ha még nem egészen eladta az IDrive-t, vagy ha korlátlan tárhelyű szolgáltatásra van szüksége, akkor feltétlenül olvassa el az online biztonsági mentési véleményeinket.

Mit gondolsz az IDrive áttekintésünkről? Egyetért-e azzal, hogy ez egy nagyszerű szolgáltatás, hasznos funkciókkal teli, vagy a havi terv hiánya és a korlátlan tárolás az Ön számára üzletkötő? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map