ElephantDrive áttekintés – Frissítve 2020

ElephantDrive áttekintés

Az ElephantDrive sokoldalú biztonsági mentési szolgáltatás, amely súlyos hibákat szenved. Bizonyos emberek számára ez azonban kiválóan alkalmas lehet. Nézze meg teljes ElephantDrive áttekintésünket, hogy megtudja, Önök köztük-e.


A legjobb online biztonsági mentés

Az ElephantDrive egy amerikai székhelyű felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás, amely arra törekszik, hogy megfeleljen az online biztonsági mentési áttekintésünk tetején lévő szolgáltatásoknak. Ennek köszönhetően nem versenyképes árak, az asztali felhasználói tapasztalat gyenge, a fájlok helyreállítása az asztali kliensből hiányzik, és a gyenge adatvédelmi irányelveknek köszönhetően.

Azt mondta: az ElephantDrivenek van oldala. Amellett, hogy biztonsági másolatot készíthet a fájljairól, szinkronizálhatja azokat eszközök között és megoszthatja másokkal. Ráadásul biztonsági mentést készíthet fájljairól a helyi tárolóeszközre, ideértve a hálózathoz csatlakoztatott tárolóeszközöket és a külső meghajtókat is. Kiegészítő költség nélkül biztonsági másolatot készíthet a szerverről. Erõs biztonsággal rendelkezik, és nulla tudásvédelmet kínál.

Az ElephantDrive áttekintés további részében betekintünk a részletekbe, hogy segítsünk eldönteni, hogy az ElephantDrive az Ön számára nyújtott szolgáltatás..

erősségek & Hiányosságok

Az ElephantDrive alternatívái

Jellemzők

A legjobb online biztonsági mentési listánkon szereplő egyéb szolgáltatásokhoz hasonlóan az ElephantDrive megvédi a fájlokat a merevlemez meghibásodásaitól, a nem kívánt szerkesztésektől és a véletlen törlésektől. Ráadásul további funkciókat kínál, még azokat is, amelyek gyakoribbak a felhőalapú tárolási szolgáltatások számára. Azoknak a felhasználóknak, akiknek kiegészítő szolgáltatásokra van szükségük, az ElephantDrive szilárd illeszkedésnek tűnik.

A számítógép és a mobil eszközök biztonsági mentése mellett az ElephantDrive biztonsági másolatot készíthet a NAS-eszközökről és -kiszolgálókról. A biztonsági mentési szolgáltatások, mint például a Keepit, általában külön díjat számítanak fel a szerver biztonsági másolatáért, de ez az eset nem az ElephantDrive esetében. Az otthoni terv tartalmazza a szerver biztonsági mentését és a külső lemezeket. Ennek ellenére, ha szeretné megtudni, hogyan csinálja a Keepit, olvassa el a Keepit áttekintésünket.

elefánt-drive-mindenütt

Az ElephantDrive nem csupán biztonsági másolat-fájlokat készíthet. Szinkronizálhatja és megoszthatja őket. A szinkronizálás rövid a szinkronizáláshoz, ami azt jelenti, hogy szinkronizálhatja a fájlokat az eszközök között. Ez lehetővé teszi egy fájl szerkesztését az egyik eszközön, és a változások szinte valós időben történő megjelenítését egy másik eszközön.

Ennek eléréséhez húzza át a fájlokat egy „mindenhol” nevű mappába, amely az ElephantDrive mappában található. Amint hozzáad fájlokat, azok másolásra kerülnek más számítógépekre és eszközökre, amelyeken az ElephantDrive szoftvert futtatja. Ez vonatkozik a fájlokban végrehajtott változtatásokra is.

elefánt-drive-sync-location

Az eszközök száma korlátozott, tehát ha tetszik ez a szolgáltatás, de sok eszközt szinkronizálnia kell, az ElephantDrive ezt nem fogja megtenni. A legjobb fogadás az IDrive, amely olcsó és korlátlan eszközről biztonsági másolatot készíthet és szinkronizálhat. Tudjon meg többet róla az IDrive áttekintésünkben.

elefánt-drive-share

Az ElephantDrive lehetővé teszi az adatok megosztását is. A fájlokat megoszthatja barátaival és csapattársaival URL hivatkozások létrehozásával és elküldésével. Ha azt szeretné biztosítani, hogy harmadik fél ne férhessen hozzá hozzájuk, jelszóval védheti őket. Van lehetőség mappák megosztására is.

Ha szüksége van erre a funkcióra, de nem szereti az ElephantDrive-t, nézd meg a SpiderOak ONE-t. Erős biztonságot nyújt a szinkronizálási és megosztási szolgáltatások mellett. Tudjon meg többet erről a SpiderOak ONE ismertetőnkben.

ElephantDrive verziózás

A fájlverzió lehetővé teszi a fájlok korábbi verzióinak beolvasását a nem kívánt módosítások visszavonásához. Ezenkívül megvédi a ransomware-től, amely titkosítja a fájlokat, és a visszafejtésért fizetést igényel. A web kliens segítségével meghatározhatja, hogy hány verziót és hány napig kívánja megőrizni.

Amikor fájlokat vagy mappákat töröl az internetes ügyféltől, azokat nem véglegesen törli. Ehelyett az ElephantDrive „kukája” mappába kerülnek. Az adatok végleges törléséhez törölnie kell azokat a mappából. Ha meg akarja határozni, hogy a törölt fájl megőrzésének hogyan kell működnie, használhatja az „archív vezérlést” az asztali kliensen.

Alapértelmezés szerint a törölt fájlok 30 napig maradnak a fiókjában. Ha hosszabb ideig megtartja őket, beállíthat egy adott számot, vagy dönthet úgy, hogy határozatlan ideig megőrzi őket.

Az ElephantDrive ütemezheti a biztonsági mentéseket is, ideértve a folyamatos biztonsági mentést is, és magán titkosítással meg tudja védeni a fájljait. Erről bővebben a „biztonság” szakaszban fogunk beszélni.

Az ElephantDrive-nak is vannak hátrányai. Feltöltési korlátokat szab a fájlméretre: 2 GB otthoni tervekhez és 15 GB üzleti tervekhez. Ez nem sok, főleg otthoni felhasználók számára, mert a nagyfelbontású filmek jóval meghaladják a 2 GB-ot. Ráadásul az ElephantDrive nem engedi visszaállítani az asztali kliensből. Ehelyett a web klienst kell használnia.

Ha többet szeretne megtudni a biztonsági mentési funkciókról, keresse fel online biztonsági mentési könyvtárunkat.

Az ElephantDrive szolgáltatások áttekintése

ElephantDrive logówww.elephantdrive.com

Kezdődik: 833 USD havonta, 1000 GBA összes terv esetén

biztonsági mentés

Biztonsági mentés ütemező

Folyamatos biztonsági mentés

Növekményes biztonsági mentés

Kép alapú biztonsági mentés

Külső meghajtó biztonsági mentése

NAS biztonsági másolat

Szerver biztonsági mentés

Hibrid biztonsági mentés

Mobil eszköz biztonsági mentése

Korlátlan biztonsági mentés

Korlátlan eszköz

Sebességfojtó

Blokk szintű fájlmásolás

Többszálú mentés

visszaállítás

Futárszolgálat

Böngésző-hozzáférés

Mobilalkalmazás-hozzáférés

Versioning

Törölve a fájlmegőrzés

Biztonság

Privát titkosítás

Nyugalmi titkosítás

Tranzitközi titkosítás
SSL

Titkosítási protokoll
AES 256 bites

Két tényezős hitelesítés

Edzett adatközpontok

Proxyszerver beállításai

HIPPA-kompatibilis

Támogatás

24/7 támogatás

Élő chat támogatás

Telefonos támogatás

E-mail támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Egyéb

Fájlmegosztás

Eszköz szinkronizálása

Ingyenes próbaverzió

Árazás

Az ElephantDrive három előfizetési tervet kínál: ingyenes, otthoni és üzleti.

Az ingyenes csomag nem fog fizetni egy fillért, de csak 2 GB tárhelyet biztosít. Ez nem sok, de elegendő az ElephantDrive teszteléséhez. Kipróbálhatja a legtöbb szolgáltatás, beleértve a NAS-t és a szerver biztonsági mentését, a szinkronizálást és a megosztás funkciót. A fájlokat teljes körű titkosítással is megvédheti. Ingyenes felhasználók kapnak GYIK-ot és e-mail támogatást.

Ritka, hogy ingyenes mentési szolgáltatást lát. A legtöbb csak próbákat kínál. Az ingyenes tervek gyakrabban fordulnak elő a felhőalapú tárolási szolgáltatások között, és megnézheti, melyik kínál a legjobban az öt legnagyobb szolgáltatónkban, akiknek nagy szolgáltatási tervek vannak..

elefánt-drive-more-tároló

A legtöbb személyes felhasználónak frissítenie kell az otthoni tervet. Havi 9,95 dollár. Ha úgy dönt, hogy egy évre előre fizet, az ár 99,95 dollárra csökken. A terv megnöveli a tárhelyet 1 TB-ra, és a fájlkorlátot 2 GB-ra emeli. Legfeljebb három eszközről készíthet biztonsági másolatot.

Az ingyenes csomag szolgáltatásai mellett a külső meghajtók, a lezárt fájlok és mappák biztonsági mentését is lehetővé teszi. Ütemezett csevegési támogatás érhető el. Ha nem biztosít elegendő tárhelyet, akkor 1 TB-val növelheti havonta 10 dollárért. A maximális tárhelymennyiség 10 TB, a biztonsági mentéshez használható eszközök száma pedig 10. A terv három alszámlát tesz lehetővé.

Az üzleti felhasználók a lehető legtöbbet fogják kihozni az üzleti tervből. 2 TB tárhelyet biztosít a felhasználóknak 39,95 dollárért havonta. A fájlméret korlátozása 15 GB. Ha további tárhelyre van szüksége, 1 TB-os lépésekben adhatja hozzá. Minden lépés havonta 20 dollárba kerül. A maximális tárhely, amelyet így elérhet, 50 TB.

Biztonsági másolatot készíthet 20 eszközről, 25 fiókkal. A terv közvetlen telefonvonalat is felvesz az ElephantDrive-hez, és a helyreállítási képesség.

Ha az üzleti terv nem csökkenti azt, vegye fel a kapcsolatot az ElephantDrive céggel, hogy árat szerezzen az egyéni tervért. 5 TB tárhelyet biztosít, a fájlméret-korlátot meghaladja az 50 GB-ot, és nem korlátozza a megvásárolható tárhely mennyiségét. Ha további tárhelyet vásárol, akkor GB-nként fizet. Ezenkívül több mint 100 eszközről készíthet biztonsági másolatot, és több mint 100 alszámlával rendelkezik.

Egyéni felhasználóként prioritási támogatást és dedikált fiókkezelőt kap.

Megemlítettük, hogy az IDrive hasonló funkciókkal rendelkezik, de a tervek is jobban értendők. Az ElephantDrive otthoni terve évi 95,99 USD, és csak 1 TB-t kínál, míg az IDrive Personal 5TB terv évi 74,62 USD-t kínál..

Ha csak 1 TB-t akar olcsón, miközben képes biztonsági másolatot készíteni a külső eszközökről, tekintse meg a Zoolz Home áttekintést. A Zoolz Home Family terve 39,95 dollár évente az írás idején, és 1 TB tartalékot kínál.

Egyszerű használat

Az ElephantDrive kliensek elérhetőek Windows, macOS, Linux, iOS és Android rendszerekre. Az ügyfél beállítása egyszerű. A fiók regisztrálásához csak e-mail címet és jelszót kell megadnia. Miután létrehozta, letöltheti és telepítheti az operációs rendszer kliensét.

elefánt-drive-setup

A telepítés során az ElephantDrive lehetőséget ad arra, hogy biztonsági másolatot készítsen a közös mappákról, például az „asztali”, a „zene” és a „dokumentumok” mappákról. Ezt követően megkéri, hogy adja meg, hová kívánja helyezni az „ElephantDrive” mappát. Belül létrehoz egy mappát a biztonsági mentéshez és egy mappát a szinkronizáláshoz.

Az ügyfélnek nincs olyan vezérlőközpontja, mint a többi szolgáltatás ügyfeleinek, de van egy tálcaikon, amellyel beállíthatja a preferenciákat, megnyithatja a biztonsági mentési és szinkronizálási mappákat, elindíthatja a webes klienst és még sok más.

elefánt-drive-backup-húzás

Biztonsági másolatot készíthet és szinkronizálhat fájlokat néhány módszerrel, de a legegyszerűbb az operációs rendszerén keresztül. Csak a fájlokat kell áthúznia az ElephantDrive által létrehozott mappákba, és várnia kell a feltöltés befejezését. Ha biztonsági másolatot kell készítenie egy mappáról, akkor egyszerűen kattintson a jobb gombbal, és válassza az ElephantDrive menü “Ez a mappa mentése” menüpontját..

elefánt-drive-web-kliens

Biztonsági másolatot készíthet a telefonjáról vagy a böngészőből. A webes klienst könnyű használni, de kissé keltezett és eleven.

Amikor bejelentkezik a fiókjába, megjelenik az eszközök listája, a tetején található műveleti gombokkal és keresősávval. A gombokkal letöltheti, átnevezheti, törölheti és más műveleteket hajthat végre a mappákon és a fájlokon. A keresési szolgáltatás gyors, de csak az aktuális mappákban képes keresni. Fájlokat tölthet fel a felhőbe az internetes ügyfélen keresztül, de nincs húzás és dobás.

elefánt-drive-mobile

A mobilalkalmazás biztonsági másolatot készíthet fényképeiről és névjegyeiről a telefonjáról, de ennyi. Beállíthatja a biztonsági mentés napi vagy havi futtatását. Ha nem akarja az automatikus biztonsági másolatot, váltson kézi üzemmódra. A mobilalkalmazás lehetővé teszi az online tárolt fényképek, audio fájlok és videofájlok elérését is.

Az ElephantDrive egyszerűen használható, ha nem kell semmit megváltoztatnia, de ez nem olyan élvezetes, amikor meg kell változtatnia a biztonsági mentési beállításokat. Ez magában foglalja a tálcán található „Műveletek” menü elérését, a kívánt biztonsági mentéshez való navigálást, annak kiválasztását és a „Biztonsági másolat szerkesztése” gombra kattintást. Nem nehéz, de nehézkesnek és hajlékonynak érzi magát.

Szeretnénk látni egy olyan vezérlőközpontot, amely kényelmesebb módon megjeleníti a biztonsági mentés állapotát és más lehetőségeket. Ennek ellenére egyesek inkább az ElephantDrive „vékony” megközelítését részesítik előnyben.

Fájl biztonsági mentése & Felújítás

A biztonsági mentések létrehozásának elsődleges módja az, amelyet az alkalmazás megmutat a telepítés során. Ez magában foglalja a fájlok húzását és ejtését a két mappába, amelyeket az asztali kliens létrehoz a fő meghajtón.

Van egy mappa a biztonsági mentéshez és egy mappa a szinkronizáláshoz, de a végeredmény ugyanaz lesz. Biztonsági másolatot készíthet a mappákról a fájlrendszerből a jobb egérgombbal végzett művelet végrehajtásával, amelyet az előző szakaszban tárgyaltunk.

elefánt-drive-mappa

Feltöltés közben a mappák kék átviteli szimbólumot mutatnak a feltöltés közben, és egy zöld pipa jelzi, amikor befejezik. Nem kap több betekintést arról, hogy mi történik, hacsak nem nyitja meg a tevékenységi ablakot. Az ElephantDrive biztonsági másolatot készíthet a közös fájltípusokról, néhány ritka fájllal együtt.

elefánt-drive-edit-mentés

A biztonsági mentési beállítások megváltoztatása nem egyszerű. A tálca ikont kell használnia a beállítások kezeléséhez, beleértve a biztonsági mentések szerkesztését. A biztonsági mentési beállításokból kizárásokat állíthat be a biztonsági mentésekhez. Lehetnek olyan mappák, típusok, fájlok, amelyek meghaladják a beállított korlátot, vagy régebbiek lehetnek egy adott dátumnál.

Megváltoztathatja azt is, hogy a biztonsági mentések milyen gyakran futnak. Az ügyfél lehetővé teszi napi, heti, havi vagy folyamatos ütemezését. Javasoljuk a folyamatos biztonsági mentés használatát. Ha használja, akkor nem kell aggódnia, hogy mindenről biztonsági másolatot készített-e, mert az automatikusan biztonsági másolatot készít az új fájlokról és a meglévő fájlok megváltoztatásáról.

elefánt-drive-visszaállítási mappa

Sajnos a fájlokat nem tudja visszaállítani az asztali klienssel. Ehelyett a web klienst kell használnia. Kétféle módon állíthatja vissza a fájlokat. Az első egy mappa vagy fájl letöltése, a második pedig egy mappa visszaállítása. Az utóbbi elvégzéséhez meg kell találnia a visszaállítani kívánt mappát, kattintson a jobb gombbal, és válassza a „mappa visszaállítása” lehetőséget.

elefánt-drive-visszaállítási mappa-beállítások

Megjelenik egy ablak, amelybe be kell írnia az információkat és a beállításokat. Kiválaszthatja azt az eszközt, ahová visszaállítást kíván végrehajtani, megadhatja a visszaállítási útvonalat, megadhatja a feladat futtatásának idejét, felülírhatja vagy elmentheti a meglévő fájlokat, és az archivált fájlokat beillesztheti vagy kizárhatja..

elefánt-drive-visszaállítási munkahelyi aktivitás

Miután létrehozott egy feladatot, az asztali kliens elindul és elkezdi dolgozni rajta. Nem látottunk értesítést a folyamatról. Inkább ki kellett nyitnunk a tevékenységi ablakot. Ehhez kattintson a tálcán található ikonra, majd vigye az egérmutatót a „műveletek” fölé, és válassza a „tevékenység” lehetőséget. A munka eltartott egy ideig, amíg nekünk megkezdődött, de az iratok odamentek, ahova kellett volna.

A másik megközelítés megköveteli, hogy keressen egy fájlt vagy mappát, amelyet visszaállítani szeretne, kattintson a jobb gombbal és válassza a „letöltés” ​​lehetőséget. Ezután elindul az ElephantDrive Transfer Manager, amely megkéri, hogy válassza ki, hol kívánja menteni az adatait. Miután ezt megtette, megkezdődik a letöltés.

Mindkét megközelítés unalmas és bonyolult ahhoz képest, hogy más megoldások hogyan kezelik a helyreállítást. Inkább egy kattintással történő visszaállítási funkciót részesítünk előnyben, amelyet szükség esetén módosíthat.

Sebesség

Az első biztonsági másolat készítése sokáig tarthat attól függően, hogy mennyi adatot szeretne biztonsági másolatot készíteni.

A feltöltési sebesség attól függ, hogy milyen messze van az ElephantDrive adatközpontoktól, amelyek az Egyesült Államokban vannak, az internetszolgáltatója, és hogy az ElephantDrive milyen gyorsan kezeli az adatok titkosítását és deduplikációját..

A feltöltési és letöltési sebesség teszteléséhez 1 GB-os ZIP-mappát használunk. Ebből az áttekintésből egy WiFi kapcsolatot használunk Belgrádból (Szerbia), másodpercenként 6 megabites feltöltési sebességgel és 100 Mbps letöltési sebességgel..

Első kísérlet: Második kísérlet: Átlagos:
Feltöltési idő:00:25:2000:25:1600:25:18
Letöltési idő:00:04:5300:04:4700:04:50

Amint az a táblázatból látható, a feltöltés átlagosan 25 perc és 18 másodperc volt. Ez megközelíti azt a 21 percet, amelyet elméletileg el kell tartania. A legtöbb szolgáltatás körülbelül egy órát vesz igénybe az 1 GB-os mappa feltöltésekor, tehát ez nagyszerű eredmény.

Ugyanez nem mondható el a letöltési időről, mert elméletben csak egy percnél többnek kell lennie, egy kicsit többnek kell lennie, amikor a felső folyamatokra számítunk. Közel öt perc eltartása gyenge eredmény. Az ElephantDrive-nél nincs blokk-szintű átviteli algoritmus, amely felgyorsítja a már feltöltött fájlok átvitelét, csak a megváltozott részek elküldésével.

Biztonság

Az ElephantDrive az AES 256 bites titkosítással titkosítja a fájlokat, mielőtt elhagynák az eszközt. Az átvitel során a 128 bites SSL protokoll megvédi őket a középtávú támadásoktól.

elefánt-drive-titkosítás

A titkosítást igényeinek megfelelően módosíthatja. Alapértelmezés szerint a titkosítás szerveroldali, azaz az ElephantDrive automatikusan létrehoz egy kulcsot, és kezeli azt. Az ElephantDrive dekódolja a fájljait, amikor letölti őket, így nem kell foglalkoznia a kulcs megadásával.

Ha úgy dönt, hogy kezeli a kulcsot, akkor élvezheti a végpontok közötti titkosítás előnyeit, ami azt jelenti, hogy az ElephantDrive alkalmazottak nem férhetnek hozzá az Ön adataihoz. Ez azt is jelenti, hogy ha elfelejti a jelszavát, az ElephantDrive nem tudja visszaállítani az Ön számára. Szerezd meg az egyik legjobb jelszókezelőnkünket, hogy ügyeljen arra, hogy ne felejtse el jelszavát.

A harmadik lehetőség az, hogy nincs titkosítás a biztonsági mentések gyorsításához. Nem javasoljuk azonban, hogy figyelembe véve a biztonságot érintő online fenyegetések számát.

A titkosítás nem fog segíteni, ha valaki megpróbálja ellopni az Ön bejelentkezési adatait. Két tényezőjű hitelesítés lesz, de az ElephantDrive nem rendelkezik ezzel. A fiókjának védelme érdekében egy erős jelszót hozhat létre.

Az ElephantDrive az Ön adatait olyan edzett adatközpontokban tárolja, amelyekhez csak felhatalmazott személyzet férhet hozzá. A létesítmények ellenőrzik a hőmérsékletet, redundáns energiával, csatlakoztathatósággal és az árvizek és tüzek elleni védelemmel rendelkeznek. Ráadásul zárt ketreceket használnak a szerverek védelmére.

A biztonsági rendszer kialakítása átlátható, hogy a független biztonsági szakértők megvizsgálhassák azt, és visszajelzést adhassanak a sebezhetőségről. Erről és az ElephantDrive egyéb biztonsági funkcióiról ezen az oldalon olvashat bővebben.

Magánélet

Úgy döntöttünk, hogy ellenőrizzük az ElephantDrive adatvédelmi irányelveit, mert a gyanús záradékok sérthetik az Ön személyes adatait, még akkor is, ha privát titkosításuk van..

Ennek ellenére azt találtuk, hogy az ElephantDrive megfelel az EU-nak. és a svájci-amerikai. adatvédelmi pajzs keretek. A keretek kezelik az Európai Unióból és Svájcból az Egyesült Államokba átvitt személyes adatok gyűjtését, felhasználását és megőrzését.

A fiók létrehozásakor az ElephantDrive egyesíti a megadott információkat a harmadik felektől származó információkkal egy profil létrehozásához. Egyes szolgáltatások esetében azonban leiratkozhat.

Az információ tartalmazza a nevét, címét és e-mail címét. Ezenkívül titkosított formában tárolja a hitelkártya-információkat. Annak ellenére, hogy titkosítva, ez továbbra is aggasztó.

Az adatokhoz való hozzáféréskor a dolgok nem annyira világosak. Az adatvédelmi politika szerint az ElephantDrive az Ön engedélye nélkül nem fér hozzá az adatokhoz, de van kivétel. A politika e része a következőképpen szól:

„Az ElephantDrive az Ön engedélye nélkül nem fogja figyelni, szerkeszteni és nyilvánosságra hozni a Széf-adatokkal kapcsolatos információkat, kivéve a jelen Szabályzat és a Szolgáltatási feltételek szerint. Az ElephantDrive hozzáférhet a fiókjához, beleértve a Vault Data-t is, hogy válaszoljon az ügyfelek kéréseire, vagy audit, kutatás és elemzés során szolgáltatásaink fenntartása, védelme és fejlesztése érdekében. ”

A szolgáltatás hozzáférhet az Ön adataihoz, és erről nincs elég egyértelmű adatvédelmi irányelvekben.

A helyzet még rosszabbá tétele érdekében az ElephantDrive az Egyesült Államokban található, és úgy tűnik, hogy nem lenne problémája az Ön adatainak az Egyesült Nemzetek Nemzeti Biztonsági Ügynöksége felé történő átadásával. A társaság a következő módszerrel határozza meg, hogy mit kell átadni:

„Jóhiszeműen hisszük, hogy az ilyen információkhoz való hozzáférés, felhasználás, megőrzés vagy nyilvánosságra hozatal ésszerűen szükséges a) a alkalmazandó törvények, rendeletek, jogi eljárások vagy végrehajtható kormányzati kérelmek teljesítéséhez, b) az alkalmazandó szolgáltatási feltételek érvényesítéséhez, ideértve a nyomozást is c) a csalások, biztonsági vagy technikai kérdések felderítése, megakadályozása vagy más módon történő kezelése, vagy (d) az ElephantDrive, annak felhasználói vagy a nyilvánosság jogainak, tulajdonának vagy biztonságának közvetlen fenyegetése elleni védelem, ahogy azt a törvény.”

A legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan az ElephantDrive záradékokat tartalmaz az adatvédelmi politikájában arra vonatkozóan, hogy az Ön adatait a bűnüldözésen kívül harmadik személyekkel megoszthatja-e. A személyes információkat harmadik felekkel csak akkor osztja meg, ha az Ön hozzájárulásával jár, és csak leányvállalatokkal, kapcsolt vállalkozásokkal vagy más megbízható vállalkozásokkal vagy személyekkel teszi meg a személyes adatok feldolgozását a nevében..

Amikor az ElephantDrive továbbítja az információt, akkor biztosítani fogja, hogy ezeket az adatokat csak meghatározott célokra dolgozzák fel, és hogy a harmadik fél ugyanolyan szintű védelmet biztosítson, mint az ElephantDrive, és értesítse, ha nem tudja megtenni..

Ráadásul az ElephantDrive megfelel az általános adatvédelmi rendeletnek. A GDPR egy olyan törvény, amely elősegíti az EU polgárainak személyes adatainak védelmét. Tudjon meg többet erről a GDPR útmutatóban.

Az adatvédelmi politika az adatvédelmet nem a lehető legjobb módon kezeli. Annak érdekében, hogy adatai biztonságosak legyenek, azt javasoljuk, hogy kezelje a magánkulcsot, amely nulla tudás elleni védelmet nyújtana.

Támogatás

elefánt-drive-támogatás

A kapott támogatás típusa a fiók típusától függ. A Kezdőlap terv ütemezett csevegést folytat, de a jegy kezdeményezéséhez meg kell engednie a jegyét. Az üzleti terv hozzáadja az ütemezett telefonos támogatást, míg az egyedi terv prioritást nyújt az Ön számára. Minden tervhez, beleértve az ingyeneset is, hozzáférés van az e-mail kérésekhez és a súgóhoz.

Kereshet a súgóban választ a problémájára, vagy kiválaszthatja azt a GYIK részben. Sok válasz van, és világos és könnyen követhető. Azok, akik elmagyarázzák, hogyan kell valamit csinálni, képernyőképeket is tartalmaznak, amelyek segítenek. A felhasználói fórum azonban ritka problémákkal segíthet. A videókat szintén szívesen látnánk.

Az e-mail támogatás nem működik éjjel-nappal, de bármikor kérést küldhet. Kevesebb mint egy nap alatt megkaptuk és megkaptuk a választ, ami gyors.

Az ítélet

Az ElephantDrivenek nagyon sok oldala van, ám ennek komoly hátrányai is vannak. A szolgáltatás nagyszerűen működik, ha több számítógépről és más eszközről biztonsági másolatot készít, ideértve a külső meghajtókat, a NAS-t és a kiszolgálókat. A felhasználói élményt azonban szigorúan át kell dolgozni, mert ez nem egyezik meg azzal, amit a piac legjobb szolgáltatásai kínálnak. Ez vonatkozik az árképzési modellre is.

A biztonsági mentés létrehozása után a szolgáltatás segítségével szinkronizálhatja és megoszthatja a fájlokat, lehetővé téve a felhőalapú tárolási szolgáltatásokra jellemzőbb funkciók emulálását. Mivel biztonsági mentési szolgáltatás, nem csoda, hogy az ElephanDrive nem felel meg a felhőalapú tárolás legjobb összehasonlításában szereplő szolgáltatásoknak.

Mit gondolsz az ElephantDrive-ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map