AltDrive áttekintés – Szolgáltatás megszűnt – Frissítve 2020

AltDrive áttekintés

Könnyű adatmentés és archiválás. Hiányzik néhány testreszabási funkció. Összességében könnyű használni.


Figyelem: Fontos frissítés!

AltDrive árképzési tervek

Ki az AltDrive?

Az AltDrive készítői felismerik, hogy a mai mindig bekapcsolt, überrel összekapcsolt világban az élet ugyanolyan online, mint a távoli. Ez azt jelenti, hogy az adatok biztonságos, tárolására és lekérdezésére szolgáló egyszerű, hatékony és hozzáférhető eszköz rendelkezésre állása fontosabb, mint valaha.

Ennek ellenére, bár az adatbiztonság és a tárolás manapság az emberek többségét egyesíti, az AltDrive mögött álló vállalat megérti, hogy maguk a felhasználók és az általuk létrehozott adatok nem más, mint monolitikusak – és ezért indul a program mind vállalati, mind egyéni / otthoni felhasználók iterációiban.

Jó része az, hogy az AltDrive korlátlan tárhelyet kínál a fájljainak. Nem hiszem, hogy ez lehetséges? Érdemes lehet megnézni a korlátlan online biztonsági mentési szolgáltatásokról szóló cikket vagy a felhőalapú tárolási összehasonlító táblázatot. A korlátlan online biztonsági mentés megszabadítja Önt attól, hogy aggódjon amiatt, hogy mennyi adatot fog létrehozni vagy létrehozni a jövőben. Mindig tudja, hogy rengeteg hely áll rendelkezésre az AltDrive szervereinél anélkül, hogy többet kellene fizetnie. 

Túl jól hangzik az üzlet? Olvassa el az összes részletet. 

Alternatívák az AltDrive-hez

AltDrive Home

Az AltDrive Home éppen így hangzik – egyszerű fájlmentési segédprogram az egyes és kisvállalkozások számára, életkoruktól vagy igényektől függetlenül. Legalább ez az elmélet.

Függetlenül attól, hogy a nagymama fényképalbumai, a tinédzserek iTunes könyvtárai vagy a saját diplomamunkája működik, az AltDrive Home egy karcsú és gondtalan eszközt biztosít a biztonságos és elérhetővé tételhez. Nem is számít, milyen operációs rendszert használ. Ami ezt illeti, a Mac-ek és a PC-k jól tudnak játszani … és nemcsak egymással, de a Linuxtal is.

Az AltDrive hasonló funkciókat kínál, mint például a Backblaze és más korlátlan online biztonsági mentési szolgáltatások. Teszteléseink során nagyon jól teljesített, összehasonlítva a fájlok gyors feltöltését és a háttérben is zökkenőmentes futást. 

85

Az AltDrive Home sor tervei között szerepel az arany (tárolás, biztonság és fájlok biztonsági mentése / visszakeresése egy gépen) 4,95 USD / hó. vagy évi 44,50 USD, és az AltDrive Platinum, amely magában foglalja az Arany csomag összes funkcióját, de azzal a további előnnyel jár, hogy akár három számítógép és / vagy más eszköz számára is helyet biztosít.

Ha egy leendő felhasználó úgy találja, hogy minden fillér valóban számít az igényeikhez legmegfelelőbb megoldás keresésében, akkor a Platinum szintre fogják találni a társaság legjobb értékét, havi tervek 9,95 USD dollárba kerülnek, míg az éves tervek 99,50 USD-ra vagy csak egy haj több mint két dollár havonta.

Az AltDrive Home szolgáltatáskészletét illetően a „robusztus” talán a legjobb szó, amelyet leírni lehetne. Például a biztonság kérdése: az AltDrive kettős SSL / AES 256 bites titkosítása, a felhasználó által generált kulcsokat felhasználó engedélyezési protokollok és a cél-eszköz visszafejtése biztosítja, hogy még a legérzékenyebb fájlok is biztonságban maradjanak mind a számítógépeden, mind az AltDrive saját szerverek.

Az AltDrive’s Home tervek korlátlan kapacitással és egy két hónapos megőrzési ablappal érkeznek, míg egyedi algoritmusa nyomon követi a változásokat és fokozatosan készíti őket a biztonsági mentésről, jelentősen megnövelve a végfelhasználó hozzáférési sebességét. Természetesen ezek nem az egyetlen szolgáltatás, amely az AltDrive Home szolgáltatásban elérhető, ám ebben a rövid áttekintésben szinte lehetetlen lenne kimerítő listát adni; a felhasználót arra ösztönzik, hogy vegye igénybe az AltDrive ingyenes próbaverzióját, amely 30 napig tart, és bőséges idő felfedezni mindazt, amit az AltDrive rendszer kínál.

AltDrive Biz

AltDrive Business – Komoly vállalkozók és kisvállalkozások számára

Középpontjában áll vagy vezeted a Fortune 500 szintű vállalkozást? Lehet, hogy Ön egy rendszergazda, aki felelős egy ilyen entitás technológiai napi működéséért. Ha igen, akkor tudja, milyen fontos a fájlokhoz és a programokhoz való időszerű és megbízható hozzáférés. Az AltDrive talán megfelel az Ön igényeinek. Lássuk miért. 

Az AltDrive Home szakaszban fent tárgyalt összes funkció mellett (és azon sokkal, amelyek még nem voltak, de még benne vannak a szabványban), az AltDrive Biz saját, egyedi és egyedi vállalati szintű funkciókkal rendelkezik..

Például az AltDrive Biz ügyfelei nulla korlátot élveznek sávszélességükön, átviteli sebességüknél és így tovább, és nincs fájlkorlátozás. Amire szükséged van, amire szükséged van, és az AltDrive ott van, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkezik-e, függetlenül attól, hogy milyen méretű, milyen méretű lehet, vagy milyen operációs rendszert használ. Ugyanígy a tárolási és átviteli sebességek rendkívül versenyképesek; az egyszerű tárolás ára havonta tizenöt cent (USD), míg a teljes gépek havonta 3 USD-től északra kezelhetők. 

Biztonság

Természetesen a biztonság kiemelkedően fontos egy üzleti információs környezetben, ezért az AltDrive termék üzleti szintje kettős SSL / AES 256 bites titkosítást, biztonságos helyszíni külső tárolóeszközöket használ redundáns biztonsági szolgáltatásokkal (ketrecbe helyezett szerverállványok, több megfigyelési réteg), stb.), és így tovább.

Ezen felül a rendszergazdák tehetnek skészítse el az egyéni hozzáférési profilokat mind az egyéni, mind a csoport szintjén, annál jobb ellenőrizni, ki láthatja és mire képes velük kapcsolatba lépni. Az adatok megőrzése felesleges, az alapértelmezett törlési ablakokat 30 napra, hét évre állítják be és nyitva vannak – azaz az adatok örökké megmaradnak. Bármelyiket is választja, az adatokról biztonsági másolatot készít egy teljesen különálló kiszolgálón. Többé nem kell félni attól, ami elveszíti az Ön és ügyfelei számára a legfontosabb. 

Mint az AltDrive Home szolgáltatásnál, a szolgáltatások teljes listája egyszerűen túl nagy vállalkozás az ilyen típusú felülvizsgálathoz. A leendő ügyfél kíváncsiságát leginkább az összes új ügyfél számára elérhető ingyenes 30 napos próbaverzió révén lehet elnyomni..

Az AltDrive-ról

Az AltDrive társaságot 2005-ben alapították. Mint ez a technológiai fejlődés során gyakran fordul elő, az alapító – mérnök – látta, hogy saját fájljainak tárolási problémájára van szüksége egy egyszerű, biztonságos megoldás iránt, és úgy döntött, hogy csinál valamit vele szemben..

Nyolc évvel később ez az egyszerû szerény indulás feketén működik, és még jobban, mint valaha, ami nem olyan apró dolog egy olyan városban, mint Seattle – kérdezze meg minden olyan társaságot, amelyet a város megrágott és kiköpött! Csak megmutatja, hogy egy társaság miként építhet mások segítésére.

biztonsági mentés & visszaállítás

A fájlok biztonsági mentése és visszaállítása az AltDrive segítségével

Az online biztonsági mentési szolgáltatásokkal kapcsolatban természetesen a legfontosabb rész az, hogy milyen biztonságosan menti az adatokat. A biztonsági mentés azonban nem elegendő, ha a helyreállítási folyamat hibás, elfelejtheti a divatos funkciókat és a szép biztonsági elemeket. 

Az AltDrive automatikusan biztonsági másolatot készít mind az automatikus, mind a kikapcsolt funkciókról, és ezt megteheti a felhasználó által megadott ütemezés szerint, vagy pedig egyszerűen az automatikus programbeállításokra hagyhatja.

A fájlok visszaállítása hasonlóan intuitív – csak válasszon egyet az egyes fájlok közül az egész gépen, az AltDrive a többit kezeli, és mindezt szigorú biztonsági protokollok szerint. A felhasználók egyszerűen csak élvezhetnek egy csésze kávét vagy rendetlenkedhetnek a Facebookon, és hagyhatják, hogy az AltDrive a háttérben dolgozzon, a legtöbb felhasználó jelentése szerint nincs jelentős késés vagy csökkenés az internetsebességben. Ez mind olyan közel egy kattintással, mint egy ilyen művelet. 

A többi biztonsági mentési programmal összehasonlítva örömmel jelentjük be, hogy az AltDrive hibátlanul működik, és nagyobb események nélkül visszaállítja a teszt fájlokat.. 

Záró ítélet

Nem titok, hogy a piacon rengeteg fájlmentési segédprogram van. Sokan azonban különféle korlátozásoktól szenvednek, amelyek közül néhány meglehetõsen súlyos is lehet.

Az AltDrive arra törekszik, hogy mindenki számára elérhető legyen, legyen az fiatal vagy idős, gazdag vagy sem, nagy biz vagy apró sütés, és szolgáltatásuk ezt tükrözi. A lényeg a következő: Lehet, hogy nem marad örökké velük, de ha megközelíthető, funkciókban gazdag, elegáns megoldást keres fájltárolási, biztonsági és hozzáférési igényeire, amely számodra is megfelelő lesz, (és amely nem akadályozza meg a pénztárcáját a rossz bánásmódnál), akkor feltétlenül nézd meg az AltDrive-t. 

Alternatívák az AltDrive-hez

 • «
 • <
 • {oldalszám}
 • >
 • »

ellátó
felhőkarcolók értékelése
$ havonta

legfontosabb funkciók
Több

 1. 1
 2. AltDriveAltDrive logó
  www.altdrive.com
 3. 371 USD
  Takarítson meg havi 17% -ot
  • Folyamatos biztonsági mentés
  • Növekményes biztonsági mentés
  • Külső meghajtó biztonsági mentése
  • NAS biztonsági másolat
  • Korlátlan biztonsági mentés
  • Versioning
  • Privát titkosítás
 4. Látogasson el az AltDriveAltDrive Review oldalra
 1. 2
 2. JustCloudJustCloud logó
  www.justcloud.com
 3. 761 USD
  Takarítson meg havi 29% -ot
  • Folyamatos biztonsági mentés
  • Növekményes biztonsági mentés
  • Külső meghajtó biztonsági mentése
  • NAS biztonsági másolat
  • Korlátlan biztonsági mentés
  • Versioning
  • Privát titkosítás
 4. Látogasson el a JustcloudJustcloud Review oldalra
 1. 3
 2. CrashPlan kisvállalatok számáraCrashPlan for Small Business logó
  www.crashplan.com
 3. Havonta 1000 USD
  • Folyamatos biztonsági mentés
  • Növekményes biztonsági mentés
  • Külső meghajtó biztonsági mentése
  • NAS biztonsági másolat
  • Korlátlan biztonsági mentés
  • Versioning
  • Privát titkosítás
 4. Látogasson el a CrashPlan for BusinessCrashPlan for Business áttekintésre
 1. 4
 2. CarboniteKarbonit logó
  www.carbonite.com
 3. Havonta 600 USD
  • Folyamatos biztonsági mentés
  • Növekményes biztonsági mentés
  • Külső meghajtó biztonsági mentése
  • NAS biztonsági másolat
  • Korlátlan biztonsági mentés
  • Versioning
  • Privát titkosítás
 4. Látogasson el a CarboniteCarbonite Review oldalra
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map