1 és 1 IONOS felhőalapú biztonsági mentés – frissítve 2020-ig

1&1 IONOS Cloud Backup áttekintés

1&1 Az IONOS Cloud Backup érdekes biztonsági mentési szolgáltató, mivel IaaS megoldásként működik, de saját, saját védelem alatt álló biztonsági mentési kliensével rendelkezik. Az eredmény egy nagyon sokoldalú, ha drága biztonsági mentési lehetőség. Olvassa el a teljes 1&1 Az IONOS Cloud Backup áttekintése a részletekért.

A legjobb online biztonsági mentés

1&Az 1-et 1988-ban indították azzal a céllal, hogy adatközpont-architektúrát és kiterjedt hálózatot biztosítsanak. 2018-ban egyesült a felhőinfrastruktúra-megoldásokkal foglalkozó ProfitBricks ”társasággal, és a nevét 1-re változtatta&1 IONOS.

Ha nem kell felhőalapú biztonsági mentés, 1&1 Az IONOS más termékeket kínál. 1&1 A weboldal készítője segít létrehozni azt a weboldalt, amelyet mindig is akart, és 1&1 Az IONOS Web Hosting segítséget nyújt Önnek a működéshez. Tudjon meg többet róluk az 1. különálló részben&1 weboldal készítő és 1&1 IONOS Web Hosting vélemény.

1&1 Az IONOS egy infrastruktúra-szolgáltatásként szolgáltatás, amelynek szabadalmaztatott biztonsági menedzserje a Cloud Backup. 1&1 Az IONOS felhőalapú biztonsági mentést egy külön felhőalapú biztonsági szolgáltatóval, az Acronis-nal közösen hajtották végre. Rendszeres olvasóink felismerik ezt a nevet, mint az Acronis True Image mögött álló vállalat, amely olyan termék, amely lehetővé teszi több számítógép biztonsági másolatának készítését.

Felhasználóbarátabb, mint az 1-es&1 az IONOS megoldása, de nem tud biztonsági másolatot készíteni olyan korlátlan eszközökről, mint az 1&1 IONOS Cloud Backup képes. Ennek ellenére, ha az Acronis érdekesnek tűnik számodra, olvassa el az Acronis True Image Cloud áttekintését, hogy többet megtudjon róla.

1&1 Az IONOS Cloud Backup használatához megköveteli a Data Center Designer elérését, és biztonsági mentési egységek létrehozásához. Ez a megközelítés túlnyomó lehet a mainstream felhasználók számára. Ráadásul előfizetési tervei nem olcsók.

Ez azt mondta: 1&1 Az IONOS Cloud Backup számos eszközön működik, beleértve szervereket, laptopokat, táblagépeket és okostelefonokat. Biztonsági másolatot készít azokról, és nem korlátozza a biztonsági másolatot készítő eszközök számát. Korlátlan biztonsági mentési helyet biztosít, amelyért gigabájtonként fizet, tehát az árazás rugalmas.

Ha nem gondolja 1&1 Az IONOS Cloud Backup a megfelelő megoldás az Ön számára, keresse meg a legjobb online biztonsági mentési összehasonlító listánkat az alternatívákkal kapcsolatban. Más vállalati megoldásokkal kapcsolatban olvassa el a legjobb vállalati fájl-szinkronizálási és megosztás-szolgáltatói útmutatót. Egyébként ragaszkodjon hozzánk, miközben belemegyünk az 1. részletbe&1 IONOS Cloud Backup áttekintés.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák 1&1 IONOS Cloud Backup

Jellemzők

A felhő biztonsági mentési szolgáltatásai segítik a fontos fájlok védelmét azáltal, hogy tükrözik azok struktúráját a felhőben. A kezdeti biztonsági mentés befejezése után biztos lehet abban, hogy a fájlok biztonságban vannak a merevlemez-összeomlásoktól vagy más szoftveres hibáktól.

Mivel a felhő biztonsági mentési szolgáltatásai replikálják a felhőben lévő fájljainak szerkezetét, nem használhatja őket a merevlemez helyének megtisztítására. Ez a fő különbség a felhő biztonsági mentése és a felhő tárolási szolgáltatások között. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mi különbözteti meg őket, olvassa el magyarázatunkat.

1&1 Az IONOS Cloud Backup segíti a számítógépek, szerverek, táblagépek és okostelefonok védelmét. Biztonsági másolatot készíthet a teljes gépről, a rendszer állapotáról, az egyes lemezekről, fájlokról és mappákról. Ezenkívül biztonsági másolatot készíthet a Microsoft Active Directory, a Microsoft SQL és az Exchange kiszolgálókról.

Nem tud biztonsági másolatot készíteni a külső meghajtókról vagy a hálózathoz csatlakoztatott tárolókról. Ha szüksége van erre, olvassa el a legjobb online biztonsági másolatot a NAS-ről és a legjobb online biztonsági másolatot a külső meghajtókról.

1&1 IONOS felhő biztonsági mentési lehetőségek

A szokásos biztonsági mentési lehetőségek között szerepel az ütemezés, a biztonsági mentés helyi vagy hálózati mappába, ami azt jelenti, hogy a hibrid biztonsági mentés elérhető, és a kép mentése. Ennek ellenére hiányzik az egyik leghasznosabb szolgáltatás, a folyamatos biztonsági mentés. A használat legjobban megismételhető azáltal, hogy a biztonsági másolatot úgy állítja be, hogy szinte egész nap futjon percenként.

Megadhatja az adatok tömörítési szintjét is, amely nem lehet sem normál, sem magas, sem maximális.

1&1 Az IONOS Cloud Backup teljes biztonsági másolatot készíthet, amely mindent egy helyről készít. A későbbi biztonsági mentések növekményesek, azaz csak az utolsó teljes biztonsági másolat óta töltik be a változásokat.

A biztonsági mentés létrehozásakor dönthet úgy, hogy elküldi az 1-re&1 IONOS a merevlemez-meghajtón a Physical Data Shipping szolgáltatás használatával. Az ezt követő növekményes biztonsági mentések az interneten keresztül végrehajthatók.

A fájlverzió is elérhető. Ez teljes megőrzési lehetőséget biztosít, vagyis dönthet úgy, hogy a biztonsági mentést határozatlan ideig megőrzi, és bármikor letöltheti a kívánt verziót..

1&1 IONOS Cloud Backup Active Protection

1&1 Az IONOS Cloud Backup aktív védelmet nyújt, amely megvédi a fájlokat a ransomware ellen. Ráadásul magán titkosítással és egyéb biztonsági funkciókkal is rendelkezik. Róluk a biztonsági részben fogunk többet beszélni.

Ha töröl fájlokat a helyi számítógépről, 1&1 Az IONOS Cloud Backup korlátlan ideig tarthatja őket a felhőben, biztonsági mentések száma vagy életkora szerint. A biztonsági mentéseket csak akkor törli, ha a biztonsági másolatot készített eszközt eltávolítják a biztonsági mentési szolgáltatásból, vagy a biztonsági mentési tervet.

1&1 Az IONOS Cloud Backup segít csökkenteni az állásidőt azáltal, hogy a Linux vagy a Windows biztonsági másolatát egy virtuális gépbe tölti be.

Használhatja az 1-et&1 Az IONOS Cloud Backup további szervereket igényel a már telepített biztonsági mentési ügyféllel, és mindent konfigurálhat a felhőpanelről is. Ha többet szeretne tudni a biztonsági mentési funkciókról és a biztonsági mentésről általában, keresse fel az online biztonsági mentési könyvtárat.

1&1 Az IONOS felhőalapú biztonsági mentési funkcióinak áttekintése

1 és 1 IONOS Cloud Backup logówww.ionos.com

Havonta 500 dollártól kezdődik, 50 GBA összes csomaghoz

biztonsági mentés

Biztonsági mentés ütemező

Folyamatos biztonsági mentés

Növekményes biztonsági mentés

Kép alapú biztonsági mentés

Külső meghajtó biztonsági mentése

NAS biztonsági másolat

Szerver biztonsági mentés

Hibrid biztonsági mentés

Mobil eszköz biztonsági mentése

Korlátlan biztonsági mentés

Korlátlan eszköz

Sebességfojtó

Blokk szintű fájlmásolás

Többszálú mentés

visszaállítás

Futárszolgálat

Böngésző-hozzáférés

Mobilalkalmazás-hozzáférés

Versioning

Törölve a fájlmegőrzés

Biztonság

Privát titkosítás

Nyugalmi titkosítás

Tranzitközi titkosítás
SSL

Titkosítási protokoll
AES 256 bites

Két tényezős hitelesítés

Edzett adatközpontok

Proxyszerver beállításai

HIPPA-kompatibilis

Támogatás

24/7 támogatás

Élő chat támogatás

Telefonos támogatás

E-mail támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Egyéb

Fájlmegosztás

Eszköz szinkronizálása

Ingyenes próbaverzió

Árazás

Használhat egy ingyenes próbaverziót, mielőtt feliratkozna az 1-re&1 IONOS Cloud Backup, de időt kell töltenie az értékesítési csapattal történő e-mailben történő kommunikáción, hogy jóváhagyhassa. Ha elégedett a szolgáltatással, frissíthet egy tervre, rögzített mennyiségű tartalékhellyel vagy rugalmas csomaggal.

A Cloud Backup opciók lehetővé teszik, hogy kevesebbet fizessen egy rögzített tartalék helyért. Miután felhasználta, a Cloud Backup Flex árazás lesz érvényes. Vegye figyelembe, hogy ez a Cloud Backup Flex arány olcsóbb, mint ha a Cloud Backup Flex szolgáltatással kezdettől fogva menne.

Havi 5 dollárt kell fizetnie az 50 GB-os összegért, ami tisztességtelennek tűnik a tudatlanok számára, de havonta több dollárral korlátlan biztonsági mentési helyet kaphat a Backblaze segítségével. Ez azonban csak egy számítógépre vonatkozik. Ha ez jobban megfelel az Ön igényeinek, akkor erről többet megtudhat a Backblaze áttekintésünkben.

A Cloud Backup Flex terv gigabájtnál 12 centnél drágább, ám rugalmasabb. Ha nem kell sok helyre, pénzt takaríthat meg.

Ennek ellenére sokkal drágább, mint a Wasabi, amely csak 0,0039 cent gigabájtért számít fel. A Wasabi azonban csak tárolást kínál, ezért olyan alkalmazást kell használnia, amely segíthet az adatok biztonsági mentésében. A CloudBerry biztonsági mentés nagyszerű választás, mivel integrálódik a Wasabi-hoz, és nagyon sok biztonsági mentési funkcióval rendelkezik.

Olvassa el a CloudBerry biztonsági másolat áttekintését, hogy megismerje a részleteket.

Egyszerű használat

Ionos-műszerfal

A biztonsági másolat készítése előtt be kell jelentkeznie az 1-be&1 IONOS adatközpont-tervezője, és készítsen biztonsági másolatot. A folyamatról a következő szakaszban bővebben beszélünk.

Miután ezt megtette, le kell töltenie és telepítenie kell egy biztonsági mentési ügynököt, hogy biztonsági másolatot készítsen az eszközére. Kommunikál a biztonsági mentési rendszerrel, és hozzárendel a biztonsági mentéseket a biztonsági egységhez. A biztonsági mentési ügynök Windows, macOS és Linux rendszereken működik.

Rendszertálca ikonként működik, és megjeleníti a biztonsági mentés állapotát, amikor az utolsó biztonsági mentés befejeződött, és melyik biztonsági egység van társítva az eszközéhez. A beállítások menü lehetővé teszi a titkosítás megváltoztatását és a biztonsági mentési konzol elindítását.

Ionos-backup-menedzsment-konzolt

Mindent kezel a beépített tartalékkal kapcsolatban. Vonzó és világos. A bal oldali menü lehetővé teszi az eszközök előnézetét, a biztonsági mentések készítését, a tevékenységek figyelését, a riasztások ellenőrzését és a biztonsági mentési ügynökök törlését az eszközökről. Gyors és egyszerű használat.

Van egy mobilalkalmazás, de az 1-vel nem működik&1 IONOS Cloud Backup, így nem tudja ellenőrizni a biztonsági másolatát, ha távol van egy számítógéptől. Ez nagy hiányosság, mivel a legtöbb biztonsági mentési megoldás lehetővé teszi a biztonsági mentés okostelefonon keresztüli elérését.

Fájl biztonsági mentése & Felújítás

Ionos-create-mentési-egység

A biztonsági mentés létrehozásához először létre kell hoznia egy biztonsági mentési egységet. Ehhez egyedi nevet és hitelesítő adatokat ír be. A létrehozás után beléphet a biztonsági mentés kezelőpultjába.

Ezután fel kell vennie egy eszközt. Mielőtt ezt megtenné, le kell töltenie és telepítenie kell a biztonsági mentési ügynököt, hogy regisztrálja készülékét a szolgáltatással. A tetején található „Hozzáadás” gomb megnyitja az „Eszközök hozzáadása” menüt, amely lehetővé teszi az ügyfelek letöltését bizonyos gépekre.

Ionos-desktop-ügyfelek

Miután letöltötte és telepítette a biztonsági mentési ügynököt, regisztrálhatja a készüléket a regisztráció linkre kattintva, amely a telepítés végén válik elérhetővé. Alternatív megoldásként másolhatja a regisztrációs tokent és beviheti azt az „eszközök hozzáadása” menü alján található gomb segítségével.

Ezután meglátja a készüléket. Jelölje ki, és válassza az oldalsáv „biztonsági másolatát” lehetőséget.

Ionos-create-mentési-terv

1&1 IONOS Cloud Backup beállítások

Biztonsági másolatot készíthet a teljes gépről, az egyes lemezekről, fájlokról, mappákról és a rendszer állapotáról. Ha úgy dönt, hogy biztonsági másolatot készít a teljes lemezről vagy meghatározott fájlokról vagy mappákról, akkor azokat fájlkezelőn kell megadnia. Annak ellenére, hogy a fájlkezelő a böngészőben működik, gyors, és nem lesz gondja a szükséges lemezek vagy mappák megtalálásával..

A fájlkezelőbe való belépéshez kattintson a narancssárga „megad” hivatkozásra, majd a „fájlok és mappák kiválasztása” linkre. A fájlok és mappák kiválasztása előtt azonban dönthet úgy, hogy közvetlenül biztonsági másolatot készít azokról, vagy használhat házirendszabályokat, például: „[összes fájl]”, „/ gyökér”, „% programfiles%” és mások.

Ionos-válaszd-backup-mappába

Ezután kiválaszthatja a helyi vagy hálózati mappák biztonsági mentését. A mappák kiválasztása után módosíthatja vagy kikapcsolhatja az alapértelmezett ütemezést, ebben az esetben manuálisan kell elindítania a biztonsági mentési folyamatot..

Az ütemezés számos lehetőséget kínál, ideértve az ütemezést idő szerint, az utolsó biztonsági másolat óta eltelt idővel, a Windows eseményen, amikor a felhasználó bejelentkezik a rendszerbe vagy ki, és amikor a rendszer elindul vagy leáll.

Ionos-backup-ütemezés

Az idő szerinti ütemezés lehetővé teszi a havi, napi, heti vagy óránkénti biztonsági mentést. A havi biztonsági másolat meghatározott hónapokon, a hónap vagy a hét napjain futtatható. A heti és a napi biztonsági másolat segítségével kiválaszthatja azt az időpontot, amikor a biztonsági mentés futni fog, és mely napokon. Az órás biztonsági másolat még finomabb irányítást biztosít. Megadhatja, hogy a biztonsági mentés milyen gyakran futjon percben.

1&1 IONOS felhő biztonsági mentési feltételek

Ha ez nem lenne elég, 1&1 Az IONOS Cloud Backup segítségével meghatározhatja azokat a kezdési feltételeket, amelyeknek teljesülniük kell a biztonsági mentési folyamat futtatása előtt. Ide tartoznak olyan körülmények is, mint például a felhasználó tétlen, egy bizonyos időintervallumra illeszthető, nem indul el a mért kapcsolaton és így tovább.

Ezután beállíthatja, hogy milyen gyakran 1&1 Az IONOS Cloud Backup megtisztítja a régi biztonsági mentéseket. Határozatlan ideig megőrizheti őket, számos biztonsági mentéssel, legfeljebb 200-ig, vagy életkor szerint. A kor lehetővé teszi a hónapok, hetek, napok és órák megadását.

Ezután a titkosítási csúszka lehetővé teszi a titkosítás bekapcsolását és a következő jelszó megadását: 1&1 Az IONOS Cloud Backup nem rögzíti.

Mielőtt elkezdené, kattintson a jobb felső sarokban található kis fogaskerék ikonra a speciális lehetőségek eléréséhez.

Ionos-backup-opciók

Ezek lehetővé teszik a tömörítési szint megváltoztatását, a fájlok szűrését, a biztonsági mentés kezdési idejének késleltetését és így tovább.

Végül nyomja meg a „létrehozás” gombot, és elindul a biztonsági mentés.

Ionos helyreállítás-fájlokat-start

A fájlok visszaállításához a folyamat egyszerű. Mint a biztonsági mentési folyamathoz, ki kell választania egy eszközt. Ha ezt megtette, kattintson a jobb oldali oldalsáv menüjének „helyreállítás” linkjére.

Megjelenik a biztonsági mentések kronológiai ütemterve. Válasszon egyet közülük, majd kattintson a „fájlok / mappák helyreállítása” vagy a „további helyreállítási lehetőségek” elemre, amely lehetővé teszi fájlok vagy képek letöltését..

Ionos helyreállítás-mappa-lista

Tesztelés céljából a „fájlok / mappák” útvonalat választottuk. Megnyílik egy új ablak, amelyben kéri a jelszó megadását, ha a biztonsági másolatot titkosította. Ezután látni fogja a biztonsági mentés tartalmát. Kiválaszthat bármilyen fájlt vagy mappát, és kattintson a „Visszaállítás” gombra.

Ionos helyreállítás-válaszd-location

A visszaállítási folyamat megkezdése előtt dönthet úgy, hogy visszaállítja a fájlokat az eredeti helyükre vagy egy új helyre. Más helyreállítási lehetőségek közé tartozik a biztonsági mentés érvényesítése, a fájlkizárások, a fájlszintű biztonság és így tovább.

Ionos helyreállítás-opciók

Miután rákattintott a „helyreállítás megkezdése” elemre, választhat úgy, hogy felülírja a meglévő fájlokat, csak akkor felülírja a meglévő fájlokat, ha régebbiek, vagy nem írja felül őket.

1&1 Az IONOS Cloud Backup nem hagyja ki az ütemet, amikor a biztonsági másolatot készíti és visszaállítja. Könnyű létrehozni és végrehajtani, és számos lehetőséget kínálnak. Plusz, 1&1 Az IONOS Cloud Backup elrejti a speciális lehetőségeket, így nem kell bajlódnia velük, ha nem akarja.

Sebesség

1&1 Az IONOS Cloud Backup több redundáns adatközponttal rendelkezik az Egyesült Államokban és Európában. Pontosabban, New Jersey-ben, Las Vegasban, Londonban, Berlinben, Frankfurt am Mainban (Németország) és Karlsruhe-ban (Németország).

Ez elősegíti a gyorsabb sebesség elérését, mivel nagyobb esélye van arra, hogy kiszolgálóhoz közel álljon. Ezen felül az átviteli sebesség az internetszolgáltatótól és attól függ, hogy bekapcsolja-e a titkosítást.

Bekapcsoltuk, és 1 GB-os ZIP-mappát használtunk a tesztekhez. A mappát a szerbiai belgrádi kapcsolaton keresztül továbbítottuk, másodpercenként 9,34 megabites feltöltési sebességgel és 126 Mbps letöltési sebességgel. E sebesség mellett a fájlunknak kb. 15 perc és 19 másodpercig kellett töltenie a feltöltést, és egy perc és nyolc másodpercig kellett letöltenie.

Vegye figyelembe, hogy a célzott adatközpontunk a németországi Frankfurt am Mainban volt, ami viszonylag közel van.

Első kísérlet: Második kísérlet: Átlagos:
Feltöltési idő00:16:0000:15:0800:15:34
Letöltési idő00:00:5700:00:5700:00:57

1&1 Az IONOS Cloud Backup nem okozott csalódást. Mint látható a sebességtáblázatunkból, csak 1 perc és 34 másodperc telt el az 1 GB-os tesztmappa feltöltése. Ilyen hosszú időbe telik egy ideális forgatókönyv. A letöltési idő megegyezett azzal az idővel, amelyre elvártuk. Az első biztonsági másolat készítésének nem kell sokáig tartania.

Azt mondjuk, mert 1&1 Az IONOS-nak nincs globális szerverhálózata, tehát van esély arra, hogy távol lesz egytől, ami befolyásolja az átviteli sebességet.

Ha az átviteli sebességek túl sokat vesznek a sávszélességből, gördítheti azokat a biztonsági mentési beállítások menüből. Megvizsgáltuk, hogy 1&1 Az IONOS Cloud Backup blokk szintű fájlmásolást végez azzal, hogy módosítja a biztonsági másolatot tartalmazó mappánkat, és újabb biztonsági másolatot készít, de a feltöltés nem vett kevesebb időt.

1-et kértünk&Az IONOS képviselője tisztázni kívánta, és azt válaszolta, hogy: „Az inkrementális biztonsági mentési feladatokat csak fájlszinten támogatják.”

Biztonság

1&1 Az IONOS Cloud Backup AES 256 bites titkosítással beolvassa a biztonsági mentési adatait, és lehetővé teszi a dekódoláshoz szükséges privát kulcs megtartását. Ez azt jelenti, hogy nulla tudású titkosításnak minősül. Ez azt is jelenti, hogy 1&1 Az IONOS nem tudja visszaállítani a jelszavát, ezért írja le, vagy tárolja az egyik legjobb jelszókezelő segítségével. Az SSL protokoll védi az adatokat átvitel közben.

A verzióvédelem megóv a ransomware ellen, de 1&1 Az IONOS Cloud Backup egy aktív védelemmel ellátott funkcióval rendelkezik, amely aktívan védi a kriptovaluta bányászatot és a kriptovaluta bányászatot. Figyeli a védett gépen futó folyamatokat. Amikor egy harmadik fél folyamata megkísérli a fájlok titkosítását vagy az enyém pénzforgalmát, az Active Protection riasztást hoz létre és további műveleteket hajt végre.

1&1 Az IONOS adatközpontjai edzett és sok biztonsági mechanizmust használnak az adatok biztonságának biztosítása érdekében. Különböző mechanizmusok vannak érvényben, attól függően, hogy melyik adatközpontot használja. Itt láthatja őket.

Az adatközpont, amelyhez csatlakoztunk a németországi Frankfurt am Mainban, dupla ajtórendszereket használ biztonsági üveggel, 24 órás járőrökkel és megfigyeléssel, kártyaolvasó eszközökkel, biometrikus azonosítással és riasztásokkal. Tápegysége és légkondicionáló rendszerei több mint 99,99 százalékban kaphatók. Ráadásul megfelel az ISO 27001 szabványnak, amely a legfontosabb információbiztonsági szabvány.

Az adatközpontok replikálják a tárolómeghajtókat egy másik tárolókiszolgálón egy második tűzzónában ugyanabban az adatközpontban. Ráadásul az összes kommunikációs kapcsolatnak és eszköznek legalább egy biztonsági másolata van a helyén.

Ez semmi, ha valaki hozzáférést kap a fiókjához. Ennek megakadályozása érdekében 1&1 Az IONOS kétfaktoros hitelesítést biztosít. Bekapcsoláskor a hitelesítő adatok mellett be kell írnia egy biztonsági jogkivonatot is, ami azt jelenti, hogy a fiókja biztonságban van, még akkor is, ha valaki ellopja az Ön felhasználónevét és jelszavát.

Magánélet

1&1 Az IONOS személyes információkat gyűjt, például nevet, e-mail címet, postai címet, telefon- és faxszámokat, fizetési számla információkat és egyéb információkat, amelyek a kért szolgáltatások nyújtásához szükségesek. Ezenkívül nyilvántartást vezet az ügyfelekkel vagy a műszaki támogatással kapcsolatos kapcsolatokról.

Információkat is gyűjthet arról, hogy miként használja a szolgáltatásait. Ilyen információ lehet a böngésző típusa és nyelve, az Ön IP-címe, valamint a webhelyén elvégzett tevékenységek, például a megtekintett webhelyek és a kattintott linkek.

Két harmadik féltől származó szolgáltatás, az Mouseflow és a Google Analytics segítenek abban. A Mouseflow alkalmazásból leiratkozhat, ha felkereste a www.mouseflow.com/opt-out/ webhelyet..

Ha domainjének nincs privát regisztrációja, 1&1 Az IONOS megosztja adatait a nyilvánosan elérhető WHOIS nyilvántartással. A megosztás személyes információkat fog tartalmazni, például a címet, utónevet, vezetéknevet, domain nevet, e-mail címet, országot és telefonszámot.

1&1 Az IONOS személyes információkat is felhasználhat termékekre és szolgáltatásokra az ügyfelek számára, de csak annyiban, ha Ön egyetért azzal.

1&1 IONOS Cloud Backup Data Sharing

A vállalat felhasználhatja ezeket az információkat, és megoszthatja azokat megbízható harmadik felekkel a webhelyszolgáltatások hatékonyságának, a marketing, a reklám és az értékesítés erőfeszítéseinek kutatására. 1&1 Az IONOS nem értékesíti vagy más módon osztja meg az információkat harmadik féllel harmadik fél marketing céljaira, kivéve, ha Ön erre felhatalmazást ad..

1&1 Az IONOS a felhasználóktól a befektetőknek és a potenciális partnereknek összegyűjtött információk alapján kombinált, névtelen adatokat is közölhet. Ebben az esetben csak a statisztikai információkat osztják meg.

1&1 Az IONOS alkalmanként harmadik feleket, például leányvállalatait és kapcsolt vállalkozásait is felhasználhatja ügyfeleitől kapott adatok elemzésére, megőrzésére, tárolására vagy manipulálására. Ilyen esetekben a harmadik fél szolgáltatóit az adatokkal azonos felelősséggel kell kezelni, mint az 1. pontot&1 IONOS és tiltják őket, hogy másoknak továbbadják.

A Google Analytics információkat gyűjt az 1 használatáról&1 Az IONOS webhelye, például az, hogy a felhasználók milyen gyakran látogatják meg, mely oldalakat látogatják meg, és mely webhelyeket használták fel, mielőtt elérnék. A Google Analytics csak az Ön IP-címét gyűjti, nem a nevét vagy más azonosító információt.

1&1 Az IONOS a Google Analytics-től kapott adatokat használja szolgáltatásai javításához. A személyesen azonosítható információkat nem kombinálják a Google Analytics adataival.

Ha a törvény előírja, 1&1 Lehet, hogy az IONOS-nak nyilvánosságra kell hoznia személyes adatait. Ezenkívül úgy véli, hogy a nyilvánosságra hozatal szükséges jogainak védelme, valamint a bírósági eljárás, a bírósági végzés vagy más jogi eljárások betartása érdekében. Nemzetbiztonsági, bűnüldözési vagy egyéb közérdekű célokból információkat is közölhet rólad.

Személyes információkat gyűjt, de csak azokat, amelyeket a szolgáltatásaihoz való regisztrációhoz nyújt. Ez normális az online szolgáltatás esetében. Ezenkívül metaadatokat gyűjt, amelyeket szolgáltatásai javításához használ fel. A legtöbb szolgáltatás ezt is elvégzi.

Ennek ellenére megoszthatja személyes adatait „megbízható” harmadik felekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatos kutatás céljából. Ez egy aggasztó záradék, és azt kívánjuk, hogy a vállalatnak módot találjon arra, hogy kilépjen.

Jó, hogy a titkosítás elérhető a biztonsági mentési adatok védelme érdekében. A játékban biztos lehet benne, hogy csak el tudja olvasni. Plusz, 1&1 Az IONOS betartja az általános adatvédelmi rendeletet. Tudjon meg többet erről a GDPR útmutatóban.

Támogatás

Ionos-support-központ

Ha általános problémát tapasztal az 1-rel&1 IONOS Cloud Backup, rákattinthat a „?” gombot a biztonsági mentési kezelőkonzolon a súgó szakasz megnyitásához. A cikkek világosak és tömörek, de képernyőképeket használhattak, hogy könnyebben követhetők legyenek.

Ha a súgó nem oldja meg a problémát, vegye fel a kapcsolatot a műszaki támogatási csoporttal, amely egész évben éjjel-nappal dolgozik. E-mailben vagy telefonon beszerezheti őket.

Kipróbáltuk a műszaki csapatot néhány e-mail küldésével, és percek alatt választ kaptunk, amely a lehető leggyorsabb válasz. Ugyanakkor ilyen támogatást várnak egy vállalati megoldástól.

Egy másik lehetőség az, hogy engedélyezze a dedikált személyi tanácsadót. A funkciót bármikor ingyenesen aktiválhatja. Miután ezt megtette, csevegéssel vagy telefonon felveheti a kapcsolatot.

Végül, van egy DevOps Központi Közösségi fórum, amely tele van oktatókkal, kezdő és haladó kategóriába sorolva.

Az ítélet

1&1 Az IONOS Cloud Backup jó biztonsági mentési szolgáltatás, köszönhetően erős biztonságának, gyors átviteli sebességének, kiváló műszaki támogatásának és korlátlan számú eszköz biztonsági mentésének. Azt is szeretjük, hogyan nyújt számos lehetőséget a biztonsági mentéshez és visszaállításhoz, beleértve a fejlett ütemezést.

Ennek ellenére a szolgáltatásnak hiányzik a valódi folyamatos biztonsági mentés és a blokk szintű fájlmásoló algoritmus, amelyek tűző felhő biztonsági mentési szolgáltatásai. Ez is drága, de az ár indokolt lehet, ha sok üzleti számítógépet meg kell védeni, ideértve a kiszolgálókat is. A sok biztonsági mentési lehetőség, melyeket úgy alakíthat be, ahogy szeretné, hogy édesítse az ajánlatot.

Mit gondolsz 1?&1 IONOS Cloud Backup? Az IaaS megoldás egy szabadalmaztatott biztonsági klienssel, amire szüksége van, vagy szüksége van-e olcsóbb megoldásra a személyes felhasználók számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és ha szüksége van valamire személyes használatra, akkor nézd meg ötleteink online biztonsági mentési véleményét. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me