A legjobb online biztonsági mentés Kanadára 2020-ban

Ha Nagy-Fehér északi részén élsz, és Kanadának a legjobb biztonsági mentést keresed, van néhány rossz hírünk: annak ellenére, hogy nagyszabású adatvédelmi törvényeink vannak, jelenleg egyik legjobb online biztonsági mentési szolgáltatónknak nincs szervere Kanadában. Ez azt jelenti, hogy a kanadai felhasználók ugyanolyan megfigyelést szenvednek, mint a déli szomszédaik, a Patriot Act, a CLOUD és a PRISM formájában..


Ennek kompenzálására külön hangsúlyt fektettünk a fájlok biztonságára és magánéletére, valamint az átviteli sebességekre ebben a felsorolásban, valamint arról, hogy a szolgáltatások helyesen alkalmazzák a nulla ismeretű protokollokat..

A legfontosabb érdek, hogy biztonsági másolatot készítsen, mert nem lehet biztos benne, hogy meddig fog tartani a merevlemez, és hogy hibás működés vagy összeomlás miatt elveszhetnek adatai. Használhat adat-helyreállítási szoftvert, de annak sikere nem biztos. A szilárdtestalapú meghajtók sem teljesen megbízhatóak, mert alacsonyabb hibaarány ellenére több adathibát tapasztalnak.

Ha itt tárolást keres, olvassa el a Kanada legjobb felhőalapú tárolására vonatkozó cikket. Mielőtt folytatnánk a listát, határozjuk meg a kritériumokat, amelyek alapján elkészítettük.

Kanada legjobb online biztonsági mentése 2020

Mi teszi a legjobb online biztonsági mentést Kanadára

A biztonsági mentési szolgáltatásoknak átmeneti, nyugvó és magán titkosítást kell biztosítaniuk, ami azt jelenti, hogy senki sem tudja elolvasni a felhőadatait. A szolgáltatásnak kétfaktoros hitelesítést kell biztosítania a jelszavak védelme érdekében a hackerekkel szemben is.

A kezdeti biztonsági mentés hosszú időt vehet igénybe. Mennyi ideig függ az internetszolgáltatójától, és milyen közel van egy szerverhez. Minél közelebb vagy, annál erősebb lesz a kapcsolat. A legjobb, ha egy szolgáltatás lehetővé teszi az átviteli beállítások módosítását, a fojtószelep sebességét, és blokk szintű átviteli algoritmust használ, amely segít az első biztonsági mentés után.

Mindannyian szeretnénk többet szerezni és kevesebbet fizetni, és erre kerestük ezeket a szolgáltatásokat. Értéket vettünk és azt, hogy a szolgáltatás hány tervét veszi figyelembe. Minél több terve van, annál több választási lehetősége van. Nagyon nagyszerű, ha van egy ingyenes csomag vagy próbaverzió is, így előfizetés előtt kipróbálhatja a szolgáltatást.

Végül a jó felhasználói élmény lehetővé teszi a szolgáltatás igénybevételét fejfájás nélkül. Annak biztosítása érdekében, hogy az asztali kliens a legtöbb operációs rendszeren működjön, és azok interfészeinek, valamint a webes ügyfél és a mobilalkalmazásoknak kellemesnek és egyértelműnek kell lenniük..

1. A legjobb online biztonsági mentés Kanadára: IDrive

Az IDrive, egy veterán társaság, amelyet 1995-ben indítottak, a legjobb felhő biztonsági mentési összehasonlító listánk tetején található. AES 256 bites titkosítással használja a fájlok átvitelét tranzit és nyugalmi állapotban. Az első biztonsági másolat készítése előtt engedélyeznie kell a privát titkosítást. Ha nem, az IDrive megtartja a titkosítási kulcsot. Nincs kétfaktoros hitelesítés, ezért erősítse meg jelszavát.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-visszaállítás-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-ütemező-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

Az USA adatközpontjai képesek ellenállni a tüzeknek és a természeti katasztrófáknak, mert állványok, emelt padló és hűtési zónák vannak. Az ember behatolása ellen megfigyelést, mozgásérzékelőt és riasztást használnak.

Teszteinkben kb. 20 perc alatt töltöttünk fel egy 1 GB-os mappát. Ez megközelíti az elméleti 15 percet, aminek el kell telnie. A teszteket egy thaiföldi hálózaton hajtották végre, így a különbség valószínűleg a szerverektől való távolságnak tulajdonítható.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, az IDrive

Két éves személyes terv van jelenleg kedvezményes: 2 TB 52 dollárért és 5 TB 75 dollárért. Kap 2TB vagy 5TB szinkronizálási helyet, ami összesen 4TB vagy 10TB. Ráadásul mindkettő korlátlan számú számítógépet készíthet biztonsági másolatot.

Az IDrive Business 75 dollárral kezdődik korlátlan számú számítógép és felhasználó számára, és 250 GB biztonsági másolatot biztosít. A helyet 12,5 TB-ig növelheti.

Mielőtt eldöntené a hosszú távú előfizetést, használhatja az ingyenes csomagot, amely 5 GB tárhelyet biztosít.

A fájlokat manuálisan kell kiválasztania a biztonsági mentéshez, mivel az IDrive nem készít biztonsági másolatot fájltípusonként, mint a korlátlan biztonsági mentési szolgáltatók. Ez nem jelenti az egyszerű felhasználói élményt. Ráadásul számos olyan lehetőség áll rendelkezésre, amelyek bonyolultabbá tehetik a mainstream felhasználók számára.

Az IDrive versenyképes árakkal, gyors csatlakozási sebességgel, magán titkosítással biztosítja a magánélet védelmét, és lehetővé teszi korlátlan számú számítógép biztonsági mentését. Ennek nincs két tényezőjű hitelesítése vagy egyszerű felhasználói élménye. Ennek ellenére is elég ahhoz, hogy Kanadának válasszuk. A részletekért olvassa el az IDrive áttekintésünket.

2. Acronis True Image

Az Acronis 15 éve indult, ami hosszú ideje jár a szoftveriparban, tehát nem csoda, hogy a True Image az egyik legjobb online biztonsági mentési szolgáltatás..

A szolgáltatás 256 bites AES-t használ a fájlok titkosításához az átvitel előtt, és a TLS / SSL protokoll védi azokat az átvitel során. A titkosításhoz olyan jelszót kell használnia, amelyet csak Ön tud, és amely az Acronis számára nulla tudáskompatibilitássá teszi. Emiatt a vállalat nem fogja tudni letölteni a jelszavát, ezért ügyeljen arra, hogy ne felejtse el. Nincs kétfaktoros hitelesítés.

Acronis True--Image-Backup-beállítás-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Beállítások-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

Acronis meglepte minket sebességével. Az 1 GB-os mappa mentése és helyreállítása mindössze 15 percet igényelt. A letöltéshez az „optimális” beállítást használtuk, de van egy „maximális” is, amely feltehetően még gyorsabb.

Egyéb okok, amelyek tetszik az Acronis True Image-hez

Kerülje az Acronis egész életen át tartó tervét, mert sokat hagy ki. Ha jobban teljesítesz a két éves tervvel: Advanced vagy Premium.

Az Advanced 250 GB-os biztonsági másolatot biztosít 49,99 dollárért, vagy 500 GB-ot 69,99 dollárért. A prémium 99,99 USD-tól indul az 1 TB tartalékért, és 5 TB-ig ér véget 259,95 USD-ért. Növelheti a biztonsági mentésre kerülő számítógépek számát és a biztonsági mentés helyét, de ez extra költségeket jelent.

Az asztali kliens használata egyszerű és intuitív. A bal oldalon egy menü található az alkalmazásban való navigáláshoz. Biztonsági másolatot készíthet fájltípusonként, ahelyett, hogy kiválasztana bizonyos fájlokat, ez több helyet igényel, de sokkal egyszerűbbé teszi a biztonsági mentési terv létrehozását. Ha helyet kell megtakarítania, kizárhatja azokat a fájlokat, amelyekről nem szeretne biztonsági másolatot készíteni.

Az Acronis gyors biztonsági mentési sebességgel és magán titkosítással rendelkezik, de hiányzik a két tényezővel történő hitelesítés, és ára nem olyan versenyképes, mint az IDriveé. Ez lehetővé teszi a második helyet. Ha szeretné megtekinteni a részleteket, a sebesség és az árazási táblázatokat, olvassa el az Acronis True Image áttekintésünket.

3. BigMIND

A BigMIND Home egy új online biztonsági mentési szolgáltatás a Zoolz Home Backup-t létrehozó cégtől, amely számos olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyeket a régebbi szolgáltatás nem.

A kiszolgálók fájljait AES 256 bites titkosítással titkosítják. A BigMIND kezeli a kulcsot, ha azonban a mentési terv beállítása során nem engedélyezi a privát titkosítást. Vegye figyelembe, hogy ezt utána nem teheti meg. Ha belépsz, a BigMIND nem fogja tudni letölteni a jelszavát. Az SSL protokoll védi a fájlokat az átvitel során, de furcsa módon önnek be kell kapcsolnia.

BigMIND asztali irányítópult

BigMIND csatlakozási lehetőségek

BigMIND intelligens kiválasztás

BigMIND biztonsági mentési ütemterv

BigMIND Online fájlok felfedezése

Előző

Következő

A gyors feltöltésre és a lassú letöltési sebességre számíthat, mivel a BigMIND az Amazon Glacier-t, a hosszú távú archiválásra tervezett tárolót használja a biztonsági mentéshez. Ha ez úgy hangzik, mint egy csésze tea, olvassa el az Amazon Glacier áttekintést. Az 1 GB-os adatok átlagos feltöltési ideje kb. 30 perc.

Más okok, amik tetszik a BigMIND-hez

A BigMIND Personal csomag havi 2,99 dollárba kerül, ha évente fizetik, és csak 100 GB-os biztonsági másolatot biztosít Önnek egy felhasználó és legfeljebb három számítógép számára. A családi terv havi 6,99 dollárba kerül, és valamivel jobb megoldást kínál az 500 GB-os felhasználásra három felhasználó, kilenc számítógép és hat mobil eszköz számára.

Megfelelő mennyiségű, 1 TB helyet foglal el a Family Plus terv, amely havonta 12,99 dollárba kerül. Még mindig nem a legjobb ajánlat az általa kínált hely mennyiségért, de megoszthatja azt további négy felhasználóval 15 számítógép és korlátlan mobilkészülék között.

Az asztali kliens, Windows vagy MacOS esetén, hasznos, mert megmutatja az aktuális biztonsági mentési állapotát, mikor volt az utolsó biztonsági mentés, hány fájlt készített biztonsági másolat, és hány függőben van. Választhat biztonsági másolatot fájltípus vagy hely szerint. Jó választás a választás, ha figyelembe vesszük, hogy más szolgáltatások csak egy módszert használnak.

A webes felület, amely fájlkategóriákat és eszközöket nyújt Önnek, színesebb, és lehetővé teszi a tartalom könnyű böngészését a felhőben. Van egy műszerfal, amely megmutatja, hogy hány eszköz csatlakozik a BigMIND-hez, és hányan készít biztonsági másolatot. A grafikon megmutatja a biztonsági mentés tevékenységét az idő múlásával, a kördiagram áttekintést nyújt a fájltípusokról.

Ha nem tartózkodik a számítógépén, akkor az Android vagy iOS alkalmazás segítségével elérheti fájljait. Olvassa el a BigMIND áttekintésünket, hogy mélyebben megnézhesse a BigMIND szolgáltatásait.

4. Háttérvilágítás

A Backblaze az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, és közel áll az online biztonsági mentési vélemények listájának tetejéhez.

Számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a magán titkosítást is. Ha engedélyezi, akkor meg fogja tartani a titkosítási kulcsot, különben a Backblaze meg fogja őrizni. Akárhogy is, el kell küldenie a jelmondatot a Backblaze-hez, hogy a fájlok helyreálljanak. Állítólag a cég ezt követően törli. A kétfaktoros hitelesítést engedélyezheti fiókjának a hackerekkel szembeni védelme érdekében.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

Sok más szolgáltatástól eltérően a Backblaze nem vesz sok időt az első biztonsági másolatok készítéséhez. Ez gyors, és nem korlátozza a feltöltési vagy letöltési sebességet. Ezenkívül megnövelheti a futtatott biztonsági mentési szálak számát a gyorsabb feltöltés érdekében. A kaliforniai szerverektől való távolság azonban befolyásolja a legnagyobb sebességet.

Más okok, amelyeket szeretünk a Backblaze-nek

A Backblaze egyszerű árképzési rendszerrel rendelkezik, csak egy tervvel. Havonta 5 dollárért korlátlan biztonsági mentési helyet kap egy számítógép számára. Mivel havi tervről van szó, bármikor lemondhat, amely a legtöbb szolgáltatás nem kínál kényelmes lehetőséget. Ha egy évre előre fizet, 10 dollár kedvezményt kap, míg két év nettó 25 dollár kedvezményt kap. Tesztelheti a szolgáltatást egy 15 napos ingyenes próbaverzióval.

A biztonsági mentés beállítása ugyanolyan egyszerű, mint az árképzési rendszer, mivel ehhez nem szükséges, hogy kezelje a biztonsági másolatát és mennyi összegét. Ennek oka az, hogy a Backblaze fájltípusonként biztonsági másolatot készíthet, kivéve a rendszer- és az ideiglenes fájlokat. Ilyen könnyű a lassabb biztonsági mentési folyamat, tehát ügyeljen arra, hogy zárja ki a nem szükséges fájlokat a „beállítások” menüből.

Ha szeretne többet megtudni a Backblaze-ről, olvassa el a Backblaze-áttekintésünket.

5. Karbonit

A karbonit az egyik legrégebbi biztonsági mentési szolgáltatás, mivel 2005 óta működik. Ez otthoni felhasználókat és kisvállalkozásokat céloz meg.

A szolgáltatás 128 bites AES titkosítást használ a fájlok védelmére a szerveren, de ha engedélyezi a privát titkosítást, akkor az átvált AES 256 bitesre, és lehetővé teszi a kulcs tartását. Ez nem ismeri az ismereteket, azaz nem fogja tudni visszaállítani a jelszavát. A karbonithoz erős jelszó szükséges, és kéttényezős hitelesítésre van szükség arra az esetre, ha valaki ellopja.

A karbonit kezdeti biztonsági mentési folyamata lassú, és nem közelíti meg versenytársainak feltöltési sebességét. A megváltozott fájlok feltöltése azonban sokkal gyorsabb, a blokk szintű átvitelnek köszönhetően.

Egyéb okok, amik tetszik a karbonit

Három korlátlan tárolási terv közül választhat: Basic, Plus és Prime. Az Basic korlátlan tárhelyet kínál különleges szolgáltatások nélkül, évente 72 dollárért. A Plus hozzáadja a külső meghajtót és az automatikus videó mentést évi 112 dollárért, és a Prime tops egy futár-helyreállítási szolgáltatással évi 150 dollárért.

Könnyű együtt dolgozni a Carbonite-tal, mivel asztali kliensei egyszerűek és könnyen telepíthetők. A biztonsági mentés elindításához csak egy lépést kell végrehajtania, mivel a folyamat nagy része automatizált.

A szolgáltatás színe kódolja a fájlokat, hogy egy pillanat alatt ellenőrizhesse azok állapotát. Ez kizár néhány fájlt és kiterjesztést, és alapértelmezés szerint nem készít biztonsági másolatot a 4 GB-nál nagyobb fájlokról. A beillesztéshez manuálisan kell megcímkézni őket.

Van egy vonzó webes felület is, amely lehetővé teszi a biztonsági mentés állapotának ellenőrzését, a fájlok elérését és a fiók kezelését.

A mobilalkalmazás ezt is lehetővé teszi. Világos, minimalista felülettel rendelkezik, így nem fogja összekeverni téged. A fájlok tárolása mellett az alkalmazás segítségével automatikusan biztonsági másolatot készíthet a telefonjáról is. Más fájltípusokkal ezt nem lehet megtenni, de a korlátlan fényképmentés továbbra is nagyszerű. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatásról, olvassa el a karbonit áttekintésünket.

Tiszteletbeli említés: Karbonit biztonságos szerver biztonsági másolat

A Carbonite hozzáadott egy felhőalapú biztonsági mentési helyet Kanadában, de csak a Carbonite Safe Server biztonsági másolathoz. Ez túl sok az egyéni és a kisvállalkozások számára, de néhány vállalati felhasználó számára megfelelő lesz.

A szolgáltatás egy fájlt vagy egy teljes kiszolgálót néhány lépésben visszaállíthat. Ezen felül választhat a granulált és a teljes rendszermentés között, beleértve a képmentést is. A hibrid biztonsági másolat lehetővé teszi az adatok helyi és a felhőben történő védelmét.

Az AES-128 bit védi a fájlokat, de lehetősége van egy privát kulcs segítségével az AES-256 bitre váltani. Az átvitel során a TLS / SSL protokoll védi az adatokat.

Ezeknek az előnyöknek a kihasználásához havonta 50 dollárra előfizetnie kell az energiatervre, amelyet évente számláznak. 500 GB mentési helyet biztosít, és egy kiszolgálóra és 25 számítógépre készíthet biztonsági másolatot. Az Ultimate terv ugyanannyi helyet biztosít Önnek, de lehetővé teszi korlátlan kiszolgálók és 25 számítógép biztonsági mentését havonta 83 dollárért.

Végső gondolatok

Az adatok Kanadában történő biztonsági mentése jó taktika, ha élvezni szeretné a magánélet védelmére vonatkozó törvényeket, de hiányzik a felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatók. Kényszerünk voltak az Egyesült Államok szolgáltatásaira, de megbizonyosodtunk arról, hogy ezek szigorú biztonságot és adatvédelmet kínálnak-e..

Az IDrive versenyképes árainak, saját titkosításának és gyors kapcsolatának köszönhetően az első választás. Ha olyan szolgáltatást szeretne, amely gyorsabb, de nem olcsó, válassza az Acronis True Image lehetőséget. Azok számára, akiknek sok tartalékhelyre van szükségük, a lista utolsó két szolgáltatása megfelel.

Mit gondolsz a listánkról? Kanadában élsz, és más, a korábban bemutatott szolgáltatást használunk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map