Legjobb VPN Spanyolország 2020-ban: Paella és adatvédelem

Spanyolország látogatása közben élvezheti a strandok szépségét, csodálhatja híres építészetét és borkóstolhatja a sok szőlőültetvény egyikét. Ne felejtsd el mindenképpen megérdemelt sziesztát venni, és ne felejtsd el online biztonságban tartani magát, miközben a legjobb spanyol VPN-vel tartózkodsz.


Noha sok ország szigorú cenzúrát gyakorol, a spanyol kormány nem korlátozza a legtöbb weboldal elérését. A közösségi média, valamint a legtöbb egyéb tartalom és szolgáltatás szabadon elérhető. Ha meg szeretné tekinteni, hogy milyen rossz cenzúra alakulhat ki, olvassa el a Kínai Nagy Tűzfala című cikkünket.

A kormányról ismert, hogy blokkolja azt a tartalmat, amely olyan politikai véleményt nyilvánít, amelyben nem ért egyet. Ez elsősorban a katalán függetlenségi népszavazást előmozdító aktivista csoportokra adott válaszként.

A szerzői jogok által védett anyagok zaklatása Spanyolországban illegális, és 2011-ben a kormány szigorú kalózkodás elleni politikákat vezetett be a sértő webhelyek megakadályozására. A legjobb német VPN-útmutatónk egy másik országot mutat be, szigorú kalózkodási szabályokkal.

Spanyolország erőfeszítései ellenére 2015-ben arról számoltak be, hogy az országban letöltött anyag 88 százaléka illegális, és ez a kalóz tartalom szempontjából Európa egyik legrosszabb országa. Előfordulhat, hogy bizonyos torrent webhelyek blokkolva vannak. Például a Kalóz-öböl 2015 óta van blokkolva.

A spanyol legprofibb futball bajnokság, a La Liga a saját kezébe vette a kalózkodást azáltal, hogy alkalmazásának segítségével megállapította, mely sávok illegálisan mutatják a mérkőzéseket. Az eszköz mikrofonját használta az adások hangjának felismerésére, és a felhasználó földrajzi helyzetének alapján meghatározta a helyet. Ezen információk alapján meg tudta határozni, hogy a patak illegális-e, és sok bár beperelte.

Online beszéd

A spanyol alkotmány előírja a szólásszabadságot, és a kormány tiszteletben tartja ezeket a jogokat, bár vannak kivételek. Például tilos olyan tartalom közzététele, amelyet a kormány a terrorizmus dicsőítésére vagy támogatására tart.

A törvény azt is kimondja, hogy a vallás, faji vagy etnikai csoportokra, szexuális vagy szexuális irányultságra, fogyatékosságra és bizonyos egyéb csoportokra vagy egyesületekre irányuló gyűlöletbeszéd legfeljebb három év börtönbüntetéssel büntethető..

2016-ban a kormány megpróbálta betiltani az olyan internetes mémeket, amelyek a politikusokat gúnyolódtak. Meg akarta állítani a „képek terjesztését, amelyek sértik az ember tiszteletét”. A szabad beszéd kampányai kritizálták a javaslatot, és a törvényt soha nem fogadták el.

Felügyelet Spanyolországban

Noha Spanyolország állítása szerint nem vesz részt a kormányzati megfigyelésben, a jelentések másképp sugallják.

A 2013. évi Snowden-felfedezések után beszámoltak arról, hogy a spanyol hatóságok képesek voltak részt venni a tömeges online megfigyelésben. Plusz Spanyolország a négyes szem szövetségének része. Más jelentések azt mutatták, hogy az NSA nyomon követi a spanyol állampolgárok kommunikációját.

Az online tartalmat figyelő hatóságok egyik példája a Cassandra Vera, egy 21 éves Murcia-hallgató, aki a Twitteren olyan vicceket tett, amelyeket terrorizmus dicsőítésének tekinttek. A terrorista áldozatok megaláztatásáért bűnösnek ítélték el, következésképpen 12 hónapos felfüggesztést kapott, és hét évre megtiltotta az államilag finanszírozott munka elvégzését. A szerencséje miatt a mondatot később visszavonták.

Ezt szem előtt tartva vigyázzon, amit online teszel. Nem akarod megosztani véleményt vagy viccet, amely arra vezet, hogy a hatóságok utána lépnek.

A Spanyolország 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t Spanyolország legmegfelelőbbé

A legtöbb virtuális magánhálózat-szolgáltató ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, de néhányuk jobb, mint mások, és létezik a furcsa egyedi. Rengeteg jó lehetőség található a VPN-véleményeinkben, de azt szeretnénk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választott változat rendelkezik-e a legjobb tulajdonságokkal Spanyolország számára.

Először is szüksége van egy olyan biztonságra, amely jó biztonsággal rendelkezik, hogy védve legyen az online veszélyekkel, például a számítógépes bűnözés ellen, és rejtve maradjon a megfigyelés ellen..

A bejelentkezési tilalom irányelve a magánélet védelme szempontjából is fontos, mivel biztosítja az online tevékenységek rögzítését. Ha szereti a torrentot, ez különösen hasznos funkció.

Olyan VPN-t szeretne, amely jó szerverhálózattal rendelkezik, amely a lehető legtöbb országot lefedi. Ez segít megkerülni a korlátozásokat és a geoblokkokat. Ha Spanyolországban korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor az ott található szerverekre is szükség lesz.

A sebesség egy másik nagy tényező. A betöltő képernyő nem tart sokáig szórakozást, és ha torrent vagy stream-t akarsz tenni, ez kötelező. A korlátlan sávszélesség ugyanolyan fontos, mint a sebesség, mert anélkül a VPN leállna, amikor elérte a felső korlátot, és kiszolgáltatottnak hagyja..

Egyéb, a döntés meghozatalakor szem előtt tartandó funkciók az általa támogatott eszközök, az ügyfelek egyszerű használata és ára.

1. Spanyolország legjobb VPN-je: NordVPN

Nagyszerű kiszolgálása miatt az NordVPN gyakran keres egy helyet a reflektorfényben a Cloudwards.net oldalán. Biztos lehet abban, hogy tudatában van annak kitűnő biztonságának, ideértve a dupla hop-kiszolgálókat is, ha úgy dönt, hogy ezeket használja. Alapvetően kétszer titkosítják a VPN alagutat. Szigorú bejelentkezési tilalmakkal is véd.

Előző

Következő

60 országban több mint 5000 szerverrel büszkélkedhet, és rengeteg lehetőséget kínál a blokkok megkerülésére. Spanyolországban 47 ilyen van, tehát az országokra korlátozott tartalmakhoz is hozzáférhet.

A sebesség jó, de előfordulhat, hogy lelassul, ha kapcsolódik egy távoli szerverhez. Ennek ellenére nincs korlátozás arra, hogy mekkora sávszélességet tudja használni, ami segített a NordVPN-nél elérni a legjobb torzító darab VPN-t. Olvassa el a NordVPN áttekintést további információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Sima telepítés után néhány perc alatt csatlakoznia kell. Használható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken.

Az ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján érhető el. Az élő csevegés a leggyorsabb és a személyzet hozzáértő. Van egy nagy tudásbázis, amelyet megnézhet, ha meg akarja próbálni megoldani a problémát.

A NordVPN havi tervének választása nem a legjobb ötlet. Értéket ad a pénzének, de sokkal jobb lenne hosszabb távon elmenni, mivel pénzt fog megtakarítani. Ha kipróbálja, és úgy dönt, hogy nem tetszik, az első 30 napon belül visszatérítést kaphat.

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN egy másik kedvenc a Cloudwards.net webhelyen, és hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a NordVPN, ahogyan az fejről fejre szóló cikkünkben olvashat. Az általa nyújtott szolgáltatás kiváló, nagy biztonsággal, szükség esetén növelhető. A szigorú bejelentkezési szabályok biztosítják, hogy tevékenységei is a radar alatt maradjanak. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért szeretjük annyira.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

94 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik. Noha nem olyan sok, mint néhány versenytársánál, a legszélesebb lefedettségi területtel rendelkezik, mint bármelyik másik legjobb VPN-vel. Ide tartoznak a barcelonai és madridi szerverek is, így spanyol tartalmat lehet kapni.

Nincsenek problémái a sebességgel, mivel a leggyorsabb elérhető VPN, és nincs sávszélesség-korlát, amely miatt aggódni kell. Ezek a szolgáltatások jó választást jelentenek a torrent és a streaming számára, és segítették előtérbe kerülni a legjobb streaming darab VPN-ben is.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN könnyen kezelhető kliensekkel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak kezdőknek, ám ezek beállításai még módosíthatók, ha jobban tudnak. Kaphatók Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Ezen felül vannak böngésző-kiterjesztések a Firefox, a Chrome és a Safari számára.

A 24 órás és az ügyfélszolgálat 24 órás kapcsolatba léphet élő csevegéssel és e-mailen keresztül. Az élő csevegés a leggyorsabb választ nyújt, de az e-mail a legjobb a mélyebb segítségért. Akárhogy is, a személyzet barátságos és hozzáértő, és célja, hogy gyorsan rendezze.

Havi tarifája meglehetősen magas a versenytársaihoz képest, ám a kapott szolgáltatás minősége miatt megéri. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így nincs vesztenivalója.

3. CyberGhost

A CyberGhost nagy biztonságban van, 256 bites AES titkosítással. Speciális biztonságos szerverekkel is rendelkezik az extra védelem érdekében. A társaság nem vezet naplót, biztosítva ezzel az Ön személyes adatainak tiszteletben tartását.

Több mint 3000 szerver működik 59 országban, köztük 64 Spanyolországban, amely a legtöbbet láttuk.

A sebességek jóak, de hasonlóan a NordVPN-hez, nagy távolságra történő csatlakozáskor lelassulhatnak. Ugyanakkor a legtöbb tevékenységhez megfelelőnek kell lenniük, és nincs sávszélesség-korlát. A CyberGhost áttekintésünk részletesebb részleteket mutat.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Az asztali kliensek elérhetőek Windows és macOS, Android és iOS rendszerekhez. A felületet nemrégiben frissítették, így sokkal jobban használható, bár a megszokáshoz még hosszabb ideig tarthat.

A felbukkanó problémák esetén a kiterjedt tudásbázist használhatja a problémamegoldáshoz. Ha ezután továbbra is elakad, akkor élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül beszélhet az alkalmazottakkal. Élő csevegés a leggyorsabb út, de az egyszerű kérdésekre a legjobb. További technikai kérdés esetén a legjobb, ha velük kapcsolatba lép e-mailben.

A CyberGhost havi terve megfizethető, de egyéb tervei hosszú távon jobban működnek. Van egy hétnapos próbaverzió az Android és az iOS számára, amelyet kihasználhat, és így biztosan elégedett a szolgáltatással. Plusz pénz-visszatérítési garancia van arra az esetre, ha úgy találja, hogy nem tetszik ez a sor alatt. A havi terv 14 napot tesz lehetővé, míg a hosszabb tervek 45 napot tesznek lehetővé.

4. Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés nem rendelkezik azokkal a szolgáltatásokkal, amelyeket a többi szolgáltató végez, de ez Spanyolország számára továbbra is jó választás. Biztonsága képes, de az alapértelmezett beállítás 128 bites titkosítás. A javasolt 256 bites verzió megszerzéséhez manuálisan kell módosítania a beállításokat, de ez lelassítja a kapcsolatot. A többihez hasonlóan, a felhasználási naplókat sem vezetik.

33 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik. Ez nem olyan elterjedt, mint a többi választásunk, de ennek elégnek kell lennie a korlátozások megkerüléséhez. Ez szintén jó az Netflix eléréséhez, mivel a szervereinek többsége az Egyesült Államokban található. Spanyolországban szintén 14 szerver működik, azaz a tartalom onnan elérhető.

A PIA kiemelkedik a sebességgel, de ez elsősorban az alapértelmezés szerint használt könnyebb titkosításhoz vezet. Mint mondtuk, lelassul, ha megemeli a biztonságot. Ennek ellenére a legtöbb tevékenységnél jól kell lennie, és nem korlátozza a sávszélesség használatát.

Egyéb okok, amire tetszik a PIA

Beállíthatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Az ügyfelek egyszerűek és gyorsan kapcsolatba lépnek Önnel.

Nincs élő csevegés, ami hátrány. Használhatja a rendelkezésre álló tudásbázist vagy az e-mail támogatást. Teszteljük a PIA-áttekintésünkben található segítséget, és alaposnak, ha lassúnak találtuk a választ.

A PIA korábban volt a piacon az egyik legjobb havi terv, de ára drámai módon emelkedett. Ennek ellenére továbbra is pénzt takaríthat meg, ha hosszabb előfizetést választ, és hét napos pénz-visszafizetési garancia van a nyugalomra.

5. VyprVPN

Végső ajánlásunk Spanyolország számára a VyprVPN, amely jó biztonsággal rendelkezik és saját Chameleon protokolljával még nagyobb védelmet nyújt. Nem vezet naplókat, így biztos lehet benne, hogy online tevékenységeit titokban tartják. Olvassa el a VyprVPN áttekintést további részletekért.

VyprVPN-kiszolgáló kiválasztása

Nem rendelkezik annyi szerverrel, mint a többi választásunk, de több mint 60 országot fed le, ami azt jelenti, hogy továbbra is jó esélye van a korlátozások kikerülésére. Ráadásul Madridban szerverekkel rendelkezik spanyol tartalommal.

Ez nem a leggyorsabb VPN, de nem is a leglassabb, és nem kell aggódnia a sávszélesség-korlátozás elérése miatt..

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Az ügyfelek számos eszközön elérhetők, asztali verziókkal Windows és MacOS, valamint mobil verziókkal Android és iOS számára. A felület keltezett, de még mindig könnyű használni.

Egy praktikus tudásbázis áll rendelkezésre, hogy segítsen az egyszerű problémák megoldásában. Ha további segítségre van szüksége, élő csevegésen vagy e-mailben beszélhet a támogatási taggal. Igaz, hogy a segítség egyik sem nagy.

VyprVPN-Honlap

Havi ára megfizethető, de pénzt takaríthat meg, ha feliratkozik az éves tervre. Nincs ingyenes próbaverzió, de van egy 30 napos visszatérítési ablak, amelynek elegendő időt kell adnia számodra, hogy megnézze, tetszik-e.

Végső gondolatok

Most már tudja, miért kellene VPN-t használni Spanyolországban, és milyen szolgáltatások a legfontosabbak. Ki kell választania egyet, amely nagy biztonsággal rendelkezik és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. Tartalmaznia kell egy nagy kiszolgálóhálózatot is, amelyet blokkok megkerülésére használhat, valamint jó sebességet és korlátlan sávszélesség-korlátozást.

Azért választottuk a NordVPN-t a legjobb VPN-nek Spanyolországban, mert kitűnő biztonsággal és hatalmas szerverhálózattal rendelkezik. Nagyszerű választás, és a 30 napos visszatérítés mellett nincs oka annak, hogy nem kellene kipróbálnia.

Ha van tapasztalata egy VPN használatával Spanyolországban, szeretnénk erről hallani az alábbi megjegyzés szakaszban. Keresse meg a VPN könyvtárat további hasznos cikkekkel kapcsolatban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map