Legjobb VPN Indonézia 2020-ban: Merdeka a 21. században

Indonézia a világ legnagyobb szigetcsoportja, amely egy óriási 17500 szigetből áll, amelyek vulkánokkal, templomokkal és strandokkal vannak felfedezhetők. Még szépségével és természetes bájjával sem szabadulhat meg az online kapcsolat csúnya oldalától. A biztonság megőrzése érdekében összeállítottuk az Indonézia legjobb VPN-jeinek listáját.


A virtuális magánhálózat használata mindig jó ötlet, bárhol is van. Ez megvédi Önt az online veszélyektől, valamint megkerüli a megszorításokat. Indonéziában ez különösen fontos.

Megvizsgáljuk, hogy miért van szüksége VPN-re Indonéziában, a különféle tényezőkre, amelyeket megvizsgáltunk, miközben a saját és a válogatott képeket készítettük.

Online cenzúra Indonéziában

Indonézia internetét szigorúan ellenőrzik. Korlátozott az a tartalom, amelyet a kormány a törvények vagy a társadalmi normák megsértésének tart. Ide tartozik a pornográfia, az erőszak, a szerencsejáték és a hamisság. Ezekre a definíciók azonban annyira szélesek, hogy más anyagok beleakadhatnak a cenzúrába, mint például az LGBT-tartalom vagy a randevú-webhelyek.

A szórakozás erősen cenzúrázott, és a népszerű webhelyek, például a YouTube, a Vimeo, a Reddit és az Imgur szintén korlátozhatók. Az egyik pontban a Netflixet betiltották, mivel nem nyújtotta be médiakönyvtárának részleteit az állami cenzúráknak. Most már elérhető.

Egy másik ország, ahol szigorú cenzúra áll, Kína. A nagy tűzfal letiltja a legtöbb nyugati tartalmat az állampolgároktól, így a Kínának legmegfelelőbb VPN-listánk számos kritériuma itt is érvényes lesz..

A helyben lévő kezelőszervek kétrétegű felépítésűek. A kormány meghatározza a tiltandó címek és kulcsszavak listáját, majd az internetszolgáltatók érvényesítik ezeket a blokkokat. A probléma az, hogy Indonézia a latin ábécé eltérő változatát használja, ami némi URL-zavart okoz, és nem minden internetszolgáltató alkalmazott képes megérteni a nyugati szavakat.

Emiatt az internetszolgáltatók a webhelyek blokkolására törekszenek, ahelyett, hogy szűrési szolgáltatást vezetnének be a webhely azon oldalainak blokkolására, amelyek bizonyos kifejezéseket tartalmaznak. Inkább a webes hozzáférést túlságosan korlátozzák, hogy megvédjék a büntetéstől, és így egyes olyan webhelyeket blokkolnak, amelyeket nem jelölnek sértőnek. A tilalmak a beállítást követően évekig is fennállhatnak, így láthatja, miért akarják elkerülni ezeket.

A képeket és a videókat megosztó alkalmazásokat – például a Twitter, a WhatsApp, a Facebook és a Telegram – blokkolókat arra kényszerítették, hogy „fenntartsák a demokráciát”, de a blokkokat három nappal később megszüntették. Az Információs és Kommunikációs Minisztérium (Kominfo) 2019 júliusában azt is kijelentette, hogy nem habozzon blokkolni azokat a VPN-ket, amelyek Indonéziában nem rendelkeznek engedéllyel. Nem tudjuk azonban, hogy ez hogyan fog bekövetkezni.

A szólásszabadság Indonéziában

Indonézia kormányát a Transparency International rendkívül korruptnak ítéli meg, és az információs és elektronikus tranzakciókra vonatkozó törvénye alapján korlátozhatja a tartalmat. Saját napirendjére kihasználja a törvény előnyeit, azzal érvelve, hogy a blokkokat a közrend fenntartása érdekében hajtják végre.

Találhat olyan híroldalakat is, amelyek politikai információkat és kritikát tartalmaznak blokkolva. A hamis hírek, a csalások és a gyűlöletbeszéd leküzdésére is felhasználják.

Az IET-törvényt 2008-ban hozták létre, és a kritikusok a szólásszabadság és az online információkhoz való hozzáférés elleni támadásnak tekintették. Bárki, aki politikai vagy vallási szempontból sértő tartalmat közzétesz, hozzáfér hozzá vagy készít, megsérti a tettet. Bűnösnek találva hat év börtönre számíthatnak, és körülbelül 100 000 dollár bírságot szabhatnak ki.

Az ilyen típusú tartalommal rendelkező webhelyekre és más platformokra felszólítják, hogy távolítsák el őket, vagy hogy elkerüljék a blokkolást. A közösségi média fiókjait, különösen a Facebookon, szintén korlátozották. A hírlevelek ellen rágalmazási pert indítottak, ám az egyéneknek is óvatosnak kell lenniük.

A bűncselekményért való rágalmazásért, a gyűlöletbeszédért és az erőszak felbujtásáért kiszabott szankciók szigorúak. Egy Facebook-felhasználónak 14 hónapos börtönbüntetést és 5 millió IDR (350 dollár) pénzbírságot szabtak ki, mert egy barátja egy hírjelentésben megcímkézte őt és ez megjelenik az idővonalán. A legjobb szingapúri VPN-darabunk hasonló kérdéseket is tartalmaz.

Online felügyelet Indonéziában

A kormány nemcsak cenzúráz számos weboldalt, hanem figyelemmel kíséri a közösségi médiát és kémkedhet állampolgárain az állami hírszerzésről szóló 2011. évi törvény értelmében. A törvény annyira homályosan megfogalmazott, hogy lehetővé teszi a kommunikáció elhallgatását bíróság jóváhagyása nélkül. Ezenkívül a mobiltelefon-használóknak nyilvántartásba kell venniük számukat a kormánynál.

Az indonéz katonaságot azzal vádolták, hogy illetéktelen megfigyelést folytattak, és a kormány vásárolt olyan megfigyelési technológiát, amely lehetővé teszi az eszközökhöz és hálózatokhoz való hozzáférést. 2015-ben arról számoltak be, hogy Indonézia egyike annak a 21 országnak, amely svájci társaságoktól vásárolt engedélyt az IMSI fogóknak nevezett mobiltelefon-megfigyelő technológia használatához..

Számítógépes bűnözés Indonéziában

Mindemellett Indonéziát a világ egyik legsebezhetőbb országának tekintik a számítógépes bűnözésnek. A jelentések szerint az esetek között szerepel a hackelés, a vírusok és a rosszindulatú programok is. Mindezeket azonban blokkolhatjuk vagy rögzíthetjük a legjobb víruskereső szoftverünkkel.

Indonézia egy ponton felülmúlta Kínát, hogy a kibertámadások legnagyobb forrása legyen. Thaiföld meglehetősen magas a számítógépes bűnözés rangsorában is, ahogyan a legjobb thaiföldi VPN-cikkben olvashatod. 2017-ben Szingapúr megosztotta Indonéziával a kiberbűnözés elleni küzdelem tapasztalatait és elmondta, hogyan kell működtetni a kiberbiztonsági ügynökséget. Indonézia érdekelt egy ilyen létrehozásában, és ezt 2018 januárjában tette meg.

Ha többet szeretne tudni a számítógépes bűnözésről, olvassa el a botnetekre, a ransomware-re, az adathalászra és a böngésző-eltérítésre vonatkozó útmutatókat.

A legjobb VPN Indonézia 2020-ban

Mi teszi a VPN-t Indonézia legmegfelelőbbé

Sokat kell gondolkodni, ha Indonézia VPN-jét választja. A kormányzati felügyelet és az online jogellenesség elkövetésének veszélye nagy problémák. Javasoljuk, hogy válasszon egy szolgáltatót a VPN-áttekintésekből, amely nagy biztonsággal rendelkezik, hogy megvédje Önt a megfigyeléstől és erősítse a védelmet a kibertalmakkal szemben..

A nagyobb biztonság érdekében hasznos, ha van egy beépített kikapcsoló, amely biztosítja, hogy egyik adat sem szivárog az internetkapcsolat megszakításával, ha a VPN nem működik.

A magánélet ugyanolyan fontos, és bár azt gondolhatja, hogy a biztonság magában foglalja, ez külön funkció. A szolgáltatók tiszteletben tartják az Ön személyes adatait azáltal, hogy be nem jelentkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységekről, így még ha a hatóságok kérik is, semmit sem tudnak átadni.

Miután ezekkel gondoskodtak, megvan az cenzúra. Ennek könnyebbé tétele érdekében válasszon szolgáltatót, amely jó szerverhálózattal rendelkezik. Minél több országban van, annál jobb esélye van a korlátozások megkerülésére. Győződjön meg arról, hogy néhányuk Indonéziában van, ha olyan tartalomhoz szeretne hozzáférni, amely csak ott elérhető.

Ez a geoblokkokhoz is segít. Például, ha hozzáférni szeretne az USA Netflixhez, akkor Indonéziából nem lesz képes. VPN használatával és szerver kiválasztásával az USA-ban bejelentkezhet és megnézheti kedvenc műsorait. Vessen egy pillantást a legjobb VPN for Netflix darabra, amely további javaslatokat tartalmaz.

A sebesség valami mást kell figyelembe venni. Ha jó sebességű szolgáltatót választ, akkor élvezheti a gyors töltési időket, és megtakaríthatja a józanságát. A streaminghez is kötelező.

E funkciók mellett érdemes megnézni, hogy a VPN hány eszközt engedélyezhet egyszerre csatlakozni, ha van kliens az eszközéhez, és mennyire könnyű használni, főleg ha újszülött vagy.

A jó ügyfélszolgálat örömteli, ha problémák merülnek fel, és az árak eltérőek, ezért érdemes megbizonyosodni arról, hogy az megfelel-e a költségvetésének. Ezeket a listán is figyelembe vettük, de kevésbé, mint a többi kritériumunk.

1. A legjobb VPN Indonéziában: ExpressVPN

A Cloudwards.net szerkesztősége szerint az ExpressVPN a legjobb VPN, és Indonéziában is kiemelkedik. Nagyszerű, mindenre kiterjedő szolgáltatással rendelkezik, de Indonézia számára is bejelöli az összes négyzetet. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért szeretjük annyira.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az AES 256 bites titkosításával a biztonsági szempontból rendkívül magas pontszámot nyújt, amely elegendő ahhoz, hogy védelmet nyújtson a megfigyelés és az online kockázatok ellen. Beépített kill kapcsolóval van, tehát nem kell aggódnia, hogy adatai kiszivárognak, ha nem sikerül, valamint a szigorú bejelentkezési szabályokra is, vagyis senki sem tudja megtudni, mit csinál..

Ráadásul számos szerver 94 országban elterjedt, így sok választási lehetőséget kínál a korlátozások megkerülésére. Néhányan Indonéziában is tartózkodnak, ami azt jelenti, hogy az adott országgal korlátozott tartalmakhoz férhet hozzá. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN-darabunkban is először jött be, így nem fog látni semmilyen forgóképernyős betöltő képernyőt.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Ha nincs sok tapasztalata a VPN-ek használatában, az ExpressVPN jó választás. A telepítés után szinte mindent kezeli az Ön számára. Csak válassza ki a kívánt szervert, és ellenőrizze, hogy csatlakozik-e hozzá.

Beállíthatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Ezenkívül böngészőbővítményeket tartalmaz a Firefox, a Chrome és a Safari számára. Ez akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Az ügyfélszolgálat jó, a személyzet segítőkész és hozzáértő. Kapcsolatba léphet velük élő csevegésen vagy e-mailben, a nap 24 órájában.

Az ExpressVPN drága, mint más szolgáltatók, de a szolgáltatás minősége miatt megéri. Hosszabb terv választásával csökkentheti a költségeket. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia arra az esetre, ha nem tetszik. Biztosak vagyunk benne, hogy megteszik.

2. NordVPN

A NordVPN egy újabb nagyszerű szolgáltatás Indonézia számára. Az ExpressVPN vs NordVPN darabban megismerheti a legfontosabb választás közötti különbségeket. Kiváló biztonsággal rendelkezik, dupla hop-kiszolgálókkal még nagyobb védelmet nyújtva.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Kihúzhatóbb, mint az ExpressVPN, ami tetszik. Csak ne dörzsölje el, hacsak nem tudja, mit csinál. A letiltás kapcsoló a szolgáltatás részét képezi, és magánéletének védelme érdekében bejelentkezési szabályokat nem tartalmaz. Olvassa el a NordVPN áttekintésünket további részletekért.

Jó kiszolgálói köre van, több, mint az ExpressVPN, de kevesebb országban vannak elosztva. Ennek ellenére rengeteg lehetőség van a blokkok megkerülésére. Indonéziában tíz ország létezik, tehát nem szabad gondot okozni az adott régióra korlátozott tartalmak elérésében.

A sebességek jóak, de lecsökkenhet, ha nagy távolságra csatlakoznak.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja a NordVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és gyorsan beállíthatja. Az elrendezés jó és egyszerűen használható. Az NordVPN lehetővé teszi, hogy egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztasson, és ezzel megszerezte a helyet a legjobb VPN több eszköz listáján. Ha sok tech van, ez jó választás.

Súgó áll rendelkezésre élő csevegés és e-mail formájában, a válaszok gyorsak és alaposak. Használhatja a praktikus tudásbázist is, amely megmutatja, hogyan kell maguk elhárítani a gyakori kérdéseket.

A NordVPN nagy értéket kínál megfizethető havi tervvel, de ha hosszabb előfizetésre jelentkezik, akkor némi megtakarítást eredményez. A merülés miatt sem kell aggódnia. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, ha ez nem az Ön számára megfelelő.

3. CyberGhost

Következő lépés a CyberGhost, amely jó szolgáltatás, bár nem egészen az első két választásunk szintjén. Megfelelő biztonsággal rendelkezik, de nem olyan testreszabható, mint a NordVPNé. A kikapcsolás kapcsoló szintén a csomag része, és további védelem céljából nem kapcsolható ki. A magánélettel is jól működik, ha naplókat nem tart.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Több mint 6000 szerverrel rendelkezik 90 országban. Nyolc Indonéziában van, arra az esetre, ha szüksége van rájuk. Jó sebességgel rendelkezik, de távoli szerverhez csatlakozva lassulhat. A szolgáltatással kapcsolatos további információkért nézze meg a CyberGhost áttekintést.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A telepítés egyszerű, mivel asztali kliensek érhetők el a Windows és a MacOS számára. Vannak mobilalkalmazások Androidra és iOS-re is. A frissített felülete is könnyen használható.

A CyberGhost egyszerre hét eszközön futtatható, ami jó, de ez korlátozza azt is, hogy hányra tudja telepíteni. Összehasonlításképpen: a NordVPN hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, de telepítheti a kívánt számú eszközre.

Ha problémákba ütközik, akkor vessen egy pillantást a kiterjedt tudásbázisra, amely a leggyakoribb kérdéseket foglalja magában. Ha továbbra is segítségre van szüksége, élő csevegéssel vagy e-mailben léphet kapcsolatba a támogatási taggal. Az élő csevegés a leggyorsabb, de mindkét esetben szilárd választ kaphat.

Megfizethető havi ára van, de hosszabb terv választása pénzt takaríthat meg. Mielőtt elkötelezi magát, kihasználhatja az Android és iOS felhasználók számára elérhető hétnapos próbaverziót. Van pénz-visszafizetési garancia is, amelynek elegendő időt kell adnia számodra, hogy megnézze-e tetszik.

4. VyprVPN

A VyprVPN jó szolgáltatás, jó biztonsággal, indításhoz. Még saját titkosítási protokollal, Chameleon néven, amely tovább védi a VPN alagutat. Erről bővebben a VyprVPN ismertetőnkben olvashat. Ez magában foglalja a kill kapcsolót is, így nem kell aggódnia az adatai miatt, ha a VPN meghiúsul, és bizalommal böngészhet, mivel nem tartja a használati naplókat.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Nem rendelkezik annyi szerverrel, mint riválisai, ám még mindig több mint 60 országot takar, így Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő szervert. Vannak Jakartában is, ha szüksége van rájuk. A sebesség nem rossz, de időnként lassulhat.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A telepítés nem tart sokáig, és telepíthető Windows-ra és MacOS-ra, és az ügyfelek könnyen kezelhetők. Sokkal jobb mobilalkalmazásokkal rendelkezik az Android és iOS számára, ezért szerepel a legjobb VPN for Android listánkban.

A VyprVPN segítségével egyszerre akár három eszközt is csatlakoztathat. Ha még többre van szüksége, akkor választhatja a prémium csomagot, amely akár öt is engedélyezi. A CyberGhost-tól eltérően nincs korlátozva, hogy hány eszközre telepítheti az alkalmazást.

Az ügyfélszolgálat élő csevegésen vagy e-mailben érhető el. Az élő csevegés először összekapcsol egy botnal, de van egy gomb az emberhez történő csatlakozáshoz. Ugyanakkor nem mindig személyzettel ellátott, ezért lehet, hogy üzenetet kell hagynia. Van egy GYIK szakasz is, amelyet a problémák megoldására használhat.

A VyprVPN megfizethető, havi vagy éves terv közül választhat. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is, így centrifugálhatja.

5. Szélírás

A Windscribe lenyűgöző az általa kínált lehetőségek miatt, még akkor is, ha nem olyan jó, mint versenytársai. A biztonság jó, és az igényeinek megfelelően beállíthatja. Beépített kill kapcsolóval rendelkezik, de valamilyen okból fel van tüntetve „tűzfalnak”, ami zavaró lehet, amint azt a Windscribe beszámolónkban láthatjuk.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

Sok tevékenységi adatvédelmi beállítással rendelkezik, ami jó, mert ezeket nem sok szolgáltató kínálja. Ennek ellenére hátránya az, hogy naplókat tart. Mindemellett ezeket minimálisra tartják, és az adatoknak nincs valós értéke. Ráadásul nincs esély arra, hogy visszakerüljön veled.

Szerver lefedettsége hasonló a VyprVPNéhoz, mivel nincs sok, de 60 országot fednek le, tehát elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez. Néhányan Jakartában vannak, de profi tagnak kell lennie, hogy használhasd őket. Nem ez a leggyorsabb VPN, de sebessége nem rossz, és a legtöbb tevékenységhez, még streaminghez is elegendő.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windscribe egyszerű felülettel rendelkezik, amely azoknak szól, akiknek nincs sok tapasztalata. Elegendő beállítást tart a tinkererek számára. Használhatja Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszeren, korlátlan egyidejű kapcsolatokkal.

Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül és hét órás csevegésen elérhető, de beszélni kell Garry-val, az AI képviselőjével. Ennek ellenére a válasz nagyon jó. Helyette jegyeket küldhet, és beszélhet valódi emberrel, ha úgy tetszik. Ezenkívül tartalmaz egy általános tudásbázist, GYIK-ot és útmutatót, amelyek segítenek Önnek, valamint egy alhirdetést, több ezer előfizetővel, akik készen állnak a segítségre.

A Windscribe meglehetősen drága, de hosszabb ideig történő előfizetés pénzt takaríthat meg. Ingyenes tervet kínál, amely nagyvonalú néhányhoz képest, ám korlátozott a sávszélesség-felhasználás. Nincs érvényben a visszatérítési politika, de a visszatérítést a vásárlástól számított három napon belül kérheti, ha nem tetszik..

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk Önnek megfelelő szolgáltatás kiválasztásában Indonézia számára. Bár érdemes VPN-t használni bárhol, Indonézia okai vannak, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. A kormányzati felügyelet és a számítógépes bűnözés aránya mellett biztosan választania kell egy olyan szolgáltatót, amely csúcsminőségű biztonságot és naplózás nélküli politikát kínál..

Mindezt szem előtt tartva, az ExpressVPN a legjobb VPN Indonézia számára. Kiváló biztonsággal és magánélettel, valamint hatalmas kiszolgálói elterjedéssel rendelkezik. Kiváló szolgáltatást nyújt, és nem hibázhat a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Van tapasztalata VPN használatával Indonéziában? Szeretnénk hallani erről, valamint a javaslatokat is, ezért írja be őket az alábbi megjegyzésekbe. Vessen egy pillantást más VPN-cikkekre is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map