Legjobb VPN Hongkongban: szabadon tartás 2020-ban

Hong Kong az egyik legkedveltebb turisztikai hely, hihetetlen láthatárral, amely magában foglalja az I. M. Pei Bank of China toronyját. Sűrűn lakott, számos étel- és vásárlási lehetőséggel rendelkezik. Internetje a világ egyik legszegényebbje, de a legjobb VPN-nek a hongkongi válogatáshoz történő felhasználása továbbra is jó ötlet.


Hongkong Kína része, de különleges közigazgatási régióként megengedett, hogy független országként működjön. Ez azt jelenti, hogy meghatározhatja saját szabályait és rendeleteit, és nem kötelező a Közép-Királyság szabályaival szemben. Végül is, ha a Nagy tűzfal mögött lenne, az internetje sokkal másképp fog kinézni.

Hong Kongban a cenzúra egyetlen formája az olyan anyagok, mint a gyermekpornográfia és más obszcén képek. A közösségi média és az üzenetküldő alkalmazások is szabadon használhatók.

Mivel a hongkongi internet nem szenved számos korlátozástól, a virtuális magánhálózat használatának egyik fő oka a geoblokkok megkerülése. Tegyük fel, hogy szeretné nézni a Netflix USA-t, de böngészne Hong Kong könyvtárában. A VPN segít megkerülni ezt, mivel úgy néz ki, mintha fizikailag az USA-ban van, így megmutatja az Egyesült Államok könyvtárát..

Ugyanez vonatkozik minden olyan ország könyvtárra, amelyhez hozzáférni szeretne. Vessen egy pillantást a legjobb VPN for Netflix útmutatóra, amelyben talál néhány ajánlást. 

Alternatív megoldásként, ha távol van Hongkongtól, és hozzáférést szeretne elérni bizonyos korlátozott helyi tartalmakhoz, a VPN lehetővé teszi az ilyen tartalmakhoz való könnyű hozzáférést. Hogy hogyan szerezzünk egy hongkongi IP-címet, ebben is segíthetünk.

A geoblokkok megkerülése jó indok a VPN használatához, ám sok más is létezik. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

A legjobb VPN a Hong Kong 2020-ban

Online megfigyelés Hongkongban

Aggodalomra ad okot a felhasználók tevékenységeinek nyomon követése. A hongkongi kormányzati felügyeletet a kommunikációs lehallgatásról szóló törvény szabályozza, de a 2006. évben történő elfogadása óta nem frissítették.. 

Ezért a hatóságok bírói felügyelet nélkül elfoghatják a kommunikáció olyan új formáit, amelyekre a törvény nem vonatkozik. Ide tartozik az online kommunikáció, például a közösségi média és az üzenetküldő alkalmazások. 

2019 júniusában az ország az évek legnagyobb tüntetéseinek tanúja volt és ezek az írás idejéig folytatódtak. Tömeg összegyűlt, hogy ellenzzen egy kiadatási törvényt, amely arra készteti az embereket, akiket Kína szárazföldi ellen elkövetett bűncselekményekben vádoltak.

A tüntetők álruhában voltak, kikapcsolták a helyüket és vásároltak olyan dolgokat, mint például vonatjegyek készpénzzel, hogy a radar alatt maradjanak. Mivel a hatóságok képesek lesznek elfogni a kommunikációt, óvatosnak kell lennie az interneten közzéteendő dolgok iránt.

Szerencsére a törvényjavaslatot felfüggesztették, de ez nem jelenti azt, hogy Kína csak azokat hagyja békén, akik bírálják az országot, és bizonyítékok vannak arra, hogy illegálisan fognak cselekedni..

Online beszédszabadság Hong Kongban

Kína már ellenkezett az „egy ország, két rendszer” ígérettel. 2015-ben eltűnt egy olyan hongkongi vállalat öt alkalmazottja, amely Kínára kritikus könyveket publikált. 2016-ban tértek vissza, miután a kínai hatóságok őrizetbe vették őket. 

A szólásszabadságot Hongkong törvényjavaslata védi, és a polgárok szabadon megvitathatják a témákat. Ugyanakkor az a tény, hogy Kína ilyen hosszú időn át tartotta a kritikai hangok visszatartását, és hogy egyes hírlevelek vagy kapcsolatban állnak a szárazföldi vállalkozásokkal, vagy azokat már megszerezte a szárazföldi vállalkozásokkal, sok újságírónak gyakorolta az öncenzúrát. Néhány újságírót fizikailag bántalmaztak a munkájukért is.

Számítógépes bűnözés Hong Kongban

A kiberbűnözés Hong Kongban az évek során növekedett. A kiberbűnözés 2017-ben legalább két millió embert érintett, és 2018 első kilenc hónapjában több mint 9000 támadás történt. A támadások nagy része magában foglalja a személyazonosság-lopást, a váltságdíjas szoftvert és a csalásokat, például adathalász e-maileket és hamis banki alkalmazásokat vagy webhelyeket.. 

Olyan törvények vannak érvényben, amelyek megpróbálják megakadályozni a számítógépes bűnözést, az ítéletekkel bírsághoz és esetleg börtönbüntetéshez vezetnek. Még ha végrehajtják is őket, ez nem azt jelenti, hogy nem fog semmilyen fenyegetéssel szembesülni. A legjobb thaiföldi VPN egy másik országot mutat, ahol elterjedt a számítógépes bűnözés.

Több ember van online, mint valaha, és sokan csatlakoznak az egyre növekvő nyilvános WiFi hotspotokhoz. Nincs azonban módja annak, hogy megtudjuk, mennyire biztonságos a kapcsolat ezeken keresztül. Rossz ötlet a VPN védelme nélküli használata, de azt is javasoljuk, hogy telepítsen egy tisztességes vírusölőt is.

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Hong Kong számára

Az összes szolgáltatónak, amelyet VPN-véleményünkben teszteltünk, hasonló funkciók vannak, tehát csak egyet választhat onnan. Ugyanakkor, amikor belekerült a szolgáltatások koszos morzsába, néhányuk csak jobb, mint mások, és meg kell győződnie arról, hogy alkalmas-e Hong Kongra..

Mivel a cenzúra nem sok problémát jelent, az egyik legnagyobb akadály a geoblokkok elmúlása. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel ezt megszerezze, ki kell választania egy szolgáltatót, amelynek szerverei vannak világszerte. Minél több van, annál jobb. Ráadásul, ha hozzáférést szeretne elérni a hongkongi korlátozott tartalomhoz, akkor szüksége lesz olyanra, amelynek szerverei vannak az országban.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, a VPN sebessége. Ha lassú, akkor folyamatosan várni kell a tartalom betöltését, tehát válasszon egyet, amely jó sebességgel rendelkezik. A korlátlan sávszélesség szintén jótékony hatású, ugyanúgy, mint ehhez, nincs korlátozás annak, hogy mennyit tölthet le vagy továbbíthat. 

Az Ön biztonsága és magánélete fontos. A védelem biztosítása érdekében ki kell választania egy nagy biztonsággal rendelkezőt, amely nem tartja nyilván az online tevékenységeit. A kikapcsolás kapcsoló szintén jó ötlet, mivel védi Önt, ha a VPN megbukik a kapcsolat megszakításával. 

További figyelembe veendő funkciók azokkal az eszközökkel, amelyekkel ez kompatibilis, és könnyű kezelni. Ne feledje, hogy hány eszközt is csatlakoztatni szeretne a VPN-en keresztül, mivel minden szolgáltatásnak különbözik a korlátja. Végül, az ár befolyásolhatja a végső döntést, mivel egyesek drágábbak, mint mások.

1. A legjobb VPN Hong Kong számára: ExpressVPN

Az ExpressVPN-t választottuk győztesnek Hong Kongban. Kiváló szolgáltatás, és gyakran felbukkan a VPN-cikkekben. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 94 országot takar le. Ez magában foglalja néhányat Hongkongban is, az ott korlátozott tartalom vonatkozásában. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A sebesség nem jelent problémát az ExpressVPN számára, mivel ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ráadásul korlátlan sávszélességgel rendelkezik, így nem fog elérni a korlátozást. Minden streaming platformon beléphet, és ez volt az első a legjobb VPN-ben a streaming-összehasonlításhoz, tehát ez a szolgáltató választása nem bátor, ha a streaming lesz a fő tevékenysége. 

Kiválóan biztonságos, 256 bites titkosítás mellett, és extra védelmet is növelhet. A gyilkos kapcsoló szintén rendelkezésre áll, és alapértelmezés szerint engedélyezve van az extra nyugalom érdekében. Az ExpressVPN szigorúan nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás mélyebb áttekintése érdekében.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

A felhasználóbarát jelleg szempontjából az ExpressVPN a legfontosabb versenyző. Nagyon egyenesen a dobozból működik, és nagyszerű kezdőknek. A telepítés után csak annyit kell tennie, hogy győződjön meg arról, hogy biztonságos szerverhez csatlakozik, ami könnyű. 

Használható Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszereken. Legfeljebb öt eszköz csatlakoztatható egyszerre. 

Ha bármilyen probléma merül fel, akkor támogatás érhető el, és egy hasznos tudásbázissal lehet az első állomás. Ha továbbra is segítségre van szüksége, akkor élő chat és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb választ fogja kapni, de az e-mail útvonalon meg kell hívnia a részletesebb segítséget.

Sajnos az ExpressVPN drága szolgáltatás, ha összehasonlítjuk más szolgáltatókkal. A kapott szolgáltatás azonban érdemessé teszi, és ha hosszabb ideig előfizet, akkor az összköltség jelentősen csökken. Ezenkívül van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia is, amelyre visszatérhet.

2. NordVPN

Egy másik szolgáltató, amely megkapja, amit Hong Kongban szeretne, az NordVPN. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amely több mint 5000 szerverrel rendelkezik, 60 országban. Ráadásul Hongkongban van 80, tehát onnan is elérhető tartalom. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Sebessége jó, de nagy távolságon is lelassulhat. Ezért nem tette a legfontosabb helyet. A szolgáltatás kivételével összehasonlítható az első választásunkkal, ahogyan az ExpressVPN vs NordVPN című cikkben olvashat. A NordVPN-nek nincs sávszélesség-korlátja, és képes bejutni minden streaming szolgáltatásba. 

Ha szereti a torrentot, érdemes tudni, hogy fantasztikus biztonságának köszönhetően a NordVPN a legjobb torrent a VPN. A piacon megtalálható legjobb kategóriák között szerepel, és magában foglalja a dupla-hop titkosítást, amely alapvetően nagyobb védelmet nyújt a VPN-alagútnak, ha úgy dönt, hogy ezt használja. Be van építve egy kill kapcsoló és a szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést, hogy jobban megnézze a szolgáltatót.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel, könnyen használható kliensekkel. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat.

Van egy praktikus tudásbázis, amely segít a kis kérdésekben. Ha további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a támogatással élő csevegésen vagy e-mailen keresztül, a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb út, de a segítség jó.

A NordVPN jó ár-érték arány, de nem javasoljuk a havi terv választását. Nem rossz, de a költségek jobban működnek a hosszabb terveknél. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, amely rengeteg időt biztosít Önnek annak biztosítására, hogy tetszik.

3. CyberGhost

A CyberGhost jó választás Hong Kong számára is. Jó szerverhálózattal rendelkezik, 59 országban több mint 4000. Ezek közül negyvenhat Hongkongban is tartózkodik. Gyors sebességgel rendelkezik, de hasonló a NordVPN-hez abban, hogy nagy távolságokon lassú lehet. Nincs sávszélesség-korlátozás, és képes bejutni a legtöbb streaming platformon is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A biztonság nagyon jó, és van egy állandóan engedélyezett kill kapcsoló, amely biztonságban tartja Önt. A magánélet védelme érdekében bejelentkezési tilalmakkal is foglalkozik. Nézze meg a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. A felületet nemrégiben frissítették, de bár jobb, mint a régi verzió, mégis eltarthat egy ideig, hogy megszokja. A CyberGhost akár hét eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi egyidejűleg, ami elősegítette, hogy második helyen álljon a legjobb VPN több eszköz számára.

Az ügyfélszolgálat praktikus tudásbázissal érhető el, mint az első bejövő port. Ezután élő csevegés és e-mail van. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető, és gyors választ kap, de ha további technikai segítségre van szüksége, akkor jobb, ha e-mailben kapcsolatba lép a támogatással..

A CyberGhost olcsó szolgáltatás, de a havi díj rossz. Örvényt adhat az Androidra és az iOS-re elérhető hétnapos ingyenes próbaverzióval. Plusz pénz-visszatérítési garancia, amely minden platformra kiterjed. A havi terv 14 napot kap, míg a hosszabb tervek 45 napot kapnak.

4. TorGuard

Használhatja a TorGuard alkalmazást is Hong Kong számára. Hálózata 55 országban több mint 3000 szerverből áll, és ezek közül néhány Hongkongban is található. Egy dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy a szerverváltás bosszantó folyamat, mert ehhez leválasztania kell a VPN-t. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

Gyorsan gyors, de a választott biztonsági szint és a csatlakoztatott hely drasztikusan befolyásolhatja. A szolgáltatás korlátlan sávszélességet tartalmaz. Az alap verzió azonban nem juthat be néhány streaming platformon, például a Netflixbe. 

Ennek azonban van módja. Megvásárolhat dedikált streaming IP-ket, amelyek garantáltan hozzáférnek a választott streaming szolgáltatáshoz. Ez elnyerte a legjobb helyet a legjobb VPN-ben a dedikált IP-kkel és a legjobb VPN-vel az utazási útmutatóban.

Biztonsága a rendelkezésre álló legjobban testreszabható lehetőségek között van, így különféle protokollok közül választhat. Biztosít egy automatikus kapcsolót, amely automatikusan engedélyezve van, és a vállalat szigorúan nem tart naplót. Olvassa el a TorGuard áttekintését további információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Windows, MacOS, Android és iOS számára is elérhető, bár a mobilkészülék fájdalmat okozhat. Egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat a szokásos csomaghoz, de akár 20 további eszköz is vásárolható 1 dollárért.

Van egy tudásbázis, források és fórum, amely segít bármilyen probléma megoldásában. Az élő csevegés elérhető, de alapszintű ügyfélszolgálat vezeti be. Ezért a legjobb, ha a technikai kérdéseket az e-mail támogatási csoport számára tartjuk fenn, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

A havi költség nem rossz, de a hosszabb tervek jobbak. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia is van arra az esetre, ha nem elégedett vele.

5. VyprVPN

Utolsó választásunk a VyprVPN. Noha nem rendelkezik a többi válogatásunk minden jellemzőjével, mégis vannak olyanok, amelyeket érdemes megfontolni. 64 országban kevesebb mint 1000 szerver közül lehet választani. Ennek azonban elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez, és Hongkongban is van.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Sebessége lassú lehet, de a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie, és sávszélesség-korlátozásokra sem vonatkoznak. A VyprVPN a legtöbb streaming szolgáltatásba is bejuthat.

A VyprVPN egyik fő jellemzője a biztonsága, mert kiváló. Testreszabhatja, de jó választás kezdőknek is. Megvan a saját Chameleon protokollja, amely további védelmet nyújt a kapcsolata számára. Erről bővebben a VyprVPN ismertetőnkben olvashat. A leállítás kapcsoló és a nem naplózási politika szintén része a szolgáltatásnak.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Az interfész könnyen használható, de időszerűnek tűnik. Három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé a szokásos csomaggal és legfeljebb öt a prémium opcióval. 

Ha segítségre van szüksége, használhatja a rendelkezésre álló tudásbázist. Vannak élő csevegések és e-mailek is, amelyek mindkettő éjjel-nappal elérhető. Ennek ellenére a kapott segítség nem olyan nagy, amit látunk.

A VyprVPN két csomag közül választhat, mindkettő választható havi vagy éves tervvel. A standard csomag három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, de a prémium egy öt kapcsolatot és a Chameleon protokoll használatát teszi lehetővé. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, amelyet Ön is igénybe vehet.

Végső gondolatok

Noha Hongkong internetje többnyire ingyenes, indokolt okok a VPN használatára. Nagyrészt valószínűleg egyet fogsz használni a múltbeli geoblokkok bejutásához. Ennek ellenére prioritásként kell kezelni magát a kormányzati felügyelet és a számítógépes bűnözés ellen is. 

Ezen okok miatt ki kell választania egyet, amely jó szerverhálózattal rendelkezik, hogy segítsen megkerülni az esetleges korlátozásokat és tisztességes biztonságot, hogy biztonságban maradjon. A bejelentkezési tilalom biztosítja az Ön személyes adatainak védelmét is.

Használhatja az általunk ajánlott VPN-eket, de az ExpressVPN a legjobb VPN Hong Kong számára. Hatalmas kiszolgálói elterjedtsége, kiváló biztonsága és sok egyéb szolgáltatás is megtalálható. Ráadásul, mivel ez a legbiztonságosabb VPN, ez egyben a legjobb VPN Kínában is, így ha a szárazföldre látogatást tervez, akkor az Önre vonatkozik.

Van tapasztalata a VPN használatával Hongkongban? Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben, örömmel halljuk őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map