Legjobb VPN Hollandiában 2020-ban: Hollandiában

Hollandia sík földterület, amelynek nagy része a tengerszint alatt van, és tulipánok, facipők és félig legális marihuána otthona. Ez azonban nem minden jó. A pollen és a rossz időjárás mellett a hollandoknak meg kell birkózniuk azzal, hogy Európában a legtöbb huzalszigetelő nemzet, ezért összeállítottuk a Hollandia számára a legjobb VPN-k listáját..


Legjobb választásunk az ExpressVPN, a sok holland szervernek, fantasztikus sebességnek és a nagyméretű világméretű hálózatnak köszönhetően, de a másik négy versenyzőnk egyikében semmi esetre sem jelent.

Végül is, ha a kormány figyeli a beszélgetéseit, akkor csak két lehetősége van: benyújthatja vagy harcolhat. Bár kevesen hajlandók elkezdeni a tehergépjárművek felborítását Hága központjában, az egyszerű VPN-ajánlatokra való feliratkozás a csendes tiltakozás nagyszerű formája, és bosszantja az olyan hatalmakat, amelyek elegendőek ahhoz, hogy melegen érezzék magunkat, amikor gondolod erről.

Ebben a cikkben áttekintjük Hollandia néhány, a magánélettel és a garancia nélküli felügyelettel kapcsolatos legkényelmesebb jogszabályát, mielőtt megmutatnánk azokat a funkciókat, amelyeket egy virtuális magánhálózatnak meg kell vernie. Ezt követően részletesen átnézzük válogatásainkat, hogy tájékozottan vásárolhasson. Kezdjük el.

A Holland VP 2020 legjobb VPN-je

Felügyelet Hollandiában

A hollandok vannak a legdrágább emberek Európában, körülbelül 22 000 telefonra van szükségük bármikor. A körülbelül 17 milliós népesség nem tűnik soknak, de még a felügyelettel boldog Egyesült Királyságban is, hogy sok ember nem tartja vissza magánhívásait (olvassa el többet a brit bűnrészeseményekről az Egyesült Királyság legjobb VPN-jében).

Ez nem Kína, de még mindig sok hívást hallgat az Általános Hírszerző és Biztonsági Szolgálat (AIVD vagy Algemene Inlichtingenen en Veiligheidsdienst) és katonai testvére, a MIVD. A vita tárgyát képezi, hogy a holland ügynökségek táplálják-e ezeket a beszélgetéseket az Echelon, az Öt Szem megfigyelő hálózatának – felé, de még mindig ijesztő dolgok emlékeztetnek bennünket a PRISM-re.

Ráadásul a holland megfigyelő közösség felügyelete enyhén szólva. A hírszerző közösséget szabályozó legfrissebb törvény, a Wet op de inlichtingenen en veiligheidsdiensten 2017, illetve a hírszerzési és biztonsági szolgálatok törvényének első tervezetében nem volt beépített felügyeleti mechanizmus.

Valójában annak végrehajtását 2018 elejétől 2018 májusáig el kellett halasztani, mert tiltakoztak a rossz ellenőrzések és egyensúlyok, valamint az abban kapott AIVD és MIVD őrült megbízatása miatt. A holland törvényhozók gondolkodását megváltoztató alulról induló aktivisták egy ritka példájában a törvény késleltette a jobb felügyelet végrehajtását.

Röviden: a hírszerző szolgálatok megsérthetik bárki körüli internetkapcsolatot bárkivel, aki gyanúja van jogellenességre (Hollandiában széles körű meghatározás), vagyis megfigyelés alá vonhatják Önt, mert a szomszéd szomorúan egy online fórumon megharapott a kormányról.

Sleepwet: Party Like It’s 1984

Az új törvényt az aktivisták „sleepwet” -nek nevezték el. Ez a játék a halászhálós halászhajók által használt dragnet típusú szavakkal játszott, ahol a „net” szó helyébe a „törvény” szó került. Ez egy új szabály megfelelő leírása volt, amely lehetővé tette a biztonsági szolgálatok számára, hogy bármilyen információt felkutassanak egy hatalmas internetes naplókeresésben.

Bár nem irigylem, valakinek át kellene szitálnia ezeket az adatokat – az emberek furcsa dolgokat csinálnak az interneten -, emlékeztet bennünket a despotosabb rezsimek által alkalmazott gyakorlatokra, hogy lakosságát ellenőrzés alatt tartsák. Olvassa el a legjobb iráni VPN és vietnami VPN cikkeket a példákért.

A tüntetések fokozott felügyeletet kapott az új törvénybe, de az AIVD és a MIVD által megszerzett hatáskörök változatlanok maradtak. A felügyeletet egy bizottság, a TIB irányítja, amely nagyrészt politikai kinevezett tagokból áll. Várható, hogy a bizottság hatalmas nyomás alatt áll, és olyan gumibélyegzőgéppé alakul, amely megteszi az előtte tett intézkedéseket..

A szólásszabadság Hollandiában

Ezzel a holland felügyeleti állam erősebbé válik. Különös azonban, hogy Hollandiának szinte teljes a szólásszabadsága, amint azt az alkotmány 7. cikke rögzíti. Úgy tűnik, hogy a holland kormány ellenőrzést akar annak megszerzése érdekében, nem azért, mert cenzúrálni akarja az embereket.

A holland szólásszabadság egyetlen korlátozása a gyűlöletre vagy az erőszakra való felbujtás, és bár az ügyészek időnként keresették ennek a korlátozásnak a határait (jó példa erre a kérdéses ízű karikaturista Gregorius Nekschot esete), általában véve Ön megmondhatja, amit akar Hollandiában, a kormány megtorlásaktól való félelem nélkül.

A Torrenting legális Hollandiában?

Súlyos következményekre számíthat azonban a szerzői joggal védett anyagok illegális letöltése vagy torrentje. Ha elkaptak, és valószínűleg az összes megfigyelésnek köszönhetően, akkor számíthat egy levélre a film forgalmazójától, a Holland FilmWorks-tól, amelyben perekkel fenyegethetnek, ha több száz euró összegű bírságot nem fizetnek..

Ha Hollandiában tartózkodsz és torrentet akarsz tenni, akkor a torrentáláshoz az egyik legjobb VPN-t kell használnod, vagy megkapod az egyik ilyen levelet. Csak a The Pirate Bay vagy az alternatív torrent webhelyek eléréséhez lesz szükséged, mert a webhelyek, amelyekről ismert, hogy kalóz tartalmat hordoznak, blokkolva vannak, ha holland IP-címet használnak.

Mi teszi a VPN-t Hollandia legmegfelelőbbé

A kormányzati felügyelet között az a tény, hogy a kígyózás illegális (jó, többé-kevésbé), és hogy a kiberbűnözés Hollandiában egyre növekszik, azt gondoljuk, hogy a biztonság a legfontosabb gond, amikor Hollandiában VPN-t használnak. Ilyen módon biztos lehet benne, hogy az Ön adatai biztonságban vannak a böngészés során.

A biztonság tehát haszontalan, ha nem tud szokásos sebességgel böngészni, ezért úgy döntöttünk, hogy a sebesség volt a második tényező, amelyet figyelembe kellett vennünk. Semmi sem rosszabb, mint a Netflix pufferolása, miközben figyeli a szezon végén zajló nagy felfedezéseket.

Harmadik a rengeteg szerver jelenléte Hollandiában, valamint a környező országokban. Mivel Hollandia hatalmas kiszolgálói központ, ez nem nagy probléma, de még mindig rengeteg kiváló minőségű, gyors szervert szeretne.

Más kritériumokról is beszélünk, amelyeket használunk, de ezek a három tényezõk a fõk. Ha szeretne egy kis bontást, amelyben a VPN-szolgáltatás melyik helyezte el a legjobban, nézd meg az alábbi listát:

 • Biztonság: ExpressVPN, NordVPN, TorGuard
 • Sebesség: ExpressVPN, Goose VPN, TorGuard
 • Hálózat: CyberGhost, ExpressVPN, Goose VPN

A legjobb VPN Hollandiában: ExpressVPN

Az ExpressVPN ebben a cikkben nyer, mert az összes négyzetet bejelöli. Végül is van egy oka annak, hogy miért értékeljük a legjobban az összes VPN között. Biztonságos (olvassa el a VPN biztonságáról szóló cikket, hogy megtudja, hogyan tudjuk meghatározni), és kemény biztonságot kínál közvetlenül a kapuból. Valójában valószínűleg soha nem kell megváltoztatnia a biztonsági beállításokat.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A biztonság mellett az ExpressVPN a leggyorsabb VPN. Gyorstesztjeink során szinte minden körülmények között egy ország mérfölddel meghaladta a versenyt. Csak a magán-Internet hozzáférés került közel, és azért van, mert alacsonyabb szintű titkosítást használ (erről bővebben olvassa el a PIA-áttekintést vagy az ExpressVPN vs. PIA-cikket).

Ráadásul, amint azt az ExpressVPN áttekintésből elolvashatja, számos nagysebességű szervert kínál Hollandiában (általában kettő és négy között), valamint az összes szomszédos országban, beleértve az Egyesült Királyságot is (ezenkívül megnyerte a legjobb VPN-t a UK roundup). Mivel mindhárom kritériumunkban olyan jól szerepel, javasoljuk az ExpressVPN használatát a holland böngészési igényeinek.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Mindezek mellett az ExpressVPN is könnyen használható. A bekapcsoláshoz egyszerűen rá kell kattintani a felület közepén lévő hatalmas gombra, és a kiszolgálók megváltoztatásához csak a menüre kell kattintania és görgessen, amíg meg nem találja a kívántt. Az ExpressVPN egyben a Netflix legjobb VPN-je is, így a kívánt műsorokat bárhol megkeresheti a világ bármely pontján..

Van egy komoly hátránya az ExpressVPN-nek, és ennek az ára. Egy évre 99 dollárba kerül, és ez a legdrágább VPN-szolgáltatás, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy három hónapot kap az eredeti 12 tetejére, ha ezen a linken regisztrálnak. Ennek ellenére egy 30 napos visszatérítési időszak jön be, így még ha nem tetszik is, nem veszít el semmit.

Liba VPN

A listán a második a Goose VPN, egy holland VPN szolgáltatás, amely az elmúlt években keményen dolgozott, hogy piacvezetővé váljon. Azt jósoljuk, hogy ez nem messze van ettől a céltól, mert érdekes funkciók keverékét kínálja elfogadható áron. Javítania kell a sebességét, ha tovább akar emelkedni, mert amikor teszteltük őket a Goose VPN áttekintéshez, rosszul voltak.

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Előző

Következő

Ennek ellenére, ha pusztán a Goose VPN-t használja az alvóvíz körülkerülésére, a sebességnek nem szabad túl soknak lennie. Mivel egy otthoni VPN-szolgáltatónak felel meg, rengeteg szerverrel rendelkezik Hollandiában, így közel állhat a szerverhez. Nemzetközileg ez sem hanyag, rengeteg lehetőséggel rendelkezik a környező országokban.

A biztonság szempontjából a Goose VPN szilárd, szabványos AES 256 bites verziót kínál (olvassa el a titkosítás leírását, ha ez csak Önnek szól, és számos VPN protokollt kínál). Alapértelmezés szerint az IKE, amire nem vagyunk őrültek itt a Cloudwards.net oldalán, ezért javasoljuk, hogy váltson az OpenVPN-re a beállítások menüben.

Más okok, amik tetszik a Liba VPN-hez

A fenti okok mellett a Goose VPN másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy korlátlan eszközöket engedélyezhet a fiókjához. Ez azt jelenti, hogy annyi előfizetőt csatlakoztathat egy előfizetéshez, amennyit csak akar, egy előfizetéshez anélkül, hogy külön fizetne. Például az ExpressVPN csak háromot enged, tehát a Goose VPN több eszköz legjobb VPN-je volt..

A libák VPN-je évente 60 dollárba kerül a teljes tervért, vagy 3 dollár havonta egy korlátozott csomagért, amely havi 50 GB sávszélességet kínál. Ez jó árképzés, de a korlátozott tervet csak a biztonság szempontjából szelektív emberek használhatják. Akárhogy is, minden terv 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, tehát annak kipróbálása nem kerül pénzbe.

NordVPN

A nagy biztonság és fantasztikus szerverhálózatnak köszönhetően az NordVPN harmadik helyet szerez ebben a listában, de inkonzisztens sebessége miatt veszít pontokat az első kéthez képest. Amint azt a NordVPN áttekintésünkben leírtuk, egy olyan kiszolgáló megtalálása, amely jó sebességet fog elérni, próba-és hibaügy, amely bosszantóvá válhat..

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Amint ezt meghaladja, nevetni fog, köszönhetően a NordVPN hihetetlen egyszerű használatának. Biztonsága nagyon jól konfigurálható. Csak annyit kell tennie, hogy néhány csúszkát elfordít, és néhány négyzetet bejelöl, és annyira anonim leszel. DoubleVPN-kiszolgálókkal rendelkezik az extra biztonság érdekében, valamint torrent-kiszolgálókkal, így elkerülheti a szerzői jogokat.

Ami a szerverhálózatot illeti, az NordVPN több száz szerverrel rendelkezik Nyugat-Európában, Amszterdamban és Hágában az epicentrumok. Nem kell sokáig keresnie egy szervert Hollandiában, Belgiumban vagy Németországban (ez egyben a legjobb VPN-ek Németországunk számára).

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN másik fő döntetlenje az, hogy ez az egyik legjobb streaming VPN, lehetővé téve a Netflix, Hulu, az Amazon Prime Video elérését. Az egyetlen probléma a sebességgel kapcsolatos probléma, de próbálkozzon elég sok alkalommal, és egy proxyhiba sem fogja ellenállni.

Az NordVPN egyik legjobb tulajdonsága az ára. Noha évi költsége ésszerű, három évre feliratkozhat, és csak 108 dollárt fizethet, ami éles ellentétben áll az ExpressVPN-rel (nézd meg, hogy a kettő összehasonlítja az ExpressVPN és a NordVPN cikkben). Javasoljuk, hogy próbálja ki a NordVPN-t. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, tehát nem sok kockázatot jelent.

CyberGhost

A negyedik a CyberGhost, amely kiváló szolgáltatás, függetlenül attól, hogy mikor vágta le, de elmarad az első háromból. Ennek ellenére, ha Hollandia csak egy rövid, homályos megálló egy hosszabb európai turnén, akkor érdemes megnézni a CyberGhost szolgáltatást, mert Európában a legjobban lefedő VPN-szolgáltatások a lefedettségét teszik, így ez az egyik legjobb VPN-szolgáltatásunk. Európának.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A biztonság szempontjából a CyberGhost olyan erős, mint bármelyik listánk. Ugyanazokkal a titkosítási protokollokkal rendelkezik, mint az ExpressVPN és a NordVPN, alapértelmezésként AES 256 bites és OpenVPN protokollokat használ, és nagyszerű kapcsolóval rendelkezik, amely megszakítja a kapcsolatot, ha egy szerver meghibásodik. A biztonságáról bővebben a CyberGhost áttekintésben olvashat.

A sebesség az, ahol a CyberGhost lemarad. Annak ellenére, hogy megbízható, lassú az ExpressVPN-hez képest (erről a részletekért olvassa el az ExpressVPN vs. CyberGhost darabot). Noha a streaminghez nagyon jó, a CyberGhostnek hátulról kell ülnie ebben a körben.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A könnyű használat szempontjából a CyberGhost kiváló szolgáltató, amely csempe-alapú felületet használ, amely megkönnyíti a navigációt a menükkel vagy azok iránti ismeretlen emberekkel. Ez nem olyan kellemes, mint a NordVPNé (a teljes összehasonlításért olvassa el a NordVPN vs CyberGhost cikkünket), de talán csak édes helyet fog elérni az Ön számára.

A CyberGhost legnagyobb eladási pontja azonban az ára. Ez a legolcsóbb legfelső szintű VPN, amely három éves szolgáltatást kínál mindössze 99 dollárért. Ez egy hatalmas, 45 napos pénz-visszatérítési garanciával is jár, így játszhat vele a szíve előtt, mielőtt az eladás végleges lenne. Megpróbál. Valószínűleg tetszeni fog.

TorGuard

A listát a TorGuard-szal fejezzük be, amely egy nagyszerű szolgáltatás, amely mindazt kínál, amelyet VPN-ből igénybe vehet, de árával is jár. Nehéz használni, ezért sok ember számára rosszul illeszkedik, akik csak egy beállított és feledjen el VPN szolgáltatást akarnak. Olvassa el a TorGuard áttekintését a részletekért.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

Ugyanakkor, ha túljutottál ezen, a TorGuard nagyszerű szolgáltatás. Biztonságos (okból egyike a legjobb VPN-knek Kínában) és gyors, de a legnagyobb sebesség eléréséhez dedikált IP-címre lesz szüksége. Ez havonta néhány dollárval többet fog visszafizetni, de érdemes lehet, ha a teljesítmény a legfontosabb.

Ami a hálózatot illeti, a TorGuard’s kicsi, de Hollandiában és a környező országokban számos szerverrel rendelkezik. Ezen felül lefedi a világ hatalmas körét, és ez az egyik legjobb VPN-hálózat az utazók számára. Ha egy vagy két dedikált IP-címre vágyik, ez a tartomány még tovább növekszik, tehát a TorGuard jó választás, ha sokat mozog..

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard használata nehéz lehet, de minden más osztály minden négyzetét bejelöli. Kiválóan alkalmas streamingre (tekintse meg a HBO Now legjobb VPN-cikket egy példánkban), és a legtöbb webhelyet a legtöbb webhelyre eljuttatja.

A TorGuard költsége rendben van, de jobb is lehet, különösen, ha figyelembe veszi a dedikált IP-cím árát. Az alap VPN csomag évi 60 dollárt fog visszatéríteni, és egy hét hét napos próbaverzióval jár, így gyorsan el kell döntenie, hogy ez a VPN az Ön számára. A technikai fejek imádni fogják, így ha önmagának gondolsz egyet, akkor ez lehet az út.

Tiszteletbeli említés: A legjobb ingyenes VPN Hollandiában

Bár meggyőződésünk, hogy a fenti öt VPN-szolgáltatás a legjobb megoldás, felismerjük, hogy nem mindenkinek van szüksége készpénzre a teljes VPN-szolgáltatás megvásárlásához, főleg akkor, ha nincs készpénzes hátizsákos személy. Ha a pénz kérdés, a Windscribe jó szolgáltató, mindaddig, amíg nem kell túl sok sávszélességet használnia.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Amint azt a Windscribe áttekintésből elolvashatja, havonta akár 10 GB-ot is kínál, azaz biztonságosan böngészhet, feltéve, hogy nem videókat streamál a YouTube-on vagy a Netflix-en. Négy szerverrel rendelkezik Hollandiában, tehát a sebességnek sem szabad túl soknak lennie.

Összességében szeretjük a Windscribe-t, tehát ha tetszik az ingyenes csomag, frissítheti fizetős csomagjaira. Ha nagyobb sávszélességre van szüksége, egyszerűen átválthat az egyik ingyenes VPN-ről a másikra. További javaslatokat a cikkben talál a legjobb ingyenes VPN szolgáltatásokról.

Végső gondolatok

Hollandia egy sűrűen csomagolt, barátságos ország, ahol sok tennivaló és látnivaló található. A kiberbűnözés fenyegetésével és a Big Brother szemeivel szemben a VPN használata nem más, mint józan ész, amíg ott vagy. A fenti VPN-k megadják a szükséges sebességet és biztonságot Hollandiában tartózkodásakor, és mindegyikük valamilyen visszatérítéssel jár, így semmit nem veszíthet el.

Mit gondol a holland állam megfigyeléséről? Jó vagy rossz? Van tapasztalata a fent említett VPN-ekkel? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map