Legjobb VPN felhőtároláshoz 2020-ban: Gyakorold a biztonságos szinkronizálást

A felhőalapú tárolás egyre népszerűbb. Függetlenül attól, hogy nyaralási fényképeit vagy minősített dokumentumait tárolja-e, fontos a biztonságos felhőalapú tárolási szolgáltatás kiválasztása. Ugyanakkor ugyanolyan fontos, hogy biztonságos kapcsolat legyen a feltöltés közben, és a felhőalapú tároláshoz használt egyik legjobb VPN-vel biztosítjuk, hogy.


Sok ember mostantól a felhőalapú tárolás felé mozog, főleg azért, mert egy másik eszköz használatakor ez akadálytalanítja a fényképek, videók és más tartalmak elérését. Még sok vállalat átépíti infrastruktúrájának legalább egy részét a felhőbe (vessen egy pillantást a legjobb üzleti felhőalapú tárolási összehasonlításunkra).

A legjobb VPN felhőtároláshoz

 1. ExpressVPN
 2. Privát internet-hozzáférés
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. ProtonVPN

Felhő-tároló csatolása VPN-vel

A felhőalapú tárolás alapvetően lehetővé teszi a fájlok online tárolását, de még akkor is, ha a legbiztonságosabb felhőalapú tárolási szolgáltatást választja, ez még nem jelenti azt, hogy a fájlok feltöltése közben nincs veszélyben. Ráadásul még nagyobb a veszélye annak, ha a nyilvános Wi-Fi-hez csatlakoztatva ezt megteszi. Itt jön be egy virtuális magánhálózat.

A VPN lehetővé teszi az áthatolhatatlan fal mögé bújtatást. Alapvetően biztonságos alagutat hoz létre az eszköz és a VPN szerver között, és titkosítással rétegezi, miközben elrejti az igazi IP-címét. 

Bármit is tesz online, az az alagúton halad át, és teljesen védett lesz a kíváncsiságtól. Ez azt jelenti, hogy amikor feltölt a felhőbe, akkor a fájlok is átmennek az alagúton. Annak érdekében, hogy tartalma a lehető legbiztonságosabb legyen, ki kell választania egy biztonságos VPN-t, amely a felhőalapú tárolási szolgáltatással együtt jár.

Ha gyors válaszra van szüksége, lépjen előre és telepítse az ExpressVPN-t. Ez a legjobb általános VPN, de teljesíti a kritériumokat is ahhoz, hogy a felhőalapú tároláshoz a legjobb VPN legyen. Olvassa el a további javaslatokat, valamint arról beszélünk, hogy miként választottuk meg a VPN-ket, az összes okot, amire szüksége van, és miért nem szabad használni ingyenes VPN-t.

1. ExpressVPN

Ha Ön gyakran látogatja meg a Cloudwards.net webhelyet, akkor valószínűleg már rájöttél, hogy az ExpressVPN kedvenc. Ennek ellenére minden egyes alkalommal meg kell keresnie a csíkokat, amikor figyelembe vesszük, és biztosíthatjuk Önt, hogy teljesíti a kritériumokat, hogy a felhőtároláshoz a legjobb VPN legyen..

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN biztonsága csúcsminőségű, az AES 256 bites titkosítását használja a get-go programból, de növelheti azt, ha valamilyen szigorú cenzúrát kell legyőznie ahhoz, hogy még online is elérhetővé váljon. Ez letette a DNS-szivárgásteszteinket repülő színekkel, és automatikus kilépő kapcsolóval érkezik, hogy biztonságos legyen az értékes rakomány, ha a VPN meghibásodik.. 

Ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk – ami az egyik oka annak, hogy a legjobb streaming VPN-t is kínáljuk -, így nem lesz gondod egy egész csomó fénykép feltöltésével legutóbbi nyaralásáról. A szolgáltatásról az ExpressVPN ismertetőnkben olvashat bővebben.

Korlátlan sávszélességgel is érkezik, így a feltöltés közben nem fog megszakadni. Plusz, ha még mindig nyaralsz, akkor örömmel tudom, hogy az ExpressVPN szerverei 94 országot fednek le, ami több, mint az IPVanish (olvassa el az ExpressVPN vs. IPVanish összehasonlításunkat). 

Az ExpressVPN egyéb szolgáltatásai

Annak érdekében, hogy ne frusztráljon nagy fájlok feltöltése közben, az ExpressVPN támogatja a megosztott alagútépítést, hogy a feltöltést a VPN-en keresztül alagútba léphesse, de a normál kapcsolaton keresztül más alkalmazásokat is elérhessen. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja ezeket az alkalmazásokat a kizárási listához.

Az ExpressVPN kompatibilis a Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel, így szükség esetén különféle eszközökről is feltölthet. Ezenkívül akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, abban az esetben, ha valamilyen többfeladatos hangulatban van, és az ExpressVPN használatával akarja átjutni a Netflix tilalmán..

Ahol az ExpressVPN nem igazán érinti a jelet, az annak ára. Ez a piacon az egyik legdrágább VPN, de a legjobb szolgáltatást is kínálja, azaz megéri a befektetést. Pénzt takaríthat meg, ha hosszabb tervre is feliratkozik, és ha nem vagy teljesen elégedett, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

2. Privát internet-hozzáférés

Következő lépés a privát internet-hozzáférés. Ezt a VPN-t könnyedén telepítheti, de alapértelmezés szerint AES 128 bites titkosítást használ, ezért módosítania kell a kedvezőbb AES 256 bites verziót. Ezenkívül rendelkezik egy kill kapcsolóval és a DNS szivárgás elleni védelemmel is.

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Előző

Következő

A PIA sebessége gyors, és bár ennek némelyike ​​az alapértelmezett könnyebb titkosításnak köszönhető, mi teszteltük azt, miután a biztonságot 256 bites AES-re növeltük, és a sebességek még mindig lenyűgözőek voltak. 

A PIA 2019 végén bejelentette a megosztott alagútépítés kiegészítését is, így szükség esetén megkerülheti a VPN-t. Korlátlan sávszélességet is kap, de többet megtudhat a PIA-áttekintésből. 

Szerverei nem fedik le azon országszámot, amelyben az ExpressVPN működik, ám 29 országban még mindig több mint 3000 van, amelyek közül választhat. 

Az összes főbb operációs rendszeren használható, és rendelkezik még egy teljes klienssel is a Linux számára. Egyidejűleg akár 10 eszközt is csatlakoztathat. Az interfész könnyen használható, de a tálcához van kötve, így kissé idegesítő lehet.

A PIA olcsó, főleg ha hosszabb időtartamot választ. Ha viszont tétoválandó ezt tenni, van egy hétnapos visszatérítési időszak a nyugalom érdekében.

3. CyberGhost

A CyberGhost egy lenyűgöző szolgáltatás, nagy biztonsággal, valamint állandóan engedélyezett kill kapcsolóval. Jó dolog, ha nem szabad megjegyeznie, hogy be kell kapcsolnia a gyilkos kapcsolót, de nem felel meg annak felett. Ennek ellenére ez egy kis kérdés, amelyet áttekinthetünk. A szolgáltatás a DNS szivárgásteszteinken is átment, amint az a CyberGhost áttekintésünkben olvasható.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A VPN gyors, de nagy távolságra lelassulhat, és a sávszélesség használatára nincs korlátozás. A CyberGhost szerverhálózata hatalmas, és bár a tényleges szám ingadozik, több mint 5000 szerver működik több mint 80 országban. 

Ráadásul extra külön díj ellenében használhatja a CyberGhost NoSpy szervereit, amelyek prémium hardverrel vannak konfigurálva és a 14 szem kívül helyezkednek el. Ki tudja, lehet, hogy feltölt a WikiLeaks oldalra.

A CyberGhost egyéb szolgáltatásai

Ha az alagút megosztása kötelező, akkor csalódást okozhat a CyberGhost félig sütött kísérlete. A „felosztás” képessége attól függ, hogy milyen eszközt használ. Az asztali alkalmazásnak van egy „intelligens szabályok” lapja, amely csak bizonyos webhelyek kizárását teszi lehetővé a VPN használatából. 

Jelenleg az egyetlen platform, amely tartalmazza az osztott alagút funkciót, az Android. Az Android alkalmazásban kizárhatja az alkalmazásokat a VPN-alagút áthaladásáról is. A CyberGhost-nal folytatott gyors beszélgetés után azonban biztosak voltak abban, hogy ezeket a képességeket az összes VPN-alkalmazásra kiterjeszti..

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Legfeljebb hét eszközt csatlakoztathat egyszerre, de ez korlátozza azt is, hogy hányszor telepítheti a VPN-t. Könnyen kezelhető, még akkor is, ha hozzászokik.

A CyberGhost kedvező árú. A hosszabb tervek kedvezményesek, ezért nem javasoljuk a havi jelentkezésre való feliratkozást. Ha feliratkozik Android vagy iOS eszközre, akkor hét napos ingyenes próbaverziót kap, míg az asztali felhasználók csak egy napot kapnak. Van pénz-visszatérítési garancia is, amely a havi terv esetében 14 nap, a hosszabb csomagok esetében pedig 45 nap.

4. NordVPN

A NordVPN kiváló szolgáltatás, amely sokat kínál. Összehasonlítható a győztesünkkel, ahogy az ExpressVPN vs NordVPN cikkben olvashatjuk. A NordVPN-nek azonban nincs semmiféle megosztott alagútképességi képessége.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Ennek ellenére a lehető legjobb biztonságot nyújtja, és lehetősége van dupla-hop-kiszolgálóinak használatára is, amelyek még nagyobb védelmet nyújtanak a kapcsolatoknak.. 

Van még egy kill kapcsoló is, és nem kell aggódnia a DNS szivárgás miatt, mert az minden tesztünknek megfelel. Ezek a szolgáltatások elősegítették a győztes darab legjobb VPN-ében. Olvassa el a NordVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért olyan jó. 

Az NordVPN sebessége erőteljes, bár nagy távolságokon is lassú lehet, mint például a CyberGhost sebessége. Nincs korlátozott sávszélesség-engedmény, ezért feltölthet, amennyit csak akar. Több mint 5000 szerver létezik, alig kevesebb, mint 60 országban.

A VPN támogatja a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszert, és egyszerre akár hat kapcsolatot is lehetővé tesz. Ez szintén könnyen használható, egy egyszerű térképstílusú képernyővel megmutatja, hol vannak a különféle szerverek.

A NordVPN ára jó ár-érték arányt eredményez, és hosszabb terv választása esetén megtakarítást eredményezhet. A 30 napos visszatérítési ablak a helyén van, amennyiben meggondolja magát.

5. ProtonVPN

Utolsó választásunk a ProtonVPN. Ez egy jó VPN, amelynek sok funkciója van, de sebessége miatt elveszíti a versenyt, amire egy perc alatt eljutunk. Védelem szempontjából a ProtonVPN csúcsminőségű biztonsággal rendelkezik, AES 256 bites titkosítással. Ráadásul a legmagasabb szintű terveivel a Secure Core szerverek is használhatók, amelyek nagyobb védelmet nyújtanak, mint a szokásos szerverek.

protonvpn-műszerfal-csúszka-1

protonVPN-interfész-csúszka-2

protonvpn-profilok-csúszka-3

protonvpn-settings-csúszka-4

protonvpn-split-alagút-csúszka-5

Előző

Következő

Tartalmaz egy kill kapcsolót, és a ProtonVPN tiszta lett a DNS szivárgáspróba során, amelyről a ProtonVPN áttekintésünkben olvashat.

Mint már korábban elmondtuk, ez a VPN valóban csökkenti a sebességét. A ProtonVPN nem lassan halott, de más szolgáltatások teszik így úgy néz ki, és a hálózat nem következetes. Ráadásul, amikor teszteltük a Secure Core szervereket és az ingyenes kiszolgálókat – ezt később megemlítjük a szabad tervről -, a sebesség nagyon lelassult. A legjobb eredmény elérése érdekében ne csatlakozzon az ajánlott szerverhez. 

Korlátlan sávszélességet kap, még az ingyenes csomag használatával is. Ráadásul a ProtonVPN támogatja a megosztott alagútépítést, így kizárhatja egyes alkalmazások vagy IP-címek küldését a VPN-alagúton keresztül. 44 országból több mint 600 szerver közül választhat.

A VPN telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. A felület jó és könnyen használható, de nincs sok beállítás, amivel játszani lehet. 

ProtonVPN ára

A ProtonVPN ára nagyban függ a választott csomagotól, és négy ilyen van. A legolcsóbb nyilvánvalóan az ingyenes terv, de a várakozások szerint bizonyos korlátozásokkal jár. Csak három szerverhez fér hozzá – az Egyesült Államokban, Japánban és Hollandiában -, és egyszerre csak egy eszközt csatlakoztathat. 

A következő terv az Basic, amely hozzáférést biztosít minden szerveréhez és egy extra kapcsolathoz. Ha azonban a Secure Core kiszolgálókat szeretné használni, akkor egy lépéssel fel kell lépnie a Plusz tervhez.

A Plusz tervvel a fentiek mindegyikét, valamint három további kapcsolatot kaphat. Ezen felül megszerezheti a Secure Core kiszolgálókat, valamint néhány streaminghez és Tor-hoz megfelelő kiszolgálót. 

A negyedik terv, a Visionary, a legdrágább, de az egyidejű kapcsolatok kétszeresének száma és a titkosított e-mail szolgáltatáshoz való hozzáférés nem igazolja az árat. 

Bármelyik tervezéssel is dönt, akkor van egy 30 napos visszatérítési ablak, abban az esetben, ha úgy dönt, hogy nem tetszik. 

Hogyan választottuk meg a legjobb VPN-t a felhőalapú tároláshoz

Noha a VPN-áttekintésünkben szereplő számos szolgáltató érdemes megvédeni Önt különböző feladatok elvégzése érdekében, van néhány szolgáltatás, amelyet néhány VPN egyszerűen nem tud biztosítani. A felhőalapú tárolásra szolgáló legmegfelelőbb VPN-jelölésünk szempontjából a következő kritériumokat vettük figyelembe.

Biztonság

Mindenekelőtt a VPN-nek megfelelő biztonsággal kell rendelkeznie. E nélkül nincs sok értelme az felhőalapú tárolás védelmének. A legjobb védelem érdekében az AES 256 bites titkosítást kell használnia, vagy legalább hagynia kell, hogy a telepítés után erre beállítsa.. 

A csomag befejezéséhez a VPN-nek tartalmaznia kell egy kill kapcsolót, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN nem működik. Ez azt jelenti, hogy a fájl szinkronizálása megszakad, de sokkal jobb, mint kinyitni az ajtót minden létező online nasztijnak, például a számítógépes bűnözésnek. 

Végül válasszon egy olyan VPN-t, amely megfelel a DNS szivárgástesztjeinknek. Röviden: egy DNS-szivárgás azt jelentené, hogy annak ellenére, hogy csatlakozik a VPN-hez, egyes adatok kiszivárognak az alagútból, alapvetően megsértik a VPN célját. A jobb megértés érdekében olvassa el a DNS-szivárgások útmutatóját.

Sebesség

A VPN sebessége fontos. Ha úgy dönt, hogy lassú, akkor örökkévalóságban várja a fájlok feltöltését, és ez nem szórakozás. A VPN-en keresztüli csatlakozás egyébként egy kicsit lelassul, de ha jó sebességűt választ, akkor nem szabad észrevennie a különbséget.

Sávszélesség

Bizonyos tevékenységeknél a sávszélesség-engedmény fontos. Ha csak könnyű feladatokat hajt végre, akkor az nem számít túl sokat, és a sávszélesség messze lehet. 

A felhőbe történő feltöltés azonban megengedi magának, és ha nagy fájlokat tölt fel, akkor gyorsan megy. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy válasszon korlátlan sávszélességű szolgáltatást.

Split alagút

Nem jó ötlet a VPN kikapcsolása csak a dolgok kicsit felgyorsítása érdekében. Ehelyett inkább olyan VPN-t kell választania, amely támogatja a megosztott alagút kialakítását. A megosztott alagút használatával kizárhat bizonyos alkalmazásokat és URL-eket a VPN használatából. Ez elősegíti a feltöltés felgyorsítását, de védelme alatt áll, miközben ellenőrzi bankszámláját.

Szerverhálózat

Nagyszerű kiszolgálóhálózattal rendelkezni, így feltöltéséhez kiválaszthatja a csomagot a legjobban. Minél több választási lehetősége van, annál könnyebb lesz megtalálni a legjobb sebességet, és nem érzi majd azt a hatást, ha egyes szerverek nem működnek. 

Ráadásul azt jelenti, hogy legyen bárhol a közelben, bárhová is utazik, és felhasználhatja a geoblokkok megkerülésére is, ha erre van szüksége..

Kompatibilis eszközök és felhasználóbarát

Ne feledje, hogy mely eszközökkel kompatibilis a VPN, különösen akkor, ha különféle platformokról szeretne feltölteni. Fontos lehet, hogy feltölti a fontos fájlokat a laptopjáról, de töltsön fel néhány képet a telefonjáról, hogy helyet szabadítson fel. A legtöbb VPN támogatja a fő operációs rendszereket, de néhányuk ennél is tovább megy.

Ár

Végül, a VPN ára befolyásolhatja döntését. Ne csak ezt a tényezőt alapozza meg, de továbbra is ellenőriznie kell, hogy az megfelel-e a költségvetésének.

Miért van szüksége VPN-re a felhőalapú tároláshoz?

Bármely online tevékenységhez VPN-t kell használnia, különös tekintettel a növekvő online megfigyelésre (a teljes adatvédelem érdekében nézze meg a legjobb nulla ismeretű felhőalapú tároló elemünket). 

A VPN használatával biztonságban lesz az online veszélyt jelentő veszélyekkel szemben, és ez még fontosabb, ha csatlakozik egy nyilvános WiFi hálózathoz (és jó ok egy megfelelő víruskereső telepítésére is). Nem mondják el, hogy mennyire biztonságos a kapcsolat, ezért a legjobb, ha biztonságos, mint a bocsánat.

Ami a valódi fájlokat illeti, a felhőalapú tárolási szolgáltatásnak mindenképpen védenie kell azokat az átvitel során, úgynevezett szállítási réteg biztonsággal (TLS). Ezzel a fájljait egy biztonságos alagúton keresztül továbbítják, és előzetesen is titkosítva lesznek. 

Plusz, ha a felhőalapú tárolási szolgáltatása kétfaktoros hitelesítést biztosít, akkor is rendben kell lennie, még akkor is, ha valaki lop valamit. 

Soha nem mondhatja el, hogy ki fog állni, főleg ha megbízhatatlan hálózathoz csatlakozik. Függetlenül attól, hogy feltölt a felhőbe, vagy újra letölti a már tárolt elemeket, van egy kis különbség a feltöltés tényleges megkezdése vagy a letöltés befejezése között. 

Ha az eszköz nem biztonságos, a hackerek könnyen hozzáférhetnek az eszközén található fájlokhoz vagy akár a felhőalapú tárolóhoz is. A VPN telepítésével kiküszöbölheti azt a kis szakadékot a felhőtároló védelme és az eszköz között.

Használhatok egy ingyenes VPN-t felhőalapú tároláshoz?

Bár néhány ingyenes VPN nem rossz, számos oka van annak, hogy miért nem javasolnánk felhőalapú tároláshoz. A legrosszabb ingyenes VPN szolgáltatók útmutatónk bemutatja, milyen rossz lehet, de a fő ok az, hogy biztonságuk gyakran megkérdőjelezhető. Egyesek úgy vélik, hogy nagy biztonsággal rendelkeznek, ha valójában ez nagyon rossz, vagy egyáltalán nincs.

Mások elkaptak a felhasználói adatok szippantásán és más cégek számára is. Kivéve, hogy vannak kivételek – mint például a Windscribe és az TunnelBear, amelyek ingyenes tervet kínálnak és szerepelnek a legjobb ingyenes VPN szolgáltatási listánkban – de még nincsenek rendelkezésükre a nagy feltöltéshez szükséges.

Az is valószínű, hogy nem lesznek bizonyos tulajdonságai, például a megosztott alagút, vagy hogy a sebessége egy csiga ütemében lesz.

Röviden: egy ingyenes VPN használata azt jelentené, hogy valószínűleg kockáztatja biztonságát és magánéletét, és a legtöbb VPN csak akkor kínál ingyenes sávszélességet, ha fizet.

Végső gondolatok

Remélhetőleg ez a cikk segített megérteni, hogy miért lenne szüksége VPN-re a felhőtároláshoz, valamint az összes kritériumot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a felhőtároláshoz a legjobb VPN legyen.

Válasszon egy olyan VPN-t, amelynek a biztonsága jó, beleértve a kill kapcsoló használatát, és amely megfelel a DNS szivárgástesztjeinek. A gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség szintén fontosak annak biztosítása érdekében, hogy zökkenőmentes élményben részesüljön, és feltöltés közben ne érje el az adatkorlátozást. A megosztott alagút előnye, valamint a jó szerverhálózat is előnye.

Az ExpressVPN megfelel ezeknek a kritériumoknak és még sok más. Kiváló biztonsággal, leállító kapcsolóval és mentes a DNS szivárgásoktól. Szupergyors sebességet és korlátlan sávszélességet is elér. Ráadásul támogatja a megosztott alagút kialakítását. Miért nem adná tovább a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával?

A megjegyzés részben tudassa velünk a VPN felhőalapú tárolásával kapcsolatos tapasztalatait. Miközben itt vagy, olvassa el a többi VPN-cikket is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map