Legjobb VPN az utazók számára 2020-ban: Ha az út a haza

Van egy olyan sarok a világon, amelyet a Cloudwards.net egyik itt meglátogatott csapata nem látogatott meg. Mindannyian lelkes utazók vagyunk, de mivel úton is dolgozunk, ezt mindig védeni kell. Ez az oka annak, hogy kiválóan alkalmasak vagyunk arra, hogy megismerjük az utazók számára a legjobb VPN-t.


Pénzért az ExpressVPN a legjobb fogadás, de olvassa el tovább, ha többet szeretne tudni erről a témáról, vagy szeretne néhány alternatívát találni a legjobb VPN-fordulónkból.

Útközben, függetlenül attól, hogy olyanok vagyunk, mint mi vagyunk, vagy csak egy nagyon szükséges szünetet élvezünk a mindennapi munkából, fizetni kell egy virtuális magánhálózat használatával, amikor csatlakozik az internethez. Röviden: egy VPN lehetővé teszi az Ön IP-címének elrejtését, így úgy tűnik, hogy bárhol a világon tartózkodik, miközben titkosítja a kapcsolatot a biztonság növelése érdekében.

Ennek nagyon sok előnye van, ha utazik. Az egyiket bárhonnan megnézheti a Netflix-et, ami hasznos lehet, ha a kedves műsor fináléja nyaralás közben jelenik meg (bár szükség lesz olyan VPN-re, amely elkerülheti a Netflix VPN-tilalmát). Segít abban az esetben is, ha online banki tevékenységet kell végeznie, mivel sok bank nem engedi meg belépését idegen IP-vel.

A VPN használatának legnagyobb oka azonban a biztonság. A világ számos turisztikai hotspotjában a látogatók kiszabadítása ugyanolyan iparág, mint egy szálloda üzemeltetése vagy egy étterem üzemeltetése. Számos turista, őrizve, nem játszik különös figyelmet, amikor például csatlakozik a nyilvános WiFi-hez, vagy vakon rákattint arra a gombra, amelyet az ismeretlen előugró ablakokban megtalálhat..

Ráadásul a világ legnépszerűbb úticéljai olyan országokban vannak, ahol a csillagoknál kevesebb emberi jogi helyzet van. Rengeteg internetes cenzúra van, és a VPN a legegyszerűbb módja annak biztosítására, hogy véletlenül ne futtasson el csúnya törvényeket. Amint a thaiföldi legjobb VPN-cikkben elolvashatja, ez gyakrabban fordul elő, mint gondolnád.

Mindezt részletesen az online adatvédelmi útmutatónkban tárgyaljuk, ám előfordulása az, hogy a VPN a legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy a legtöbb biztonsági alapját egyszerre lefedje. Vessen egy pillantást arra, mi teszi a VPN-t különösen alkalmassá utazás során.

A legjobb VPN az Travel 2020-ban

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek az utazók számára

Néhány alapvető szempontot alkalmaztunk annak eldöntésekor, hogy mely VPN-szolgáltatások szerepelnek ebben a listában, és melyek nem eredményeznék a kivágást. Először a szerverek eloszlása ​​az egész világon. Vegye figyelembe, hogy nem a puszta számot értjük, hanem annak eloszlását, így garantáltan garantáljuk, hogy néhány száz kilométeren belül mindig van.

A második a sebesség. Ha az utazási VPN-t streaminghez használja, akkor biztosnak kell lennie, hogy ez szintén tisztességes sebességet biztosít. Egy másik ok az, hogy különösen Ázsiában és Afrikában a kapcsolatok elég lassúak, tehát nem akarja, hogy a VPN túl sokat vegyen be ebből.

Harmadik a könnyű használat. Azt szeretné, ha a VPN felülete intuitív és könnyen érthető. Nyaralásban vagy, és jobb dolgod van, mint a szoftverek hegedítése a kieső időben. 

Lehet, hogy kíváncsi is a biztonságra, de nincs rá szükség: minden választásunk csúcstechnológiájú VPN-protokollokkal rendelkezik, megszakító kapcsolóval és fejlett titkosítással rendelkezik. Bármelyikkel végül is megy, biztos lehet benne, hogy védett vagy.

1. Legjobb VPN utazóknak: ExpressVPN

Az ExpressVPN a VPN-vélemények között a legmagasabb, és jó okkal: gyors, könnyen használható és hatalmas, kiváló minőségű szerverek hálózatával rendelkezik. Ideális az utazók számára is (különösen, ha feltölteni szeretne a felhőalapú tárolási szolgáltatásába). 

Valójában a szerkesztõcsoport nagy része felhasználói. Az ExpressVPN-t használtuk a cenzúra megkerülésére és a Netflix figyelésére olyan sokféle sügérről, mint Moszkva, Bangkok, Tel-Aviv, Mexikóváros, Amszterdam és Lisszabon..

Mondtam, hogy szeretünk utazni.

Ha aggódik a VPN működésének megteremtése miatt, akkor az ExpressVPN lehet a legjobb választás. A felülete alapvetően egy nagyszerű gomb, amely aktiválja a VPN-t, egy kissé kisebb gomb alatt, így kiválaszthat egy adott kiszolgálót. Lehetőségei is világosan meg vannak határozva. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést, hogy megtudja, hogyan működik.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN igaz a nevére, mivel ott van a leggyorsabb VPN, bár nincs. Több tucat VPN-szolgáltatást teszteltünk az elmúlt években, és az ExpressVPN mindig a legjobban jelenik meg, a sebesség legfeljebb felének a legrosszabb időkben történő felvételével, még akkor is, ha a világ másik oldalán lévő szerverhez kapcsolódik.

Könnyű kiszolgálókat megtalálni a világ minden tájáról. Úgy tűnik, hogy az ExpressVPN-nek mindenhol van szervere, és ők is nagy kapacitással rendelkeznek. Más VPN-ekkel ellentétben ritkán, ha soha nem kap túlterhelt szervereket vagy ilyesmi. Ennek ellenére mindig fizet, ha feliratkozás előtt megvizsgálja, hogy mely országokba kell hozzáférnie.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN emellett nagyszerű munkát végez az online biztonságban. Úgy találtuk, hogy ez a legbiztonságosabb VPN, és valószínűleg még nagyobb bizalmi szavazatot javasolunk Kínának a legjobb VPN-nek is. Mivel a Közép-Királyságban a tiltott dolgok interneten történő végrehajtásának következményei – mint például az Ön véleményének kifejezése – nagyon valósak, ez nagy elismerést jelent.

Ez is jól teljesít streamingtel, az összes szolgáltatásba belépve, bár a versenytársak alkalmanként túlhangzik. Ennek ellenére ez a legjobb VPN az összes streaminghez, tehát a soros iratrendezőknek nem kell tovább keresniük.

Mindez azonban szó szerint történik: az ExpressVPN nem olcsó, évente közel 100 dollárba kerül. Mivel azonban Benjamin sok VPN-t szerez neked, ezért azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a 30 napos pénz-visszatérítési garancia felhasználásával, hogy megtudja, alkalmas-e az Ön számára.

2. NordVPN

A második helyen áll a NordVPN, amely a pole pozícióba került volna, ha nem a sebessége miatt. A helyzet az, hogy néhány NordVPN szerver gyorsabb, mint az ExpressVPN, de ezt kiegyenlíti az a tény, hogy néhány lassabb, ha egyáltalán működik. 

Ez az inkonzisztencia nagyon rosszul érintette a NordVPN-t sebességtesztjeinkben, és így sok roundup cikkben is, mint például a Netflix legjobb VPN-je..

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Emellett a NordVPN kiválóan alkalmas az utazókra, mert hatalmas, több mint 5500 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, amelyek szétszórva vannak az egész világon. Ennek köszönhetően bárhonnan szinte bárhová csatlakozhat. 

Ami a könnyű használatot illeti, az NordVPN-t kissé az ExpressVPN alatt értékeljük, mivel egyszerűen inkább kedveljük az egygombos megközelítést. Ugyanakkor a NordVPN grafikus megközelítése sokkal inkább kedveli néhányat, lehetővé téve a világtérképen való görgetést a szerver kiválasztásához. Amint azt az ExpressVPN vs. NordVPN cikkben tárgyaljuk, mindkét megközelítés hatékony, de a személyes ízlésnek felel meg..

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN, mint a listán szereplő összes többi VPN, nagyon biztonságos, bár különösen nagyok vagyunk a „speciális” szerverek rajongói, amelyek speciális feladatokra irányulnak, mint például extra biztonság, torrent vagy az Onion over VPN. Ezek az extra érzések oka annak, hogy a NordVPN a legjobb kínáló VPN-e többek között.

Ár-bölcs szempontból a NordVPN három év alatt 100 dollárt lop, így harmadával olcsóbbá válik, mint az ExpressVPN, ha hosszú távra szeretne előfizetni. Megtudhatja, hogy érdemes-e, vagy olvassa el a teljes NordVPN áttekintést, vagy készítse el magának a szolgáltatást. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nem veszíthet el semmit.

3. CyberGhost

Az első három lezárása a CyberGhost, amely az egyik kedvenc VPN-nk, de nincs meg az oomph az ExpressVPN vagy a NordVPN trónjának detronálására. Ez részben annak köszönhető, hogy a sebességteszt során rossz teljesítményt mutat, és őszintén szólva csalódást okoz. Ennek ellenére rengeteg megtakarító kegyelmet kínál, amelyek érdekes választássá tehetik a világűrészek számára.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost saját megközelítést alkalmaz interfészénél, és választ egy Windows stílusú, lapkás alapú megközelítést, amely örömmel szolgálja azokat az embereket, akik valóban akarnak valamit, amelyet felismernek. Ráadásul a CyberGhost sokkal kevésbé kezeli a kezét, mint a többi bejegyzésünk, így az adatfolyam, a P2P és a biztonság legjobb szervereihez vezet. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, ha többet szeretne tudni.

Ami a szerverhálózatot illeti, a CyberGhost jól képviselteti magát Európában és Észak-Amerikában, és ennél is kevésbé. A régi világ hálózata azonban rendkívül fejlett, így a CyberGhost a legjobb VPN-hez tartozik Európában. Ha oda vagy onnan utazik, akkor feltétlenül érdemes megnéznie a CyberGhost alkalmazást.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A biztonság szempontjából a CyberGhost nem mozdulatlan, lehetővé téve a szíve tartalmának beállításait, de mindig szilárd alapvonalat tartva nehéz titkosítás és mindig bekapcsolt kikapcsolás formájában. Valójában még testreszabhatóbb, mint az ExpressVPN, amelyről mindent elolvashat az ExpressVPN vs. CyberGhost csatában.

Mint a NordVPN, a CyberGhost fantasztikus hároméves üzletet kínál 100 dollárért (ezeket a terveket részletesebben összehasonlíthatja a NordVPN és a CyberGhost összehasonlító részében). Ha inkább a saját gondolatait kívánja meghatározni, akkor a CyberGhost hetente tart egy próbaverziót a mobilalkalmazásban, valamint egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát, tehát adjon egy forogást, és nézd meg, hogy az Ön számára.

4. VPNArea

A negyedik helyen azt a VPNArea-t találjuk, amely mindent megtesz a kritériumaink szerint, de kissé elmarad az összehasonlításban azon szolgáltatókkal szemben, amelyek a három legjobbakat tették. Például kínál egy tisztességes hálózatot, jó elterjedtséggel, de semmi sem olyan, mint a NordVPN vagy akár a CyberGhost.

A részletekért olvassa el a VPNArea áttekintését.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

A VPNArea azonban a sebesség szempontjából legyőzi a CyberGhost alkalmazást, és sokkal jobban teljesít teszteinkben, miközben fenntartja a magas biztonságot (olyan szolgáltató esetében, ahol a nagy sebesség a rossz biztonság következménye, olvassa el a Hotspot Shield áttekintést). Bár ez nem ExpressVPN, mégis elég rohadt gyors.

A könnyű használat szempontjából a VPNArea nagyon kellemes szolgáltatás. Nagyszerű áttekintést nyújt, és annak felállítása világosan meg van határozva. A legrosszabb, amit erről mondhatunk, hogy egy szerver megtalálása sok görgetést igényel, mivel a mögötte lévő csapat egy nagyon alapvető, old school típusú felhasználói felületet választott, de semmi sem sír, hogy.

Egyéb okok, amik tetszik a VPNArea

A VPNArea biztonsága jó, mivel szabványos protokollokat és titkosítási kulcsokat kínál, így nincs itt aggodalom, bár nem tudjuk biztosan, hogy biztonságos-e a Nagy tűzfal mögött használni. Számos tevékenységhez tartozó speciális szerverrel érkezik, mint például a torrent, a dupla VPN-kapcsolatok és az összes, tehát Ön e célból fedezetet kap.

Mint tudod mondani, a VPNArea nagyon közép-szolgáltató, amelyet tükröz a szerény, 60 dolláros ára évente. Ez nem egészen teszi költségvetési opcióvá, de nagyon jó áron jár egy ilyen jó VPN-hez. Sajnos sajnos nincs többéves lehetőség, de kapsz egy 30 napos visszatérítési időszakot, hogy kipróbáld. Javasoljuk, hogy készítsen képet.

5. Szélírás

Az ötödik helyen a Windscribe-t találjuk, amely valószínűleg a legjobb költségvetési lehetőség azok számára, akik célja, hogy korlátozott pénzekkel minél tovább maradjanak az úton (bár olvassa el a Windscribe vs. NordVPN darabot is). Ez azonban ára van, mivel a felületet kissé idegesítőnek találtuk a Windscribe áttekintés összeállításakor, és megakadályozzuk, hogy ez a VPN tovább emelkedjen ezen a rangsoron..

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

A szerver elterjedésekor a Windscribe szintén rendben van. Néhány tucat helyszínen rengeteg szerver van, ami éles ellentétben áll azokkal a több ezerrel, amellyel a listában szereplő többi VPN némelyike ​​dicsekedhet. Ennek ellenére jól szolgálnia kell, különös tekintettel a Windscribe barátságos árazására.

Ami a sebességet illeti, a Windscribe nagyon vonzó. Noha nem Express, mégis könnyedén legyőzi a CyberGhost-ot a sebesség-tesztjeink során, és jó pozícióban kell állnia téged, bárhol is járhatsz.. 

Az eredményességéhez hozzáadódik az a tény, hogy a Windscribe egyike azoknak a ritka szolgáltatásoknak, amelyek a Hulu rangsorolásának legjobb VPN-jére tettek szert, és van magadnak egy versenyző.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

Biztonsági szempontból a Windscribe az összes megfelelő négyzetet bejelöli, bár az IKEv2-re támaszkodása, mint a szokásos protokoll, először néhány szemöldökét felvetett a Cloudwards központjában. Ezt azonban könnyen javíthatja a beállítások menüben, és biztonságosan böngészhet, mielőtt megismerné. Barátságos biztonsága az egyik oka annak, hogy bekerült a legjobb VPN Írország listájába.

A Windscribe legnagyobb eladási pontja azonban az egyszerű pénztárca ára, amelynek ideálisvá kell tennie a hátizsákos főiskolai hallgatók számára. Ez egy nagylelkű ingyenes tervvel rendelkezik, amely havi 10 GB-os sávszélességet tesz lehetővé, amelynek elegendőnek kell lennie a böngészési igények nagy részéhez, és több, mint amit az TunnelBear ingyenes terve megszerez (olvasd el a Windscribe vs. TunnelBear összehasonlítást).

Ezen felül a frissítése évente mindössze 50 dollárba kerül. Javasoljuk, hogy adjon neki egy örvényt; végül is ingyenes.

Említésre méltóak

Ezen az öt mellett két további szolgáltatást találtunk, amelyek útközben is hasznosak lehetnek a felhasználók számára, bár mindkettőnek vannak olyan problémái, amelyek megakadályozzák őket a mainstream használatban..

TorGuard

Az első a TorGuard, amely egy jó szolgáltatás, villámgyors sebességgel és nagyszerű hálózattal. A szokásos hálózatán kívül néhány extra IP-t is vásárolhat magának, amelyek hasznosak lesznek az olyan komoly szakemberek számára, akik úton szeretnének dolgozni. A TorGuard a legjobb VPN-ek listáján helyezkedik el dedikált IP-kkel, ezért ellenőrizze, hogy ez valami kívántnak hangzik-e.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

A hátránya: TorGuard fájdalom, ha nem tudja, mit csinál. Amint a TorGuard áttekintésünkben részletesen kifejtjük, ha nem szereti a technológiát hegedülni, adjon erre a VPN-szolgáltatásra széles helyet. Ha azonban az a típus, aki szeret kapcsolni a kapcsolókat, érdemes lehet kipróbálni a TorGuard heti visszatérítését..

HideMyAss

Következő oldal a HideMyAss, amelyet tiszteletreméltó említésként vettünk fel, bár kísértésünk volt rá, hogy becsületesnek is hozzáadjuk. Ennek oka a HideMyAss komolyan elkerült adatvédelmi politikája, amelynek eredményeként felhívta a zsarukat egy felhasználó számára, aki jogellenes cselekedeteket követett el, miközben a szolgáltatást használta. Nézze meg a HideMyAss áttekintést a részletekért.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Azonban belefoglaljuk, mert egyetlen más szolgáltatás sem tette olyan széles hálózati hálózatot, mint a HideMyAss. Úgy tűnik, hogy szinte mindenhol vannak szerverek, ezáltal ideális az emberek számára, akik mindenféle furcsa helyre utaznak vagy el kell hamisítaniuk a helyüket. 

Például ez az egyetlen bejegyzésünk útmutatónkba, amelyben jemeni IP-címet szerezünk. Ha ez úgy hangzik, amire szükséged van, akkor egy hetente ingyenes próbaverziót kínál.

Végső gondolatok

Az utazás szórakoztató, és valószínűleg a legjobb módja annak, hogy kibővítse gondolatait anélkül, hogy illegális vagy veszélyes anyagokra fordulna. Egyes egyedi veszélyekkel jár, amelyek online verzióiból könnyen elkerülhető egy VPN.

A fenti VPN szolgáltatások bármelyike ​​megvédi Önt úton, és így is jól jár. Az ExpressVPN a legjobb választásunk, de a többiek is jól fognak csinálni.

Reméljük, hogy hasznosnak találta útmutatónkat, és mindent, amit keresett. Mi a legjobb VPN az utazók számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map