Legjobb VPN az Ausztrália 2020-ban: A sötétség lefelé

Ausztrália számos dologról jól ismert, az ikonikus tereptárgyaitól – például a Sydney Operaháztól és a Harbour Bridge-től – a strandokig, a perzselő Outback-ig és a grillezéshez. Egy életen át tölthetné a Nagy-akadály-zátony felfedezését, de mindenesetre ügyeljen arra, hogy vigyázzon a saját akadályaira, mielőtt online lépne fel, az egyik legjobb ausztráliai VPN-csomagot használva.


Számos oka van annak, hogy miért használjon virtuális magánhálózatot, amikor online csatlakozik, és ezek többsége bárhol a világon érvényes.. 

A VPN-ket elsősorban a korábbi tartalmi korlátozások beszerzésére használják. Noha Ausztrália internetje általában ingyenes, bizonyos tartalmak blokkolhatók az állampolgároktól. Erről egy perc alatt többet fogunk beszélni, de egy VPN segít elkódolni a helyét, és megkerülni a blokkokat. Ide tartoznak a geoblokkok is.

Például a Netflix könyvtára országonként különbözik, és bár Ausztrália könyvtárának lehet néhány nagyszerű címe, hiányozhat a kedvenc műsoraitól. 

Ha a Netflix USA-t akarja, akkor szüksége lesz egy amerikai IP-címre, és egy VPN megszerezheti. Csak győződjön meg arról, hogy kiválasztott egyet, amely átjuthat a Netflix mindenható VPN-érzékelőin, például azokat, amelyeket a Netflix legjobb VPN-darabjában neveztünk el.. 

A VPN használatához más okok is vannak, amelyeket ebben a cikkben tárgyalunk. Ha azonban rohanás alatt áll, javasoljuk, hogy használja a NordVPN-t, mivel ez jelöli az összes négyzetet Ausztrália számára.

A legjobb VPN az Ausztrália 2020-ban

Mi teszi a VPN-t Ausztrália legmegfelelőbbé

Áttekintettük számos VPN-véleményünket, hogy a legjobb választásokat hozzuk Ausztráliára. Ennek érdekében figyelembe vettük a sajátosságokat és azt, hogy az egyes szolgáltatók milyen jól hajtják végre azokat. 

Ausztrália esetében ki kell választania egyet, amely nagy biztonsággal rendelkezik. Ennek során biztosítja, hogy megvédve legyen az online veszélyekkel szemben, és rejtve maradjon a kíváncsiskodó szemektől. Érdemes választani egyet, amely magában foglalja a kill kapcsolót is, mivel ez leválasztja Önt az internetről, ha a VPN meghiúsul, azaz az érzékeny adatai nem szivárognak..

A tisztességes adatvédelmi politika szintén fontos, ezért győződjön meg arról, hogy a VPN kijelenti, hogy nem fog naplót vezetni az online tevékenységeiről. Ilyen módon, még ha a hatóságok kérnék is az ön tevékenységét, nem lenne semmi, amit átadnának.

A sebességet figyelembe kell venni, mert ha alacsony sebességű VPN-t választ, akkor megtámadja a betöltő képernyőket. A korlátlan sávszélesség is előnyös. Ezzel nem kell attól tartania, hogy elér egy limitet, amelyen a VPN már nem működik. Ne felejtse el ellenőrizni, hogy bejuthat-e a Netflixbe, ha ezt valami olyasmit szeretné.

A jó szerverhálózat szintén hasznos. Ha blokkokkal találkozik, akkor rengeteg hely közül választhat, hogy megkerülje azt. Hasonlóképpen, ha olyan tartalomhoz szeretne hozzáférni, amely csak Ausztráliában érhető el, ott a szerverekre lesz szüksége az ausztrál IP-cím megszerzéséhez..

Érdemes megfontolni azt is, hogy mely eszközökkel kompatibilis a VPN, és milyen felhasználóbarát. Ráadásul nagyszerű ügyfélszolgálat, amikor szükség van rá, ugyanúgy, mint egy olyan termék kiválasztása, amely jó ár-érték arányt kínál pénzének.

Legjobb VPN Ausztráliában: NordVPN

A NordVPN-t választottuk a legjobb VPN-nek Ausztrália számára, nagyrészt kiváló biztonsága miatt. Ez a piac által kínált legjobb védelmet nyújtja, és ezt kettős hop-kiszolgálóinak használatával is megerősítheti. Tartalmaz egy kill kapcsolót is, és a NordVPN szigorú bejelentkezési házirendekkel értékeli az Ön személyes adatait.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Jó sebességgel rendelkezik, bár ha távoli szerverhez csatlakozik, akkor láthatja, hogy merülnek. Ennek ellenére továbbra is jó, és képes bejutni az összes streaming platformra, beleértve a Netflixet is, és szerezhet helyet a streaming listánk legjobb VPN-jén. A korlátlan sávszélesség is előnyeit élvezheti, így a szív tartalmához közvetítheti.

A NordVPN hatalmas számú szerverrel rendelkezik. A 60 országban közel 6000 van, tehát rengeteg közül választhat, ha bármilyen blokkot meg kell kerítenie. Ráadásul Ausztráliában egy óriási 249-es létezik, és mivel ez egy olyan nagy ország, elősegítheti a tisztességes ország megtalálását. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatásról.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken érhető el. Ezen felül vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára. Könnyű telepíteni és használni, és akár hat egyidejű eszközt is csatlakoztathat.

Praktikus tudásbázis áll rendelkezésre, ha segítségre van szüksége. Ha beszélni szeretne egy támogató taggal, akkor ezt megteheti az élő csevegés vagy e-mail lehetőségek segítségével. Mindkettő 24 órán keresztül elérhető, és a segítség jó.

A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál, főleg, ha feliratkozik valamelyik hosszú távú tervére. Abban az esetben, ha aggódik a közvetlen merülés miatt, egy 30 napos visszatérítési időszak is érvényes.

ExpressVPN

Az ExpressVPN könnyen kötődik az első helyhez, de csak egy győztest választhatunk ki, és az NordVPN majdnem ellopta. Mégis összehasonlítható szolgáltatások, amint azt az ExpressVPN vs. NordVPN cikkben olvashatjuk, tehát valójában a saját preferenciáira utal.. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Biztonsága fantasztikus, és van egy beépített kill kapcsoló. A különbség azonban az, hogy a kill kapcsolót alapértelmezés szerint engedélyezve van, ami nagyszerű, ha olyan ember vagy, aki elfelejtette beállítani. Szükség van egy szilárd bejelentkezési szabályra is az extra nyugalom érdekében.

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és könnyedén bejuthat streaming szolgáltatásokba. Korlátlan sávszélességgel is jön.

Szervereinek száma meghaladja a 3000-et, és 94 országot fednek le, tehát biztosan megtalálja a megfelelőt. Vannak Ausztráliában is, ha csak a tartalom korlátozására van szükség. Nézze meg az ExpressVPN áttekintést további részletekért.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Nagyon jó kezdőknek, mert annyira egyszerű a használata. Egyszerűen telepítse és kattintson a nagy „csatlakozás” gombra. Ez öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Tudásbázis áll rendelkezésre, ha szüksége van rá. Van 24 órás élő csevegés és e-mail támogatás is. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de mélyebb segítségért a legjobb, ha az e-mail útvonalat választja.

Nem hazudhatunk, az ExpressVPN drága. Ennek ellenére segíthet abban, ha hosszabb tervet választ. Ha ez kényelmetlenné tesz, akkor tudnia kell, hogy van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

CyberGhost

Smack középen a CyberGhost. Nagyszerű szolgáltatás, de nem egészen az, amit az első kettő csinál. Jó biztonsága van, és van egy tartósan engedélyezett gyilkos kapcsoló az extra biztonság érdekében. A társaság sem vezet naplót.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Jó sebességgel rendelkezik, de – hasonlóan a NordVPN-hez – nagy távolságon is lelassulhat. Nincsenek sávszélesség-korlátozások, és képes bejutni a legtöbb streaming szolgáltatásba. 

A CyberGhost hatalmas számú szerverrel rendelkezik. Az írás idején 90 országban 6 100 volt. Ausztráliában is 88, tehát hozzáférhet ausztrál tartalmakhoz. 

A CyberGhost NoSpy szerverekkel is rendelkezik, amelyek a 14 szemnél kívül helyezkednek el és prémium hardverrel vannak konfigurálva. Ezt figyelembe kell venni, ha szembeszáll a magánélettel, és ezekről a szerverekről a CyberGhost áttekintésünkben olvashat bővebben.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Könnyen kezelhető, és a legutóbbi frissítés jobb felhasználói élményt nyújtott neki. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, ezért ez az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz.

Széles körű tudásbázis áll rendelkezésre, valamint élő chat és e-mail támogatás. Az élő csevegés gyorsabb, de az e-mail csapat jobban válaszol a technikai kérdésekre.

Ez egy olcsó VPN, főleg ha hosszabb tervet választ. Ingyenes próbaverzió érhető el az Android és az iOS számára, de ha az asztalon szeretné, akkor minden platformon 30 napos pénz-visszafizetési garancia van..

VyprVPN

A VyprVPN méltányos választás Ausztrália számára, elsősorban erős biztonsága miatt. Kiváló testreszabhatóságot kínál, és rendelkezik saját védett Chameleon protokollal, amely még nagyobb védelmet nyújt a kapcsolat számára. A gyilkos kapcsolót a csomag tartalmazza, és a naplózástól mentes házirend is működik.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Tudjon meg többet erről a VyprVPN áttekintésben.

A VyprVPN hátránya a sebessége. Őszintén szólva, lassúak. Ennek ellenére a legtöbb tevékenységnek jól kell lennie. Ne feledje, hogy bár a legtöbb streaming szolgáltatásba bekerülhet, várhat egy ideig, amíg betölti. Szerencsére azonban nincs sávszélesség-korlátozás.

Szerverhálózata szintén hiányzik. 64 országban több mint 700 elérhető. Ide tartozik néhány Melbourne-ben, Perth-ben és Sydney-ben, így hozzáférhet korlátozott tartalmakhoz.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Kompatibilis a Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel. Ez az egyik legjobb mobilhálózati VPN-szolgáltatásunk, mert az alkalmazások a rendelkezésre álló legjobb lehetőségek egyike. Könnyen kezelhető, és akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre, a választott tervetől függően.

Van online tudásbázis, ha szüksége van rá. Élő csevegés is zajlik, de a bottal kell kommunikálnia, mielőtt lehetősége nyílik beszélgetni egy emberrel. A várakozási idő azonban eltérő lehet, ezért érdemes e-mailben értesíteni a támogatási csoportot a get-go-ról.

A VyprVPN árazása attól függ, hogy melyik szintet választja. Van egy „standard” terv, amely három egyidejű kapcsolatot tartalmaz, és ott van a „prémium” terv, amely öt kapcsolatot tartalmaz és a Chameleon protokoll használatát. 

Ezután dönthet úgy, hogy havonta vagy évente fizet, ebből az éves terv hosszú távon olcsóbb. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is, amellyel ellenőrizheti, hogy tetszik-e.

A legjobb ingyenes VPN Ausztráliában: Windscribe

Utolsó válogatásunk a Windscribe, amely ingyenes és fizetett “profi” tervet is kínál. Az ingyenes terv nagyszerű, még a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások összehasonlításánál is az első helyen, de rámutatunk azokra a területekre, ahol inkább a fizetett szolgáltatást szeretné használni..

Jó biztonsága van, amely testreszabható. Tartalmaz egy kill kapcsolót, de furcsa módon “tűzfalnak” nevezzük, úgy gondoljuk, hogy néhány felhasználónak hiányozhat. 

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

A Windscribe számos adatvédelmi funkcióval rendelkezik, de gyűjt bizonyos információkat. Ennek ellenére a minimumra van tartva, és nem tart sok értéket. Ráadásul az általa összegyűjtött adatok nem vonhatók vissza önhöz.

Sebessége a legtöbb tevékenységnél jó, bár a legfontosabb választásunk gyorsabb. A fizetett tagok korlátlan sávszélességet kapnak, de ha az ingyenes tervet választják, havonta 2 GB-ot kapnak. Ezt havonta 10 GB-ra is növelheti, ha regisztrációkor megadja az e-mail címét. Más módon is növelheti a sávszélességet.

Több mint 600 szerver működik 60 országban, de csak fizetett tagok férhetnek hozzá mindegyikéhez. Szerverei vannak Adelaide-ban, Brisbane-ben, Melbourne-ben, Perth-ben és Sydney-ben, de csak a „pro” verzión érhetők el. Helyeket felvehet azonban havonta 1 dollárért, és ezzel meghosszabbítja a sávszélesség korlátját további 10 GB-val.

Ez jó választás streaminghez, főleg azért, mert rendeltetésszerűen épített Netflix szerverekkel, az úgynevezett Windflix szerverekkel rendelkezik. Elérhetők az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Japánban, és jól működnek. A Windscribe áttekintésünkben további információkat olvashat.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken érhető el. Az interfész nagyszerű élményt nyújt, ami jó kezdőknek is, de a jártas szakemberek is vele tudnak gondolni. Korlátlan egyidejű kapcsolatok is rendelkezhetnek.

Van néhány praktikus önsegítő eszköz online, valamint élő chat és e-mail elérhető a nap 24 órájában. Érdemes megemlíteni, hogy az élő chat valójában AI képviselője. Ha azonnal szeretne beszélni egy emberrel, akkor használja az e-mail jegyrendszert.

Ha fizet a „profi” opcióért, a havi terv drága, de a hosszabb tervek végül jobban működnek. Nincs ingyenes próbaverzió, mert az ingyenes felhasználható tesztelési célokra. Nincs hivatalos visszatérítési politika sem, de ha a vásárlás után három napon belül felveszi a kapcsolatot a Windscribe-rel, akkor visszatérítést kap..

Online cenzúra Ausztráliában

Ausztrália internetje többnyire ingyenes, különösen összehasonlítva az internetes cenzúra-térképünkben szereplő országokkal. A legtöbb tartalom elérhető, ideértve a közösségi médiát és az üzenetküldő alkalmazásokat is, néhány korlátozással. 

A kormányhivatalok megakadályozhatják az illegális online szolgáltatásokat a távközlési törvény 313. cikke alapján, ám ez zavarónak bizonyult. Például az ausztrál értékpapír- és befektetési bizottság (ASIC) használta fel egy csaló webhely lebontására, de több mint 1000 ártatlan webhelyet véletlenül blokkoltak a folyamat során. 

2016-ban az internetszolgáltatók utasítást kaptak a torrent webhelyek blokkolására a kalózkodás csökkentése érdekében. Az ausztrál szerzői jogi törvényt azonban módosították, hogy lehetővé tegyék a fogyatékossággal élő személyek és a szervezetek számára, hogy segítsék a fogyatékossággal élőket az anyagok másolásában, hogy más formátumba, például braille-formává alakítsák őket..

Online felügyelet Ausztráliában

Ez a szakasz arra készteti Önt, hogy miért nem telepítette még a VPN-t. Amellett, hogy Ausztrália tagja az Öt Szem Szövetségnek, több jelentés is rámutatott arról, hogyan nőttek Ausztrália megfigyelési képességei az évek során, és a jelenlegi jogszabályok lehetővé teszik. 

A kezdőknek az ausztrál kormány mutatta meg valódi színeit a 2004-es kelet-timori kémcsalás botránya során. Az ausztrál titkos hírszerző szolgálat (ASIS) hallgatókészülékekkel kötötte fel a Timor-Leste kabinet irodáját, hogy átvegye a kezét Timor gáz- és olajmezőjeiről folytatott tárgyalások során.. 

A tárgyalások során azonban a kémkedés egy ASIS tiszt felfedte, akit K. Timor tanúként hívtak ki az eredeti szerződésből, és új megállapodást kötöttek. K tanú és ügyvédje, Bernard Collaery most tárgyaláson vannak, és börtönbe kerülnek, mert a sípot fújják a mûveletre..

A digitális magánéletét nem védik jól, és a távközlési társaságoknak a 2015. évi távközlési módosító törvény értelmében két évig meg kell őrizniük a felhasználók metaadatait. A bűnüldöző szervek engedély nélkül is hozzáférhetnek hozzájuk, nemcsak nyomozás során. , is.

Az ausztráliai szippantási módszereket szem előtt tartva ellenőrizze a legjobb felhőalapú tárolást Ausztráliában és a legjobb online biztonsági másolatot Ausztrália számára, mielőtt bármilyen vállalkozásra bízna az Ön adataival.

A mobiltelefon-használóknak az előre fizetett mobilszolgáltatás megvásárlása előtt igazolniuk kell személyazonosságukat és személyes információkat kell megadniuk. Ezt az információt ezután tárolják, és a hatóságok erre felhatalmazással hozzáférhetnek.

Másrészt a törvény további adatvédelmi oltalmakat adott az újságírók metaadatainak védelme érdekében, tehát engedélyhez lenne szükségük a hozzáférésükhöz. Jelentések voltak a jogosulatlan hozzáférésről. Az ausztrál szövetségi rendőrség (AFP) balesetről számolt be, de ez nem jelenti azt, hogy ez volt a helyzet.

A nemzetbiztonsági jogszabályok 2014-es módosítása ismét megnövelte az újságírók és a bejelentők szankcióit. Minősített információk közzététele esetén tízéves börtönbüntetést lehet kapni az 1979. évi ausztrál biztonsági hírszerzési szervezetről szóló törvény alapján.

A módosítások kibővítették a „számítógép” fogalmát is, hogy lehetővé tegyék a hírszerző ügynökségek számára, hogy egy hálózaton több számítógépet figyeljenek meg egyetlen engedéllyel. Ráadásul a Támogatási és Hozzáférési Törvény lehetővé teszi a hatóságok számára a titkosított kommunikáció elérését.

2017-ben a kormány bejelentette, hogy létrehoz egy nemzeti arc-biometrikus adatbázist, amely megosztja a járművezetői engedélyeket és a polgárok képeit a kormányhivatalok között, hogy segítséget nyújtson az identitási egyezésekhez.. 

Miután ellentmondásosnak bizonyult, a parlament nem hagyta jóvá a jogszabályokat. Ennek ellenére a törvényjavaslatot egy második kísérletre hozták vissza, tehát meg kell várnunk, és meglátjuk, mi az eredmény.

Online szólásszabadság Ausztráliában

Ausztráliában a szólásszabadságnak nincs hivatalos védelme. A témákat nyíltan meg lehet vitatni, de bizonyos beszédekért szankciók vannak. Az online rágalmazásért túlzott szankciókat lehet kiszabni, és a tárgyban számos peres eljárás indult. 

Egy korábbi rendőrrel szembeni szélsőséges esetben a felpereseknek 700 000 dollár ausztrál dollárt (kb. 476 000 dollár) fizettek kártérítést, miután a tiszt tisztviselőivel többek között blogbejegyzésében azzal vádolta a férfiakat, hogy egy szervezett bűnözői bandába tartoztak..

Az újságírók képesek kritikát adni a kormányról, és kérdés nélkül beszámolhatnak az ellentmondásos témákról, bár vannak olyan esetek, amikor gag-parancsok adják a jelentések elnyomását.

Jogszabályok léteznek az erőszakos bűncselekmények és a szélsőségesség cselekedeteinek élő közvetítésének megakadályozására, és léteznek olyan jogi intézkedések, amelyek a szociális média társaságokat felelősségre vonják a platformon megosztott tartalomért..

Az ausztrál kormány nem szereti a szatírat, annyira, hogy 2018-ban módosították a büntető törvénykönyvet annak érdekében, hogy a nemzetközösség testvéreként való megszemélyesítés bűncselekmény legyen..

Számítógépes bűnözés Ausztráliában

Bárhol is tartózkodik, ki sebezhet a számítógépes bűnözés ellen, de néhány országnak több problémája van, mint másoknak; Thaiföld jó példa erre (olvassa el a legjobb thaiföldi VPN-cikket).

A legfrissebb jelentés szerint több mint 9,2 millió malware támadást regisztráltak egy hat hónapos időszak alatt Ausztráliában. Átlagosan egy számítógépes bűnözésről számolnak be 10 percenként. Az ausztráliai kiberbűnözés teljes költsége ebben az évben 29 milliárd ausztrál dollárra (körülbelül 19,7 milliárd dollárra) becsülhető..

A VPN használata megvédi az online veszélyeket, és óvatosabbnak kell lennie, ha a nyilvános WiFi használatát tervezi, mert nem lehet tudni, mennyire biztonságos. Ezért azt javasoljuk, hogy hozzon létre egy VPN-t egy megfelelő antivírussal, mint például a Bitdefender (olvassa el a Bitdefender áttekintésünket).

Végső gondolatok

Noha Ausztrália gyönyörű ország, minden bizonnyal fontos szem előtt tartani az internetet. A legfigyelemreméltóbb a kormány felügyelete, de tisztában kell lennie a számítógépes bűnözéssel is. Amikor VPN-t választ, győződjön meg arról, hogy nagy biztonság és magánélet-e. Ezt követően a sebessége és a szerverei kulcsfontosságúak. 

A NordVPN a legjobb VPN Ausztráliában. Biztonsága megvédi a szimatolástól és a számítógépes támadásoktól. Ráadásul hatalmas szerverhálózata és streaming-képessége biztosítja, hogy megkapja a kívánt tartalmat. Vannak ausztrál szerverek is, ha szüksége van rájuk. Miért nem adná tovább a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával? Nincs vesztenivalója.

Ha korábban már használt VPN-t Ausztráliában, meséljen nekünk tapasztalatáról a megjegyzés szakaszban. Vessen egy pillantást más VPN-cikkekre is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map