Legjobb VPN Argentínában: Tango Around Felügyelet 2020-ban

Argentína uralja Dél-Amerika legdélebbi részét. Csodálatos tájairól – például a Patagóniáról és a hegyekre néző kilátásokról a helyi szőlőültetvényekről -, valamint művészi kultúrájáról, tangótáncáról és tehetséges focistáiról ismert.. 


Argentína internetes tája nyitott és ingyenes, de továbbra is vannak bizonyos okok, miért érdemes az egyik legjobb VPN-t használni Argentínában.

Sok ország blokkolja vagy kiszűri az internetes tartalmat, és egy virtuális magánhálózat használatával mindezt megkerülheti. A VPN-k nagyszerűek a geoblokkokhoz is, amelyek a tartalmat egy adott országra korlátozzák. A VPN segít elrontani a helyét, hogy az online szolgáltatások vagy webhelyek úgy gondolja, hogy fizikailag ott van.

A Netflix jó példa egy olyan vállalkozásra, amely geoblokkokat használ, mivel tartalomkönyvtárai országonként eltérőek. Tegyük fel, hogy meg akarja nézni a Netflix USA-t. Nos, anélkül, hogy csatlakozna egy amerikai szerverhez, ragaszkodni fog az argentin show-khoz. Az ExpressVPN az Ön legjobb tétje Argentína számára, de ez a legjobb VPN a Netflix számára is, mivel könnyen eljuthat a Netflix VPN detektorjain..

Legjobb VPN az Argentína 2020-ban

Mi teszi a VPN-t Argentína legmegfelelőbbé

Csak kiválaszthat bármilyen VPN-t, amely a piacon van, de ellenőriznie kell, hogy alkalmas-e Argentína számára. A VPN-áttekintésünkben szereplő számos szolgáltató ugyanazokat a funkciókat kínálja, de ez nem jelenti azt, hogy ugyanazt a megvalósítást valósítanák meg..

A biztonság nagy tényező. Rejtve tartja Önt a megfigyelés ellen, és megóvja Önt minden esetleges számítógépes bűnözéstől is, például a nyilvános WiFi-n megtalálhatóktól. A megszakító kapcsoló szintén előnyös, mivel megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik. 

Az Ön személyes adatai ugyanolyan fontosak, és a biztonságot nem közvetlenül védik. Annak biztosítása érdekében, hogy tiszteletben tartják az adatvédelmet, ellenőriznie kell, hogy a társaság ne jelentkezzen be az online tevékenységeire. 

A VPN-nek rengeteg szerverrel kell választania, és minél több országban érhető el, annál jobb lesz, ha megkerüli az összes blokkot, például a geoblokkot. Ha olyan tartalomhoz szeretne hozzáférni, amely csak Argentínában érhető el, ellenőrizze, hogy vannak-e szerverek az országon belül is.

A legjobb élmény érdekében a VPN-t nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel kell választania. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy könnyen bejuthat a Netflixbe. Azt is érdemes megfontolnia, hogy mely eszközökkel kompatibilis, és mennyire könnyű használni, valamint költségeit.

Legjobb VPN Argentínában: ExpressVPN

Az argentin VPN használatával kapcsolatos legjobb élmény érdekében az ExpressVPN lehetőséget kell választania. Gyakran megemlítik az öt legjobb darabunkban, és jó okkal. Ez a legjobb VPN, amelyet felülvizsgáltunk, nagyszerű, mindennapos szolgáltatása miatt.  

Kiváló biztonságával védve lesz, amely AES 256 bites titkosítást használ, és megnövelheti azt is. Tartalmaz egy kill kapcsolót, amely alapértelmezés szerint engedélyezve van, és a társaság szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik a további nyugalom érdekében.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Nagy szerverhálózattal rendelkezik, több mint 3000 országban 94 országban. Ide tartozik néhány Argentínában is, amennyiben onnan szeretne tartalmat elérni. 

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN a piacon, ami nagyszerű streaming vagy torrent alkalmazás esetén, és ez az egyik oka annak, hogy mi a legjobb VPN streaminghez. Egyéb okok között szerepel a korlátlan sávszélesség és az a tény, hogy nagyjából bejuthat bármilyen streaming platformon. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért szeretjük annyira.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, valamint telepíthet böngészőbővítményeket a Firefox, a Chrome és a Safari számára.. 

Könnyen kezelhető és kiváló választás kezdőknek, mert az elrendezés olyan egyszerű. Egyszerűen kattintson a „Csatlakozás” gombra, és máris ki van kapcsolva. Az ismerősök azonban megkérdezik a beállításokat. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Ha bármilyen probléma merül fel, rendelkezésre áll egy praktikus tudásbázis. Ezen felül élő chat és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában. Mindkettő nagy segítséget nyújt, de az élő csevegés gyorsabb.

Az ExpressVPN drága, de a kapott szolgáltatás minősége megéri. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is arra az esetre, ha úgy dönt, hogy nem tetszik.

NordVPN

Az NordVPN egy másik nagyszerű szolgáltató, és sok szempontból hasonló a legfontosabb választásunkhoz, amint azt az ExpressVPN vs. NordVPN verzióról olvashatjuk. Ez a legbiztonságosabb, amit eddig láttunk, és dupla-hop-kiszolgálóinak segítségével szinttel magasabb szintre emelheti azt. Biztonsági kapcsoló biztosított, és szilárd naplózási szabályzat is működik.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Közel 6000 szerver érhető el 60 országban, ezek közül 21 Argentínában. Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy bár a sebessége általában jó, lelassulhat, ha távoli kiszolgálóhoz kapcsolódik. 

Korlátlan sávszélességet kap, és bejuthat minden streaming szolgáltatásba, beleértve a Netflixet is. Ez fedezi Önt is, ha úgy dönt, hogy torrent; valójában ez a legjobb VPN a torrentinghez. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésre további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára. Könnyen telepíthető és használható, és hat egyidejű kapcsolata van.

Tudományos adatbázis áll rendelkezésre, hogy segítsen a kisebb kérdésekben. Ezenkívül az élő csevegés és az e-mail elérhető a nap 24 órájában. Akárhogy is, a segítség jó.

A NordVPN ára méltányos, főleg ha hosszabb tervet választ. 30 napos visszatérítési időszak is érvényes arra az esetre, ha úgy találja, hogy nem tetszik.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik megfelelő választás. Széles körű biztonsággal rendelkezik az Ön védelme érdekében, beleértve egy állandóan engedélyezett ölési kapcsolót. Ez egy szempontból nagyszerű, mivel biztos lehet benne, hogy védelmezett vagy, de az is jó, ha ellenőrzése alatt áll. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 90 országot takar le, és Argentínában 10 szerver található, amelyek tartalma csak ott korlátozódik. Gyors, de hosszú távolságokon is lassú lehet, például a NordVPN. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további információkért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és vannak Chrome és Firefox böngésző kiterjesztések. Felületét nemrégiben frissítették, ami a felhasználói élményt sokkal jobbá tette. Ráadásul egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, amelyek helyet szereztek a legjobb VPN-ben a több eszköz összehasonlítása érdekében.

Az önsegélyhez alapos tudásbázis áll rendelkezésre, és ha további segítségre van szüksége, élő chat és e-mail támogatás is rendelkezésre áll. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de az e-mail támogatás jobb a technikai kérdéseknél.

A CyberGhost havi költsége nem nagy, de ha hosszabb előfizetést választ, az összességében csökkenti a költségeket. Hétnapos próbaverzió érhető el Android és iOS felhasználók számára. Ezenkívül van egy pénz-visszatérítési garancia, amelyre visszatérhet. A havi tervvel 14 napot kap, de a hosszabb tervek 45 napot kapnak.

VyprVPN

Következő ajánlásaink a VyprVPN. Kiváló biztonsággal rendelkezik, és a tinédzserek imádni fogják testreszabhatóságát. Az újszülöttek számára sem rossz választás. A VyprVPN ügyfelek a saját Chameleon protokollját is használják, amely még nagyobb védelmet nyújt a kapcsolat számára. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Biztosít egy kill kapcsolót, amelyet úgy lehet beállítani, hogy csak bizonyos alkalmazásokon működjön, és van egy bejelentkezési szabálya az adatvédelem számára.

Hiányzik a kiszolgálók száma, kevesebb mint 1000 fedezi a 64 országot. Ennek továbbra is elegendőnek kell lennie minden blokk kijátszásához, és Buenos Airesben vannak olyanok is, amelyek argentin tartalmak. 

Noha a legtöbb tevékenységnek jól kell lennie, a VyprVPN sebessége nem nagy. Ugyanakkor korlátlan sávszélességet kap, és bejuthat a legtöbb streaming platformon. Nézze meg a VyprVPN áttekintést a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken is használható. Nincsenek böngészőbővítmények, de a mobilalkalmazások a legjobbak, és ez az egyik legjobb Android-VPN VPN. Egyszerre akár három vagy öt kapcsolat is lehet, a választott tervetől függően.

Van egy tudásbázis a leggyakoribb problémákhoz. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető, de kezdetben kapcsolatba lép egy bottal. Egy gombnyomással kapcsolatba léphet egy emberrel, de várnia kell egy sorban. Az e-mail támogatás 24 órán keresztül is elérhető. A VyprVPN ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataink változatosak voltak, de erről a teljes áttekintésünkben olvashat.

A VyprVPN két csomag közül választhat: standard és prémium. A „Standard” három egyidejű kapcsolatot biztosít, míg a „premium” öt, a Chameleon protokoll használatával. Az árazás elérhető egy havi vagy éves tervre, és az éves terv hosszú távon olcsóbban működik. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia is érvényben van.

VPNArea

Végül a VPNArea-t választottuk. Jó biztonsága van, és hasonlóan a NordVPN-hez, dupla hop-kiszolgálók használatát is kínálja. Volt egy kill kapcsoló, és a bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

65 országban van szerverek, amelyeknek sok választási lehetőséget kell adniuk a blokkok megkerülésére. Ráadásul vannak Argentínában is. 


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

A VPNArea sebessége nem nagy, de a legtöbb tevékenységnél ennek továbbra is megfelelőnek kell lennie. A korlátlan sávszélesség is rendelkezésre áll, és speciális szerverekkel rendelkezik streaminghez, bár a lassú sebesség engedi őket. Bejuthat néhány streaming szolgáltatásba, például a Netflix és a BBC iPlayer. Olvassa el többet a szolgáltatásról a VPNArea áttekintésünkben.

Egyéb okok, amik tetszik a VPNArea

Kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel, de nincsenek böngészőbővítmények. A beállítás gyors és egyszerű, és a kezelőfelületet nem rossz használni, bár javítani lehetne. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Tudásbázis áll rendelkezésre, hogy segítsen bármilyen kérdésben. 24 órán keresztül elérhető élő csevegés és gyors e-mail támogatás is elérhető.

A VPNArea olcsó szolgáltatás, bár a hosszabb tervek végül jobban működnek. 30 napos pénz-visszafizetési garancia van érvényben, ha nem az Ön számára van.

Online cenzúra Argentínában

Néhány országban rohamos az online cenzúra (nézd meg az internetes cenzúra térképünket). Kína az egyik legrosszabb bűnös, blokkolja a polgárok többségének tartalmát a nagy tűzfallal, és a népszerű közösségi média alkalmazásokat helyettesíti azokkal, amelyeket a kormány ellenőrizhet. 

Argentínában azonban a felhasználók nagyon sokféle tartalomhoz férhetnek hozzá, a közösségi média pedig szabadon elérhető. Nincsenek automatikus szűrők, de a törvény előírja az internetszolgáltatók számára olyan szoftver biztosítását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy blokkolják az egyes webhelyeket, ha. 

A névtelenségre és a titkosító szoftverre sem vonatkoznak korlátozások, így a VPN-t gond nélkül használhatja.

2019 augusztusában egy Buenos Aires-i bíró elrendelte a szállítási alkalmazások felfüggesztését, miután egy futárt futottak át pizza kézbesítése közben. Amikor a futár szöveges üzenetet küldött a balesetről, a Glovo cég inkább aggódott amiatt, hogy a pizza milyen helyzetben van. Egy újságíró a futár telefonjáról csengette a beszélgetést, amely vírusos lett..

A bíró felfüggesztette az alkalmazásokat, miután megállapította, hogy sokan nem tartják be a közlekedési és munkaügyi törvényeket. A tilalom minden olyan futárszolgálatra vonatkozik, amely nem felel meg a törvényeknek, és magában foglalja a Glovo, a Rappi és a PedidosYa főbb kézbesítő alkalmazásokat. Nem mondják el, hogy melyek elérhetők vagy nem, de érdemes szem előtt tartani, ha késő esti snacket keresel.

Torrenting Argentínában

A torrent webhelyeket, például a The Pirate Bay-t 2014-ben blokkolták, így előfordulhat, hogy néhányuk elérhetetlen. A jelentések szerint sok felhasználó továbbra is hozzáférhet a torrent oldalakhoz tükrözött weboldalakon keresztül. 

A torrenting önmagában nem illegális Argentínában, de sok torrent tartalmaz szerzői joggal védett tartalmat. Argentína szerzői jogi törvénye bünteti azokat, akik engedély nélkül publikálnak, adnak el vagy sokszorosítanak tartalmat. A büntetés magában foglalja egy-hat év börtönbüntetést. Nincs olyan jelentés, hogy az embereket a szerzői jogok megsértése miatt ítélték volna meg, ám ennek ellenére óvatosnak kell lennie.

Online felügyelet Argentínában

Argentína alkotmánya szigorú adatvédelmi előírásokat tartalmaz, ráadásul az elnök 2018. szeptemberében benyújtotta az adatvédelmi törvény módosítására vonatkozó törvényjavaslat-tervezetet. A törvény elfogadását követően jogot fog biztosítani azon személyes adatok elrejtésére, amelyeknek nincs nyilvános célja, vagy amelyekre már nincs szükség.. 

A kormányhivatalok az internethasználók metaadatait szakszolvánnyal kérhetik, és a kommunikáció elfogásához bírósági végzésre van szükség. Ennek ellenére bizonyítékok vannak arra, hogy a hatóságok illegális felügyeletet folytathatnak.

A kiszivárgott e-mailek azt mutatják, hogy az argentin hatóságokhoz kapcsolt vállalatok 2015-ben kapcsolatba léptek a spyware társasággal a Hacking Team-rel. Nincs bizonyíték arra, hogy bármit megvásároltak, de még mindig azt mutatja, hogy érdeklődött a vállalat képességei iránt.. 

A büntetőeljárási törvénykönyv 2016. évi módosító tervezetei a kormány felügyeleti hatásköreit is kibővíthetik. Bemutatta a vizsgálati módszerek ötletét, mint például a számítógépes berendezések távoli megfigyelése és a megfigyelés a képrögzítés, a lokalizáció és a megfigyelés révén. Ezeket azonban csak transznacionális bűncselekmények esetén szabad használni.

Ráadásul a felhasználóknak regisztrálniuk kell személyazonosságukkal mobiltelefon vagy előre fizetett SIM-kártya vásárlásakor. A mobil hírközlés felhasználóival kapcsolatos információkat a mobilszolgáltatásokon keresztül kell tárolni, és a bírói kar tagjai vagy az ügyészek számára könnyen elérhetőeknek kell lenniük. 

2016 júliusában a kormány engedélyezte az argentin állampolgárok személyes adatainak – a társadalombiztosítási adatbázisokban található – átadását a nyilvános kommunikációs titkárhoz. Ez olyan információkat tartalmaz, mint például név, azonosító szám és elérhetőségi adatok. Kérdések merültek fel az adatok felhasználásának módjáról.

A szólásszabadság Argentínában

Az argentin alkotmány garantálja a szólásszabadságot, és a polgárok általában érzékeny témákat megvitathatnak. A rágalmazást és a rágalmazást 2009-ben dekriminalizálták, de az egyes online beszédeket megbüntetõ törvényjavaslatok jóváhagyásra várnak. 

2016-ban elfogadták a diszkriminatív cselekmények elleni törvényjavaslatot, és bár nem utal az internetre, mégis felhasználható online cselekmények ellen. Más számlák kriminalizálnák az internetes zaklatást és a digitális személyazonosság-lopást. Előfordultak olyan esetek is, amikor az embereket vádolják a tisztviselők fenyegetése miatt a közösségi médiában.

Az újságírók alkalmanként zaklatással és erőszakkal szembesülnek, különösen akkor, ha munkájuk az LMBT-személyekkel szembeni hátrányos megkülönböztetésről szól. 

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk Önnek kiválasztani a megfelelő VPN-t Argentína számára. Bár az ország nem szenved cenzúrától, mint más országok, a magánélettel és a biztonsággal kapcsolatos szempontokat szem előtt kell tartani. 

Kiválasztania kell a nagy biztonságú VPN-t, hogy megvédjen a kormányzati megfigyeléstől és a számítógépes bűnözéstől (ami szintén jó ok egy tisztességes víruskereső telepítésére). Szükség lesz kiszolgálókra azokban az országokban is, ahol tartalmat szeretne elérni. A gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség szintén kötelező, hacsak nem bosszantó élményt élvez.

Ezt szem előtt tartva az ExpressVPN egyértelmű nyertes Argentína számára. Ez megóv minden online veszélytől, és névtelenné teszi. Ráadásul gyors, korlátlan sávszélességgel és bármilyen streaming platformra bejuthat, amelyre dobja. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával Ön is megadhatja azt, mivel nincs vesztenivalója.

Van tapasztalata VPN használatával Argentínában? Szeretnénk hallani erről a megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi VPN-cikket, amíg itt is tartózkodik. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map