Legjobb VPN a Torrenting 2020-hoz: Kalózvizek vitorlázása

A torrentek nagyszerű módszer bármilyen típusú fájl terjesztésére, legyen szó dalról, filmről, játékról vagy akár szoftverről is. A torrentek tartalmának nagy része azonban szerzői joggal védett anyag, és a kalózkodás meleg vízbe engedheti Önt, ha nem fedezi le a digitális zeneszámokat. Ez az oka annak, hogy összeállítottuk ezt az útmutatót a torrenting legjobb VPN-jeinek.


A szerzői jog által védett anyag illegális reprodukálása és megosztása nagyszerű nem-nem, de nézzünk szembe a tényekkel: a torrent webhelyek tartalma a legtöbb. A szerzői jogok megsértése a legtöbb országban rosszindulatú, és az ilyen anyagok megtévesztésével fennáll annak a veszélye, hogy izgalmas pénzbüntetést vagy börtönbüntetést kap, ha nem védi meg magát VPN-sel.

Semmilyen módon nem engedjük el az online kalózkodást, de ha meg akarod csinálni, akkor tudnod kell, hogyan kell biztonságosan megtenni. Ha nem használ VPN-t – és ebben rendes -, alapvetően olyan, mintha nyitva hagyná az ajtót. Bárki láthatja az Ön IP-címét. Ráadásul az összes online tevékenysége veled visszakereshető, ami soha nem jó, ha a szerzői jogok megsértésére kerül sor.

Olvasóink számára, akiknek rövid figyelmet igényelnek, azonnal menjenek előre és telepítsék a NordVPN-t. Ez a VPN rejtett formában tartja Önt és védi a letöltésen belüli csúnya fájloktól, és az egyéni P2P-kiszolgálók kezelni tudják a torzító rovarokat. Olvassa el a további VPN-ajánlásokat és a torrentolással kapcsolatos egyéb információkat.

A legjobb VPN-ek a torrentinghez

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. ProtonVPN
 6. Privát internet-hozzáférés
 7. Windscribe
 8. GooseVPN

1. NordVPN

A torzításhoz a NordVPN a legjobb VPN. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre a VPN-nek szüksége van, hogy megvédje magát kalózfertőzött vizek vitorlázásakor, de néhány praktikus extrával is rendelkezik.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Ha elmulasztjuk azt a tényt, hogy a VPN valóban engedélyezi a P2P forgalmat, az NordVPN olyan egyedi P2P szerverekkel rendelkezik, amelyek jobban képesek kezelni a torrent tevékenységeket, mint a szokásos szerverek. A P2P szerverekkel is nagyobb védelmet kap. Ha azonban a kapacitás nem prioritás, akkor a NordVPN dupla-hop szerverei egész extra védettséget adnak.

Ez a magas titkosítási sebesség mellett, amelyet a NordVPN már alkalmaz, és tartalmaz egy elpusztító kapcsolót, amely biztosítja, hogy téged ne kerüljön ki a szolgáltatás hibája. A VPN-nek szigorú bejelentkezési szabályzata is van, tehát nem lesz nyilvántartás az online tevékenységeidről. Ha azonban különösen aggódik, regisztrálhat elektronikus levélben, és fizetéshez használhatja a bitcoint.

A NordVPN teljesítménye és ára

Ez nem a leggyorsabb VPN a piacon, de képes lépést tartani a legtöbb ember igényeivel, amint az a NordVPN áttekintésünkben olvasható. Korlátlan mennyiségű adatot kap, így nem kell aggódnia egy limit eléréséért és a VPN hálózatának kiszorításáért..

A NordVPN jó ár-érték arányt kínál pénzének, és ez népszerű lehetőség azok számára, akik nagyszerű VPN szolgáltatást akarnak szigorú költségvetéssel. Havi terve nem a legrosszabb, amit láttunk, de pénzt fog megtakarítani, ha a hosszabb előfizetés egyikét választja. Van egy 30 napos visszatérítési ablak is a további nyugalom érdekében.

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN a VPN-áttekintéseinkben a legjobb körkörös szolgáltatás, ám bár nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, egyikük sem szól a torzításra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a VPN haszontalan a feladathoz. Valójában a 3000 plusz kiszolgálói közül bármelyik alkalmas a torzításra, csak nem kifejezetten erre tervezték. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A dedikált P2P-kiszolgálók hiányán kívül az ExpressVPN hasonló a NordVPN-hez, amint az fejről fejre szóló cikkünkben olvasható. A VPN kiváló biztonsággal rendelkezik, 256 bites titkosítást használva, egyenesen a dobozból, de magasabbra is növelheti a 4096 bites értéket, feltéve, hogy kényelmesen viselkedik a beállításokkal. A kill kapcsoló is be van építve, amely alapértelmezés szerint engedélyezve van.

Az ExpressVPN az Ön személyes adatait is tiszteletben tartja a szilárd bejelentkezési szabályokkal. Ugyancsak a Brit Virgin-szigeteken található, ahol a világon a legjobb felhőadatvédelmi törvények vannak.

Nincs probléma a sebességgel, mert a leggyorsabb letöltési sebességgel jár, amelyet eddig teszteltünk, és nincs sávszélesség-korlátozás sem, hogy megakadályozzuk a pályán.. 

Mindkét tényező elérte a legjobb helyet a legjobb VPN-ben az adatfolyam-összehasonlításhoz. Ezenkívül a VPN könnyen kezelhető és tökéletes választás kezdő kezdőknek, amint azt az ExpressVPN áttekintésből olvashatja.

Az ExpressVPN árcédulája

Valami, ami mindig rúgott minket, ahol fáj, az ExpressVPN költsége – magas. Ennek ellenére fantasztikus VPN szolgáltatást kap a pénzéért. A havi terv a legrosszabb, de egy kissé csökkentheti a költségeket, ha hosszabb előfizetést választ. Az ExpressVPN elfogadja a bitcoint, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, abban az esetben, ha úgy dönt, hogy nem az Ön számára.

3. CyberGhost

A CyberGhost VPN kiváló választás a kínzáshoz. Annak ellenére, hogy nem egészen az első két válogatásunk tulajdonságaival rendelkezik, nem messze van. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, és van egy dedikált profilfül, amelyen az összes P2P-kompatibilis szerver látható. Ráadásul minden kiszolgálónál láthatja, hogy hány tag használja jelenleg a kiszolgálót, az Ön távolságától és a szerver terhelésétől. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Amellett, hogy a CyberGhost-t Romániában, Bukarestben alapították – amely komolyan veszi az adatvédelmet – a CyberGhost speciális NoSpy szerverekkel is rendelkezik, amelyek a 14 szem kívül helyezkednek el. Kicsit többe kerülnek, de prémium hardverrel vannak konfigurálva az extra magánélet érdekében. Bármelyik szervert is használ, a szilárd, nem naplózott adatvédelmi politika biztosítja, hogy tevékenységeit titokban tartsák.

Nagyon biztonságos, és kap egy kill kapcsolót, bár állandóan engedélyezve van. Ez jó, mert valóban kötelező, ha izgalmas, de bosszantó is, mert nem tudja kikapcsolni. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további információkért.

A CyberGhost egyéb szolgáltatásai

A CyberGhost gyors szolgáltatás, de hasonlóan a NordVPN-hez, távoli szerverekhez való csatlakozáskor is szenvedhet. Korlátlan sávszélességet kap, és hét egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, arra az esetre, ha egész kalózszemélyzetet akar kapitányítani. A felülete először kissé furcsanak tűnhet, de rendben van, ha megszokod.

Ez egy olcsó szolgáltatás, bár nem szabad a havi díjat választania, ha a költségeket alacsonyan akarja tartani. Hétnapos ingyenes próbaverzió érhető el Android és iOS felhasználók számára, de az asztali felhasználók csak egy napot kapnak. Anonimitás szempontjából ellenőrizheti a BitPay szolgáltatást. Van pénz-visszatérítési garancia is, amely a havi tervben 14 nap, hosszabb pedig 45 nap.

4. VyprVPN

A VyprVPN szilárd VPN szolgáltatás a torrentinghez, mivel minden szerver támogatja a P2P forgalmat. Nincs speciális lista vagy semmiféle karika a felhasználók számára. Csak kiválaszt egy szervert, és elmegy. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

A biztonság a VyprVPN egyik legerősebb pontja. Számos különféle protokoll közül választhat, és lehetősége van saját Chameleon protokolljára is, amelyről bővebben a VyprVPN áttekintésben olvashat. 

A VPN tartalmaz kill kapcsolót, és szigorú bejelentkezési adatvédelmi politikával rendelkezik. Ha azonban teljesen magánélet-tudatos vagy, tudatában kell lennie annak, hogy nem tud fizetni kriptovalutával.

Sebessége elégtelen a papíron, de tesztelésünk során megállapítottuk, hogy következetesek és nem olyan rosszak. Ha azonban nagy fájlt torzít, érdemes lehet feldobni a vízforralót, vagy esetleg le is pihenni. Ennek ellenére korlátlan sávszélességet kap, így letölthet, amennyit csak akar. Felületét tovább lehetne javítani, de még mindig egyszerű a használata.

A VyprVPN ára attól függ, hogy melyik szintet választja. A Standard terv a legolcsóbb, és három egyidejű kapcsolatot biztosít, míg a Prémium terv a kapcsolatok korlátját ötre növeli, és lehetővé teszi a Chameleon protokoll használatát. Az éves terv költséghatékonyabb, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia arra az esetre, ha meggondolja magát.

5. ProtonVPN

Következő választásunk, a ProtonVPN nem szerepel nagyon gyakran a roundup cikkekben. Ez nem azt jelenti, hogy rossz szolgáltatás, csak hogy mások bizonyos területeken legyőzik. Torrentingként azonban a ProtonVPN néhány jó tulajdonságot hoz az asztalra. 

protonvpn-műszerfal-csúszka-1

protonVPN-interfész-csúszka-2

protonvpn-profilok-csúszka-3

protonvpn-settings-csúszka-4

protonvpn-split-alagút-csúszka-5

Előző

Következő

A ProtonVPN szerverei már torrent-barátságosak, de speciális P2P-kiszolgálókkal rendelkezik, hogy biztosítsák a megfelelő védelmet. Ezenkívül profilokat állíthat be bizonyos tevékenységekhez, így nem kell manuálisan beállítania minden alkalommal, amikor használni akarja. Például beállíthatja és elnevezheti a torrenting profilt a kívánt protokollal és egy adott kiszolgálóval.

Ráadásul a ProtonVPN biztonsága a legfelső szintű, és magában foglalja a kill kapcsolót is. A VPN-nek szigorú adatvédelmi politikája is van, és nem tart naplókat. A teljes névtelenség érdekében a bitcoint is használhatja fizetésként. 

A ProtonVPN egyéb szolgáltatásai

Nincs sávszélesség-korlátozás, és bár annak sebessége nem lassú, ők sem a leggyorsabbak, amint azt a ProtonVPN áttekintésből olvashatja. A telepítés fájdalmat okozhat, de ha elkészült, a felület egyszerűen használható.

A ProtonVPN ára több csomag körül épül fel. Legolcsóbb tervei az ingyenes és az Alap, de egyik sem javasoljuk a torzítást. Ennek oka az, hogy bár korlátlan sávszélességet kap mindkettővel, az ingyenes terv korlátozza a sebességet, és egyikük sem fér hozzá a P2P-kiszolgálókhoz.

A Plusz terv a legjobb megoldás. Ezzel hozzáférést kap a P2P-kiszolgálókhoz és öt egyidejű kapcsolathoz, plusz nem a ProtonVPN legdrágább csomagja. 

A Visionary terv a legköltségesebb, és bár további öt kapcsolatra van szükséged és titkosított e-mail szolgáltatásának használata, ez csak nem ér extra extra dollárt. A 30 napos visszatérítési ablak helyben van.

6. Privát internet-hozzáférés

Következő lépésként a magán-Internet hozzáférés található, amely egy nagyszerű VPN szolgáltatás néhány apró dudorral, amelyeket ki kell küzdenie a torzításhoz. A VPN torrent-barát kiszolgálókat kínál, és egyes helyek támogatják a port továbbítást, amely jobb és gyorsabb torrent-élményt nyújt. Erről bővebben a PIA-áttekintésben olvashat.

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Előző

Következő

A PIA biztonsága jó, de meg kell növelnie a titkosítási szintet, mielőtt bármi jogellenes lenne. Telepítéskor az alapértelmezett beállítás 128 bites titkosítás, amely nem elég biztonságos a teljes névtelenséghez. A VPN-hez egy kill kapcsoló tartozik, és semmilyen naplót nem tart. A szolgáltatásért kriptovalutában is fizethet.

Nagy sebességre képes, még egy kis bemerülés után is, ha a titkosítási szint magasabb, bár ellentmondásos lehet. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és a VPN lehetővé teszi 10 egyidejű kapcsolatot. Ez is könnyen használható, különösen az utolsó felület frissítése után.

A PIA olcsó. Annak ellenére, hogy nemrégiben emelte árait, a szolgáltató továbbra is az egyik olcsóbb VPN szolgáltatási lehetőség volt. A hétnapos visszatérítési időszak érvényben van, abban az esetben, ha úgy találja, hogy nem az Ön számára.

7. Szélírás

A Windscribe szintén megfelelő VPN a torrentinghez, és rendelkezik még egy uTorrent beállítási útmutatóval is. Hálózata nem hatalmas, de egyértelmű, hogy mely helyek nem támogatják a torzítást, mivel ábrázolt P2P ikonnal rendelkeznek. A választott tervtől függően azonban rengeteg közül lehet választani.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

Noha nem javasoljuk az ingyenes VPN-ek használatát a torzításhoz – többet fogunk beszélni arról, hogy miért később – a Windscribe ingyenes terve egy megfelelő választás, amely még a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások összehasonlításában is segített neki. Nem rejlik a biztonságon, de más módon korlátozza Önt, például csak néhány VPN-kiszolgálóra való hozzáférést biztosít. 

Ezeket a kiszolgálókat lehet használni a P2P forgalomhoz, de vannak más tényezők is, amelyek megakadályozzák, hogy ez a legjobb ingyenes VPN legyen a torrent számára. Egyrészt a sebessége nem rossz, de a többi VPN gyorsabb. A fő tényező azonban az a tény, hogy bár korlátlanul egyidejű kapcsolatokat kap mindkét tervvel, korlátlan sávszélességet csak akkor kap, ha fizet. 

A Windscribe Pro tervével korlátlan mennyiségű adatot kap, valamint az összes szerverét, beleértve a Windflix streaming szervereit is, amelyekről a Windscribe áttekintésünkben olvashat. A terv elkészítésével azonban korlátlan sávszélességet kaphat. Adott szerver és korlátlan sávszélesség hozzáadása havonta mindössze 2 dollárt eredményez.

A Windscribe egyéb szolgáltatásai

A Windscribe biztonsága jó, és az AES-256 titkosítást használja. Van egy kill kapcsoló is, de zavaróan „tűzfalnak” hívják. A Windscribe adatvédelmi politikája kijelenti, hogy naplózza bizonyos információkat, például a használt sávszélességet és az aktivitási időbélyegzőket, de az nem valódi érték. Ennek a további névtelenségnek az ellenére a bitcoint is használhatja fizetésként.

A felülete olyan egyszerű, ahogy kapják, ami nagyszerű az első felhasználók számára. Ha kicsit technikusabban gondolkodsz, akkor tetszik az a képesség is, hogy vele gondolkodjanak. 

Ha elhagyja a fizetős szolgáltatást, akkor jobb, ha hosszabb ideig feliratkozik. Ezzel hosszú távon pénzt takaríthat meg. Ha úgy találja, hogy nem szereti a VPN-t, akkor a vásárlástól számított három napon belül kérhet visszatérítést, de érdemes lehet, ha előbb megteszi az ingyenes spin-tervet..

8. GooseVPN

Az utolsó választásunk a GooseVPN. Ez egy torrent-barát VPN, melynek szervereinek nagy részét torrentáláshoz megfelelőként jelölték meg. Néhány oka van annak, hogy miért utoljára szerepel a listán a legjobb torzító VPN-ekkel.

Liba-VPN-homepage-2019

A VPN magas szintű biztonsággal rendelkezik, számos választható protokollopcióval, valamint a szükséges kill kapcsolóval. Ez nem olyan, mint a dobozból, tehát tudnia kell, hogy mit csinál, hogy helyesen állítsa be, és védelme alatt álljon, miközben kínzó. A felület azonban egyszerűen használható.

Ugyanakkor rámutattunk a GooseVPN áttekintésünkben, hogy történt néhány javulás a szolgáltatásban, például az a tény, hogy amikor először áttekintettük, DNS-szivárgás történt balra, jobbra és középen. Szerencsére a VPN rendben volt a legújabb teszteink során. Nem vezet naplókat, de kriptovalutával nem tud fizetni.

A GooseVPN sebessége nem nagy, de korlátlan sávszélességet és korlátlan egyidejű kapcsolatokat kapsz. 

A havi terv meglehetősen magas, de hosszabb tervei meglehetősen olcsók. 30 napig kipróbálhatja a GooseVPN-t, de ehhez be kell írnia a fizetési információkat. Ez azt is jelenti, hogy nem szabad megfeledkeznie a lemondásról, ha már nem akarja, ellenkező esetben a 30 nap végén automatikusan számlázásra kerül. Ennek ellenére ez jó kifogás, ha örvényt ad neki.

Hogyan választottuk meg a torrenting legjobb VPN-ket

Először: amikor megpróbáljuk megtalálni, melyik VPN-ek vannak a leginkább torrent, akkor nagyjából el tudjuk dobni minden szolgáltatót, amely nem engedélyezi a P2P forgalmat egyenesen a „talán” listánkból.. 

Egyes szolgáltatások egyáltalán nem teszik lehetővé a torzítást. Gyorsan felhasznál egy csomó sávszélességet, tehát érthető, hogy egyes szolgáltatók miért akadályozzák meg tőle. Ráadásul egyeseknek nem tetszik az a tény, hogy a P2P tevékenységének legtöbbje a szerzői joggal védett anyagok megosztása.

Ha egy szolgáltató nem támogatja a P2P-t, akkor az nem fog védeni ugyanúgy, mint a többi. Ezen kívül van néhány további kritérium is, amelyet a VPN-nek meg kell követelnie ahhoz, hogy az egyik legjobb VPN legyen a torrent. 

Biztonság

Amellett, hogy a VPN szolgáltatónak engedélyeznie kell a torrent forgalmat, rendkívül fontos, hogy jó biztonsági funkciókkal rendelkező VPN-t válasszon. Szüksége van egy erőteljes AES-256 bites vagy annál nagyobb titkosítási sebességre, valamint a kill kapcsolóra. 

A jó VPN-biztonság biztosítja, hogy rejtve maradjon, és ha egy kill kapcsolóval rendelkezik, akkor fedezetbe kerül, ha a VPN megbukik. Ha igen, akkor teljesen megszakítja a kapcsolatot, mielőtt bármilyen érzékeny adatot felfedne. 

Ráadásul a VPN-nek teljesítenie kell a DNS szivárgásteszteket. A DNS-szivárgás rossz hír, és azt jelentené, hogy nyomon követhető. Kipróbáltuk az összes VPN-választásunkat, és ezek teljesültek. 

Magánélet

A választott VPN-nek szintén tiszteletben kell tartania a magánéletét. Szilárd bejelentkezési szabályt kell alkalmazni, amely alapvetően biztosítja, hogy az online tevékenységek egyikét sem rögzítsék. Ez azt jelenti, hogy még ha a hatóságok naplókat is kérnének, akkor semmit sem kellene átadni. 

Ha teljesen anonim élményt élvez, választhat egy olyan VPN-t, amely lehetővé teszi, hogy regisztráljon egy író e-maillel, és kriptovalutával fizethessen.. 

Sebesség

A sebesség fontos tényező a torrent. Különben is várnia kell egy ideig a fájl letöltését, de ha egy gyors sebességű VPN-t választ, akkor nem fog tovább várni, mint amennyire szüksége van.. 

Sávszélesség

Egyes VPN-k korlátozzák a havonta felhasználható sávszélességet, és ha ez a korlát nem magas, vagy ha nem tervezel sokat tenni, akkor elég gyorsan elérni fogod. Szerencsére a VPN-szolgáltatások többsége korlátlan sávszélességet biztosít, tehát ellenőrizze, hogy van-e ez a szolgáltatás.

Egyszerű használat

A tapasztalat szintje attól függ, hogy milyen felhasználói élményt vesz igénybe. Ha Ön kezdő, akkor valószínűleg értékelni fogja egy egyszerű felületet, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű kapcsolatot. Ha azonban technikus vagy, akkor inkább egy VPN-t részesíthet, amelyen megkóstolhatja magát. Akárhogy is, ellenőrizze, hogy kompatibilis-e az eszközzel is.

Ár

Noha a VPN ára nem befolyásolja a torrent képességét, továbbra is válasszon egy olyan VPN-t, amelyet megengedhet magának.

Miért van szüksége VPN-re torrenting közben

Nem minden torrent illegális, némelyikben köztulajdonban vagy a Creative Commons licenc alatt álló anyagokat tartalmaznak, és nem kell lepleznie tevékenységeit, ha ezzel csak foglalkozol (bár javasoljuk még egy VPN használatát, hogy a kormányzati megfigyeléstől és mástól rejtett legyen) online veszélyek).

A fentiek szerint – amint már említettük – a leginkább kínzó a kalózkodás. Ha letölti vagy megosztja a szerzői joggal védett anyagot, akkor megsérti a törvényeket, és fennáll a kockázata annak, hogy elkapják. 

Az egyes országok eltérő nézetet képviselnek a szerzői jogok megsértése, valamint a törvények és a szankciók tekintetében. Egyes országok megakadályozzák az ilyen anyagokhoz való hozzáférést, de a torrent webhelyek feloldását egyszerűen feloldhatja. 

Az 1990-es évek közepén az online szerzői jogok megelőzését fontos feladatnak tekintették, 1998-ban Bill Clinton elnök pedig aláírta a digitális millenniumi szerzői jogi törvényt (DMCA). Bármely országban, ahol ilyen törvények vannak, olyan büntetéssel kell szembenéznie, mint például pénzbírság vagy börtönbüntetés. Ezért a torrenting VPN nélkül nem jó ötlet. 

A szerzői jog jogosultja értesítést küldhet egy internetszolgáltatónak (ISP), ha úgy gondolja, hogy a felhasználó letöltött tartalmat engedélyük nélkül. Mivel az internetszolgáltató láthat mindent, amit online csinál, könnyű kiszámítani, hogy ki az elkövető, és a szerzői jogok megsértésére vonatkozó értesítést el lehet küldeni.

Lehet, hogy ez nem tűnik túl aggasztónak, de ha a szerzői jog tulajdonos tovább akarja venni, akkor kézbesíthetik az internetszolgáltatót az állítólagos bűnelkövetői tájékoztatás céljából, hogy bepereljék őket..

Szerzői jogi trollok

A szerzői jogi trollok nem csak mitikus lények – léteznek és pénzvezérelt lények. Néhány ország ügyvédi irodáiról ismert, hogy figyelemmel kísérik a torrentokat és összegyűjtik azoknak az IP-címeit, akik szerzői jogokat sértenek. Ezután elrendelik az internetszolgáltatókat, hogy azonosítsák a bűnösöket, és küldjék el az elszámolási értesítéseket. Jó példa erre a legjobb német VPN-cikkünk.

Hogyan védhet meg egy VPN torrenting közben??

A VPN használata torrent közben – és bármikor máskor – biztosítja, hogy online tevékenységeit rejtették az internetszolgáltatójától és minden más kíváncsi szemtől. Rejti az IP-címet, és titkosítja a kapcsolatot.

Elolvashatja a teljes virtuális magánhálózati útmutatót, hogy részletesebben megértse, mi működik a VPN-ben, de alapvetően az összes forgalmat egy biztonságos alagúton keresztül irányítja az eszközről a VPN-kiszolgálóra. Az alagút titkosítva van, így senki nem láthatja, hogy Ön mit készít, de bejelentkezési házirendre van szükség annak biztosításához, hogy maga a VPN nem látja vagy rögzíti az Ön tevékenységeit. 

Ne feledje azonban, hogy noha a VPN sokféle módon megvédi Önt, jó ötlet egy megfelelő antivírus telepítése is. A veszélyes fájlokat bele lehet foglalni a letöltésbe, tehát győződjön meg arról, hogy élesített és készen áll-e. A Bitdefender jó VPN választás, mert valós időben megvédi Önt. Olvassa el a Bitdefender antivírus áttekintését a szolgáltatásról.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a torrentinghez?

Röviden: a válasz nem. Nem azt mondjuk, hogy az ingyenes VPN teljesen haszontalan, csak nem javasoljuk az ilyen használatát valami torrentinghez, bár a Windscribe és az TunnelBear ingyenes tervei kivételt képeznek.. 

Különböző okok miatt lehet elkerülni az alkalmazásboltokban látott „ingyenes” VPN-alkalmazások sokaságát, amint azt a legrosszabb ingyenes VPN-szolgáltatók útmutatójában olvashatja, de itt találunk néhány példát. 

Először is, néhány szolgáltató úgy reklámozza a szolgáltatást, hogy kitűnő titkosítással rendelkezik, de a gyakorlatban vagy kevésbé kedvező titkosítási arányt használ, vagy egyáltalán nem használ. Néhányukban rosszindulatú programok vannak, amelyek csak arra várnak, hogy beleszopjanak és letöltsék őket. Más szolgáltatók ténylegesen szurkolnak a forgalmán, így eladhatják adatait más cégeknek.

Végső gondolatok

Most már ismeri a VPN nélküli torrenting valódi veszélyeit, de tudnia kell, hogyan válasszon ki egy megfelelőt a feladathoz. Először, a VPN-nek engedélyeznie kell a P2P forgalmat, ugyanakkor nem kell naplózási politikát és kiváló biztonságot egy kill kapcsolóval. Ráadásul a gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség fontos, így nem szabad csalódni.

Mindezt szem előtt tartva, a NordVPN a torrenting legjobb VPN-je. Különleges P2P-kiszolgálókkal rendelkezik az extra védelem érdekében, valamint alapkivitelben kiváló biztonságot nyújt. Ezenkívül létezik egy kill kapcsoló és egy szigorú bejelentkezési szabályzat. 

Az NordVPN sebessége több mint képes, és ez nem korlátozza a sávszélességet. A 30 napos visszatérítési ablak helyben van, így biztos lehet benne, hogy tetszik, és fizethet bitcoin-lal is.

Mondja el nekünk a megjegyzés részben a VPN-vel kapcsolatos kínzó tapasztalatait, vagy ha van valami, ami hiányzott. Vessen egy pillantást más VPN-cikkekre, miközben itt vagy is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map