Legjobb VPN a France 2020-ban: Élelmiszer, bor és adatvédelem

Franciaországnak sok mindent kínál, a finom ételektől és boroktól a gazdag történelemig és művészetig, valamint az Eiffel-toronyig és a Lights City más műemlékeihez. Mindezek ellenére ott van az online világ, amely csúnya lehet, függetlenül attól, hogy hol vagy. A biztonság fenntartása érdekében az egyik legjobb francia VPN-csomagot kell használnia.


A virtuális magánhálózat használata, miközben csatlakozik, számos okból előnyös. A VPN-k nagyrészt biztonságban tartják Önt, de sokan használják az internetes cenzúra megkerülésére. Míg egyes országokban ez nem nagy ügy, mások sokkal szigorúbbak abban, amit a polgárok látnak. 

Vegyük például Kínát. Nagyszerű tűzfala nagyjából blokkolja a nyugati tartalmakat, ideértve a közösségi média alkalmazásokat is, helyettesítve őket belső verziókkal. A VPN-eket ott is tiltják, tehát ha meglátogatni tervezi, akkor ügyeljen arra, hogy Kína egyik legjobb VPN-szolgáltatásánál maradjon a radar alatt.

A legjobb VPN a France 2020-ban

Online cenzúra Franciaországban

Noha Franciaország nem idegen a cenzúrának, internetje többnyire korlátozás nélküli, és a közösségi média szabadon elérhető. A 2015. évi párizsi támadások óta azonban a cenzúra nőtt. Közigazgatási intézkedéseket hoztak a terrorista és szélsőséges tartalom, valamint a gyermekpornográfiát mutató tartalmak blokkolása érdekében.

A jogsértő anyagokat tartalmazó webhelyek feketelistáját hozza létre – mély lélegzetet nyújtson – az információs és kommunikációs technológiához kapcsolódó bűnözés elleni küzdelem központi hivatala. Az eltávolítási kérelmeket megküldik a tartalom szerkesztőinek vagy házigazdáinak, és ha 24 órán belül nem teljesítik azokat, ez az iroda felkérheti az internetszolgáltatót, hogy blokkolja azokat.

A kínzás nem Franciaországban illegális, de a legtöbb országhoz hasonlóan a szerzői joggal védett anyag is. Ha elkapnak, izmos bírsággal járhat. Ráadásul a kalózkodás elleni törvény értelmében néhány felhasználót harmadik megsértése után eltiltottak az internetről. Ennek ellenére manapság a legtöbb kalózkodást streaming útján végzik, így nehezebb lesz megtalálni a jogsértőket.

Franciaország folytatja a kalózkodás elleni küzdelmet, és a francia kulturális miniszter felszólított egy nemzeti feketelistának a létrehozására, hogy a népszerű streaming webhelyek elérhetők maradjanak. 

Ha ez hatályba lépett, vagy ha úgy találta, hogy egy torrent webhely blokkolva van, a VPN segít elérni őket. Vessen egy pillantást a legjobb német VPN-ra, amely egy másik ország számára nem tűri el a szerzői jogok megsértését.

Online megfigyelés Franciaországban

A terrorista támadások nyomán a francia internetes szabadságot is befolyásolták, de a kormány felügyeleti hatásköre is kibővült. Nem sokkal a támadások után vitatott felügyeleti törvényt fogadtak el, amely az internetszolgáltatókra utasította a felhasználói adatokat egy évig.

A francia hírszerzési törvény lehetővé teszi a hírszerző ügynökségek számára, hogy igazságügyi felügyelet nélkül részt vegyenek az elektronikus megfigyelésben. Ezenkívül az internetszolgáltatóknak „fekete dobozokat” kell telepíteniük, amelyek figyelemmel kísérik a terrorista fenyegetésként azonosított felhasználók, valamint azok terrorista fenyegetéssel összekapcsolódó vagy ugyanahhoz a csoporthoz tartozó felhasználók viselkedését..

Valós időben működik, bármi gyanúsat keres. Az esetleges megkérdőjelezhető információkat továbbküldik a hírszerző szolgálatoknak. A felhasználó fenyegetésként való azonosításának meghatározása tág, azonban az egész lakosságot gyanúsítja. 

Ráadásul a kommunikációs adatok tömeges gyűjtése megengedett, valamint a megfigyelés más formái, például rejtett kamerák és mikrofonok használata. Telefonbeszélgetések, szöveges üzenetek és e-mailek mind elfoghatók.

2016-ban egy biometrikus adatbázis tervét tárják fel. Mintegy 60 millió francia állampolgárral kapcsolatos személyes információkat tartalmaz, és a hatóságok szerint ennek oka a nemzetbiztonság. Az adatok tartalmazzák az emberek fényképeit, ujjlenyomatait, a szem színét, súlyát, valamint a földrajzi és az IP-címeket.

Ráadásul Franciaország a Nine Eyes szövetség részét képezi, amely olyan országok csoportja, amelyek hírszerzési információkat osztanak meg egymással. További részletekért olvassa el az Ötszem, a Kilenc és a Tizennégy Szem című cikkünket.

Online szólásszabadság Franciaországban

A francia alkotmány védi a szólásszabadságot, és azt általában tiszteletben tartják. Az egyének képesek megvitatni az érzékeny témákat, és a média szabadon, akár politikai véleményről is beszámolhat. A terrorizmus miatt azonban ismét törvényeket fogadtak el, amelyek befolyásolják azt.

A 2014. évi terrorizmusellenes törvény bünteti a „terrorizmus bocsánatkérésének” tekintett beszédet, amely akár hét év börtönbüntetést is eredményezhet, valamint 100 000 euró (110 000 dollár) pénzbírságot eredményezhet.. 

Egy példában Khader Cikillit öt év börtönre ítélték el a terrorizmusért való bocsánatért. Tettei között szerepelt a propaganda terjesztése és a terrorizmusról szóló videók retweetje.

Másokra más körülmények között ítéltek ítéletet. 2018-ban a francia politikai párt egykori tagjának, a La France Insoumise-nak egy évre felfüggesztett börtönbüntetést ítéltek annak elmélkedéséért, hogy egy rendőröt túsz helyett a szupermarketben elkövetett terrorista támadás során meggyilkolták. Trebes-ben.

Egy újabb, ugyanezen terrorista eseményt érintő ügyben egy vegán aktivista hét hónapos felfüggesztést kapott a közösségi médiabejegyzésért, amelyben kijelentette, hogy nem bánik az egyik áldozattal szemben, akit a támadás során meggyilkoltak, mert mészáros volt.

2018-ban elfogadtak egy új törvényt, amely lehetővé teszi a hamis hírek azonnali eltávolítását a választási időszakokban. Azok, akik megsértik a törvényt, egy év börtönbüntetést kaphatnak, és 75 000 euró (82 840 dollár) pénzbírságot kaphatnak. Ezenkívül egy újabb hírekben Emmanuel Macron elnök állandó közösségi médiatilalmakat fontolgat azok számára, akiket gyűlöletbeszéd miatt ítéltek el..

Számítógépes bűnözés Franciaországban

Bár valószínűleg nem ugyanazon a szinten áll, mint a Mosolyföld (ezt részletesebben olvassa el a legjobb thaiföldi VPN-cikkben), Franciaország a számítógépes bűnözés nagy célja. A fenyegetések között szerepel a ransomware, a banki malware és a csalások. 

A Norton Security 2017. évi kiberbiztonsági beszámolója azt mutatta, hogy Franciaországban több mint 19 millió embert érintettek a számítógépes bűnözés, ami 6,1 milliárd euró (6,7 milliárd dollár) kárt okozott a 12 hónapos időszak alatt. 

Ezért indokolt egy jó víruskereső telepítése, főleg ha nyilvános WiFi-t használ. Olvassa el a Norton Security áttekintését, amíg itt van.

Mi teszi a legjobb VPN-t Franciaország számára

Ha távolról értékeli a VPN-ket, a VPN-áttekintésünkben szereplő legtöbb szolgáltató úgy néz ki, mintha ugyanazok a szolgáltatások. De egy kicsit mélyebbre kell ásni. 

Ennek oka az, hogy egyes szolgáltatások jobban megvalósítják a funkciókat, mint mások. Franciaországot illetően meg kell győződnie arról, hogy az Ön által választott alkalmas-e az országban történő használatra.

Figyelembe véve az összes online megfigyelést, amelyet végre lehet hajtani, valamint a számítógépes bűnözéssel kapcsolatos számadatokat, az első tényező, amelyet meg kell vizsgálnia, a VPN biztonságának szintje.. 

A jó biztonságot választva rejtettnek tartja magát a megfigyelés ellen és az online fenyegetésekkel szemben. A letiltás kapcsoló szintén fontos, mivel megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghiúsul, anonimként tartva téged.

Az online adatvédelem is fontos, de ezt nem csak a jó biztonság garantálja. Gondoskodnia kell arról, hogy a szolgáltató golyóálló, nem naplózási politikával rendelkezik. Ezzel egyetlen online tevékenységet sem rögzítenek, ami azt jelenti, hogy ha a hatóságok kérnék is őket, nem lenne semmi, amit átadnának.

A VPN szerverhálózata valami más, amit figyelembe kell venni. Ez egy olyan eset, ahol nem szabad kapzsi lenni. Minél több szerver van a hálózatban, annál könnyebb lesz blokkok, köztük a geoblokkok körülkerülése. 

Tegyük fel, hogy hozzáférni szeretne a Netflix USA-hoz. Hacsak nem az országban tartózkodsz, blokkolva leszel. A VPN segítséget nyújt az amerikai IP-cím megszerzésében, és hamisítja az utat az amerikai könyvtárba. 

Ha ez valami a lista tetején található, akkor ellenőriznie kell, hogy a választott VPN eljut-e a Netflix intelligens VPN-detektorjaihoz. A Netflix roundup legjobb VPN-jén van néhány jó javaslat.

Másrészt valószínűleg kívül esik az országból, és hozzáférni szeretne kedvenc francia műsoraihoz és az országhoz korlátozott tartalomhoz. Ebben az esetben ellenőriznie kell, hogy a VPN rendelkezik-e szerverekkel Franciaországon belül. Ha csatlakozik egyhöz, akkor rendelkezésére áll egy francia IP-cím, és hozzáférhet az összes kívánt francia tartalomhoz.

A VPN sebessége és sávszélessége fontos, főleg ha streaming szeretne. Ezenkívül érdemes szem előtt tartania más tényezőket is, például az általuk támogatott eszközöket, az ügyfélszolgálat szintjét és az árat.

A legjobb VPN Franciaország számára: NordVPN

Kiváló biztonságának és az általános teljesítményének köszönhetően a francia koronát adtuk a NordVPN-nek. A rendelkezésre álló legjobb biztonsággal rendelkezik, amelyet megdupláznak a dupla hop-kiszolgálók használata. Ez magában foglalja a gyilkos kapcsolót az extra nyugalom érdekében, és a szigorú bejelentkezési szabályok is érvényesek.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN szerverhálózata a piacon az egyik legnagyobb, több mint 5000 szerverrel 60 országban. Legtöbbjük az Egyesült Államokban és Európában található, Franciaországban 208. 

Gyors sebességgel rendelkezik, de ezeket befolyásolhatja a közted és a választott szerver közötti távolság. Ha többnyire távolihoz csatlakozik, akkor valószínűleg a legjobb választani a második lehetőségünkre, az ExpressVPN-re.

Korlátlan sávszélességet is elérhet, és ha szereti a torrentot, örömmel veszi tudomásul, hogy a NordVPN a torrenting legjobb VPN-je. Bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, mint például a Netflix. Tudjon meg többet a szolgáltatásról a NordVPN teljes áttekintésében.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. A letöltés és telepítés egyszerű, és könnyen használható ügyfeleivel is rendelkezik. Ráadásul a NordVPN hat eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé egyszerre, ami több, mint néhány más VPN-nél.

Praktikus tudásbázis áll rendelkezésre, ha segítségre van szüksége. Vannak élő csevegés és e-mail támogatás is, az előbbi a leggyorsabb lehetőség. A személyzet segítőkész és barátságos is.

A NordVPN jó ár-érték arányt kínál. A legjobb ajánlat elérése érdekében azonban nem szabad a havi tervet elkészítenie. A hosszabb előfizetések végül olcsóbbak. Ha azonban nem biztos benne, hogy veszi a merülést, van egy 30 napos visszatérítési ablak, abban az esetben, ha úgy találja, hogy nem tetszik.

ExpressVPN

Következő oldal az ExpressVPN, amely kiváló szolgáltatás. Hasonló a NordVPN-hez is, ahogyan az ExpressVPN vs. NordVPN bemutatásunkban olvashat. Kiváló biztonsággal, valamint beépített kill kapcsolóval rendelkezik. Ráadásul nem vezet naplót az online tevékenységeiről.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Kevesebb szerverrel rendelkezik, mint a NordVPN, bár több mint 3000 elérhető, de 94 országot takar. Van néhány kiszolgálója Párizsban és Strasbourgban is, abban az esetben, ha francia tartalmat szeretne elérni. Nagyon gyors – valójában ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk -, és nincs sávszélesség-korlát.

Az ExpressVPN lehetővé teszi a torrentolást, és bejuthat minden streaming platformon, ami elősegítette a legjobb hely megszerzését a streaming darab legjobb VPN-jében. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Ez az egyik legegyszerűbben használható VPN, azaz nagyszerű választás kezdőknek. A telepítés után meg kell győződnie arról, hogy csatlakozik-e a szerverhez a nagy gomb megnyomásával. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Tudásbázis áll rendelkezésre, ha elakad. Az élő csevegés és az e-mail támogatás 24 órán keresztül is elérhető, de az e-mail út a legjobb a technikai segítséghez.

Az ExpressVPN hátránya az ára. Ez a blokk egyik legdrágább VPN-je. Ennek ellenére a szolgáltatás megéri a pénzt. Plusz egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, tehát nem baj lehet.

CyberGhost

A középső helyen van a CyberGhost, amely kiváló szolgáltató, még akkor is, ha nem teljesíti a két első specifikációt. Jó a biztonsága, tehát ott nincs probléma. Plusz, tartósan engedélyezett kill kapcsolóval rendelkezik. Az a tény, hogy nem tudja kikapcsolni, bosszanthatja Önt, de jó, ha elfelejti beállítani. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Szerverhálózata hasonló méretű, mint a NordVPN, 58 országban kissé kevesebb mint 5000 szerverrel rendelkezik. Franciaországban szintén 304 szerver található, amelyek segítenek az ott korlátozott tartalmak elérésében.

Ha különös figyelmet fordít a magánéletre, akkor a CyberGhost speciálisan konfigurált NoSpy szerverekkel is rendelkezik, amelyek a 14 szemén kívül helyezkednek el. Havi körülbelül 1 dollárért hozzá lehet adni a csomaghoz. Erről bővebben a CyberGhost áttekintésben olvashat.

A CyberGhost gyors, de hasonlóan a NordVPN-hez nagy távolságokon is lassú lehet. Korlátlan sávszélességet is elérhet, torrentolhatja és elérheti a legtöbb streaming platformot.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost Windows, macOS, Android és iOS rendszereken használható. A felületet nemrégiben is felújították. Kicsit eltarthat a megszokás, de ez nem azt jelenti, hogy nem könnyű használni. 

Egyidejűleg akár hét eszközt is csatlakoztathat, ami több, mint a legtöbb szolgáltatás, és ez helyet kapott a több eszköz legjobb VPN-jében. Ugyanakkor csak hét eszközre telepítheti, időszakra.

A CyberGhost tudásbázisa a rendelkezésre álló egyik legjobb, és segítséget nyújt a kisebb problémák könnyű megoldásában. További segítségért élő chat és e-mail útján léphet kapcsolatba a támogatási csoporttal, bár az e-mail út a legjobb a mélyebb segítséghez.

Ez egy olcsó szolgáltatás, de nem, ha a havi díjat választja. Hétnapos próbaverzió van Android és iOS felhasználók számára, de van pénz-visszafizetési garancia is; a havi terv 14 napot kap, míg a hosszabb 45 napot kap.

VyprVPN

A VyprVPN kiváló, testreszabható biztonságával is helyet szerez ebben a listában. Választhat különféle protokollok közül, és hozzáférhet a saját Chameleon protokolljához. Ezzel még az sem tűnik, hogy VPN-t használ. A VyprVPN áttekintésünk részletesebb részletre mutat, ha érdekli.

Tartalmaz egy kapcsolót, amelyet beállíthat úgy, hogy csak bizonyos alkalmazásokon működjön, és a szolgáltató nem tart nyilvántartást a tevékenységeiről.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

A VyprVPN szerverhálózata versenytársakhoz képest csalódást okoz. 64 országot fed le, ami jó, de összesen kevesebb mint 1000 szerver létezik, ami nem olyan jó. Ennek ellenére képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt, és Párizsban is vannak olyanok, amelyek hozzáférhetnek a francia tartalomhoz.

Sebessége lassabb, mint a többi válogatottnál, de a legtöbb tevékenységnél ennek továbbra is megfelelőnek kell lennie. A sávszélesség nincs korlátozva, és a legtöbb streaming platformon is bejuthat.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Kompatibilis a Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel. A felület frissítésével járhat, de könnyen kezelhető. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat, a választott csomagtól függően.

A VyprVPN ügyfélszolgálata sok kívánnivalót hagy maga után. Van egy tudásbázis, élő chat és e-mail elérhető a nap 24 órájában, de a kapott segítség nem nagy. 

Különböző szintek vannak a VyprVPN árképzéséhez. A standard csomag – a legolcsóbb – akár három kapcsolatot is lehetővé tesz. A prémium csomag további két kapcsolattal bővül, de a Chameleon protokollt is használnia kell. Választhat egy havi vagy éves előfizetést is, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja..

TorGuard

Befejezésül, megvan a TorGuard. Nagy biztonságot nyújt, amely a legjobban testreszabható, amellyel találkoztunk. Van egy automatikusan engedélyezett megszakító kapcsoló és a szigorú bejelentkezési szabályok.

Megfelelő szerver eloszlású, 55 országban több mint 3000. Ide tartozik néhány Franciaországban, arra az esetre, ha szüksége van rájuk. A szerverváltás azonban nem a legjobb folyamat. Meg kell változtatni, hogy megváltoztassa, veszélyeztetve a magánéletét és biztonságát a változáshoz szükséges idő alatt. Olvassa el a TorGuard áttekintését a témáról.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

A sebességek gyorsak, de a helytől és a nagyobb biztonságtól függően változhatnak. Korlátlan sávszélesség van, és lehetővé teszi a torrentot. Ennek ellenére a TorGuard nem igazán járt streaming szolgáltatásokba. Valójában azt blokkolja a Netflix. 

Megkerülheti ezt, ha megvásárol egy dedikált IP-címet. Különleges kategóriákban, például országban vagy streaming szolgáltatásban értékesítik őket, és havonta 7,99 dollárba kerülnek. Ez valószínűleg úgy tűnik, mint egy darab az előfizetésednél, de garantáltan működni fognak, ezért a legjobb VPN-ben a dedikált IP-kkel.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. A mobil verzió telepítése azonban fájdalom lehet. Ez öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, de ha ez nem elég, akkor további 20-at vásárolhat havonta 1 dollárért minden további kapcsolatért.

Ha segítségre van szüksége, online praktikus tudásbázist, forrásokat és fórumot találhat. Vannak élő csevegés és e-mail támogatás is. Az élő csevegést azonban egy általános ügyfélszolgálatnak bocsátják ki, így valószínűleg nem túl mélyreható. Az e-mail támogatás azonban jó, és elérhető a nap 24 órájában.

A TorGuard ára nem rossz, és pénzt spórolhat meg, ha hosszabb előfizetést választ. Plusz egy hét napos pénz-visszafizetési garancia, ha nem tetszik.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót. Most tudnia kell, hogy miért fontos a VPN-t használni Franciaországban vagy bárhol másutt. Válasszon egyet, amely nagy biztonsággal rendelkezik, nem tartja a naplókat és jó szerver eloszlású.

A NordVPN itt egyértelmű nyertes, kiváló biztonságával, beleértve a dupla hop titkosítást, a szigorú bejelentkezési szabályokat és a hatalmas szerverhálózatot. Ráadásul hatalmas számú szerverrel rendelkezik Franciaországban, arra az esetre, ha szüksége van rájuk. Miért nem adná tovább a 30 napos visszatérítési időszak alatt?

Ha tapasztalata van egy VPN használatával Franciaországban, mondja el nekünk erről a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani. Nézze meg a VPN-archívumunkat, miközben itt van. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map