Legjobb üzleti VPN 2020-ig: Az SMB-adatok biztonságának megőrzése

A virtuális magánhálózatok a vállalkozások számára születtek, és noha a múltban átalakultak a fogyasztói piacon, változatlanul az üzleti élethez kapcsolódnak. Ennek ellenére nem a legkönnyebb telepíteni, különösen, ha korlátozott számú alkalmazottal rendelkező kisvállalkozást vezet. A Cloudwards.net csapat itt segít.

A legjobb üzleti VPN útmutatóban öt üzleti-központú megoldást kínálunk, amelyeket könnyen telepíthet és telepíthet a vállalatában. Mielőtt belevetnénk a válogatásba, megvitatjuk, hogy a vállalkozások miért használják a VPN-ket, valamint azokat a kritériumokat, amelyeket kiválasztásunk során használtak.

Ha rövid választ keres, akkor a NordVPN a megfelelő út. Nem csak kiváló személyes szolgáltatást nyújt, hanem fantasztikus üzleti szolgáltatást is nyújt. Ha további lehetőségeket szeretne, olvassa el tovább.

Miért kellene a vállalkozásoknak VPN-ket használniuk?

A VPN-ek régóta üzleti eszközként szolgáltak, jóval azelőtt, hogy a fogyasztói lehetőségek megjelentek. Az üzleti életben távoli munkavállalók csatlakoztatására szolgáltak, lehetővé téve az alkalmazottak számára az alapvető fájlok és alkalmazások elérését az irodán kívülről.

Egy ilyen rendszer csak akkor lehetséges, ha olyan kiszolgálóval rendelkezik, ahol az összes adat tárolva van. A legtöbb esetben a VPN-t manuálisan kell konfigurálnia, hogy a távoli dolgozók hozzáférhessenek a fájlokhoz, de a biztonságos felhőalapú tárolás növekedésével a fájlokhoz való hozzáférés olcsóbb és könnyebb, mint valaha..

Ugyanakkor a felhőalapú tárolás nem jelenti a üzleti VPN használatának hátrányát, és ez egy biztonságos kapcsolat. Ahelyett, hogy eszközöket javasolnánk, amelyeket egy informatikai részleg használhat, az üzleti világba eljutott fogyasztói lehetőségeket fogjuk biztosítani, azaz mindenki – még korlátozott műszaki tapasztalattal is – védelmet élvezhet..

A VPN-k lehetővé teszik, hogy egy másik szerveren keresztül csatlakozzon az internethez. Az első kiszolgálóhoz történő csatlakozáskor a forgalom titkosítva van, amiről a titkosítás leírása ismerteti. Ezután a titkosítási felület megsemmisül, és a forgalom továbblép a nyitott internetre. A VPN-kiszolgálóval való kezdeti kapcsolat azonban rejtette az Ön IP-címét és a forgalmi kérelmeket.

A biztonság szempontjából az érték világos. Ha mondjuk, hogy alkalmazottaik érzékeny dokumentumokkal foglalkoznak a nyilvános WiFi-n, a VPN nélkülözhetetlen. Mivel a kapcsolat titkosítva van, a hálózati snoopers nem fogja tudni megszakítani a forgalmat és ellopni az érzékeny információkat.

Ráadásul a VPN-k gyakorlati felhasználásúak az üzleti életben. Lehet, hogy hozzáférnie kell egy olyan webhelyhez, amely csak egy adott ország IP-címeire érhető el, vagy el kell rejtenie a forrás IP-címét, ha kizárólag online üzletkötéssel foglalkozik. A VPN-k ugyanúgy biztonsági eszközök, mint gyakorlati eszközök, és ha regisztrálsz egy tervet, észrevesz olyan helyzeteket, ahol hasznosak.

Legjobb üzleti VPN 2020

A legjobb üzleti VPN kiválasztása

Általában az üzleti VPN kiválasztása hasonló a fogyasztói VPN kiválasztásához. A gyors sebesség, a nagy szerverhálózat és a legmagasabb szintű biztonság továbbra is a legfontosabb problémák. Ellentétben a fogyasztói VPN-ekkel, amelyek korlátozzák az egyidejű kapcsolatokat, az üzleti VPN-knek képesnek kell lenniük arra, hogy több felhasználót összekapcsoljanak egyszerű kezelési módszerükkel..

Itt kezdtük. Például az ExpressVPN a legjobb VPN, amelyet teszteltünk – ezt megtudhatja az ExpressVPN áttekintésünkben -, de az öt egyidejű kapcsolat korlátozása és a felhasználói ellenőrzési funkciók hiánya miatt ez rossz választás a vállalkozások számára.

Megvizsgáltuk az üzlet-specifikus funkciókat is, mint például a dedikált IP-címeket és a központi számlázást. Bár a további telepítési és számlázási lehetőségek kisebbnek tűnhetnek, ezek nagy hatással vannak vállalkozása különféle aspektusainak optimalizálására.

A legfontosabb azonban a felhasználói menedzsment. Mint az üzleti jelszókezelőknél – olvassa el a legjobb jelszókezelőnket a kisvállalkozási útmutatónkhoz – a vállalati és a fogyasztói termék közötti fő különbség a felhasználói kezelés. Mint mindenki számára látó szem, az erős felhasználói menedzsment rendszer lehetővé teszi, hogy megnézze, hogy az alkalmazottak hogyan használják a szolgáltatást.

Mint már említettük, a normál VPN-kritériumokat kell alkalmazni. A VPN biztonsága rendkívül fontos, különös tekintettel arra, hogy a vállalkozások az internetes bűnözés elsődleges célpontjai. Erős VPN-protokollok, például az OpenVPN és a legfejlettebb titkosítás kombinációja általában biztonságot nyújt.

Noha a könnyű használat, a szerver elhelyezkedése és a sebesség szerepet játszott a választásunkban, az ár hátsó ülést vett fel. Az érték fontos a vállalkozások számára, de mint a legtöbb egyedi szolgáltatás esetében, az Ön által fizetendő ár az Ön igényeitől és az alkalmazottak számától függ..

Legjobb üzleti VPN: NordVPN

Ezért az NordVPN a felülvizsgált VPN-k közül a második helyen szerepel, jó okkal. Habár ellentmondástalan a hálózat egésze, funkciókban gazdag, olcsó és hatékony lehetőség a fogyasztók számára. Mindemellett a funkciók és a speciális integrációk áttekinthető felsorolása révén ez nagyszerű választás a vállalkozások számára is.

nordvpn-review-server-navigáció

Egy dedikált fiókkezelővel kezdődik. Nem számít, mekkora vagy kicsi vállalkozása – a NordVPN azt kéri, hogy rendelkezzen legalább öt fiókkal -, dedikált sorral rendelkezik a kiadásokhoz. Ez nem csupán közvetlen támogatási vonal. Fiókkezelője veled együttműködhet olyan konfigurációk telepítésében, amelyek egyébként lehetetlenné válnának.

A legfontosabb üzleti jellemzők is jelen vannak. A terv minden egyes fiókja külön-külön IP-címet kaphat a vállalati adatbázisokhoz és szolgáltatásokhoz való következetes és stabil hozzáférés érdekében. A NordVPN ezenkívül egyszerűvé teszi a számlázást a felhasználók számára történő centralizált fizetéssel és a könnyen kezelhető kezelőfelülettel.

A vállalkozások számára az egyik legkényelmesebb szolgáltatás az engedély átadása. Egyszerű módszerre van szüksége az engedélyek áthelyezéséhez, mert az alkalmazottak ciklusok. Szerencsére a NordVPN elvégzi egy ilyen feladatot.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Mint már említettük, a NordVPN hatalmas hálózattal rendelkezik. Ez körülbelül 5000 szerverből áll több mint 60 országban. Nem számít, hol tartózkodol, vagy ahonnan alagútba akar lépni, a NordVPN-nek valószínűleg lesz egy hely, ahol elfér.

Az üzleti felhasználók továbbra is kihasználhatják a NordVPN kiváló fogyasztói szolgáltatásainak előnyeit. A lényeg a speciális kiszolgálók, amelyek a biztonság vagy az anonimitás szempontjából hangolják össze a kapcsolatot. Például, a dupla VPN-kiszolgálók lehetővé teszik, hogy két kiszolgálót visszatérjen a titkosítás kétszeresére. Olvassa el a Windscribe áttekintésünket, és keresse meg egy másik szolgáltatót, amely ilyen funkciókat kínál.

Félénk az ExpressVPN iránt, a NordVPN a legjobb VPN, amelyet teszteltünk, és a vállalati piacokon történő vendéglátás tökéletes választást kínál vállalkozása számára. A NordVPN áttekintésünkből megismerheti az összes oka, amit szeretünk, vagy kapcsolatba léphet egy üzleti fiók létrehozásával, hogy megnézze, hogy tetszik..

TorGuard

A TorGuard előre készített üzleti terveket kínál, amelyek több felhasználói csomagot, dedikált IP-címet és e-mail címet kínálnak Önnek. A NordVPN-től eltérően nem csupán VPN-előfizetést vásárol. Inkább egy biztonságos e-mail, dedikált IP-cím és a VPN-csomagot vásárol.

torguard-review-interfész

Az előre beállított tervek 20 főnél kevesebb alkalmazottal rendelkező vállalkozások számára hasznosak. Ha további fiókokra van szüksége, akkor az egyedi konfigurációért kapcsolatba kell lépnie a TorGuard-tal. Szerencsére minden fiókhoz tartozik egy dedikált fiókkezelő, aki válaszolhat a kérdésekre és segíthet hibaelhárításban, ha valami rosszra fordul.

Ennek ellenére az egyéni megoldás a legmegfelelőbb még 20 alkalmazottnál is kevesebb alkalmazottnál. Noha az előre beállított tervekhez számos dedikált IP-cím tartozik, az egyéni terv dedikált szervert is tartalmaz, ami a konzisztens hozzáférés szempontjából fontos.

Természetesen a TorGuard nem lenne a második helyen a felhasználói kezelőszervek nélkül, és szerencsére kielégíti ezt a frontot. A VPN kezelőpanel lehetővé teszi az alkalmazottak kezelését, a dedikált IP-címek nyomon követését, a titkosított e-mailek beállítását és egyebeket. Ezzel madártávlatból megtudhatja, hogy vállalkozása miként használja ki a TorGuard előnyeit.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard nem különösebben felhasználóbarát – bár mi sem neveznénk bonyolultnak a használatát – és ez nagyrészt az általa kínált testreszabás miatt. Nagyon konfigurálható, lehetővé téve a protokoll, a titkosítás és az adatok hitelesítési módszerének megváltoztatását. Ezzel a rugalmassággal beállíthatja a vállalkozás számára értelmes biztonsági szintet.

A rugalmasság nagyszerű, de az egyik oka annak, hogy szeretjük a TorGuardot, az, hogy milyen gyors. Ez a negyedik helyezett a leggyorsabb VPN útmutatónkban, közvetlenül Astrill mögött (olvassa el az Astrill áttekintést). Ennek ellenére a tesztelésünk közel volt, így a kis sebességváltozások a TorGuardot még magasabbra is tehetik a rangsorban.

Noha ez nem olyan vonzó, mint a NordVPN, a TorGuard képes labdázni. A sebesség, a konfigurálhatóság és a szolgáltatások hosszú listája között remek választás vállalkozása számára. Elolvashatja a TorGuard áttekintését, hogy többet megtudjon, vagy megnézheti az előre beállított terveket, hogy megtudja, mi működik az Ön számára.

VyprVPN

A VyprVPN két tervet kínál az üzleti felhasználók számára: a VyprVPN az üzleti és a VyprVPN az üzleti felhő számára. Az első olyan, mint a TorGuard és a NordVPN, több felhasználó kezelését, nagy kiszolgálók hálózatát és dedikált fiókkezelőt biztosítva. A VyprVPN for Business Cloud azonban érdekes, mert lehetővé teszi egy dedikált szerver előnyeinek kihasználását.

vyprvpn-review-interfész

A saját szervere azt jelenti, hogy az alkalmazásokat, például a Salesforce-t integrálhatja a VPN-be, és lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy távolról hozzáférjenek hozzájuk. Ezenkívül a VyprVPN lehetővé teszi kiszolgálók felvételét a tervbe, így szétválhatja a csoportokat a különféle csoportok számára.

A VyprVPN for Business Cloud könnyen telepíthető és bővíthető, lehetővé téve a szolgáltatás méretezését és irányítását a vállalkozásának legjobban megfelelő módon. Például a Wunder, a világ minden tájáról alkalmazott webdesign cég, a VyprVPN for Business Cloud alkalmazásával központosította a több nyilvános és magánszerver használatának szétszórt és következetlen megoldását..

Noha azt mondtuk, hogy az ár nem az elsődleges gond, a VyprVPN olcsó. Az üzleti tervek csak néhány száz dollárból indulnak évente, és a VyprVPN akár ingyenes próbaverziót is biztosít Önnek, hogy megnézze, hogy tetszik. Ez egy könnyen telepíthető, non-nonsense megoldás, amely még mindig sok energiát biztosít.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A fogyasztói alkalmazásból származó kedvenc funkcióink üzleti felhasználók számára is elérhetők. A VyprVPN lehetővé teszi a Chameleon használatát, amely az OpenVPN alapú védett protokoll. Hasonló módon csatlakozik, de eltakarja a csomagokat, amikor elküldik őket, így megkerülheti a mély csomagok ellenőrzését. A kaméleon volt az egyik oka annak, hogy a VyprVPN a legjobb VPN szolgáltatásokat kínálja Kínában.

Ráadásul az alkalmazottak kihasználhatják a NAT tűzfal előnyeit. Mint minden tűzfal, a szabályok listája alapján blokkolja a kéréseket. A VyprVPN szerverein fut, azonban azt jelenti, hogy a bejövő fenyegetést azonosítják és blokkolják, még mielőtt gépévé tennék..

Azt mondta: a VyprVPN nem tökéletes. A sebességek alacsonyabbak, mint szeretnénk, és az interfész arckezelést használhat. Ez azonban továbbra is szilárd választás a vállalkozások számára. A magántulajdonban lévő hálózat azt jelenti, hogy harmadik felek nem zavarják üzleti adatait, és a szolgáltatások hosszú listája azt jelenti, hogy a szolgáltatást kívánt módon konfigurálhatja..

Tudjon meg többet a VyprVPN áttekintésből, vagy keressen egy ingyenes próbaverziót, hogy megnézze, hogy tetszik.

SaferVPN (81. kerület)

Úgy gondoljuk, hogy a SaferVPN rendben van. Az ára jó, de a hálózat kicsi. A magánélet szilárd, de a streaming-teljesítmény nem más, mint a. A VPN üzleti változata, a Perimeter 81, viszont nagyon jó.

Perimeter-81

Olcsó havi tarifája 35 helyen hozzáférést biztosít a megosztott átjárókhoz, de havi 40 dollárért megvásárolhat dedikált átjárókat. Akárcsak a VyprVPN for Business Cloud esetében, ez lehetővé teszi a dedikált helyek hozzáadását a tervhez és szegmentálást a különböző csapatok számára. Csak azok a munkavállalók kapják meg, akikhez hozzáférést kíván biztosítani.

Ami az üzleti funkciókat illeti, a Perimeter 81 mindent kínál, amit csak akarunk. A csapattagokat úgy kezelheti, ha bizonyos engedélyeket kioszt és számukra kiválasztja a felhasználói csoportok számára, valamint figyelemmel kíséri az általuk felhasznált erőforrásokat és sávszélességet. A Perimeter 81 az egyik legteljesebb módszert kínálja a hálózati tevékenység megtekintésére.

Szokatlan funkciókat is kínál, nevezetesen a tevékenységi jelentéseket, az egyszeri bejelentkezés integrációját és az automatikus WiFi biztonságot. Ez utóbbi nagyszerű az alkalmazottak számára, akik utaznak, mivel a VPN automatikusan felismeri a nem biztonságos WiFi hálózatokat és megóvja a kapcsolatot, mielőtt bármi rosszra fordulhat..

Egyéb okok, amik tetszik a SaferVPN

A SaferVPN egyik megtakarító kegyelme a kiváló felhasználói élmény, és szerencsére átviszi a Perimeter 81 alkalmazást. Az alkalmazás modern és elérhető, így megkönnyíti a felhasználók kezelését, és az alkalmazottak egyszerűen megértik az új játékot, amely beesett. ölük.

Az alkalmazottakat a Perimeter 81-en „csapattagoknak” nevezzük. A csapat tagjai egyedi e-mail címekkel és felhasználói licencekkel rendelkeznek. Minden licenc akár öt kapcsolatra is alkalmas, azaz az alkalmazottak extra költségek nélkül védelmet nyújthatnak az asztali számítógépeknek, laptopoknak, telefonoknak és táblagépeknek..

Lehet, hogy a SaferVPN nem a kedvenc szolgáltatónk, de az sem rossz. Az út közepén történő fogyasztói opciónak nincs hatása, ám az üzleti oldal nagyszerű. A Perimeter 81 más üzleti VPN-k rugalmasságát, valamint néhány saját trükköt kínál. Elolvashatja a SaferVPN áttekintést, hogy megismerkedjen a fogyasztói platformon, vagy kérjen be egy Perimeter 81 bemutatóját, hogy kipróbálhassa..

Liba VPN

Liba VPN a szegény ember üzleti VPN. Nem kínál üzleti tervet, sem üzleti-specifikus funkciókat, ezért itt helyezkedett el utoljára. Ennek ellenére egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek korlátlan egyidejű kapcsolatot kínálnak, és mivel a többszörös eszközhöz tartozó legjobb VPN-útmutató győzteseként itt is otthont kell biztosítani..

liba-vpn-review-smart-szerverek

Nem ez az egyetlen VPN, amely korlátlan egyidejű kapcsolatokat kínál – olvassa el a SurfShark áttekintésünket, hogy megismerjék egy másikot -, de ez egyike azon kevésnek, amelyek közel állnak az igazán korlátlanhoz. A legtöbb esetben a „korlátlan” egyidejű kapcsolatok tisztességes felhasználására vonatkozó politikába való belemerülés gyorsan kiderül, hogy valójában korlátozások vannak arra, hogy hány készüléket meg tudja védeni.

A lúd VPN nem szakítja meg ezt a tendenciát. Van tisztességes felhasználási politikája is, de nagylelkű. Annyi eszközt csatlakoztathat, amennyit csak akar, feltéve, hogy a hálózat összes erőforrásának egynél többre nincs szüksége. A hálózat nem hatalmas, de valószínűtlen az energia akár 1 százalékának a felhasználása.

Igaz, hogy ez a szegény ember üzleti VPN-je. Hiányzik a felhasználói kezelés, a fiókkezelő és az üzleti integrációk. A lúd VPN-t szigorúan olcsó módszerként kell alkalmazni az alkalmazottak forgalmának biztosítására, és semmi többre. Nagyszerű ennek ellenére.

Más okok, amik tetszik a Liba VPN-hez

A Goose VPN kiemelkedik a felhasználóbarát és árképzési szempontból. A legtöbb VPN-szel ellentétben van egy korlátozott havi lehetőség, amely korlátozza az adatátvitelt 50 GB-nál. Ha valószínűleg többre van szüksége, akkor korlátlan tervet kell vásárolnia. A havi kamatláb nem lenyűgöző, de ha egy évet előre vásárol, akkor kevesebb, mint 60 dollár.

Az alkalmazás könnyen kezelhető és elégséges, hogy megtanítsa alkalmazottainak. Ennek ellenére tisztességes mértékben rugalmas. Több protokoll közül választhat, valamint az indítási beállításokat is. Annak ellenére, hogy nem olyan konfigurálható, mint a TorGuard, a Goose VPN mégis megadja az alapvető elemeket.

Más ajánlásainkhoz viszonyítva ez egy janky megoldás. Kicsi csapattal egy ideig be tud keresni, de ha valódi üzleti VPN-t keres, ne felejtsd el a négy legjobbakat. Ennek ellenére érdemes elolvasni a Goose VPN-áttekintésünket, hogy meg tudjuk találni.

Végső gondolatok

A saját VPN összeállítása költséges, időigényes és megbízhatatlan. A fenti lehetőségek számos hátrány nélkül biztosítják az előnyöket, nagy kiszolgálóhálózatokat és más platformokkal történő integrációt nyújtva. A lúd VPN-t a legkülönfélébb embernek találják, de ez nem rossz egy ideiglenes megoldás esetén.

Véleményeink közül a fenti listán szereplő szolgáltatók közül kevés olyan, amely üzleti terveket kínál. Ha bárhova is szeretne lépni, és megpróbálja megtalálni a sajátját, nyugodtan böngészhet a VPN-véleményeink között.

Melyik VPN-t használ vállalkozása számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me