Kolumbia legjobb VPN-je 2020-ban

Végtelen tennivalók és látnivalók várhatók Kolumbiában, az Andok-hegységtől az érintetlen karibi strandokig. Ebben a dél-amerikai országban vannak a világ legszebb smaragdjai és kávéi, ám az erőszakos konfliktusok és az emberi jogok megsértése továbbra is probléma. 


Az országban tartózkodás közben az online veszélyekkel szembeni védelme érdekében a Kolumbia egyik legjobb VPN-jét kell használnia. Ha siet, az ExpressVPN a legjobb VPN Kolumbiában. Olvassa el tovább, hogy megtudja, miért érdemes használni valamelyik Kolumbiában található VPN-t, és hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie.

A virtuális magánhálózat használatának számos előnye van, ezért javasoljuk, hogy fektessen be egybe. Először is megvédi az internetes veszélyektől, például a számítógépes bűnözéstől és a megfigyeléstől, ám a szolgáltatás sokkal többet tartalmaz. 

A VPN-k kiváló eszköz a korábbi internetes blokkok eljutásához. Például, ha egy másik országban elutasítják a weboldalhoz vagy a szolgáltatáshoz való hozzáférést, akkor az a geoblokkok miatt. A földrajzi blokkolást arra használják, hogy megakadályozzák az egyik ország tartalmának a hozzáférését egy másik országból. Az online tartalom nagy része a földrajzi helyzetén alapul.

Ha Netflix hivatkozó vagy, akkor hamarosan észreveszi, hogy a Netflix Kolumbia könyvtár kissé különbözik a saját országától. Ha hozzáférni szeretne a Netflix USA-hoz, akkor szüksége lesz egy amerikai IP-címre, és ehhez jön a VPN. 

A cenzúra a blokkolás egy másik formája, amellyel előfordulhat, és egyre népszerűbbé válik szerte a világon. Egyes országok tisztán erkölcsi és megóvási okokból szűrnek néhány típusú tartalmat. 

Más országok egy lépéssel tovább mennek, és teljesen diktálják, mit láthatnak és mit nem tudnak a polgárok. Olvassa el cikkünket a Kína nagy tűzfaláról, hogy megtudja, mennyire rossz lehet.

A 2020-as Kolumbia legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t Kolumbia legmegfelelőbbé

Számos olyan szolgáltatás képezi a VPN-t, amelyek közül néhány fontosabb Kolumbiában. 

Biztonság

Először győződjön meg arról, hogy jó biztonsággal választott egyet. Ezzel biztosítja, hogy megvédve legyen minden kormányzati megfigyeléstől és online rendőrségtől. Ezenkívül megóvja a számítógépes bűnözéstől, mivel soha nem tudhatja, milyen veszélyeket rejt magában a nyilvános WiFi (ez jó oka egy megfelelő antivírus telepítésére is).. 

A biztonság részeként a VPN-nek rendelkeznie kell egy kill kapcsolóval, amely teljesen megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN nem működik. Gondoskodnia kell arról, hogy a VPN-ben ne maradjon napló az Ön tevékenységeiről is, ezért ellenőrizze, hogy érvényes-e a naplózás nélküli házirend..

Szerverhálózat 

Bár a tartalomblokkok Kolumbiában nem jelentenek óriási aggodalmat, a jó méretű szerverhálózat mindig hasznos lesz. Segít abban, hogy elkerülje az esetlegesen felmerült blokkokat, beleértve a geoblokkokat is. Ha hozzáférést akar elérni a kolumbiai tartalomhoz, akkor ki kell választania egy VPN-t, amelynek az országon belül vannak kiszolgálói.

Sebesség

A sebesség fontos tényező, mert anélkül az egyetlen szórakoztatása a forgóképernyős képernyő lesz. A korlátlan sávszélesség ugyanolyan fontos. Ha van korlátozása, akkor nem fog sokáig elérni azt, és védelem nélkül maradsz, ha megteszed. Mindkét szolgáltatás fontos, ha streaming vagy torrent szeretne. 

Netflix Kolumbia

Ha a Netflix szerepel a napirenden, akkor mindenképpen válasszon egyet, amely képes megkerülni a Netflix VPN-detektorát. Nincs sok olyan VPN, amely képes, de a Netflix roundup legjobb VPN-je segíthet kiválasztani a megfelelőt. 

Érdemes megfontolni azt is, hogy a VPN milyen eszközökkel kompatibilis, és hány egyidejű kapcsolatot engedélyezi. Könnyű használata döntő jelentőségű lehet az Ön számára, valamint ügyfélszolgálati minősítése is. Végül, az árak nagyban változhatnak, így ez befolyásolhatja döntését.

ExpressVPN

Az ExpressVPN-t választottuk győztesnek Kolumbiában. Kiváló biztonságot nyújt, hogy rejtve maradjon az online veszélyekkel és a kormányzati felügyelettel, elegendő ahhoz, hogy a legjobb választás legyen a legjobb kínai VPN-műben is. Alapértelmezés szerint AES 256 bites titkosítást használ, de, ha úgy akarja, növelheti. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A gyilkos kapcsoló szintén rendelkezésre áll, amelyet alapértelmezés szerint engedélyezve van. Az adatvédelem szintén nem jelent problémát, mivel az ExpressVPN-nek szilárd bejelentkezési tilalma van érvényben. 

Az ExpressVPN szerverhálózata nagy, több mint 3000 szerverrel 94 országot fed le. Ez rengeteg választékot kínál, és vannak Kolumbiában is az ott korlátozott tartalmak.

Ez a leggyorsabb VPN a piacon, és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, így kiváló választás streaming számára. Valójában ez a legjobb VPN a streaminghez, mert nagyjából bejuthat minden olyan streaming platformba, amely elindul. Azt is fedezi, ha torrent szeretne. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Legfeljebb öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Könnyen kezelhető, és nagyszerű választás, ha új vagy a VPN-k világában. 

Hasznos tudásbázissal rendelkezik, ha segítségre van szüksége. Élő chat és e-mail támogatás is elérhető a nap 24 órájában, de az e-mail út a legjobb választás a részletesebb segítséghez.

Az ExpressVPN drága, különösen a versenytársaival összehasonlítva. Ennek ellenére a szolgáltatás minőségével minden cent megéri. Ezen felül pihenhet, tudva, hogy van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia arra az esetre, ha nem tetszik.

CyberGhost

Második választásunk a CyberGhost. Jó biztonsági beállítása az AES 256 bites titkosítás, közvetlenül a dobozból. Van egy végleges kapcsoló is, amely állandóan engedélyezve van. Ez jó dolog, ha valószínűleg elfelejti bekapcsolni, de nem tudja kikapcsolni. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Szervereinek száma meglehetősen gyakran felfelé és lefelé megy, de mindig van egy tisztességes száma. Az írás idején 5500 szerver volt 90 országban. Kolumbiában 22 is van, így elérheti a kolumbiai tartalmat.

Gyors sebességgel rendelkezik, de nagy távolságokon is lelassul. Ennek ellenére a legtöbb tevékenységnél jól kell lennie, és nincs sávszélesség-korlátozás. Bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, beleértve a Netflixet is. 

A CyberGhost biztonságban tartja Önt a torzítás közben, és az irányítópulton található egy „Torrenting” fül, amely megmutatja az összes kiszolgálót, amely felkészült a feladatra. Vessen egy pillantást a CyberGhost áttekintésre.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel, és vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome-hoz és a Firefox-hoz is. A felület jó, könnyen használható és továbbfejleszti az előzőt. 

Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, de ez korlátozza a telepítést is. Mégis, hét egy megfelelő szám, és ennek elegendőnek kell lennie.

Van egy széles ismeretbázis az önsegítéshez. Az élő csevegés és az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető. Noha az élő csevegés kiválóan alkalmas egyszerű kérdésekre és a gyors válaszokra, az e-mail támogatás a legjobb megoldás a technikai kérdésekre.

A CyberGhost havi áron drága, de ha hosszabb távra választ, akkor a költségeket jelentősen csökkenteni fogja. Hétnapos próbaverzió érhető el Android és iOS rendszerekre, és pénz-visszafizetési garancia vonatkozik minden platformra is.

NordVPN

Következően van NordVPN. Biztonsága az egyik legfinomabb a piacon. Alapértelmezés szerint AES 256 bites titkosítást használ, de könnyen növelheti. Használhatja az opcionális dupla-hop szervereit is, amelyek további védelmet nyújtanak a VPN-alagút számára. A gyilkos kapcsolót tartalmazza, és a szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN kiszolgálói száma közel 6000, és körülbelül 60 országot fed le, ami sok választási lehetőséget kínál. Az első két választással ellentétben Kolumbiában nincs szerver.

Sebessége jó, de hasonló a CyberGhost-hez, mert nagy távolságon is lelassulhat. Korlátlan sávszélességet tartalmaz, és képes bejutni minden streaming platformra. Ha a torzítást tervezi, örömmel veszi tudomásul, hogy a torzításhoz a legjobb VPN a NordVPN. NordVPN áttekintésünk további részleteket tartalmaz a szolgáltatásról.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN ügyfelekkel rendelkezik a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, valamint böngésző-bővítményeket tartalmaz a Chrome és a Firefox számára. Könnyen kezelhető, és akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre.

Egy praktikus tudásbázis elérhető, ha segítségre van szüksége. Élő chat és e-mail támogatás is elérhető a nap 24 órájában, és mindkét lehetőségnél jó segítséget kap.

A havi költség nem szörnyű, de hosszabb előfizetés választásával pénzt spórolhat meg. A 30 napos visszatérítési időszak is érvényben van, abban az esetben, ha úgy dönt, hogy nem az Ön számára.

VyprVPN

A VyprVPN egy másik megfelelő választás Kolumbia számára, elsősorban kitűnő biztonsága miatt. Az újszülöttek rendkívül jól meg fognak birkózni, de az ismeretek is játszhatnak a beállításokkal. Ezenkívül megkapja a VyprVPN szabadalmi Chameleon protokollját is – a választott csomagtól függően -, amely extra biztonsági réteget biztosít.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

A gyilkos kapcsolót a csomag tartalmazza, és a naplózás nélküli házirend van érvényben. Ezenkívül érdemes megemlíteni, hogy a VyprVPN rendelkezik egy Cyphr nevű kiegészítő szolgáltatással, amely egy titkosított üzenetküldő szolgáltatás a mobil eszközök számára. Bizonyítékokkal láthatja el a kolumbiai kommunikációs megfigyelést és azt, hogy ingyenes, érdemes megvizsgálni.

64 országban kevesebb, mint 1000 szerverrel rendelkezik, a VyprVPN szerverhálózata nem olyan jó, mint az első választásunk. Ennek azonban továbbra is elegendőnek kell lennie a korlátozások megkerülésére. Kolumbiában vannak olyan szerverek is, amelyekre szükségük van.

Sebessége a legtöbb tevékenységnél jó, és korlátlan sávszélességet kap. Bejuthat a legtöbb streaming platformba, és lefedi Önt, ha torrent is szeretne. A VyprVPN áttekintésünk részletesebben szól.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel működik. Interfésze könnyen kezelhető, és kiváló mobilalkalmazásainak köszönhetően az Android egyik legjobb VPN-je. Egyszerre akár öt eszköz is csatlakoztatható, a választott tervtől függően.

Ha segítségre van szüksége, van egy önismeret-adatbázis. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető, de kezdetben egy bothoz kapcsolódik. Bármelyik kattintással beszélhet valódi emberrel. Az e-mail támogatás 24 órán keresztül is elérhető.

A fizetett ár a választott csomagotól függ. A „standard” terv három kapcsolatot fog biztosítani, a „prémium” terv öt kapcsolatot fog elérni, valamint a Chameleon protokoll használatát.. 

Ezután kiválaszthatja a havi vagy az éves tervet, de az éves végül olcsóbb lesz. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia érvényben van, abban az esetben, ha nem tetszik.

Windscribe

Utolsó választásunk a Windscribe, de ez nem jelenti azt, hogy rossz választás. Számos lehetősége van, amikor a megfelelő tervet választja. Először is, a Windscribe nagylelkű ingyenes tervvel rendelkezik, olyan nagylelkűen, hogy első helyezést nyert a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások összehasonlításában. Készíthet saját csomagot is, vagy csak választhatja a teljes fizetős verziót; a jellemzők mindegyiktől függnek.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

A Windscribe biztonsága jó, és testreszabható. A gyilkos kapcsolót is tartalmazza, de zavarosan „tűzfalnak” hívják. Számos adatvédelmi funkciót tartalmaz, de bizonyos információkat naplózott. Ennek azonban semmi igazi értéke van, és nem visszakereshető veled.

60 országban több mint 600 szerver működik, ami hasonló a VyprVPN-hez. Ez azt jelenti, hogy ha ingyenes tervben van, akkor csak néhányukhoz férhet hozzá. Például vannak szerverek Kolumbiában, de csak akkor férhet hozzá hozzájuk, ha fizetős „profi” tervben van. Vagy ezt, vagy “elkészítheti a tervet”, és havonta 1 dollárért hozzáadhat helyszíneket.

Helyek hozzáadásával újabb megtérülést kapsz. A fizetett csomagban résztvevők korlátlan sávszélességet kapnak, de az ingyenes csomag havonta csak 2 GB-ot, vagy érvényes e-mail megadása esetén 10 GB-ot kap. Minden egyes hozzáadott helyhez további 10 GB-os adatot fogsz kapni.

Sebessége rendben van és jó a legtöbb tevékenységhez. Ezenkívül a Windscribe dedikált streaming szervereknek is hívja a Windflix szervereket. A Netflix streamingjére épültek, és jól működnek. A havi 1 dollárért hozzáadhatók a csomaghoz, de a fizetett tagok egyébként hozzáférhetnek hozzájuk. Olvassa el a Windscribe véleményét további információkért.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windscribe telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és az Opera számára. Interfésze egyaránt alkalmas kezdőknek és technikusoknak, egyszerű, de testreszabható. Korlátlan számú eszközt csatlakoztathat, függetlenül attól, hogy milyen tervet készít, és ez a legjobb VPN lehet a több eszköz számára. 

Tudásbázis, GYIK és telepítési útmutatók állnak rendelkezésre az önsegítéshez, valamint egy Windscribe alhirdetés. Az élő csevegés és az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető, de az élő csevegést a mesterséges intelligencia vezérli. Jó, de be kell nyújtania egy jegyet az e-mail csapatnak, ha inkább egy valódi embernel beszél. 

A fizetett terv meglehetősen drága, különösen, ha összehasonlítjuk azzal, amit a NordVPN kínál (olvassa el a Windscribe vs. NordVPN darabot), ám hosszabb terv feliratkozásával csökkentheti a költségeket. Nincs hivatalos visszatérítési politika, de ha a vásárlástól számított három napon belül egyet kér, akkor ezt megkapja. Legalább kipróbálhatja az ingyenes tervet.

Online cenzúra Kolumbiában

Kolumbia internetje többnyire ingyenes. A politikai és érzékeny tartalmakat általában nem blokkolja. A közösségi média és az üzenetküldő szolgáltatások is szabadon elérhetőek. 

A legtöbb blokkot a kiskorúak védelme érdekében hajtják végre. Például a szexuális bántalmazással vagy gyermekpornográfiával kapcsolatos vagy nem megfelelőnek ítélt tartalmat a rendőrség vagy más intézmény blokkolhatja. 

2016 októberében elfogadták az online szerencsejáték-oldalakat szabályozó jogszabályokat. Minden szerencsejáték-helyszínen működési engedély szükséges. 2017-ben az internetszolgáltatókat több mint 300 szerencsejáték-helyszín blokkolására utasították, miután megállapították, hogy engedély nélkül működnek. 

Ha szereti a torrentot, akkor vegye figyelembe, hogy a szerzői jogok által védett tartalmak torrentizálása szigorú büntetéseket vonhat maga után Kolumbiában. A büntető törvénykönyv bünteti a tartalom sokszorosítását, terjesztését, szállítását és felkínálását hozzájárulás nélkül, és Önnek akár 327 000 dollár bírságot, akár nyolc évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhat. Nincsenek tisztességes felhasználási szabványok.

Egy esetben egy 26 éves hallgató ilyen mondattal szembesült, miután egy másik tudós írta a diplomamunkát a Scribd szövegmegosztó webhelyre.. 

Szerette volna megosztani az információkat más kutatókkal abban az esetben, ha nem férnek hozzá hozzájuk, de egy évvel később a szerző bűncselekmény ellen panaszt nyújtott be. Szerencsére egy bíróság később felmentette minden bűncselekményt.

Online felügyelet Kolumbiában

A kolumbiai hírszerző ügynökségeknek, a hadseregnek és a rendõrségnek története van a felügyeletben. Az ilyen műveleteket kevés felügyelet mellett hajtják végre, és az újságírók folytatják a magánélet megsértésének kivizsgálását és feltárását.

2015-ben kiszivárogtak olyan dokumentumok a spyware társaságtól, amely a Hacking Team-től kimutatta, hogy Kolumbia ügyfél. Bizonyítékok vannak arra, hogy Kolumbia megvásárolta a Galileo nevű távirányító rendszert, amely képes elérni és eltéríteni a megcélzott eszközöket.. 

2015-ben szintén bejelentették a PUMA néven megfigyelő és elemző platform tesztelését. Ezzel a telefonvonalak megfigyelhetők, de a hatóságok szerint a közösségi hálózatok és a csevegések nem. Ennek ellenére szándéka, hogy valós időben lehetővé tegye a telefonos és az internetes kommunikáció meghallgatását, és magában foglalja a privát üzeneteket is. 

A tisztviselőket jogellenes felügyelet miatt ítélték el. A lebontott Közigazgatási Biztonsági Osztály tagjait elítélték a huzalozás miatt, és az elnök hivatalának volt titkárát nyolc év börtönre ítélték az újságírók, politikusok és a civil társadalmi csoportok tagjainak magánbeszélgetések jogellenes elfogása miatt.. 

Kolumbiában megsértik a személyes kommunikáció lehallgatását szabályozó törvényeket. A lehallgatás csak bűnügyi nyomozásoknál és bírósági végzéssel engedélyezett. 

A szolgáltatóknak azonban együtt kell működniük a hírszerző ügynökségekkel, és engedély nélkül hozzáférést kell biztosítaniuk a kommunikációs előzményekhez és egyéb adatokhoz. Az adatokat öt évig meg kell őrizni.

A szólásszabadság Kolumbiában

Bár Kolumbia alkotmánya biztosítja a szólásszabadságot, vannak korlátozások. A rágalmazás bűncselekmény, és a sértéssel vádolt személyek a büntető törvénykönyv alapján pénzbüntetéssel és hat évig terjedő börtönbüntetéssel járhatnak. A törvény azt is kimondja, hogy bárki, aki sértést vagy rágalmazást tesz közzé, reprodukál vagy megismétli, szintén büntethető, ezért legyen óvatos.

Az alkotmány 73. cikke védi az „újságírói tevékenységet”, de az újságírók fenyegetésekkel és erőszakkal szembesülnek, és néhányukat munkájuk miatt meggyilkolták. Ezért sokan gyakorolják az öncenzúrát, és kerülik az olyan témákat, mint a korrupció, az erőszak és a drogok.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy megértse, miért van szüksége VPN-re Kolumbiában, és milyen szolgáltatások a legfontosabbak. A megfigyelés és a beszédkorlátozások esetén győződjön meg arról, hogy a biztonságos, például a gyilkos kapcsolót választotta. A nagy kiszolgálóhálózat előnyös a korlátozások túllépésénél, a jó sebesség pedig segíti a józanságot.

Ezeket a funkciókat szem előtt tartva, az ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltatás Kolumbiában. Kiváló biztonsággal rendelkezik, a gyilkos kapcsolóval biztosítja az Ön személyes adatainak tiszteletben tartását. Szerverhálózata nagy, és részben Kolumbiában található. 

Ráadásul az ExpressVPN rendelkezik a leggyorsabb elérhető sebességgel, és bejuthat minden streaming platformra. Miért nem adná meg? Mindig visszautasíthatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Ha van tapasztalata a VPN használatával Kolumbiában, tudassa velünk erről a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani erről. Nézze meg a többi VPN-cikket is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map