Jemeni IP-cím megszerzése 2020-ban: Szörfözés Sanaába

Ha külföldön él vagy dolgozik egy jemeni, és csak az ott elérhető tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor jemeni IP-címre lesz szüksége. 


A kormány vagy a pénzügyi társaságok által kínált online szolgáltatások a tartózkodási helyük alapján megváltoztatják, amit lát, vagy blokkolnak. A bankok ezt az online csalás elleni küzdelem érdekében végzik, de ha megváltoztatja IP-címét, akkor a normál módon be tud jelentkezni az online bankszámlájára..

Az IP-cím segít nekik látni, hogy hol tartózkodik, és ha nem Jemenben tartózkodik, a geoblokkolás miatt hibaüzenetet fog kapni. Röviden, ez azt jelenti, hogy egy webhely a földrajzi elhelyezkedéstől függően korlátozza a hozzáférést. Az ilyen blokk körülkerüléséhez be kell szereznie egy IP-címet, amelyet a kérdéses országban regisztrált.

A streaming platformok geoblokkokat is használnak a régió-specifikus tartalomhoz való hozzáférés korlátozására. Ha például a Jemeni Netflix könyvtárat szeretné elérni, akkor Jemeni IP-címre van szüksége. A Netflix a legtöbb országban megtalálható, de eltérő tartalom könyvtárakkal rendelkezik, mivel minden országban engedélyre van szüksége a show-khoz. Tudjon meg többet erről a Netflix VPN-tilalom legyőzéséről szóló útmutatónkban.

Jemen azonban polgárháborúban van, és ez a globális útválasztási táblázatban játszik szerepet, mivel az ország internetet csatavonalak mentén osztották fel. A houthi lázadók Sanaát, a nemzet fővárosát északon tartják, és ellenőrzik a jemeni nemzeti internetszolgáltatót, a YemenNet-et..

2018 júliusában a houthi lázadók levágták a felhasználókat összekötő fő száloptikai vonalakat, lerontva az ország internetszolgáltatásának 80% -át. Ez azt jelenti, hogy leállíthatják, gátolhatják vagy cenzúrázhatják az internetkapcsolatot, ami nem kedvező feltétele senkinek, aki Jemen IP-címe nélkül rendelkezik, tehát megmutatjuk, hogyan szerezhet be egyet..

Jemeni IP-cím beszerzése

Kétféle módon szerezhet be jemeni IP-címet: proxyt vagy virtuális magánhálózatot használhat.

A proxy a legegyszerűbb út, de amint a VPN vs. proxy vs. Tor összehasonlításunkból olvashat, a biztonság nem fog védeni, és a valódi IP-címét bárki könnyen felfedheti..

Az IP-cím megváltoztatásának legjobb módja egy VPN. Könnyen kezelhetők, jó biztonsággal rendelkeznek, és a legtöbb szolgáltató az online tevékenységeit magántulajdonban tartja. Ezenkívül védik az Ön valódi IP-címét. Néhányan megkerülhetik a Netflix intelligens észlelési rendszerét (további információkért olvassa el a Netflix proxy hiba útmutatóját), ezért be kell szereznie egyet, amely hozzáférhet ehhez, és jemeni IP-címet kell megadnia..

HideMyAss

A legjobb VPN-fordulónkban szereplő összes szolgáltató jó biztonságot nyújt és streaming szolgáltatásokba lép, de e cikk írása óta csak a HideMyAss rendelkezik szerverrel Jemenben. Ez egy jó VPN hatalmas szerverhálózattal, de sebessége nem a leggyorsabb VPN-szolgáltatók szintjén áll. Ezenkívül naplózza az online tevékenységeidet, ezért nem csökkentette az utazók számára elérhető legjobb VPN-t.

A HideMyAss kikapcsolót kínál, de a teljes kapcsolat védelme helyett kiválaszthatja az alkalmazandó alkalmazásokat. Az „app kill” elnevezésű funkció hiányzik a legtöbb VPN-től, és az egyetlen egyetlen szolgáltató, aki ezt ajánlja, az Astrill (olvassa el az Astrill áttekintésünket).

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

A HideMyAss biztonsága jó, szilárd AES 256 bites titkosítással. Ráadásul a „szabadság” mód automatikusan átvezet egy országot, amelyen a szólásszabadság törvényei érvényesek. Ez akkor hasznos, ha meg akarja kerülni a cenzúrát és élvezni szeretne egy nyitottabb internetet. Hozzáférhet a Netflixhez, de ellentmond a többi platformon, például a BBC iPlayerhez való hozzáférésnek.

A felülete jó, és az ára is tisztességes, bár nem a legolcsóbb szolgáltató. Ingyenes hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, de ehhez fizetési módra van szükség. Van egy 30 napos visszatérítési ablak is. Támogatást kaphat élő csevegés és e-mail útján, valamint közösségi fórumon és tudásbázison keresztül. Olvassa el a HideMyAss áttekintést a szolgáltatásról.

A jemeni IP-cím használatának veszélyei

A jemeni IP-cím használatának nincsenek valódi veszélyei, de a folyamatban lévő polgárháború miatt szem előtt kell tartani néhány információt az országról. A 2015-ös kezdete óta az újságírók és az emberi jogok védelmezői erőszakos támadásokkal szembesültek a Houthi lázadók és az ellenség, a Hadi kormány ellen..

Az ország egyetlen internetes és adatátviteli szolgáltatását, a YemenNet-t a houthik irányítják, és 2018-ban a szaúdi rezsim elleni támadásként állították le. A 30 perces támadás után az emberek nem tudtak kommunikálni olyan üzenetküldő alkalmazásokon keresztül, mint például a Facebook, és sok alkalmazást blokkoltak.

Ugyanakkor nemcsak a közösségi média blokkolódik. Bármi, ami kormányellenes, ideértve a lázadók nézetei ellenkezőjét is, blokkolva van. Ez lehetővé teszi a polgárok számára, hogy folyamatosan tájékozódjanak a harcok fejleményeiről és a külvilág híreiről. Ezen felül a fojtószelepek és a lassú csatlakozások megnehezítik számukra a munka elvégzését.

Népszerű a nyilvános WiFi, amely több embert kitéve a számítógépes bűnözésnek és hasonlóknak. Nem tudja megmondani, hogy ezek a hotspotok mennyire biztonságosak, így a VPN használata megvédi Önt.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja a legbiztonságosabb módszert egy jemeni IP-cím megszerzésére. A legjobb út a VPN használata, mivel védve lesz az online snoopoktól és más fenyegetésektől, és a kapcsolat is biztonságban lesz. Amellett, hogy jemeni IP-címet szerez neked, elrejti a valódi IP-címét.

Általában egynél több szolgáltatót ajánlunk, de ebben az esetben a HideMyAss az egyetlen, amelynek szerverei Jemenben vannak. Ez nem rossz szolgáltatás, mert jó biztonságot, kiváló ügyfélszolgálatot és egyéb hasznos funkciókat kínál. Ráadásul ingyenes hétnapos próbaidőszakát és 30 napos visszatérítési időszakát is felhasználhatja, hogy megnézze – e tetszik.

Van javaslata egy jemeni IP-cím megszerzésére? Tudassa velünk a megjegyzések szakaszban. Nézze meg a VPN könyvtárunk további hasznos útmutatásait. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map