Hogyan szerezzünk vietnami IP-címet 2020-ban a Pho Entertainment kedvéért

Ha Vietnamból származik, de külföldön él, érdemes megnéznie bizonyos online szórakoztató programokat, vagy elérheti otthoni bankját az interneten keresztül. Vietnami IP-cím nélkül azonban ez problémát okozhat, mivel a geoblokkok korlátozzák azt, amit meg lehet nézni, vagy hozzáférhet Vietnamon kívül (további információt olvassa el a geoblokkoló útmutatónkban). 


Az IP-cím megváltoztatása úgy néz ki, mintha az országban tartózkodna, lehetővé téve a VTV3 vagy a vietnami műsorok nézését a Netflix-en. Összeállítottuk ezt az útmutatót, amely megmutatja, hogyan lehet vietnami IP-címet szerezni.

Hogyan szerezzünk vietnami IP-címet

A vietnami IP-cím lekérdezésének legegyszerűbb módja egy proxy használata, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb módszer. Amint a legjobb ingyenes proxy útmutatóban olvashat, a proxyk nem mindig működnek. Ezenkívül nem nyújtanak semmiféle biztonságot, ami védtelenné tesz téged az internetes támadásokkal szemben. Ráadásul a proxyk is feltárják az Ön valódi IP-címét, ami azt jelenti, hogy visszakereshető veled. Tudjon meg többet a VPN vs proxy vs. Tor összehasonlításból.

Sokkal jobb megoldás egy virtuális magánhálózat használata. A VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét, és tevékenységei privátak maradnak, mindaddig, amíg a VPN-nek nincs naplózási politikája. Ráadásul biztonsága megvédi a számítógépes támadásoktól, a hackerektől és a tolakodó megfigyeléstől.

Ha vietnami IP-címet szeretne, akkor VPN-re van szüksége, amelynek az országban van egy kiszolgálója. Három olyan javaslatot fogunk javasolni, amelyek segítenek az IP-cím vietnami névre váltásában.

ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatás, kiváló minőségű szerverrel a világ különböző országaiban, beleértve Vietnamot. Ez egyben a leggyorsabb VPN a piacon és a legjobb streaming VPN, így a Netflix-et nézheti anélkül, hogy aggódnia kellene a Netflix proxyhiba miatt..

Erős szolgáltatáskészlettel rendelkezik, beleértve egy IP-címet és a DNS szivárgás-ellenőrzőket, a beépített sebesség-teszteket és egy diagnosztikai eszközt. Az ExpressVPN biztonsága csúcsminőségű a 256 bites AES titkosítással és a kill kapcsolóval, és nem tart naplókat, tiszteletben tartva az adatvédelmet.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN telepíthető Windows, macOS, Linux, Android, iOS és BlackBerry rendszerekre. Ha bármilyen segítségre van szüksége a telepítéshez vagy a hibaelhárításhoz, az ügyfélszolgálat élő csevegésen, e-mailben és tudásbázison keresztül érhető el.

A hátránya az ára, amely évente 99 dollárba kerül, és ez a piacon az egyik legdrágább VPN-szolgáltatás. Ha kipróbálni akarja, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést a részletesebb megjelenésért.

NordVPN

A NordVPN IP-címet szerezhet Vietnam számára. Több mint 5000 szervert működtet 60 országban, amelyek közül kettő Vietnamban található. A NordVPN számos nagyteljesítményű funkciót ötvöz, beleértve a lenyűgöző sebességeket és a speciális kiszolgálókat, amelyek kifejezetten olyan feladatokra vannak hangolva, mint a játék, a magánélet vagy a torrenting (olvassa el a torrent útmutató legjobb VPN-jét).

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Nagyszerű biztonságot nyújt az AES-256 titkosítással az OpenVPN protokoll használatával, és nem tartja naplóját az online tevékenységeiről, védve az állam szimatolásától. A NordVPNnek van egy kill kapcsolója és dupla-hop szerverei is, és az ingyenes CyberSec rosszindulatú szoftverek elleni szoftvernek extra védelme van a számítógépes bűnözés ellen.

A szolgáltatás egyszerűen használható, és ügyfelei vannak a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. A felülete intuitív és világos, így a kiszolgáló kiválasztása Vietnam számára egyszerű. Ráadásul egy 30 napos visszatérítési ablakot tartalmaz, tehát bőséges idő van kipróbálni. Nézze meg a NordVPN áttekintésünket a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó választás vietnami IP-cím megszerzéséhez. Megfelelő csomagot kínál több mint 4600 szerverről, 60 országból, 10-ből Vietnamban. Biztonsága jó és sebessége megfelelő. Ráadásul nincsenek korlátozások a sávszélességre, és bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba is. A CyberGhost szintén nem tart naplót az online tevékenységeiről.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Könnyen telepíthető és használható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, akár hét eszköz csatlakoztatható egyszerre egyetlen fiókhoz. Ez az oka annak, hogy miért helyezkedik el a legjobb VPN több eszköz listán. Használhatja a CyberGhost hét napos próbaverzióját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszik – és ha még mindig nem vagy biztos benne, van egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia, amelyre visszatérhet. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

A vietnami IP-cím használatának veszélyei

Ha vietnami IP-címet szeretne használni, van néhány, Vietnamra jellemző szabály, amelyeket meg kell ismernie. 

A Freedom House, az ügyvédi testület jelentése szerint a vietnami internet nagyon korlátozott és cenzúrázott. Valójában határozott „nem ingyenes” pontszámot adott, mert az ország drámai módon visszaszorította az online kifejezéseket és az aktivistákat.

Az úgynevezett Bamboo Firewall révén a vietnami kommunista rezsim betilt minden kormányellenes vagy antikommunista tartalmat annak biztosítása érdekében, hogy lakosai soha ne olvassák és nézzék meg. Az állam ellenőrzi a legtöbb média és hírlevelet, és figyeli, hogy mit mondnak az állampolgároknak. Ezenkívül blokkolja a WordPress, a Blogger, a Twitter és az esetenként a Facebook használatát is. Nem csoda, hogy Vietnam az öt legfontosabb ország közé tartozik, amelyek blokkolják az internetet.

Ezenkívül a tilalmak korlátozzák a közösségi média felhasználóit és blogjait abban, hogy bármilyen információt szerezzenek a kormányzati hatóságokról vagy a weboldalakról. Vietnamban a szabad beszéd támogatói és kritikusai börtönbe kerültek, és a világ egyik legmagasabb bloggerének és disszidensének a száma. 

Ugyanez a bánásmód nem vonatkozik a külföldi újságírókra, de fennáll annak a kockázata, hogy vízum meghosszabbítását megtagadják, ha nem tesznek eleget. Az Újságírók Határok nélkül Vietnamot „Internet ellenségnek” tartja, ami azt jelenti, hogy nem biztonságos hely az újságírók számára. Erről bővebben nézze meg a vietnami legjobb VPN-ről szóló cikket.

Végső gondolatok

A VPN segítségével könnyebb megszerezni a vietnami IP-címet. Csak regisztráljon egyet, és válasszon egy kiszolgálót Vietnamban, ahol online banki tevékenységet folytathat, vagy TV-műsorokat nézhet, mintha otthon lenne. Biztonságosabb, mint más módszerek, és nem kell aggódnia a kormányzati felügyelet vagy a kiberbotok miatt.

Javasoljuk az ExpressVPN használatát, mivel ez jól védi a magánéletét és biztonságát Vietnamban – és segít elkerülni a Bambusz Tűzfalat. Erős szerverhálózattal és gyors sebességgel rendelkezik az adatfolyam és a letöltés számára. A másik két választás – a NordVPN és a CyberGhost – szintén szilárd szolgáltatók, jó sebességgel és biztonsággal, és feloldhatják a streaming szolgáltatásokat.. 

Van javaslata a jó vietnami VPN-szolgáltatásokra? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map