Hogyan szerezzünk tajvani IP-címet 2020-ban: Átirányítás a ROC-ra

Ha megpróbál hozzáférni a legfrissebb hírekhez a TTV-n vagy bejelentkezik a tajvani banki portálon, és hibaüzenetet kap, akkor valószínűleg megérinti a földrajzi blokkot. Az egyetlen módja annak megkerülésére az IP-cím megváltoztatása. Megmutatjuk, hogyan kaphatunk tajvani IP-címet.


Az IP-cím egy számkészlet, amely a webhelyeknek és az online szolgáltatásoknak közli az Ön tartózkodási helyét. Ha megpróbál hozzáférni a Tajvanra korlátozott tartalomhoz, és az IP-címe nem egyezik, akkor nem fog bejelentkezni. 

A tajvani IP-cím feloldja ezeket a korlátozásokat, lehetővé téve a tajvani streaming szolgáltatások, például a televíziózás megtekintését, a világ bármely pontjáról a bankszámlájához való hozzáférést és az internet böngészését, mintha Tajvanon lennék..

Ugyanez vonatkozik a Netflixre. Ha a harcművészetek világának rajongója vagy, és szeretné megnézni a Pili Fantasy: Sárkányok háborúja vagy az utolsó dolgok városai nézetet, akkor nem tud hozzáférni a tartalomhoz tajvani IP-cím nélkül. A Netflix korlátozza a tartalmat, hogy megfeleljen a szerzői jogi törvényeknek és a területi engedélyeknek. A Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünk ezt mélyebben ismerteti.

A Netflix kifinomult észlelési rendszere olyan proxykön és virtuális magánhálózatokon működik, amelyek nem tudják megkerülni a szűrőket és a geoblokkokat. A tajvani IP-címmel megtévesztheti a tartózkodási helyét, és becsaphatja a webhelyeket és más online szolgáltatásokat, beleértve a Netflixet is, arra gondolva, hogy onnan böngész vagy böngészi. A VPN használatával a legbiztosabb módszert kaphat.

Ez a tajvani IP-cím beszerzésével kapcsolatos gyors útmutató elmagyarázza, hogy a VPN miként tudja elrejteni az Ön IP-címét, és néhány kedvenc válogatást ajánl a legjobb VPN-véleményekből..

Hogyan szerezzünk tajvani IP-címet

Kétféle módon lehet megszerezni egy tajvani IP-címet: proxy vagy VPN. Megváltoztathatja IP-címét proxyval, de ezt nem javasoljuk, mert a proxyknek nincs titkosítása és alapvető biztonsági funkciói. Ugyancsak megbízhatatlanok, nem nyújtanak online adatvédelmet, és legtöbbjük korlátozott sávszélességet és sebességkorlátozást kínál.

A VPN a legjobb és legbiztonságosabb út, mivel biztonságossá teszi a kapcsolatot és elrejti a valódi IP-címét, hogy megvédje magánéletét a megfigyelő ügynökségek és a snoopers kíváncsi szemétől. A VPN-k körülkerülnek a geoblokkok körül, és feloldják a streaming webhelyek blokkolását (erről bővebben a Netflix proxyhiba cikkben olvashat), így hozzáférhet a kívánt tartalomhoz. 

VPN vs. proxy vs. Tor cikkünk ismerteti a proxy és a VPN közötti alapvető különbségeket.

Nem minden VPN-szolgáltatás jön létre egyenlően, ezért választottuk ki a három legjobb VPN-szolgáltatót, hogy segítsünk Önnek IP-címet szerezni Tajvanról.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN a biztonság, a használhatóság, a teljesítmény és az adatvédelem egyensúlya miatt. Ez a tesztekben a leggyorsabb VPN, és a Netflix legjobb VPN-ében és a legbiztonságosabb VPN-útmutatóban az első helyezett. Konzisztenciája elválasztja egymástól, ami azt jelenti, hogy nagyszerű tapasztalatokkal rendelkezik, függetlenül attól, hogy melyik szervert választja, vagy hogyan állítja be a kapcsolatot.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Nagy szerverhálózata 94 országot takarít meg, köztük Tajvanot, ami kiváló választást kínál tajvani IP-cím megszerzéséhez. Telepítheti a főbb operációs rendszerekre, ideértve a Windowsot, a MacOS-ot, az Androidot és az iOS-t. Ezenkívül böngészőbővítményeket kínál a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari számára.

Az ExpressVPN ügyfélszolgálata 24 órán keresztül elérhető, és segítőkész személyzete alapos és gyors válaszokat ad élő csevegés és e-mail útján..

Tudjon meg többet a szolgáltatásról az ExpressVPN ismertetőnkben, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

A NordVPN hatalmas hálózattal rendelkezik, ami nagyszerű választást kínál egy tajvani IP-cím megszerzéséhez. Nem olyan következetes, mint az ExpressVPN, de sokkal jobb bizonyos tevékenységeknél, például a torzításnál. További információkért olvassa el az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlítását. 

A NordVPN szolgáltatásai között szerepel egy beépített rosszindulatú program blokkoló eszköz, speciális kiszolgálók, dupla VPN és vonzó felület. A szolgáltatások teljes listáját megtalálhatja a NordVPN áttekintésben.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A sebessége jó és a sávszélesség korlátlan, de nagy távolságokon történő csatlakozás esetén lassú lehet. Telepítheti Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre. Az ügyfélszolgálat e-mailben vagy élő csevegésen érhető el, de a tudásbázist felhasználhatja a kisebb problémák megoldására.

A NordVPN megfizethető havi díjat kínál, de ha hosszabb előfizetéssel fizet, pénzt fog megtakarítani. Centrifugálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó VPN egy tajvani IP-cím megszerzéséhez, mivel több mint 3700 szerverrel rendelkezik, amelyek közül 10 Tajvanon található. Speciális szerverekkel rendelkezik streaming és torrent csatornákkal, jó biztonság, jó felület és alacsony ár. A naplózástól mentes politika azt is jelenti, hogy tiszteletben tartják az adatvédelmet, mivel nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat minden nagyobb operációs rendszerhez, beleértve a Windowsot, a MacOS-ot, az Androidot és az iOS-t. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy próbálja ki a 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A tajvani IP-cím használatának veszélyei

Tajvan internetes szolgáltatásait nem korlátozzák. A Freedom House 2019. évi jelentése szerint médiakörnyezete Ázsia egyik legszegényebb, a 100-ból 93-ra esik, tehát a tajvani IP-cím használata nem jelent veszélyt..

Kormánya szilárd védelmet nyújt a polgári szabadságjogoknak, és nincsenek szigorú cenzúrablokkok. Ez nem azt jelenti, hogy ne aggódjon az online adatvédelem és névtelenség miatt, főleg a nyilvános WiFi hotspotok növekedése és a számítógépes bűnözés veszélye miatt.

A VPN használatával adatfolyamot közvetíthet a Netflixen, hozzáférhet bankszámlájához és egyéb online szolgáltatásokhoz, megóvhatja magánéletét és biztonságos a WiFi kapcsolat.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez az útmutató megkönnyítette a tajvani IP-cím beszerzésének folyamatát. Előfordulhat, hogy egy meghatalmazottat megszerez, ám ez nem védi személyazonosságát online. VPN-vel úgy tűnik, mintha Tajvanon tartózkodik, az Ön személyazonossága és valódi IP-címe védett lesz, és megkerülheti a geoblokkolókat.

Ha a tajvani IP-cím megszerzésének fő oka a tartalom streamingje, akkor mindhárom általunk ajánlott VPN megkapja az összes, amire szüksége van, de az ExpressVPN a legjobb a kiemelkedő teljesítmény, erős biztonság, adatvédelem és gyors sebesség miatt..  

Most, hogy tudod, hogyan lehet tajvani IP-címet szerezni, nézd meg a VPN könyvtárunkat és az online biztonsági archívumunkat, hogy további javaslatokat találhassanak az online biztonság érdekében. 

Ha tapasztalata van egy tajvani IP-cím megszerzésével, szívesen meghallgatjuk az Ön ajánlásait. Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map