Hogyan szerezzünk szingapúri IP-címet: Az oroszlán ordítása 2020-ban

Az internet Szingapúrban a cenzúrázott és figyelt egyike a világon. Körülbelül 11 millió szingapúri internetfelhasználónak csak három fő internetszolgáltatója van: a Singtel, a StarHub és az M1, egy maroknyi kisebb internetszolgáltató pedig küzd a vonzás érdekében. Számos oka van a szingapúri erődítmény elmenekülésének az interneten, de nem olyan sok, hogy bejuthassanak.


Ennek ellenére néhány oka van annak, hogy úgy tűnik, úgy tűnik, mintha Szingapúrban lennél. A szingapúri médiafejlesztési hatósággal összhangban lévő olyan webhelyek, mint például a Yahoo lekérdezése mellett egy szingapúri IP-cím használata hozzáférést is biztosíthat például a NewsAsia szingapúri kiadásához..

Megmutatjuk, hogyan szerezhet szingapúri IP-címet, és hogyan teheti ezt biztonságosan. Szingapúrban számos internetes cenzúra és ellenőrzés zajlik, ezért a legjobb gyakorlatokat adjuk az alagút kialakításához anélkül, hogy veszélyeztetnénk magukat.

Hogyan szerezzünk szingapúri IP-címet

Szingapúr többnyire szabad ország. A Freedom House azt mondta, hogy 2015-ben „részben ingyenes” volt, hétből négyet adva a politikai és a polgári szabadságjogoknak. Ez azt jelenti, hogy a polgárok nagyrészt megtehetik azt, amit akarnak, ideértve az internetes kijátszási szolgáltatások felállítását is. 

Ha inkább Szingapúrba próbál bejutni, nem pedig belőle, akkor a lehetőségek többnyire megegyeznek. Használhatja a Tor-ot, amely egy névtelen szerverhálózat, amely elrejti a kezdeti kapcsolatot, vagy akár a legjobb ingyenes proxy útmutatónkból is választhat. Noha szingapúri IP-címet kapnak, sem a sebesség, sem a biztonság szempontjából a legjobb megoldás.

A VPN vs. proxy vs. Tor útmutatóunk jó feladatot ad a magyarázatokkal, de röviden: a proxyk és a Tor érzékenyek a lassú sebességre és a számítógépes bűnözésre. Mivel a Tor hálózatában a ping helyek magántulajdonban vannak és üzemeltetésre kerülnek, nincs szó arról, hogy milyen adatot vesz fel az Ön patak, vagy ha azt figyeli. A meghatalmazottak ugyanazon kérdés áldozatává válnak, de csak egy helyen.

Ez virtuális magánhálózatokat hagy nekünk, amelyek a legjobb megoldás egy szingapúri IP-cím megszerzésére. Mint egy proxy, a VPN a kapcsolat közepén áll, és úgy fog kinézni, mintha egy másik helyen tartózkodna. A VPN-protokollok segítségével titkosítja a kezdeti kapcsolatot, majdnem lehetetlenné teszi, hogy valóban hol tartózkodj-e.

A VPN nem helyettesíthető, ha másik IP-címet próbál megszerezni, különösen Szingapúrban. Az alábbiakban megtalálja a legfontosabb ajánlásainkat a szingapúri VPN-szolgáltatók számára.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN, amelyet teszteltünk. Amellett, hogy VPN-je a leggyorsabb, a teljesítmény, a biztonság és a szolgáltatások legjobb egyensúlyával is rendelkezik. Szerencsére három helyszín található Szingapúrban – a központi üzleti negyed, a Jurong és a Marina Bay -, tehát az országba történő alagút nem jelent problémát..

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Amint azt a következő szakaszban láthatjuk, van egy bizonyos szintű veszély a szingapúri IP-cím használatakor, ezért fontos alagutakba lépni egy olyan szolgáltatóval, amely a legjobb VPN-biztonságot nyújtja. Az ExpressVPN ennek megtestesítője, amelyről többet megtudhat az ExpressVPN áttekintésünkben.

NordVPN

Az NordVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, így nem meglepő, hogy szingapúri jelenléte van. 80 szerver van ott, és az ExpressVPN-szel ellentétben kiválaszthatja a használni kívánt szervert. A szingapúri kiszolgálók támogatják a csomagmegtakarítást és az egyenrangú kapcsolatokat, tehát a torrent is jó.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Noha nem olyan következetes, mint az ExpressVPN, amikor a sebességről van szó, a NordVPN pótolja a hibáit a funkcióival. Számos speciális szerverrel és egy ingyenes hirdetés-blokkoló eszközzel van beépítve az alkalmazásba. Többet megtudhat azokról, amelyek a NordVPN ismertetőnkben találhatók.

CyberGhost

A CyberGhostnek 36 kiszolgálója van Szingapúrban, ám ugyanúgy, mint az ExpressVPN esetében, nem választhatja ki azt a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. Ez nem alapértelmezett választás Szingapúr számára, mert az alacsonyabb szintű IKEv2 protokollal telepíti, de az OpenVPN-re változtathatja – a NordVPN és az ExpressVPN protokoll használata – a beállításokban.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Ez nem tökéletes szolgáltatás, de a CyberGhost erõsen érvel azzal, hogy mennyire olcsó. Az árat tekintve ez az egyik legjobb érték a piacon, a szerencsétlen sebességhiány ellenére. Erről, valamint a szolgáltatás többi részéről többet megtudhat a CyberGhost áttekintésünkben.

A szingapúri IP-cím használatának veszélyei

A szingapúri legjobb VPN-cikkben említettek szerint a szingapúri internetet a Médiafejlesztési Hatóság figyeli és cenzúrázza. A letiltott webhelyek közül sok pornó, vagy olyan webhelyek, amelyek információt nyújtanak a kábítószerekről, amelyek – bár még mindig cenzúráznak – nem újdonságok egy olyan ország számára, amelyről ismert, hogy megtorpant az interneten..

Noha a pornóhoz fűződő legjobb VPN-nek fel kell lépnie az ismert blokkolt webhelyekkel szemben, Szingapúr veszélyesebb cenzúrával rendelkezik..

Különösen az újságírókat a szingapúri kormány ellenőrzi. A szingapúri információs, kommunikációs és művészeti miniszter levelet írt, amelyben kijelenti, hogy „nem az újságírók vagy az újságok szingapúri szerepe a témák elõmozdításában, vagy a kormány ellen vagy ellen irányuló kampányban”.

Szingapúr szorosan figyelemmel kíséri azt, ki mit csinál az interneten a határain belül. Ha szingapúri IP-címet használ, akkor valószínűleg megfigyelés alatt áll, ezért nem szabad olyan tevékenységet tennie, amely megkérdőjelezhető a szingapúri kormány számára. Noha általában azt javasoljuk a VPN-eknek, hogy elkerüljék a cenzúrát, a Szingapúrba való utazás közben a fenevad hasaba érkezünk..

Szerencsére elkészítheti a tortáját, és meg is fogyaszthatja. A fenti VPN-ajánlások kiszolgálókat szolgáltatnak szerte a világon, így csatlakozhat egy szingapúri szerverhez, ahol üzleti vállalkozását kezelheti, és gyorsan elhagyhatja. Kiváló biztonságuk is van, így a legszigorúbb ellenőrzéseket is kérdésvé kell tenni.

Végső gondolatok

Úgy tűnik, hogy több oka van annak, hogy gyakorlatilag el szeretne hagyni Szingapúrot, mint oda, de ahhoz, hogy hozzáférjen a nemzetközi hírportálok más változatához vagy az ország exkluzív böngészéséhez, meg kell szereznie egy szingapúri IP-címet. Bár egy meghatalmazott vagy Tor képes ezt elérni az Ön számára, veszélybe sodorta Önt, tekintettel a szingapúri kormány szigorúságára.

A legjobb megoldás egy VPN. Három ajánlásunk szingapúri helyszíneket, valamint hosszú és következetes és biztonságos teljesítményt nyújt. Ha ezek közül egyik sem felel meg neked, alternatívákat keressen a VPN-véleményeinkben.

Miért van szüksége egy szingapúri IP-címre? Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, hogy hogyan fog szerezni egyet, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map