Hogyan szerezzünk svéd IP-címet 2020-ban

Svédország sok dologról ismert: a brutális télről, a vikingekről, az északi fényről és még a metal-zene iránti különös érdeklődésről is. Ez egy stabil bankrendszerről és több nyilvános hozzáférési állomásra, köztük a TV4-re és a Sveriges Television-ra is ismert. Ezek bármelyikéhez való hozzáféréshez azonban svéd IP-címre van szüksége.

A svéd IP-cím beszerzéséről szóló útmutatóban megmutatjuk a Skandináv ország hálózatához való hozzáférés legbiztonságosabb módját, miközben biztosítja az Ön személyes adatainak és hálózatának biztonságát. Végül is, bár a dolgokhoz való hozzáférés jó, a biztonságosabb maradni még jobb.

Hogyan szerezzünk egy svéd IP-címet

Az Ön IP-címe megegyezik a fizikai címével. Ez lehetővé teszi a webhelyeknek és bárki másnak, aki hozzáféréssel rendelkezik a kapcsolathoz, az általános földrajzi helyét. Az IP-cím megváltoztatásával úgy tűnik, hogy virtuálisan valahol máshol tartózkodsz, megnyitva annak lehetőségeit, amit online elérhet..

A geoblokkok, ahogy hívják, a tartózkodási helyük alapján korlátozzák, amit nem és mi nem láthatnak. Ez nem cenzúra, bár erre felhasználható, inkább úgy, hogy a cégek a tartalmat a kívánt közönségnek terjesztik. Például a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban élők számára érhető el (olvassa el a BBC iPlayer legjobb VPN-jét).

Az IP-cím cseréje megkerüli a geoblokkolókat, és erre van néhány módszer. A svéd IP-cím megszerzésének legkézenfekvőbb módja egy proxy használata, de amint azt a VPN vs proxy vs Tor és a legjobb ingyenes proxy útmutatóinkban láthatjuk, nagyon sok a hátránya..

A proxyk úgy működnek, hogy egy távoli szerverhez kapcsolódnak, mielőtt a nyílt internetre lépnének. Általában titkosítatlanok, amelyek megnyitják a kiberbűnözés és a kormányzati szervek általi felügyelet lehetőségét. Biztosak vagyunk abban, hogy az NSA hálás minden alkalommal, amikor az emberek proxy segítségével áttörnek egy geoblokkot.

A virtuális magánhálózat ugyanúgy működik, de titkosítja a kezdeti kapcsolatot. Ezzel átcsavarja az elküldött kéréseket, hatékonyan elrejtve téged és az interneten végzett tevékenységeket. Mindaddig, amíg az Ön által használt VPN a legjobban betartja a VPN biztonságát, teljes inkognitómódba fog lépni.

A legjobb VPN és legbiztonságosabb VPN útmutatók jó helyek a kezdéshez, de a VPN véleményeinkből három legfontosabb szolgáltatót felkerekítettünk, amelyek Svédországban találhatók az Ön számára.

ExpressVPN

Az ExpressVPN első helyen áll a biztonság, a használhatóság és az adatvédelem területén. Ez megkoronázta a leggyorsabb VPN útmutatónkat is, a hihetetlen képességgel, hogy nagy távolságra gyorsan megmaradjon. Ez a szilárd adatvédelmi politikával és a nagy szerverhálózattal kiváló választást jelent svéd IP-cím megszerzésére.

expressvpn-review-sebesség-teszt

Több mint 3000 szerver működik a hálózatban 160 szerverhelyre osztva. E helyek közül kettő Svédországnak szól, amely, bár nem olyan sok hely, mint az Egyesült Államokban, a legtöbb. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

Az NordVPN nem olyan jó, mint az ExpressVPN, de speciális kiszolgálóinak köszönhetően közel áll. Ezek a szerverek megszerezték a legjobb helyet a legjobb torzító útmutatóban lévő VPN-ben, és bár erre nagyszerű, Svédország számára is tökéletes. A NordVPN éppen félénk a 190 szerverről Svédországban, és az ExpressVPN-vel ellentétben kiválaszthatja azt az egyet, amelyhez csatlakozni szeretne..

nordvpn-review-server-navigáció

Nem minden speciális szerver érhető el Svédországban, de a NordVPN továbbra is kínál P2P, obfusced és Double VPN kínálatát ott. Többet megtudhat a NordVPN áttekintésünkről, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

CyberGhost

A CyberGhost a legjobb streaming útmutatóban szerepelt a legjobb VPN-ben, és könnyű belátni, hogy miért. A streaminghez és a torrenthez tervezett speciális szerverekkel, valamint a kiegészítő szolgáltatások hosszú listájával kiváló választás a VPN-ben. Svédországban is 83 szerverrel rendelkezik, tehát a hozzáférés nem jelent problémát.

CyberGhost-review-terpesztett ui

Ami azonban leginkább kiemelkedik a CyberGhost iránt, az ára. Olcsóbb, mint az ExpressVPN és a NordVPN, különösen a többéves terveknél. Ezenkívül több eszközt is képes fiókonként futtatni, bejelentkezéskor hét egyidejű kapcsolat korlátozásával. Többet megtudhat a CyberGhost áttekintésből, vagy megnézheti, hogy tetszik ez a nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A svéd IP-cím használatának veszélyei

A svéd IP-cím használata nem veszélyes, ha látja, hogy ez volt az első ország, amely megszüntette a cenzúrát, és világszerte vezető helyet foglal el az internetes szabadság terén. Noha nem kell aggódnia azért, hogy a svédek követjenek téged, lehet, hogy aggódnia kell a kormánya miatt.

A legjobb kínai VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos útmutatónk egy szélsőséges példáról szól, de a többi kormány is figyeli a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy fontos, hogy VPN-t használjon, és ne proxyt, mert a kapcsolatra alkalmazott titkosítás elrejtheti az online tevékenységet, és lehetetlenné teszi, hogy bármely kormány behatoljon.

A magánélet védelme szintén aggodalomra ad okot. VPN használatakor a szolgáltatónál bízik abban, hogy nem fogja megfigyelni vagy naplózni az Ön adatait, és néhány szolgáltatót hazudtak erről (lásd például az IPVanish áttekintésünket).  

A fenti szolgáltatók és az általunk magasan értékelt VPN-ekkel együtt szigorú adatvédelmi irányelveket tartanak fenn, amelyeket az idő múlásával bebizonyítottak. Például a magán-Internet hozzáférést kétszer hívták be a bírósághoz, és mindkét alkalommal állította, hogy nyilvántartásában nincs információ (olvassa el a PIA-áttekintésünket).

Végső gondolatok

Svéd IP-címet nem nehéz megszerezni, de az online identitás védelme az. Reméljük, hogy ez az útmutató megkönnyítette ezt a folyamatot, és néhány legjobb VPN-szolgáltatót kínál Önnek, amelyek Svédországba vihetik Önt, miközben biztonságban tartják a kapcsolatot..

Most, hogy tudod, hogyan lehet svéd IP címet szerezni, nézd meg online biztonsági archívumunkat. Itt találsz hasonló cikkeket, valamint ajánlásokat az online biztonság megőrzésére.

Melyik VPN-t használ Svédországba való bejutáshoz? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me