Hogyan szerezzünk svéd IP-címet 2020-ban

Svédország sok dologról ismert: a brutális télről, a vikingekről, az északi fényről és még a metal-zene iránti különös érdeklődésről is. Ez egy stabil bankrendszerről és több nyilvános hozzáférési állomásra, köztük a TV4-re és a Sveriges Television-ra is ismert. Ezek bármelyikéhez való hozzáféréshez azonban svéd IP-címre van szüksége.


A svéd IP-cím beszerzéséről szóló útmutatóban megmutatjuk a Skandináv ország hálózatához való hozzáférés legbiztonságosabb módját, miközben biztosítja az Ön személyes adatainak és hálózatának biztonságát. Végül is, bár a dolgokhoz való hozzáférés jó, a biztonságosabb maradni még jobb.

Hogyan szerezzünk egy svéd IP-címet

Az Ön IP-címe megegyezik a fizikai címével. Ez lehetővé teszi a webhelyeknek és bárki másnak, aki hozzáféréssel rendelkezik a kapcsolathoz, az általános földrajzi helyét. Az IP-cím megváltoztatásával úgy tűnik, hogy virtuálisan valahol máshol tartózkodsz, megnyitva annak lehetőségeit, amit online elérhet..

A geoblokkok, ahogy hívják, a tartózkodási helyük alapján korlátozzák, amit nem és mi nem láthatnak. Ez nem cenzúra, bár erre felhasználható, inkább úgy, hogy a cégek a tartalmat a kívánt közönségnek terjesztik. Például a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban élők számára érhető el (olvassa el a BBC iPlayer legjobb VPN-jét).

Az IP-cím cseréje megkerüli a geoblokkolókat, és erre van néhány módszer. A svéd IP-cím megszerzésének legkézenfekvőbb módja egy proxy használata, de amint azt a VPN vs proxy vs Tor és a legjobb ingyenes proxy útmutatóinkban láthatjuk, nagyon sok a hátránya..

A proxyk úgy működnek, hogy egy távoli szerverhez kapcsolódnak, mielőtt a nyílt internetre lépnének. Általában titkosítatlanok, amelyek megnyitják a kiberbűnözés és a kormányzati szervek általi felügyelet lehetőségét. Biztosak vagyunk abban, hogy az NSA hálás minden alkalommal, amikor az emberek proxy segítségével áttörnek egy geoblokkot.

A virtuális magánhálózat ugyanúgy működik, de titkosítja a kezdeti kapcsolatot. Ezzel átcsavarja az elküldött kéréseket, hatékonyan elrejtve téged és az interneten végzett tevékenységeket. Mindaddig, amíg az Ön által használt VPN a legjobban betartja a VPN biztonságát, teljes inkognitómódba fog lépni.

A legjobb VPN és legbiztonságosabb VPN útmutatók jó helyek a kezdéshez, de a VPN véleményeinkből három legfontosabb szolgáltatót felkerekítettünk, amelyek Svédországban találhatók az Ön számára.

ExpressVPN

Az ExpressVPN első helyen áll a biztonság, a használhatóság és az adatvédelem területén. Ez megkoronázta a leggyorsabb VPN útmutatónkat is, a hihetetlen képességgel, hogy nagy távolságra gyorsan megmaradjon. Ez a szilárd adatvédelmi politikával és a nagy szerverhálózattal kiváló választást jelent svéd IP-cím megszerzésére.

expressvpn-review-sebesség-teszt

Több mint 3000 szerver működik a hálózatban 160 szerverhelyre osztva. E helyek közül kettő Svédországnak szól, amely, bár nem olyan sok hely, mint az Egyesült Államokban, a legtöbb. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

Az NordVPN nem olyan jó, mint az ExpressVPN, de speciális kiszolgálóinak köszönhetően közel áll. Ezek a szerverek megszerezték a legjobb helyet a legjobb torzító útmutatóban lévő VPN-ben, és bár erre nagyszerű, Svédország számára is tökéletes. A NordVPN éppen félénk a 190 szerverről Svédországban, és az ExpressVPN-vel ellentétben kiválaszthatja azt az egyet, amelyhez csatlakozni szeretne..

nordvpn-review-server-navigáció

Nem minden speciális szerver érhető el Svédországban, de a NordVPN továbbra is kínál P2P, obfusced és Double VPN kínálatát ott. Többet megtudhat a NordVPN áttekintésünkről, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

CyberGhost

A CyberGhost a legjobb streaming útmutatóban szerepelt a legjobb VPN-ben, és könnyű belátni, hogy miért. A streaminghez és a torrenthez tervezett speciális szerverekkel, valamint a kiegészítő szolgáltatások hosszú listájával kiváló választás a VPN-ben. Svédországban is 83 szerverrel rendelkezik, tehát a hozzáférés nem jelent problémát.

CyberGhost-review-terpesztett ui

Ami azonban leginkább kiemelkedik a CyberGhost iránt, az ára. Olcsóbb, mint az ExpressVPN és a NordVPN, különösen a többéves terveknél. Ezenkívül több eszközt is képes fiókonként futtatni, bejelentkezéskor hét egyidejű kapcsolat korlátozásával. Többet megtudhat a CyberGhost áttekintésből, vagy megnézheti, hogy tetszik ez a nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A svéd IP-cím használatának veszélyei

A svéd IP-cím használata nem veszélyes, ha látja, hogy ez volt az első ország, amely megszüntette a cenzúrát, és világszerte vezető helyet foglal el az internetes szabadság terén. Noha nem kell aggódnia azért, hogy a svédek követjenek téged, lehet, hogy aggódnia kell a kormánya miatt.

A legjobb kínai VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos útmutatónk egy szélsőséges példáról szól, de a többi kormány is figyeli a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy fontos, hogy VPN-t használjon, és ne proxyt, mert a kapcsolatra alkalmazott titkosítás elrejtheti az online tevékenységet, és lehetetlenné teszi, hogy bármely kormány behatoljon.

A magánélet védelme szintén aggodalomra ad okot. VPN használatakor a szolgáltatónál bízik abban, hogy nem fogja megfigyelni vagy naplózni az Ön adatait, és néhány szolgáltatót hazudtak erről (lásd például az IPVanish áttekintésünket).  

A fenti szolgáltatók és az általunk magasan értékelt VPN-ekkel együtt szigorú adatvédelmi irányelveket tartanak fenn, amelyeket az idő múlásával bebizonyítottak. Például a magán-Internet hozzáférést kétszer hívták be a bírósághoz, és mindkét alkalommal állította, hogy nyilvántartásában nincs információ (olvassa el a PIA-áttekintésünket).

Végső gondolatok

Svéd IP-címet nem nehéz megszerezni, de az online identitás védelme az. Reméljük, hogy ez az útmutató megkönnyítette ezt a folyamatot, és néhány legjobb VPN-szolgáltatót kínál Önnek, amelyek Svédországba vihetik Önt, miközben biztonságban tartják a kapcsolatot..

Most, hogy tudod, hogyan lehet svéd IP címet szerezni, nézd meg online biztonsági archívumunkat. Itt találsz hasonló cikkeket, valamint ajánlásokat az online biztonság megőrzésére.

Melyik VPN-t használ Svédországba való bejutáshoz? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map