Hogyan szerezzünk orosz IP-címet 2020-ban, Bistro

Az országban a tartalmi korlátozások miatt igazad lehet, hogy azon gondolkodik, miért akarna valaki IP-címet szerezni Oroszországban, de vannak érvényes okok. Lehet például egy orosz állampolgár, aki külföldre utazik, és otthonról szeretne hozzáférni tartalomhoz. Bármi is legyen az ok, ez a cikk megmutatja, hogyan kell biztonságosan csinálni.


Az IP-címe sokkal több információt tartalmaz, amelyekre gondolsz, amikor megnézi, ideértve a tartózkodási helyét is. Amikor megpróbál hozzáférni egy másik ország számára korlátozott tartalomhoz, akkor ezek a webhelyek és online szolgáltatások blokkolhatják őket.

A közösségi média hálózata, a pénzügyi szolgáltatások és még a keresőmotorok is nyomon követik a felhasználók helyét, és felhasználják ezeket az információkat annak eldöntésére, hogy mit jelenítsen meg Önnek, és milyen nyelven jelenítse meg. Ha be akar jelentkezni orosz bankszámlájára, és ellenőrizni szeretné pénzeszközeit, akkor erre szükség lehet egy orosz IP-címre.

Ha a helyi programokat olyan szolgáltatásokból szeretné közvetíteni, mint például az Oroszország-1 és az ivi.tv, vagy élő sporteseményeket szeretne nézni, akkor az egyetlen szórakoztató eszköz lehet hibaüzenet. Ennek oka a geoblokkok. A nemzetközi szerzői jogi törvények arra kényszerítik a webhelyeket és az online szolgáltatásokat, hogy korlátozzák azokat, akik megnézhetik tartalmát, ami fájdalom.

Még a Netflix is ​​országonként eltérő, tehát annak az országnak a verziója, amelyben tartózkodik, nem biztos, hogy rendelkezik az orosz dráma legfrissebb epizódjával, amelynek rabja. Sokan megpróbálják elérni a Netflix amerikai verzióját, mert az a legnagyobb könyvtár. Nézze meg a Netflix legjobb VPN-jeinket az ajánlásokért.

Bármit is próbál elérni, a geoblokk megkerülésének egyetlen módja az IP-cím megváltoztatása.

Hogyan lehet orosz IP-címet szerezni

Az, hogy hogyan kap egy orosz IP-címet, az ön döntése. Mehet a könnyű útvonalon, és használhat egy proxy-t – ez az, amit mi a legjobb ingyenes proxy útmutatóban javasolunk -, ám ezek nem mindig működnek. Még ha igen, nem is megbízhatóak, és nincs biztonság sem, tehát kiszolgáltatottá válnak az online veszélyekkel, például a számítógépes bűnözéssel. Ugyancsak nem lesz nehéz visszakeresni a dolgokat, mert az igazi IP-cím nincs árnyékolva.

A VPN vs. proxy vs. Tor darabunk további információval rendelkezik.

A másik, és még jobb lehetőség a virtuális magánhálózat használata. Az egyik megvédi Önt, és lehetővé teszi a webhelyekhez és szolgáltatásokhoz anonim hozzáférést.

A legjobb VPN-áttekintésekben megtalálhat egy jóat, de meg kell győződnie arról, hogy először elhozza-e azt a tartalmat. Ha Oroszországban nincsenek szerverek, akkor nincs értelme.

Ha be akar lépni a Netflixbe, akkor ki kell választania egyet, amely képes meghaladni mindenható VPN-detektorát. Csak néhányuk képes erre. További információkért olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikket.

NordVPN

Nagyon javasoljuk a NordVPN-t, hogy orosz IP-címet szerezzen. Több ezer szerverrel rendelkezik szerte a világon, köztük 24 Oroszországban, amely elegendő választási lehetőséget kínál Önnek. A legjobb biztonsággal rendelkezik, azzal a lehetőséggel, hogy dupla-hop titkosítást használ a VPN-alagút további védelmének növelésére. Ráadásul nem tart naplókat.

Előző

Következő

Megfelelő sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, ami nagyszerű streaminghez. Nem szabad gondot okoznia a Netflix és más streaming szolgáltatások megismerésében.

A NordVPN a legtöbb nagy operációs rendszerre telepíthető, és egyszerűen használható. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, amely időt ad arra, hogy megnézze, tetszik-e is. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

TorGuard

A TorGuard, amelynek nagy kiszolgálói hálózattal rendelkezik Moszkvában és Szentpétervárban található szerverekkel, szintén jó választás. Kiváló minőségű, testreszabható biztonsággal és szilárd bejelentkezési szabályokkal rendelkezik.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

A sebessége változik, és a választott biztonsági szinttől függ, de nincs korlátozva, hogy mekkora sávszélességet használhat.

Nem nagyszerű a streaming szolgáltatásokba való belépés, de fizethet egy dedikált IP-címért, amely garantáltan működni fog. Támogatja a legnépszerűbb operációs rendszereket, és könnyen használható alkalmazásaival rendelkezik. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia van, így Ön igénybe veheti ezt az időt a kitalálásra. A TorGuardról többet megtudhat a TorGuard ismertetőnkben.

Astrill

Az Astrill újabb versenyző az orosz IP-cím megszerzéséhez. Nincs sok szerver a világon, de Moszkvában van kettő. Biztonsága szintén jó, ha több protokoll közül választhat, köztük két, amelyek kizárólag a VPN-re vonatkoznak.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Előző

Következő

Ez gyors, és eljuthat streaming szolgáltatásokhoz, például a Netflixhez. Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Van egy hétnapos próbaverzió, így kihasználhatja ezt, és megnézheti, hogy az Ön számára megfelelő-e. Nézze meg az Astrill ismertetőt a szolgáltatásról.

Az orosz IP-cím használatának veszélyei

Nincs valódi veszély az, ha IP-címét oroszra változtatja, de okkal győződhet meg arról, hogy biztonságos-e a kapcsolat. Például, ha egy szolgáltató székhelye található, érdekli Önt, különösen, ha tevékenységei kockázatosak lesznek. Ha ez a helyzet, akkor olvassa el az adatvédelmi törvényekről szóló cikkünket.

Az oroszországi online beszédnek következményei lehetnek. A rágalmazást összevonják a szemöldökkel, és több mint 1000 bűncselekmény indult az online tevékenységek, például a közösségi média hozzászólásai miatt. Néhányan börtönbüntetéssel zárultak.

A Yarovaya törvény hozzáférést biztosít a hatóságoknak a felhasználói adatokhoz. ha egy weboldalt vagy szolgáltatást hozzáadnak az információterjesztő szervezők nyilvántartásához, akkor össze kell gyűjtenie és tárolnia kell a felhasználók metaadatait, és azokat át kell adnia az orosz hatóságoknak.

A kommunikációs adatokat, ideértve a szöveget, a videót és a hangot is, hat hónapig kell tárolni, a metaadatokat pedig egy évig meg kell őrizni, és a hatóságok a nyilvántartásokhoz bírósági végzés nélkül férhetnek hozzá. Az orosz kormányról azt is kiderült, hogy a SORM-et használja, amely egy olyan típusú megfigyelés, amely figyelemmel kíséri az internetes forgalmat.

Olvassa el az Oroszországra vonatkozó legjobb VPN-cikket, amely további információt nyújt az országról.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja, hogyan lehet biztonságosan megszerezni egy orosz IP-címet. Bármilyen okból is van rá szüksége, a VPN-ek a legjobb módja annak, hogy megszerezzék. Tele vannak biztonsági és egyéb funkciókkal.

A NordVPN jó választás Oroszország számára. Rendkívüli biztonságot nyújt, és rejtve tartja az online veszélyeket. Ráadásul a 30 napos visszatérítési idő elegendő időt biztosít Önnek annak megállapításához, hogy tetszik.

Ha javaslata van egy orosz IP-cím megszerzésére, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map