Hogyan szerezzünk nigériai IP-címet 2020-ban

Ha nigériai külföldön él, vagy kiutazik az országból, és utolérni akarja az IrokoTV-n megfigyelt joruba utolsó kacsintást, csalódást okozhat, ha geoblokkok miatt megpróbál hozzáférni a tartalomhoz. Az ilyen korlátozott tartalom megtekintéséhez be kell szereznie egy nigériai IP-címet, és megmutatjuk, hogyan kaphatjuk meg. 


Amikor csatlakozik az internethez, kap egy olyan IP-címet, amely véletlenszerű számokhoz hasonlít, de valójában felfedi a relatív helyét a világon a meglátogatott webhelyek és online szolgáltatások között. Az Ön IP-címe alapján egyes webhelyek blokkolhatók, beleértve a kormányzati webhelyeket és a bankokat. 

A streaming szolgáltatásoknak, mint például az IrokoTV és a Netflix, különféle régiók vannak licencekben, amelyekről a Netflix VPN tilalmáról szóló útmutatónkban olvashat. Ezen tartalomkönyvtárak egyike sem érhető el Nigérián kívül, ezért meg kell hamisítania a tartózkodási helyét az IP-cím megváltoztatásával, hogy megnézhesse a szokott tartalmat.

A nigériai IP-cím beszerzéséről szóló útmutatóban elmagyarázza, hogy miért olyan fontosak a virtuális magánhálózatok, és javasoljuk néhány legjobb választásunkat, amelyek mindegyike a legjobb VPN-listánkból származik.

Hogyan szerezzünk nigériai IP-címet

A nigériai IP-cím lekérdezésének legegyszerűbb módja egy proxy segítségével, de ezek megbízhatatlanok és nem tartalmaznak biztonsági funkciókat, így valódi IP-címe nyilvánvalóvá válik, és nyomon követhető. Ezen felül nyitva hagyja magát a számítógépes bűnözés előtt. Ennek ellenére megtalálhat néhány lehetőséget a legjobb ingyenes proxy útmutatónkban, ha ezt az útvonalat kívánja megtenni.

Ennek ellenére van egy jobb, biztonságosabb és egyszerűbb módszer az IP-cím megváltoztatására, amely VPN-t használ. A VPN megvédi az Ön személyes adatait, és elrejti az IP-címét, hogy névtelen maradjon, ellentétben a proxyval, amely kiszolgáltatottá teszi az online fenyegetéseket. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor cikkünket.

A VPN használata a legmegbízhatóbb módszer a blokkolt tartalmak elérésére, személyazonosságának védelmére, a WiFi-kapcsolat biztosítására a biztonságosabb böngészés érdekében, és pénzt takaríthat meg a telefonköltségekre, amikor azt mobileszközén használja. A legjobb VPN-véleményeink kiváló szolgáltatókat tartalmaznak, de ki kell választania egyet, amely Nigéria számára jó. 

Ivacy

Az Ivacy alacsony áron és speciális kiszolgálók kiváló kínálatával érkezik. Néhány probléma, például az inkonzisztens sebesség ellenére, ez egy nagyszerű szolgáltatás, amelynek robusztus szolgáltatáskészlete van, beleértve a kill kapcsolót és az AES 256 bites titkosítást, és bekerül a Netflixbe és a DSTv-be.. 

A VPN több mint 1000 szerverrel rendelkezik világszerte több mint 100 helyszínen. Legtöbbjük az Egyesült Államokban található, de van egy tisztességes országtartomány, beleértve Nigériát. Egyértelműen elkötelezi magát a felhasználói adatvédelem mellett, és ha olcsón akarsz alagútba lépni, akkor ez a piac legjobb lehetőségeinek egyike. Erről bővebben az Ivacy beszámolónkban olvashat.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Előző

Következő

Ügyfélszolgálata nagyszerű a hozzáférés és a minőség szempontjából, mivel a legtöbb támogatási funkciót az Android vagy iOS alkalmazásból kaphatja, beleértve a jegykérést, a rövid GYIK-ot, a robusztus tudásbázist, a sok kapcsolatfelvételi lehetőséget, a visszajelzés benyújtását és a gyors válaszidőket..

De az Ivacy nem hiányzik hibák nélkül. A sebessége nem következetes, a felület furcsa, és a kiszolgálók megváltoztatásához leválasztania kell a kapcsolatot. Ha aggódik ezek a területek, akkor jobb lehet, ha a felülvizsgálat többi lehetőségét is használja.

HideMyAss

A HideMyAss nigériai IP-címet kap. Egy hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 190 országot fed le, köztük két nigériai szervert, jó biztonságot és adatvédelmi irányelveket, de a kapcsolat és a leválasztás naplóit tartja fenn 30 napig. Sebessége megfelelő és korlátlan sávszélesség van. Ezenkívül elérheti a legtöbb streaming szolgáltatást.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Használhatja a HideMyAss szoftvert Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Egyszerű ügyfelekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatását. Hétnapos próbaverzió is rendelkezésre áll, így kipróbálhatja, hogy tetszik-e, és 30 napos pénz-visszafizetési garancia van arra az esetre, ha továbbra sem döntöttek. Olvassa el a HideMyAss áttekintést a szolgáltatással kapcsolatos további információkért.

PureVPN

A PureVPN nem állítja össze ezt a listát, ha nem 12 szerverrel rendelkezik Nigériában. Ha tevékenységei nem érzékenyek, ez jó választás lehet az Ön számára, de bármilyen más célra ragaszkodjon a többi választásunkhoz.

Biztonsága rendben van, de a titkosítást 256 bitesre kell állítania. Ezenkívül rendelkezik ölési kapcsolóval és adatvédelmi politikával is, de ez utóbbi meglehetősen következetlen, mivel ellentmond a naplók vezetésének, amint az a PureVPN áttekintésünkből olvasható. A szerverhálózat jó, ami tisztességes sebességet jelent, és a szolgáltatás nem ír elő sávszélesség-korlátot. 

PureVPN-Server-helyek

A PureVPN ügyfelekkel rendelkezik a Windows, a macOS, az Android és az iOS számára, de lehet, hogy nem kedveli a csempe stílusát. Az e-mail és az élő csevegés támogatása éjjel-nappal elérhető, ami rendben van, de nagyon sok kívánságot hagy. A VPN olcsóbb is, mint a legtöbb szolgáltató, és 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, de az árnak nem szabad döntő tényezőnek lennie..

Nigériai IP-cím használatának veszélyei

Az internetes cenzúra Nigériában jelent problémát. Van egy tendencia, amikor az afrikai országok a polgárok internetes tevékenységeinek ellenőrzésére összpontosítanak. Ennek ellenére földrajzilag korlátozott webhelyeket fog találni, ami gyakran érvényes a streaming szolgáltatásokra, de a legjobb VPN-k fel tudják oldani őket. 

Noha Nigéria alkotmánya előírja a szólás és a sajtó szabadságának védelmét, a kormány korlátozza vagy befolyásolja ezeket a jogokat. Ismert volt, hogy letartóztatják a bloggereket és az újságírókat, és velük vádolják az internetes meghallgatást. Az ország katonai csoportjai szintén fenyegetik az újságírókat és a sajtóközleményeket, néha megsemmisítve a sajtó tagjait.

A kormány emeli az online véleménykülönbségeket is, különösen a nemzeti választások során, amint ez történt 2018 márciusában, amikor a Szenátus gyűlöletbeszéd-törvényjavaslatot javasolt, amely korlátozná az országban a szólásszabadságot. Nigéria egyben a kontinens egyik leginkább kibertámadásra és átverésre hajlamos országa.

Nigériai IP-cím használata ugyanolyan lehetőségeket rejt magában, de ha ebből a listából VPN-t használ, akkor jól kell lennie.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megérteni, hogyan lehet nigériai IP-címet biztonságosan megszerezni. A VPN használata a legjobb módja annak, hogy védelmet nyújtson. 

Az összes olyan szolgáltató, akit ebben az áttekintésben ajánlottunk, megkapja azt, amire szüksége van. A hamisság az elsődleges választásunk, mivel adatvédelmet és nagyobb biztonságot kínál. Ráadásul feloldja a korlátozott tartalmat, beleértve a streaming szolgáltatásokat is. 

Örülünk, hogy meghallgatjuk az Ön IP-cím Nigériában történő megszerzésének javaslatait. Mondja el nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map