Hogyan szerezzünk meg egy ír IP-címet 2020-ban, hogy megnézhesd a hurint ”

Gondolhatja, hogy az internethez való kapcsolódás azt jelenti, hogy mindent elérhet, de erről nincs szó. Ha az ír tartalmat próbálta megismerni országon kívülről, valószínűleg hibaüzenetet kapott. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet IP-címet szerezni Írországban, így megtekintheti a kívánt tartalmat.


Számos webhely és online szolgáltatás a származási országra korlátozódik, így az országon kívüli bárki blokkolva van annak megkísérelésén. Az IP-cím sok információt tartalmaz, ideértve a tartózkodási helyét is. Ez azt jelenti, hogy a geoblokkolt tartalomhoz való hozzáférés egyetlen módja az, hogy megváltoztassa IP-címét egyre az adott országban.

Ha Írország külföldön van, vagy utazik, akkor hiányozhat az otthoni műsorok. Lehet, hogy megnézné az RTE Player-t vagy a TV3-t, de nem találja meg. Lehet, hogy házi otthonban érzi magát, és szeretné hallani a TG4-en az ismerős ír hangot, vagy belehallgatni a rohanó vagy gél futballba.

A licenckorlátozásoknak köszönhetően csak akkor érheti el ezeket a csatornákat, ha ír IP-címmel teszi meg. A Netflix például a világ számos részén elérhető, de az egyes könyvtárak különböznek. Sokan szeretnének bejutni az amerikai verzióba, mert az a legnagyobb könyvtár. További információt a Netflix tilalmáról olvashat.

Ha a Netflixbe való belépés az egyik elsődleges oka az ír IP-cím megszerzésének, akkor további ajánlásokért tekintse meg a Netflixhez tartozó legjobb VPN-t..

Egy másik ok, ami miatt szüksége lehet egy ír IP-címre, az, hogy online hozzáfér a bankszámlájához. Egyes bankok csak akkor engedik a felhasználóknak belépni online számláikra az országon belül.

Hogyan szerezzünk egy ír IP-címet

Van néhány útvonal, amellyel ír IP-címet szerezhet. A proxy használata a legegyszerűbb – a legjobb választásunkat a legjobb ingyenes proxy útmutatóban találja meg -, de megbízhatatlanok lehetnek és nem mindig működnek. Ráadásul sebezhetővé teszik téged, mert nincs benne biztonság. Az Ön valós IP-címe szintén védetlen marad, tehát meglehetősen könnyű visszakeresni. További információt a VPN vs. proxy vs. Tor cikkről olvashat.

A legjobb megoldás egy virtuális magánhálózat használata. Az egyik használata védi az online veszélyeket és anonim. A legjobb VPN-véleményeinknek jó lehetősége van, de biztosan meg kell választania az Írország számára megfelelőt. Szervereknek kell ott lennie, és minél több van, annál jobb. Ezek nélkül továbbra is elakad.

Ha hozzáférni szeretne a Netflixhez, akkor szüksége lesz egy VPN-re, amely képes átjutni a legkorszerűbb VPN-észlelési rendszeren. Csak néhányan tudják megtenni, tehát válasszon okosan. Olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikkünket is.

NordVPN

Jó választás az IP-cím megszerzéséhez Írországban a NordVPN. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, köztük 35 Írországban. A piacon a legjobb biztonságot nyújtja, és szigorú bejelentkezési szabályokkal tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. Nem jelent problémát a Netflix vagy más streaming szolgáltatásokba való belépés, a sebessége megfelelő, és nincs sávszélesség-korlátozás.

Előző

Következő

Telepítheti könnyen használható ügyfeleit Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Legfeljebb hat eszközön is használható egyszerre. A 30 napos visszatérítést tartalmazza, így biztos lehet benne, hogy tetszik. Biztosak vagyunk benne, hogy így lesz, de olvassa el a NordVPN áttekintésünket, hogy miért.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó lehetőség. Világszerte több mint 3000 szerverrel rendelkezik, ezek közül 20 Írországban található. Biztonsága jó, és van egy szilárd bejelentkezési szabályzat is. Jó sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és eljuthat a Netflixhez, valamint más streaming szolgáltatásokhoz.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Kompatibilis a legtöbb nagy operációs rendszerrel, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, ezért ez az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz. Van egy hét napos próbaverzió, amelyet igénybe vehet, valamint pénz-visszafizetési garancia. Vessen egy pillantást a CyberGhost áttekintésre a szolgáltatásról.

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés jó választás az ír IP-cím megszerzéséhez. Jó a biztonsága, de manuálisan meg kell változtatnia a titkosítási beállítást 256 bitesre, mivel alapértelmezés szerint 128 bites. Nem rögzíti az online tevékenységeket. Ezenkívül korlátlan sávszélességet és tisztességes sebességet kínál, bár lelassul, ha növeli a biztonságot.

Előző

Következő

Számos szerver érhető el, 10 Írországban. A legnépszerűbb operációs rendszerekre, valamint a Linuxra is használható. Valójában ez volt a legjobb VPN for Linux verziónk első része. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van, így biztos lehet benne, hogy tetszik.

A PIA az Egyesült Államokban található, amely nem jelent hatalmas problémát, de ha valamilyen kockázatos üzleti vállalkozással foglalkozik, érdemes választania egy másik szolgáltatót. Elolvashatja a kormányzati felügyeletről szóló cikkünket, hogy ötletet kapjon, és miért PIA-áttekintésünket, amely részletesebb képet nyújt a társaságról.

Ír IP-cím használatának veszélyei

Nincs probléma az ír IP-címmel, de van néhány dolog, amit tudnia kell, amelyek több okot adnak a biztonság garantálásához. Egyes országok értékelik a magánélet védelmét, amint azt az adatvédelmi törvények útmutatójában olvashatja. Ennek ellenére mások invazív felügyelettel és jogszabályokkal rendelkeznek.

Írország olyan törvényekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatóságok számára, hogy elfogják az Ön e-maileit és egyéb kommunikációs eszközeit, amelyek szerint a bűnözés elleni küzdelem és az állam védelme. Ráadásul bíróra csak akkor van szükség az engedélyhez, ha megfigyelő eszközöket, például kamerákat használnak. Ez azt jelenti, hogy a hatóságok szinte bárkit megfigyelhetnek következmények nélkül.

Bizonyítékok vannak arra is, hogy az Ír Védelmi Erők egy Hacking Team nevű társasággal beszélgettek, amely kémprogramokat árusít a hatóságoknak világszerte. A katonaság megtagadta termékeik vásárlását, de ez nem igaz. Az országról többet olvashat a legjobb VPN Írország útmutatóban.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez az útmutató segített abban, hogy ír IP-címet szerezzen. Függetlenül attól, hogy mire van szüksége, a VPN a legjobb módja annak megszerzéséhez. Ezek egyszerűek, ám mégis védelmet élvez és sok más lehetőség közül választhat.

Az összes ajánlással ír IP-címet szerez Önnek, de a NordVPN kiváló választás, mivel nagy a biztonsága és számos streaming szolgáltatásba bejuttatja Önt, beleértve a Netflixet is. A 30 napos visszatérítési időszak elegendő időt biztosít Önnek kipróbálására.

Ha javaslata van egy ír IP-cím megszerzéséről, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map