Hogyan szerezzünk marokkói IP-címet 2020-ban

Ha megpróbálja lépést tartani az Al Aoula-nál található kedvenc TV-műsoraival, vagy megpróbál hozzáférni marokkói bankszámlájához Marokkón kívülről, akkor valószínűleg hozzáférési korlátozásokkal kell szembenéznie, vagy geoblokkokba kerül. Ebben a cikkben el fogjuk mondani, hogyan lehet beszerezni egy marokkói IP-címet, hogy hozzáférhessen hozzá.


Függetlenül attól, hogy Marokkón kívül utazik munkahelyi vagy ünnepnapokon, előfordulhat, hogy az Ön által használt online szolgáltatások elérhetetlenné válnak, mert ezekre az országokra korlátozódnak.

IP-címe megmutatja a tartózkodási helyét és az eszközt, amelyet online használ. Kormányzati és pénzügyi webhelyek, streaming platformok és egyéb online szolgáltatások használják fel annak meghatározására, hogy mely tartalmakhoz férhet hozzá és nem tud hozzáférni, bárhol is van. Marokkói IP-cím nélkül hibaüzenetet fog kapni, ha megpróbálja elérni a földrajzilag korlátozott tartalmat.

Például, ha online hozzáférni kíván bankszámlájához, és Marokkón kívül tartózkodik, akkor valószínűleg bezáródik, hogy megakadályozzon bármilyen tranzakciót. A bankok ezt a csalás elleni küzdelem érdekében végzik, de ha megváltoztatja az IP-címét, akkor bejelentkezhet és hozzáférhet fiókjához.

Egy másik példa a geoblockingos online szolgáltatásra a Netflix. A média streaming juggernaut több mint 190 országban elérhető, mindegyik saját tartalom könyvtárral rendelkezik. Néhány műsor mindenütt elérhető, de mások nyelvi vagy kulturális különbségek miatt nem alkalmasak világméretű közönség számára, és lehet, hogy kizárólag egy országban jelennek meg.

A Netflix ezt megteszi a területi engedélyezési korlátozások és a szerzői jogi törvények betartása érdekében. Erről bővebben a Netflix VPN tilalom útmutatójában olvashat. Ha filmeket vagy TV-műsorokat szeretne nézni a Netflix Marokkóban, akkor szüksége van egy marokkói IP-címre ezen korlátozások megkerüléséhez..

Szüksége lesz továbbá Marokkó IP-címére is, ha meg akarja kerülni az interneten a kormány cenzúráját, vagy online akar hozzáférni a kormányzati szolgáltatásokhoz..

Hogyan lehet marokkói IP-címet szerezni

Van néhány egyszerű módszer a marokkói IP-cím megszerzésére. A legegyszerűbb egy proxy használata, de ez egy rossz ötlet. Még a legjobb ingyenes proxyk sem védik meg téged, mert nincsenek biztonságuk, ami az IP-címét kiteszi, vagyis visszakereshető veled. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor összehasonlítást.

Javasoljuk, hogy egy marokkói IP-címet szerezzen egy virtuális magánhálózat segítségével. Könnyen kezelhetők és olyan funkciókkal vannak ellátva, mint például a jó biztonság, amely online tevékenységeit titokban tartja, és elrejti az Ön valódi IP-címét. 

Csak kaphat VPN-t a legjobb VPN-útmutatónkból, de biztosítania kell, hogy marokkói IP-címet kapjon. A szolgáltatónak szervernek kell lennie Marokkóban, különben nem tud IP-címet megszerezni.

Ha a Netflix az, amire utal, keressen szolgáltatót, amely megkerüli a szolgáltatás intelligens VPN szűrőit. Kevesen tehetik meg ezt megbízhatóan (erről bővebben olvassa el a Netflix proxy hibadarabját). A Netflix számára készített legjobb VPN-útmutatóban öt kedvenc lehetőségünket soroljuk fel, de adunk neked három, amelyek hozzáférnek Marokkóhoz és biztonságot és sebességet kínálnak..

HideMyAss

A HideMyAss lehetővé teszi, hogy marokkói IP-címet szerezzen. Hatalmas szerverhálózata 190 országot takar, és két szervert tartalmaz Marokkóban. Jó biztonsága van, 256 bites AES titkosítással, beépített kill kapcsolóval és szilárd adatvédelmi politikával. Ennek ellenére 30 napig tartja a csatlakozási és leválasztási naplókat, ami nem jó, különösen, ha a hatóságok ezt megkövetelik.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Sebessége a legtöbb tevékenységnél megfelelő. A sávszélesség nincs korlátozva, és a legtöbb streaming szolgáltatást elérheti. 

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és egyszerre akár öt csatlakoztatott eszközt is lehetővé tesz. Hétnapos próba áll rendelkezésre annak tesztelésére, valamint egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. A HideMyAss beszámolónk további részleteket tartalmaz a szolgáltatásról.

Rejts el

Egy másik jó választás egy marokkói IP-cím megszerzéséhez a Hide.me. A kiszolgálói helyek részleges eloszlása ​​van, de szerencsére Marokkót is magában foglalja. A szolgáltatásban gazdag VPN tisztességes sebességekkel rendelkezik, és egy kill kapcsolót, osztott alagútot és kiváló biztonságot kínál. 

hideme-review-interfész

hideme-review-server-lista

hideme-review-tartalék

hideme-review-custom-script

hideme-review-setup-útmutatók

Előző

Következő

A Hide.me minden nagyobb operációs rendszerrel rendelkezik ügyfelekkel, beleértve a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszereket, valamint a Mozilla Firefox és a Google Chrome böngésző-bővítményeit. Manuálisan telepítheti a Windows Phone-ra, a BlackBerry-re és a Linux több verziójára, beleértve az Ubuntu-ot és a Fedora-t. Vessen egy pillantást a Hide.me áttekintésünkbe.

PureVPN

Ha nem lenne a három marokkói szerver, a PureVPN itt nem szerez említést. Ha az online tevékenysége nem érzékeny, és szüksége van a kiszolgálókra, ez jó választás a hely hamisítására. Biztonsága rendben van, mindaddig, amíg a titkosítást AES 256 bitesre állítja, és van egy kill kapcsolója. 

PureVPN-homepage 2018

Létezik egy adatvédelmi politika, de elég ellentmondásos és ellentmond önmagának, amikor azt állítja, hogy nem tart naplókat. 

Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Ezenkívül Chrome- és Firefox-böngésző-bővítményeket is kínál, és egyszerre öt eszközön is használható. A legtöbb VPN-szolgáltatással ellentétben a PureVPN nem hagyja figyelmen kívül Afrikát. Erről bővebben a PureVPN ismertetőnkben olvashat.

A marokkói IP-cím használatának veszélyei

Marokkóban több mint 33 millió ember él, és gyorsan fejlődő nemzet, sok napfény és szép turisztikai helyszínek. Sajnos ugyanez nem mondható el az ország internetes helyzetéről.

Az IP-cím megváltoztatása nem jelent veszélyt, de érdemes megismerni annak az országnak a törvényeit, amelyben szervert használsz, mert ami az egyikben elfogadható lehet, akkor bajba juthat egy másik oldalon.

A 2011. februári arab tavasz után a marokkói kormány szigorú internetes törvényeket fogadott el, amelyek a fojtást és a tartalom blokkolását eredményezték. Az internetes szolgáltatásokat, mint például a Google, a YouTube és a Skype, szintén blokkolták. Az ország blokkolja, cenzúrázza vagy letartóztat mindenkit, aki megsérti ezeket a törvényeket.

Ha Marokkóban élt, vagy jelentős időt töltött ott, akkor valószínűleg észrevette, hogy az internet-hozzáférés trükkös és hibás. Úgy tűnik, hogy a népszerű webhelyek és a közösségi média hálózatok rendszeresen offline állapotba kerülnek, amelyet Marokkó fő internetszolgáltatója technikai hibákért hibáztat..

Számos kormány részt vesz online megfigyelésben, és Marokkó sem kivétel. Sok esetben civileket és újságírókat büntettek olyan triviális cselekedetek miatt, mint például a király vagy családja bemutatása, amelyet „helytelennek” tartanak.

A marokkóiaknak a számítógépes bűnözéssel is aggódniuk kell, az eszközükön tárolt vagy családjukkal és barátaival megosztott adatokkal együtt. A nyilvános Wi-Fi olyan kihasználásokra és biztonsági résekre is nyitott, amelyek sérthetik a felhasználók adatvédelmét vagy adatát.

Ilyen kemény internetes cenzúrával, kormányzati felügyelettel és sebességfojtással a legjobb megoldás az, ha biztonságban marad a VPN-sel.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót, és most már tudja, hogyan lehet marokkói IP-címet szerezni. A VPN a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer erre. Ez megóvja a magánéletét és az adatait, mentesít a támadó megfigyeléstől és cenzúrától, valamint feloldja a média streaming szolgáltatásait.

Szeretnénk hallani a marokkói IP-cím megszerzésével kapcsolatos tapasztalatait és ajánlásait. Oszd meg őket a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map