Hogyan szerezzünk lengyel IP-címet 2020-ban: Vándorló Varsó

Bizonyos tartalom online elérésének megkísérelése fájdalmat okozhat, ha utazik. Egyes webhelyek és szolgáltatások egy adott országra korlátozódnak, és ha nem vagy ott, akkor hibaüzenetet vagy más változatot kap. Szerencsére megkerülheti ezt, ha megváltoztatja IP-címét, és hamisítja a helyét. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan szerezzünk lengyel IP-címet.

Az IP-címek többek között információkat tartalmaznak a helyéről. Ha valamihez szeretne hozzáférni, amely csak egy bizonyos országra korlátozódik, akkor csak akkor teheti meg, ha IP-címe azt mutatja, hogy ott vagy. Ennek köszönhetően a geoblokkok. Az IP-cím megváltoztatásával lényegében meghamisítja a tartózkodási helyét.

A Netflix jó példa a geoblokkolásra. Minden országban, ahol elérhető, külön könyvtár van. A műsor közvetítéséhez engedélyre van szüksége minden ország számára, amelyben meg kívánja jeleníteni. A nyelvi és kulturális különbségek miatt nem praktikus minden show-t levegőzni. A Netflix tilalmáról szóló cikkünk részletesebben megy.

Ha hiányzik a Netflix lengyel verziója, akkor újból meghívják, ha megkapja a lengyel IP-címet. Bejuthat az Egyesült Államok verziójába is, amelynek a legnagyobb könyvtára van. Nézze meg a Netflix legjobb VPN-jét a dedikált ajánlásokért.

Az IPLA lengyel internetes televíziós szolgáltatás Lengyelországon kívül nem érhető el. Csakúgy, mint a lengyel Netflix esetében, hozzáférhet hozzá, ha IP-címét lengyelre változtatja.

Egy másik indok lehet, hogy lengyel IP-címre van szüksége, mert egyes bankok és más pénzügyi vállalatok nem engedik az embereknek, hogy bejelentkezzenek más országokból. Indokolásuk a csalás elleni küzdelem.

Bármit is akar, a hozzáféréshez meg kell változtatnia IP-címét lengyelül.

Hogyan szerezzünk lengyel IP-címet

Az IP-cím megváltoztatásának egyik legegyszerűbb módja egy proxy használata (mint például a legjobb ingyenes proxy). De nem a legjobb módszer erre. Nem mindig működnek, és nem tartalmaz biztonsági funkciókat, amelyek megóvják Önt és IP-címét. Olvassa el a VPN vs proxy vs Tor darabot, hogy jobban oktathassa magát.

A legjobb megoldás egy virtuális magánhálózat. A VPN nem csak meg fogja változtatni az Ön IP-címét, hanem biztonságát is védi, és az IP-címet védik a kíváncsi szemtől. Ráadásul sok legjobb VPN-nek nincsenek naplózási irányelvei, azaz online tevékenységeidet nem rögzítik.

Csak kiválaszthat egyet a VPN-véleményünkből, de meg kell győződnie arról, hogy először Lengyelországban megfelelő-e. Szervereinek kell ott lennie, különben továbbra is elakad. Ha az utóbbi Netflix, akkor szüksége lesz egyre, amely megkerüli a VPN-észlelési rendszerét, és csak néhány ilyen képes. Többet megtudhat a Netflix proxyhiba című cikkünkből.

ExpressVPN

Az ExpressVPN jó választás lengyel IP-cím megszerzésére. Kiváló biztonságot és szigorú bejelentkezési szabályokat kínál. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, köztük néhány Lengyelországban. Ez a leggyorsabb VPN, és nem korlátozza a felhasználható sávszélességet. Nem lesz gondod bekerülni a Netflixbe, mivel ez a legjobb streaming VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Használhatja az összes operációs rendszeren, és nagyszerű választás, ha nincs sok tapasztalata a VPN-ekkel, mert annyira egyszerű a használata. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja, mielőtt vállalja. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

CyberGhost

A CyberGhost segítségével megváltoztathatja IP-címét. Biztonsága jó, és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait szilárd bejelentkezési tilalmakkal. Több ezer szerver érhető el, 60 közülük Lengyelországban. Megfelelő sebessége és korlátlan sávszélességet kínál. A CyberGhostnek nincs gondja a streaming szolgáltatásokba, például a Netflixbe való belépéssel.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Kompatibilis a Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel. Ráadásul ez az egyik legjobb VPN több eszköz számára, mert egyszerre akár hét is csatlakoztatható. Van egy hétnapos próbaverzió, így vásárlás előtt kipróbálhatja. Ha még mindig nem biztos benne, van pénz-visszafizetési garancia. Vessen egy pillantást a CyberGhost áttekintésre a részletekért.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás. Biztonsága csúcsminőségű és az adatvédelem nincs veszélyben, mert nem nyilvántartja az Ön tevékenységét. 47 szerverrel rendelkezik Lengyelországban, így rengeteg közül választhat. Noha nagy távolságokon is lassú lehet, sebessége jó, és nincs sávszélesség-korlát. Kiváló választás a Netflix és más streaming szolgáltatások megismeréséhez.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN könnyen használható kliensek Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken érhetők el. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, ha nem tetszik. A NordVPN áttekintésünk részletesebb részleteket mutat.

A lengyel IP-cím használatának veszélyei

Noha nincs veszély abban, hogy IP-címét lengyelre változtatja, néhány dolgot tudnia kell, mielőtt megtenné. Egyes online tevékenységek bizonyos országokban sok bajban szenvedhetnek téged, ezért a legjobb, ha oktatja magát.

Az online beszéd büntetést vonhat maga után Lengyelországban. A csalás bűncselekmény, és vannak törvények a sértés ellen. Például, az istenkáromlásért legfeljebb két év börtönbüntetéssel lehet büntetni, és az elnök sértése három évig tart. Vigyázzon az online közzétételre.

Számos kormány vesz részt a felügyeletben, és Lengyelország egyike ezeknek. A terrorizmus elleni küzdelemről és a felügyeletről szóló törvényei széles körű meghatározásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kormány számára, hogy titokban nyomon kövesse bárki, akinek tetszik.

Ugyancsak fennáll a számítógépes bűnözés veszélye. Bármikor sebezhető lehet vele, de a nyilvános WiFi használata nagyobb kockázatot jelent. A VPN segít biztonságban maradni, de jó ötlet egy megfelelő antivírus telepítése is.

Végső gondolatok

Remélhetőleg most már tudja, hogyan lehet könnyen és biztonságosan megszerezni a lengyel IP-címet. Csakúgy, mint a többi VPN-cikkben, azt is javasoljuk, hogy használjon VPN-t, hogy megvédje magát az online veszélyekkel szemben.

Az ExpressVPN a legjobb választás lengyel IP-cím megszerzésére. Itt vannak szerverek, gyors, gyors, biztonságos és eljuthat streaming szolgáltatásokhoz. Ezenkívül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit sem veszíthet el.

Ha bármilyen tippe van a lengyel IP-cím megszerzéséhez, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map