Hogyan szerezzünk kínai IP-címet 2020-ban: A nagy tűzfal mögött

Nem minden ország érhető el minden országban. Ha megpróbálja megnézni, mire szokott utazás közben, csalódást okozhat. Hibaüzenetek jelennek meg, vagy a webhely másik verziója jelenik meg. A korlátozások megkerülésének egyetlen módja az, hogy megváltoztatja IP-címét egy adott országból. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan szerezhet be egy kínai IP-címet.


IP-címe megmutatja, hogy a meglátogatott webhelyek hol tartózkodnak. Ha olyan oldalt szeretne megnézni, amely csak egy bizonyos országra korlátozódik, akkor ott kell lennie, hogy megtegye. Ez akkor van, ha meg nem változtatja az IP-címet, és becsapja magát.

A korlátozásokat geoblokkoknak nevezik. Vegyük például a Netflixet. Könyvtára az országától függően változik. Ennek oka az, hogy a műsorok közvetítéséhez országspecifikus engedélyekre van szükség. Ráadásul egyes műsorok nyelvi vagy kulturális különbségek miatt nem globálisan alkalmasak. A Netflix tilalmáról szóló cikkünkben részletesebben ismertetjük.

Kína korlátozásainak részeként a Netflix nem érhető el, de ha hozzáférést szeretne kapni, olvassa el a legjobb VPN for Netflix útmutatót. Ez azt mondta: talán az IQiyi rajongója vagy, amelyet Kínai Netflix-nek hívnak, vagy fel akarja engedni a Youku blokkolását, és ott videókat nézni.

Számos ország cenzúrázza az internetet, ám Kínában annyi korlátozás van, hogy sokan kíváncsi lennének, miért akarnak ott IP-címet szerezni. A nagy tűzfal blokkolja a pornótól a Google-ig és a közösségi médiáig. Még Micimackó is cenzúrálták, miután Xi Jinpinghez hasonlították.

Alapvetően a saját internetje. Bár ezek a blokkok a helyén vannak, vannak olyan tartalmak, amelyeket csak Kínában lehet megtekinteni.

A pénzügyi számlákhoz való hozzáférés további okai, amelyekre szükség lehet egy kínai IP-címre. Számos bank csak a megfelelő országból történő bejelentkezést engedélyezi a csalás elleni küzdelem érdekében. Egy másik lehetőség, hogy a WeChat kínai üzenetküldő szolgáltatón keresztül beszélgetni kell barátaival vagy családjával.

Bármi is legyen az oka, meg kell változtatnia IP-címét kínaira.

Hogyan szerezzünk egy kínai IP-címet

Használhat egy proxyt az IP-cím megváltoztatásához. Ez a legegyszerűbb módszer erre, de nem javasoljuk, még akkor is, ha a legjobb ingyenes proxyt használja. Nincsenek olyan biztonsági szolgáltatások, amelyek biztonságot nyújtanak, és az Ön IP-címe visszakereshető. A VPN-proxy-tor-tor összehasonlításunk részletesebben.

Javasoljuk, hogy használjon virtuális magánhálózatot. Ily módon megváltoztathatja IP-címét, és védelme alatt áll. Plusz, tevékenységei privát jellegűek maradnak, mindaddig, amíg a VPN-nek nincs naplózási politikája.

Választhat egyet a legjobb VPN-listánkból, de meg kell győződnie arról, hogy megfelelő-e Kína számára. Szüksége lesz szerverre Kínában, és ha streaming szeretne, jó sebességgel és korlátlan sávszélességgel kell rendelkeznie.

Ennek ellenére sok VPN nem elég jó ahhoz, hogy áttörjék a nagy tűzfalat. A kínai kormány felismeri és blokkolja a VPN-kapcsolatokat. Ez egy macska és egér játék a szolgáltatók számára, akiknek folyamatosan helyre kell állniuk a blokkokból. Csak néhányan fordítják a kínai piacot, és még akkor is a legtöbbnek nincs ott szervere.

A biztonság a legfontosabb tényező a VPN kiválasztásakor Kínában, ahogyan az a legjobb VPN for China útmutatóban olvasható. Az ExpressVPN és a NordVPN a legjobb választás, ha Kínába tartozik, mivel kitűnő biztonsággal és elfogni tudják a kínai internetet. Ennek ellenére egyik szerver sincs ott, tehát továbbra sem férhet hozzá a Kínára korlátozott tartalomhoz.

A TorGuard egy másik biztonságos szolgáltatás Kína számára, de kiszolgálóit onnan távolította el. A folyamatban lévő VPN blokádok és korlátozások megnehezítik a szolgáltatók számára a felhasználói adatvédelem garantálását. Ezenkívül a VPN-társaságoknak regisztrálniuk kell a kínai államban és be kell tartaniuk annak szabályait. Ha nem, akkor a szolgáltatás blokkolódik.

Találtunk olyan szolgáltatásokat, amelyek Kínában vannak kiszolgálókkal, de továbbra is problémák merülhetnek fel, mert nem a legjobbak. Ráadásul, ha úgy döntöttek, hogy regisztrálják magukat a kínai államban, akkor az Ön személyes adatai veszélyben vannak.

A PureVPN jó példa. Noha Kínában vannak szerverek, biztonsága és adatvédelme megkérdőjelezhető. Olvassa el a PureVPN áttekintést, hogy többet megtudjon arról, hogy miért nem javasoljuk.

Ivacy

Az Ivacy felhasználható kínai IP-cím beszerzésére. Néhány száz szerverrel rendelkezik szerte a világon, köztük néhány Pekingben és Sanghajban. Biztonsága jó, és nincs naplózási politikája. Legnagyobb esése az inkonzisztens sebességekkel jár, de a korlátlan sávszélesség előnyeit élvezi. Ez is bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Előző

Következő

A felülete nem a legjobb, de telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Legfeljebb öt kapcsolat használható egyszerre. Ha kipróbálni szeretné, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ivacy beszámolónk további információkat tartalmaz a szolgáltatásról.

HideMyAss

A HideMyAss lehetővé teszi a kínai IP-cím megszerzését is. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 190 országot fed le, négy kiszolgálóval Pekingben. Biztonsága jó, és helyben van az adatvédelmi politika. Ennek ellenére tartja a csatlakozási és a leválasztási naplókat. Megfelelő sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és hozzáférhet a streaming szolgáltatásokhoz.

HidemyAss-homepage-2019

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, egyszerre akár öt eszközzel is csatlakoztatva. A hét napos próbaverzióval tesztelheti, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Vessen egy pillantást a HideMyAss áttekintésre további részletekért.

VPNArea

A VPNArea szerverei 70 országot fednek le, ideértve Kínát is. A VPN jó biztonságot nyújt, és nem tart naplókat. Bár rendben kell lenniük, a sebessége változik, de sávszélesség nincs korlátozva. Ez szintén képes bejutni a streaming szolgáltatásokba.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

Vannak könnyen használható kliensek a Windows, a MacOS, az Android, az iOS és a Linux számára. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat. Ha vesszük a merülést, hét napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik Önre, így sok idő áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa. A szolgáltatás jobb áttekintése érdekében olvassa el a VPNArea áttekintést.

A kínai IP-cím használatának veszélyei

Ha kínai IP-címet fog használni, akkor számos okból meg kell győződnie arról, hogy biztonságban van-e. Noha vannak olyan automatikus mechanizmusok, amelyek online cenzúrázást irányítanak, az emberi monitorok millióit szintén használják a tartalom szitálására és a blokkok érvényesítésére.

Az ismert disszidenseket nehéz büntetéssel csapják be, és a polgárokat börtönbe vonhatják online tevékenységeik miatt. A vezetők kritikáját és más online beszédet gyakran büntetnek, ami öncenzúrához vezet. A tiltott tartalom feladása szintén büntetendő, mint a civil társadalom vagy az emberi jogi weboldal üzemeltetése.

Megszakító felügyelet létezik, és a rendőrség hozzáférést kaphat a felhasználói adatokhoz, hogy segítsen a letartóztatásokban és a büntetőeljárásokban. Kína adatvédelmi törvényei minimálisak, az internet és a mobiltelefon kommunikációt figyelemmel kísérik.

A kijátszási eszközök elleni fellépésként azokat az eszközöket, akik engedély nélkül értékesítették, büntetéssel kell szembenézni. 2017-ben Wu Xiangyangot VPN-szolgáltatások eladásáért büntették. Öt évnél hosszabb börtönbüntetést és 500 000 jüan (78 000 dollár) bírságot kapott..

Ráadásul mindig ki van téve a számítógépes bűnözés kockázatának, de a nyilvános WiFi használata nagyobb kockázatot jelent. A biztonság a hotspotokban nem kiemelkedő prioritás, ezért meg kell tennie a saját védelme érdekében tett lépéseket. A VPN segít, de jó ötlet egy megfelelő antivírus telepítése is (olvassa el a legjobb víruskereső szoftver útmutatónkat)..

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most megérti, hogyan lehet megszerezni egy kínai IP-címet, és hogy miért kellett ezt biztonságosan megtenni. Mint sok VPN-cikkben, a legjobb védelem érdekében javasoljuk a VPN használatát.

Az Ivacy a legjobb választás a kínai szerverhez történő csatlakozáshoz. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet el.

Ne feledje azonban, hogy a kínai szerverek használatát kínáló VPN-k nem biztos, hogy a legjobb biztonságban vannak. Ehhez javasoljuk az ExpressVPN használatát, amelyre 30 napos pénz-visszatérítési garancia is vonatkozik.

Ha tapasztalata van egy kínai IP-cím megszerzésével, nyissa meg az alábbi megjegyzést, hogy tudassa velünk. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map