Hogyan szerezzünk kenyai IP-címet 2020-ban

Ha egy kenyai külföldön él, és vágyakozik a kedvenc helyi sorozatának, például a néni főnök vagy a Kawangware igazi háziasszonyainak nézésére, vagy online banki tevékenységet szeretne végezni, akkor szüksége van egy kenyai IP-címre..


Az IP-cím nem csupán véletlen számok halmaza; tele van rejtett információkkal, amelyek felfedhetik az Ön tartózkodási helyét a webhelyek vagy az online szolgáltatások számára. A Kenyára korlátozott geoblokkolt tartalom megtekintéséhez, beleértve az előfizetési szolgáltatásokat, mint például a DSTV vagy a Showmax, IP-címre van szüksége, amely azt mutatja, hogy Kenyában tartózkodik.

A média streaming óriás Netflix több száz országban működik szerte a világon, köztük Kenyában is, ám a különféle TV-műsorok sugárzási engedélyei korlátozottak. Erről bővebben a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkben olvashat, vagy megnézheti a Netflix legjobb VPN-re vonatkozó ajánlásainkat, ha csak hozzáférést akar.

Számos bank és pénzügyi intézmény szintén nem engedi meg, hogy országon kívül jelentkezzen be a csaló tevékenység ellen. Itt hasznos az IP-cím megváltoztatása, mert lehetővé teszi, hogy meghamisítsa a tartózkodási helyét, hogy online hozzáférhessen bankszámlájához.

A népszerű M-Pesa szolgáltatás igénybevételéhez nincs szüksége kenyai IP-címre a tranzakcióhoz, mert az Android és iOS felhasználók számára lehetővé teszi az M-Pesa globális szolgáltatás elérését a mySafaricom alkalmazáson keresztül. Innen pénzt küldhet Kelet-Afrikába, bankszámlákra Németországban, Kínában és az Egyesült Arab Emírségekbe, a Western Union ügynökeire (kivéve Észak-Korea és Szíria) és a PayPal-ra..

Ennek ellenére továbbra is hozzáférhet a kenyai műsorokhoz egy virtuális magánhálózat megszerzésével kenyai IP-címmel. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.

Kenyai IP-cím beszerzése

Kenyai IP-cím megszerzéséhez a könnyebb útvonalat választhatja és proxyt használhat, ám ezek nem megbízhatóak, és kiszolgáltatottak lehetnek a számítógépes bűnözéshez, mivel nem titkosítják a forgalmat, vagy nem tartalmaznak biztonsági funkciókat. Ráadásul még a legjobb ingyenes proxyk sem védik az Ön IP-címét, azaz nyomon követhetők. Többet megtudhat a VPN vs. proxy vs. Tor cikkben.

A kenyai IP-cím beszerzéséhez a legjobb eszköz egy virtuális magánhálózat. A VPN titkosítja az eszköz internetes forgalmát, és az egyik szerverén keresztül továbbítja azt, így névtelenül böngészhet az interneten, és feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását.. 

A VPN-k névtelenül és biztonságban vannak az online veszélyekkel szemben, de ügyeljen arra, hogy Kenya számára a legjobb VPN-t választotta ki. Szüksége lesz egy kenyai kiszolgálókkal rendelkező VPN-re, amely segítséget nyújt a Netflix eléréséhez, amely összetett VPN-felismerő rendszerrel rendelkezik, amelyet csak néhány VPN képes megkerülni..

ExpressVPN

Az ExpressVPN kiváló választás kenyai IP-cím megszerzésére. Ez lehetővé teszi a tartalomhoz való hozzáférést, mintha Kenyában tartózkodna, függetlenül attól, hol tartózkodik, és névtelenné teszi. Nagyon jó a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához, különösen az olyan streaming szolgáltatásokból, mint a Netflix. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Kiemelkedő teljesítménye, korlátlan sávszélesség és nagy sebesség teszi a streaming legjobb VPN-ként, míg olyan erős biztonsági funkciói, mint az AES 256 bites titkosítása és a DNS szivárgás elleni védelem, megóvják az adatvédelmet és az érzékeny adatokat.

A VPN vitathatatlanul a leginkább felhasználóbarát, a legtöbb fő platformon könnyen használható alkalmazásokkal, gyors és segítőkész ügyfélszolgálattal, 24 órás élő csevegéssel és gondtalan, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést a szolgáltatóval kapcsolatos további információkért.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik tisztességes VPN szolgáltatás. Több mint 3700 szerverrel rendelkezik, amelyek közül 10 Kenyában található. Szigorú biztonságot nyújt, és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait a nulla naplózási politikával. Ráadásul nem tesz korlátot a sávszélességre. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost fel tudja oldani a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását is, és kompatibilis a legtöbb fő operációs rendszerrel. Legfeljebb hét eszközön használható egyszerre, ezért ez az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz.

Más VPN-ekkel ellentétben a CyberGhost nagyon nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, de hossza a telepített klienstől függ. Például a Windows kliens próbaverziója csak 24 óra hosszú, míg az Android és iOS alkalmazások hét napos próbaidőszakot kínálnak.

Ivacy

Ez a viszonylag új, de olcsó VPN szolgáltatás. Tele van funkciókkal és eljuthat a Netflixbe. Több mint 450 szerverrel rendelkezik, amelyek közül az egyik Kenyában található, tehát biztosan kap kenyai IP-címet. 

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Előző

Következő

Hátránya az inkonzisztens sebesség, amely felhasználásától függően változik, tehát elmarad a leggyorsabb VPN-szolgáltatóktól. Kompenzálja ezt az alacsony árat, a speciális kiszolgálók széles skáláját és a robusztus szolgáltatást nyújtó szolgáltatáskészlettel. 

Elolvashatja az Ivacy beszámolónkat a VPN részletes bemutatásával kapcsolatban. AES 256 bites titkosítását használja a kapcsolatán, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa, és egyértelműen elkötelezi magát a felhasználói adatvédelem mellett..

A kenyai IP-cím használatának veszélyei

Kenyának jó hírneve van azáltal, hogy szigorúan tartja a polgárok kommunikációját és ellenőrzi kommunikációs eszközeit. 2017-ben a kenyai kormány bevallotta, hogy millió dollárt költött megfigyelési tevékenységekre, de ez nem minden rossz.

A kenyai kiberbiztonsági helyzet rendkívüli mértékben hozzájárult ahhoz, hogy rosszul rangsorolja az internetet a veszélyeztetett országban. Valójában 2019. június 3-án számos kormányzati weboldalt csapott be a Kurd Electronic Team indonéz hackerek csoportja..

Amint az internetes cenzúra útmutatónkból olvashat, világszerte sok ország blokkolja vagy korlátozza az internetet. A Freedom House jelentése Kenya számára a 100-ból 32 pontszámot adott a legtöbb és legkevésbé szabad ország listáján, tehát továbbra is aggódnia kell azért, mert a kormány szimatol az internetes forgalmán. Vigyáznia kell a hackereket és a számítógépes bűnözőket ellen, akik a bizalmas adataik ellopása érdekében cselekszenek. 

Bár a VPN használata Kenyában nem törvénytelen, a kenyai IP-cím megszerzése megnehezíti a számítógépes bűnözők számára az adatok ellopását, és segít megkerülni a geoblokkolás és cenzúra korlátozásait, amelyek megakadályozhatják a tartalomhoz való hozzáférést..

Végső gondolatok

A VPN az a legjobb esély, hogy kenyai IP-címet és védelmet szerezzen online, függetlenül a tartózkodási helyétől. A fenti három VPN-szolgáltató bármelyikével megkaphatja azt, amire szüksége van, de az ExpressVPN a legjobb választás. 

Hatalmas szerverválasztékával, erős biztonságával, kiemelkedő teljesítményével és streaming szolgáltatásokba való bejutásának képességével mindent megkaphat, amire szüksége van a kívánt tartalom biztonságos megszerzéséhez. Ezenkívül a kérdés nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmi nem indokolja, hogy ne próbálja ki. 

Szeretnénk hallani az Ön javaslatát egy kenyai IP-cím megszerzésére. Hagy egy megjegyzést az alábbi szakaszban, és köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map