Hogyan szerezzünk jordániai IP-címet 2020-ban: Csatlakoztassa a Petrat

Bizonyos tartalmakhoz való online hozzáférés csalódást okozhat, ha utazik. Egyes online szolgáltatások és webhelyek régiókra korlátozottak, így ha fizikailag nem tartózkodsz itt, akkor más változatot vagy hibaüzenetet kapsz. A jó hír az, hogy megkerülheti ezeket a korlátozásokat az IP-cím megváltoztatásával. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan szerezhet be jordániai IP-címet.


Az IP-cím információkat tartalmaz a tartózkodási helyéről és a használt eszközről. Ha hozzáférést szeretne elérni a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, akkor csak olyan IP-címmel teheti meg, amely azt mutatja, hogy a rendelkezésre álló területen tartózkodik. Az IP-cím megváltoztatásával megrontja a helyét, hogy olyan geoblokkokhoz jusson, amelyek akadályozzák a kívánt tartalom elérését.

Például, ha hiányzik a Netflix jordániai verziója, csak akkor nézheti meg, ha megkapja a jordániai IP-címet. A Netflix minden országban különféle tartalomkönyvtárakkal rendelkezik az engedélyezési, valamint a nyelvi és kulturális különbségek miatt. További információkért olvassa el a Netflix VPN tilalom darabjainak legyőzése című cikket.

Akár fel kívánja oldani a streaming webhelyek blokkolását, akár anonimnak szeretné maradni online, ez az útmutató bemutatja, hogyan szerezhet jordániai IP-címet a világ bármely pontjáról.

Hogyan szerezzünk jordániai IP-címet

Számos módszer használható az IP-cím megváltoztatására. Két általános útvonal proxy vagy virtuális magánhálózat használata.

A proxy helyettesíti az Ön IP-címét azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik hely szerveréhez, mielőtt az internetre lép. A proxyk fő előnye, hogy általában ingyenesek (olvassa el a legjobb ingyenes proxy útmutatónkat). Ennek ellenére nem javasoljuk ezek használatát, mert nincsenek biztonságban, és a kapcsolata visszakereshető veled. Tudjon meg többet a VPN vs proxy vs Tor részben.

Javasoljuk VPN használatát a jordániai IP-cím megszerzéséhez. A VPNS lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag alagútba lépjen a világ bármely pontján, miközben a kapcsolat titkosítva van. Ez azt jelenti, hogy az Ön által küldött kéréseket privátként fogják kezelni. Meg vannak töltve olyan biztonsági funkciókkal, amelyek elrejtik a valódi IP-címet. Ráadásul adatvédelmi irányelveiknek köszönhetően nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységekről.

Választhat egy VPN-t a VPN-véleményekből, de biztosnak kell lennie, hogy megfelelő-e Jordánia számára. Ha az országban nincsenek szerverek, akkor nem fogja megszerezni a jordániai IP-címet. Ha a Netflix prioritást élvez, keressen egy szolgáltatót, amely megkerüli intelligens VPN-detektorát, mivel kevés ilyen képes megbízhatóan. Olvassa el a Netflix proxy hibadarabját további részletekért.

Itt vannak javaslatok egy jordániai IP-cím megszerzésére, amelyek mindegyike a legjobb VPN-útmutatónkból származik.

HideMyAss

A HideMyAss jordániai IP-címet szerezhet Önnek. Több mint 960 szerverrel rendelkezik, több mint 280 helyszínen, 190 országban, köztük kettőben Jordániában. Biztonsága jó, az AES 256 bites titkosításával, és korlátlan sávszélességet biztosít.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Ugyanakkor a magasabb oldalait meghaladja a közepes sebesség és a megkérdőjelezhető adatvédelmi politika. 30 napig tartja a csatlakozási és leválasztási naplókat. Ez azt jelenti, hogy a seggének elrejtése nem olyan nagyszerű feladat.

Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár öt kapcsolatot is használhat. Ügyfélszolgálata kiváló, mivel élő csevegést és e-mailes segítséget, valamint tudásbázist és közösségi fórumot kap.

Hétnapos próbaverzió is rendelkezésre áll, ha szeretné kipróbálni a HideMyAss szoftvert, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Olvassa el a HideMyAss áttekintést, hogy mélyebben áttekinthesse a szolgáltatást.

PureVPN

Nehéz senkinek ajánlani a PureVPN-t. Valójában ezt a listát az egyetlen ok teszi, mert hat szerverrel rendelkezik Jordániában. Több mint 2000 szerverrel büszkélkedhet több mint 140 országban, ami több, mint amit az ExpressVPN vagy a NordVPN kínál. A szokatlan helyek nagy részét virtuális szerver biztosítja, amelyet a PureVPN világossá tesz.

Néhány kulcsfontosságú területen azonban elmarad. A teszteink rossz titkosítást, DNS-szivárgásokat, szörnyű sebességeket, adatvédelmi és visszatérítési irányelveket és szörnyű ügyfélszolgálatot mutattak.

PureVPN-homepage 2018

Biztonsága ingatag, de választhat 128 bites és 256 bites titkosítás között. Az összes zsargon közepén azonban sok minden zajlik a motorháztető alatt. A Cloudwards.net oldalán azt javasoljuk, hogy ne vegye figyelembe a PureVPN szavát a biztonság és a magánélet kapcsán. Lehet, hogy több kockázat van, mint amennyit érdemes. 

Telepítheti Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre. Ezenkívül a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészőbővítményeket is kínál, és telepítheti az útválasztóra is. Legfeljebb öt eszközön használhatja egyszerre, bár nem ez a legjobb VPN a mi több eszköz számára.

31 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, így kipróbálhatja. Olvassa el a PureVPN áttekintést a szolgáltatásról.

A jordániai IP-cím használatának veszélyei

Jordánia figyelemre méltó modellje volt a szabadságnak, annak ellenére, hogy egy olyan régióban található, ahol hosszú internetes cenzúra áll fenn. Az IP-cím megváltoztatása nem jelent veszélyt, kivéve, ha valami illegálisat csinál, például gyűlöletbeszédben vesz részt vagy támogatja a terrorizmust.

Ennek ellenére az IP-cím megváltoztatása előtt ki kell igazítania az országspecifikus szabályokat. Számos ország korlátozza vagy blokkolja az internetet, miközben szigorú szabályokat vezet be, amelyek bizonyos online tevékenységekért bünteti a felhasználókat és az ismert disszidenseket.

A Freedom House 2018. évi jelentése azt mutatja, hogy a Jordániában az internetes szabadság javult a jobb hozzáférés, a hatékony digitális aktivizmus és a hírportálok blokkolásának csökkenése miatt, mint 2017-ben.. 

A hatóságok továbbra is blokkolják a közösségi média alkalmazásokat, köztük a WhatsApp, a Facebook Messenger, a Twitter és az Instagram, az iskolai vizsgák során. Számos aktivistát letartóztattak reformok felhívására vagy az állami tisztviselők korrupcióval vádolására. 

Fennáll a számítógépes bűnözés veszélye is, és a nyilvános WiFi komoly veszélyt jelent a magánéletére és biztonságára. A jordániai kormány figyelemmel kísérheti az internethez való hozzáférést is, amelyet az elmúlt években többször korlátoztak, a határok nélküli újságírók szerint.

Még akkor is, ha nem Jordániában él, a VPN-biztonság prioritásának kell lennie. Az amerikai kormány például olyan programokat használ, mint a PRISM, a felhasználói adatok nyomon követésére. A Facebook és az Amazon, többek között a technológiai óriások mellett, az általa küldött kérésekre is táplálkoznak. A biztonságos VPN segítségével megvédheti magát a szokatlan online fenyegetésektől, amelyek a repedések során eshetnek át.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja a jordániai IP-cím megszerzésének legjobb módját. A VPN a legjobb módszer a felhasználásra, mert megvédi az online fenyegetésektől és elrejti a valódi IP-címét. Nézze meg az online biztonsági archívumunkat, hogy többet megtudjon az önmaga védelméről.

A HideMyAss jó szolgáltatás, tisztességes biztonsággal és szerverrel Jordániában, ezért azt javasoljuk, hogy használja IP-cím megszerzésére Jordániában. Ezen felül kihasználhatja az ingyenes hétnapos próbaverziót és a 30 napos visszatérítési időszakot, hogy megnézze, szereti-e.

Van tapasztalata jordán IP-cím beszerzésében? Mondja el nekünk a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map