Hogyan szerezzünk holland IP-címet 2020-ban: Útválasztás Rotterdamba

Ha az EU-n kívüli holland televíziót szeretné megnézni, akkor észreveszi, hogy szokásos webhelyei, például az NPO Start és az Uitzending Gemist, nem érhetők el. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni ezeket a geoblokkokat – és megóvni magát idegesítéstől – holland IP-cím megszerzésével..


Nem csak a szórakoztató webhelyeket blokkolják. A kormányzati weboldalakat az EU belsejéből lehet elérni, de ha kívül esik, készülj fel egy tucat biztonsági kérdés megválaszolására, amelyek egy feladott levélben zárulnak fel, amelyet haszontalanul elküldnek az otthoni címére biztonsági kóddal. Az e-kormányzat teljes „e” része nyilvánvalóan még folyamatban van.

Az EU-n belül is alkalmanként problémákba ütközhet. A Marktplaats.nl, például az eBay-re adott holland válasz, a nem holland IP-címekkel, mint néhány kisebb rádió- és TV-állomással blokkolva van. Egyes bankok azt is megcélozzák, ha Hollandián kívülről érkezik hozzájuk, ami fájdalmat jelent, ha át akarja próbálni a bérleti díját..

Hogy megkönnyítsük a holland lakosok és a holland közszolgálati televízió rajongóinak életét, összeállítottuk ezt a gyors útmutatót az IP-cím Hollandiában történő megszerzéséhez. Olvassa tovább, hogy megtudja, mi, hol és hogyan lehet elrejteni egy IP-címet.

Hogyan szerezzünk holland IP-címet

A legegyszerűbb módja annak, hogy holland IP-címet, vagy bárhonnan máshol, IP-címet szerezzen be, ha helymeghatározó segítségével hamisítja vagy hamisítja a helyét. A proxyk olyan szolgáltatások, amelyek gyakran a böngészőjében működnek, és átirányítják internetes forgalmát egy másik internetes kijáraton keresztül, így úgy tűnik, mintha ott lenne. Javaslatokhoz nézze meg a legjobb ingyenes proxykat tartalmazó cikkünket.

Ennek ellenére a meghatalmazottaknak van egy komoly hátránya: nem biztonságban vannak. A kapcsolat átirányításra kerül, de nincs biztonságban, így a webhelyek könnyen megtudhatják, hogy megpróbálják becsapni őket. Javasoljuk egy virtuális magánhálózat használatát, hogy nemcsak a geoblokkok körül kerüljenek, hanem a kapcsolat biztosítása érdekében, valamint a marketingszakemberek és a titkos ügynökök kíváncsi szemének elkerülésére is..

A VPN-ek és a proxyk közötti különbséget a VPN vs. proxy-cikkben részletesebben ismertetjük, de a lényeg a biztonság. Nem minden VPN-szolgáltatás jön létre ugyanakkor egyformán, ezért átnéztük a legjobb VPN-szolgáltatóinkat, és kiválasztottunk három, amelyek segítenek holland IP-cím megszerzésében gond nélkül. Vessen egy pillantást rájuk.

ExpressVPN

Először az ExpressVPN-t választottuk, mert ez az egyik legjobb VPN-szolgáltatás. Több szerverrel rendelkezik Amszterdamban, ez a leggyorsabb VPN a piacon, kiváló biztonsággal és könnyen használható, indítható. Csak annyit kell tennie, hogy elindítja, nyomja meg a felület közepén lévő nagygombot, és máris jól megy. Nézze meg az ExpressVPN áttekintésünket a használatával kapcsolatos további részletekért.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Ez a legjobb streaming VPN is, tehát ha valaha fárasztja a holland állami televíziót, ehelyett a proxyhibák miatt nem kell figyelnie az USA Netflixre. Az ExpressVPN hátránya az ára, amely évi 99 dollárral jár, és ez a piacon az egyik legdrágább VPN-szolgáltatás. Azt mondta: megkapja azt, amit fizet, és az ExpressVPN kiváló.

Liba VPN

Ha az ExpressVPN ára megijeszti, fontolja meg a Goose VPN kipróbálását. Ennek otthoni előnye van, mivel ugyanolyan holland, mint a sárga sajt és zavaró marihuána törvények. A Goose VPN-nek hatalmas számú szervere van Hollandiában, tehát Hollandia IP-címére van szüksége, és évi 60 dollárba kerül. Ezenkívül a korlátozott terv választásával kevesebb mint felére csökkentheti azt.

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Előző

Következő

A Goose VPN-t örömmel használjuk, és ugyanolyan biztonságos, mint bármelyik legfontosabb VPN-szolgáltatónknak, de van hátránya, hogy lassú lehet, amint arra rájöttünk, amikor a Goose VPN-áttekintésünkben kutattuk. Ez nem lehet túl sok probléma, ha Európából érkezik holland IP-címekre, de a világ többi részéről érdemes megkeresnie a harmadik lehetőséget..

NordVPN

Végül, de nem utolsósorban a NordVPN. Mint a másik két ajánlásunk, a holland szervereket kínál az apró ország körül számos helyen, és nagy biztonságot nyújt, így böngészhet, tudván, hogy biztonságban van. Ez egyben a Netflix egyik legjobb VPN-je, így az NPO szinte garantált, hogy végigvezeti Önt.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Ennek sebessége azonban ellentmondásos lehet, ezért gyakran kell a legjobb szervert keresnie bármikor. Ennek ellenére a szerverváltás csodálatos a NordVPN-vel a finom felület és a gyors kapcsolási idő miatt. Összességében sokkal rosszabb lehetne, mint a NordVPN, ha Hollandiában keres IP-címet. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

A holland IP-cím használatának veszélyei

Másik IP-cím használata nem jelent kockázatot. Noha a VPN megvédi az internetet a legrosszabb dolgoktól, a holland IP-cím használatakor szem előtt kell tartania néhány dolgot..

Először is, Hollandia a számítógépes bűnözés melegágya. A csalások sokfélék és megsokszorozódnak, és egy helyi IP-cím használatával megnyílik benne néhány. Ennek ellenére, a névtelen VPN-támogatásoknak köszönhetően biztonságban kell lennie a legrosszabb dolgoktól is, ám továbbra is javasoljuk, hogy olvassa el az online adatvédelmi útmutatónkat, hogy biztonságban legyen.

Egy másik kérdés Hollandiában a tartós kormányzati felügyelet, amelyről a Holland legjobb VPN-je című cikk bevezetésében olvashat. A VPN-knek ismét biztonságban kell tartaniuk, de érdemes szem előtt tartani, hogy valószínűleg nyomon követi az IP-címét, még akkor is, ha névtelenné teszi. Ez inkább egy gondolatmenet, de biztonságosabb, mint sajnálom.

Végső gondolatok

A holland IP-cím megszerzése a VPN kiválasztásának, a feliratkozásának és a szerver felvételének egyszerű kérdése Hollandiában. Nem csak az online banki és tévékészülési tevékenységeket fogja végezni, mintha otthon lenne, de biztonságosabb módon is fog végezni, mint korábban, anélkül, hogy aggódnia kellene a bűnözők vagy kormányzati ügynökök miatt, tudván, hogy mire készül..

Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a másik kettő is jól fog működni.

Ha többet szeretne tudni a VPN működéséről, olvassa el a VPN biztonságról szóló útmutatónkat. Van javaslata a jó VPN-szolgáltatásokról Hollandia számára, vagy kérdése van a VPN csatlakoztatásának módjáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map