Hogyan szerezzünk görög IP-címet 2020-ban: Athén és Thesszaloniki között

A regionális korlátozások a nyaki fájdalom lehet. Ha nem Görögországban tartózkodik, akkor valószínűleg tiltják Önt attól a tartalomtól, amelyhez általában hozzáfértek. A korábbi geoblokkok elkerülésének egyetlen módja az, ha megváltoztatja IP-címét annak az országnak a címére, amelyben a tartalmat tárolják, lényegében azt tévedve, hogy ott vagy. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet görög IP-címet szerezni.

Az IP-címek olyanok, mint az online azonosító címkék. Információkat tartalmaznak a kapcsolatáról, például a tartózkodási helyéről. Amikor megpróbál elérni valamit, amely egy bizonyos országra korlátozódik, akkor csak akkor tekintheti meg, ha ott van. Itt érkezik meg az IP-cím megváltoztatása.

Ha be kell jelentkeznie pénzügyi vagy üzleti fiókjába, valószínűleg megtagadják a hozzáférést. Ez nem ideális, de ennek oka a biztonság. Csökkenti a csalás és más veszélyek kockázatát. Ha ilyen helyzetbe kerül, akkor az IP-cím megváltoztatása után a normál módon jelentkezhet be.

Lehet, hogy csak meg szeretné nézni a helyi TV-t, például a Cosmote TV-t vagy egy hírcsatornát. Talán hiányzik a kedvenc műsorod a Netflix görög verziójában. Bármelyik is van, görög IP-címre van szüksége a hozzáféréshez.

Noha a geoblokkok bosszantó, okuk van erre. A programokat engedélyezni kell minden olyan országban, ahol megmutatják őket. Az a lehetőség, ahol a műsor elérhető, olyan tényezőktől függ, mint a nyelv és az, hogy mekkora igény van rá. A Netflix könyvtára az egyes országokban eltérő, az USA-ban a legnagyobb. Erről bővebben a Netflix tilalomról szóló cikkünkben olvashat.

A Netflixhez kapcsolódó legjobb VPN-cikkünkben külön ajánlások vannak a platformon.

Hogyan szerezzünk görög IP-címet

A kívánt IP-cím megszerzésének néhány módja van. Az első egy proxy használata (az ajánlásokhoz olvassa el a legjobb ingyenes proxy útmutatónkat). Valószínűleg ez a legegyszerűbb mód, de nem a legjobb. Ha egyet használ, akkor védelem nélkül marad, mert nem nyújtanak biztonságot. Az Ön IP-címe szintén ki lesz téve, tehát visszakereshető veled. Ez akkor van, ha a proxy még működik. Olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor darabot többet.

A virtuális magánhálózat a legmegbízhatóbb módja az IP-cím megváltoztatásának. Ezek közé tartozik a jó biztonság, ügyeljen arra, hogy rejtve maradjon a snoops ellen, és titokban tartsa tevékenységeit. Számos nagyszerű választás található a legjobb VPN-áttekintésekben, ám Görögországban néhányuk jobb, mint mások.

Fontos annak ellenőrzése, hogy a szolgáltatónak vannak-e szerverei Görögországban. Nélkül ugyanabban a helyzetben fogsz maradni. Ha a streaming szerepel a teendők listájában, akkor szüksége van egyre, amely bejuthat a kívánt szolgáltatásokba. A Netflixnek van egy trükkös VPN-detektorja, amelyből csak néhány VPN tud átjutni. Nézze meg a Netflix proxy hibáról szóló cikkünket további információkért.

CyberGhost

A CyberGhost jó választás görög IP-cím megszerzésére. Világszerte számos szerverrel rendelkezik, ezek közül 12 Görögországban található. Biztonsága jó, és szilárd bejelentési tilalmi politikája van. Gyors sebességgel, korlátlan sávszélességgel. Ha streaming szeretne, akkor nem lehet gondja, hogy belép a kívánt szolgáltatásokba, beleértve a Netflixet is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Használható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Valójában a második VPN-eszköz több eszközre vonatkozó útmutatójában a második lett. Van egy hét napos próbaverzió, amelyet igénybe vehet, valamint pénz-visszafizetési garancia. Nézze meg a teljes CyberGhost áttekintést a részletekért.

NordVPN

Azt is javasoljuk, hogy a NordVPN megkapja a görög IP-címet, mivel hat szerverrel rendelkezik. Biztonsága az egyik legjobb, és szigorú bejelentkezési szabályok vonatkoznak rád. Megfelelő sebességgel, korlátlan sávszélességgel, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, beleértve a Netflixet is.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Az ügyfelek könnyen kezelhetők és elérhetők a legnépszerűbb operációs rendszerek számára. Ez lehetővé teszi akár hat eszköz csatlakoztatását is. Ennek 30 napos visszatérítési ablaka van, így képesnek kell lennie arra, hogy kitaláljon, ha ez az Ön számára megfelelő. A NordVPN áttekintésünk részletesebben a szolgáltatásról szól.

ExpressVPN

Az ExpressVPN egy másik jó választás. Nagy szerverhálózattal rendelkezik, amely magában foglalja a görögországi szervereket. Biztonsága kiváló, és tiszteletben tartják az Ön személyes adatait. Ráadásul, mivel ez a leggyorsabb VPN, korlátlan sávszélességgel és streaming szolgáltatásokkal foglalkozik, az első helyet a legjobb VPN-ben nyerte el az adatfolyam-összehasonlításért..

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az összes főbb operációs rendszeren működik, és az ügyfelek nagyon könnyen kezelhetők, így kiváló választás, ha nincs sok tapasztalata a VPN-ek használatában. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával nincs vesztenivalója. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést a jobb megjelenésért.

A görög IP-cím használatának veszélyei

Sok országban felügyeletet folytatnak, és behatoló adatvédelmi törvények vannak érvényben. Noha a görög IP-cím használata nem jár nagy kockázattal, jó ötlet, ha mégis megteszi..

Görögország alkotmánya előírja a szólásszabadságot, de más törvények lehetővé teszik a bűncselekmények, a gyűlölet és az erőszak bizonyos faji vagy etnikai származású emberekkel szembeni hátrányos megkülönböztetés, gyűlölet és erőszakos cselekmények indítását..

Bármi, ami az elnököt vagy vallást sértőnek tekinthető, büntetőjogi szankciót is eredményezhet. A rágalmazást börtönbüntetéssel és büntetéssel lehet büntetni a büntető törvénykönyv alapján, ezért vigyázzon, amit online tesz. A legjobb VPN-nek Görögországban több információ van az országról.

Az online kommunikáció nem védett Görögországban, vagyis a hatóságok törvényesen felügyelet alá vonhatják őket. Valószínűleg nem fogja észrevenni, hogy ez történik, de VPN használatakor rejtőzik tőle. Ráadásul a nyilvános WiFi-kapcsolatok nem biztonságosak, így jó biztonság és az egyik legjobb víruskeresőnk nélkül a számítógépes bűnözés áldozatává válhat..

Végső gondolatok

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és most már tudja, hogyan lehet görög IP-címet szerezni. A VPN a legbiztonságosabb módszer erre, mivel jó biztonságot és adatvédelmet biztosít.

Minden választásunkkal megkapja azt, amire szüksége van, de a CyberGhost élvezete 12 szerverrel rendelkezik Görögországban. Kipróbálhatja a rendelkezésre álló hét napos próbaverzióval, és ha több időre van szüksége, van egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia..

Ha szeretne hozzászólást kapni egy görög IP-cím beszerzéséhez, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Nyitottak vagyunk a javaslatokra. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me