Hogyan szerezzünk ghánai IP-címet 2020-ban

Ha utazik, vagy Ghánából költözött, valószínűleg észrevette, hogy nem fér hozzá a szokásos dolgokhoz, amelyeket online tesz. Csak hibaüzenetet kap. Ennek oka az, hogy az online szolgáltatás vagy webhely, amelyhez megpróbál hozzáférni, Ghánára korlátozódik. Szüksége van egy ghánai IP-címre a tartalom megtekintéséhez, és megmutatjuk Önnek, hogyan lehet azt megszerezni. 


Az IP-cím olyan, mint egy azonosító, amely minden egyes személy számára egyedi, és megmutatja minden online szolgáltatást vagy webhelyet, ahol meglátogat, az internetszolgáltatóját és a böngészőjét. Ez és a licenckorlátozás okozza a geoblokkokat, amikor megpróbál megnézni a Ghánára korlátozott tartalmat, kivéve, ha fizikailag ott vagy.

Az IP-cím megváltoztatása olyannak tűnhet, mintha az országban tartózkodna, és lehetővé teszi, hogy megnézze kedvenc ghánai TV-jét, például a MultiTV, a Viasat-1 vagy a GH One, valamint a ghánai műsorokat a Netflixen, amelyeket nem lehet megnézni. máshol az engedélykorlátozások miatt. Olvassa el a Netflix tilalmáról szóló cikkünket, és tekintse meg ajánlásainkhoz a Netflixhez tartozó legjobb VPN-útmutatót.

A ghánai IP-cím megszerzésének másik oka az online banki szolgáltatásokhoz való hozzáférés, mivel a bankok csalás elleni biztonsági intézkedésként korlátozzák az embereket a más országokból történő bejelentkezéshez. Ugyanakkor nem lesz gondja a ghánai IP-címmel történő bejelentkezéskel. Ezenkívül személyazonosságát elrejtik a ghánai kormánytól, a hackerektől és az internetszolgáltatóktól.

Hogyan szerezzünk ghánai IP-címet

A proxy használata az IP-cím megváltoztatásának egyik egyszerű módja – a legjobb ingyenes proxy útmutatónk ismerteti a folyamatot -, de a proxyk nem tartalmaznak biztonsági funkciókat, és megbízhatatlanok lehetnek, így az IP-t bárki megtekintheti. További információkért olvassa el a VPN és a proxy vs. Tor összehasonlítást.

Javasoljuk, hogy használjon virtuális magánhálózatot. Meg fogja változtatni az Ön IP-címét, megvédi a valódi IP-címét, és jobb biztonságot nyújt az online biztonság érdekében. Ráadásul nem fog nyilvántartást vezetni tevékenységéről. 

A legjobb VPN-cikkben szereplő számos szolgáltató megkapja neked azt, amire szüksége van, ám néhány jobban megfelel Ghánának, mint mások. A választott VPN-nek szervernek kell lennie Ghánában, különben nem lesz képes megszerezni ghánai IP-címet.

Egyes VPN-k jobban feloldják a streaming szolgáltatások blokkolását, például a Netflix, amely rendelkezik egy intelligens VPN-észlelési rendszerrel, amelyet nehéz megkerülni. A Netflix proxy hibáról szóló cikkünk ezt magyarázza.

Ivacy

Az Ivacy kiváló közepes méretű szerverhálózattal rendelkezik, több mint 1000 speciális szervert biztosít világszerte több mint 100 országban, beleértve Ghána.

Ez egy olcsó szolgáltatás, de nem elég gyors, amit az Ivacy felülvizsgálatunkban magyarázunk. Ennek ellenére egy robusztus szolgáltatáskészletet kínál, amely magában foglalja az AES 256 bites titkosítását az erős biztonság érdekében, a kill kapcsolót és a Netflixbe való bejutás képességét..

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Előző

Következő

Az Ivacy egyértelműen elkötelezi magát a felhasználói adatvédelem mellett, és kiváló ügyfélszolgálatot kínál a minőség és a könnyű hozzáférés szempontjából. 

Támogatja a Windows, a MacOS, az Android és az iOS alkalmazásokat, valamint a Kodi alkalmazásokat. Az Ivacy konfigurálható Linux, BlackBerry, útválasztók, intelligens tévék és játékkonzolokon is.

Hibái között szerepel az inkonzisztens sebesség és a kiszolgálók cseréjéhez való csatlakozás miatt. Különös felülettel rendelkezik, furcsa kialakítása miatt. Ha ezek a területek Önre vonatkoznak, nézzen meg más lehetőségeket.

HideMyAss

A HideMyAss nagy biztonságban van, az AES 256 bites alapkivitelben több mint 900 szerverre vonatkozik több mint 190 országban, köztük Ghánában, amely jóval több helyet foglal el, mint a másik két szolgáltatónál. Ezenkívül rendelkezik egy extra kapcsolóval is, amely extra biztonságot nyújt, sávszélesség nincs korlátozva, és képes bejutni a legtöbb streaming szolgáltatásba.

Amint azt a HideMyAss áttekintésből elolvashatja, adatvédelmi politikája aggasztó, mert 30 napig megőrzi a csatlakozási és a leválasztási időhasználati naplókat. Ugyanakkor, ha van szerver Ghánában, azt jelenti, hogy hozzáférhet az erre a helyre korlátozott tartalomhoz, ami a HideMyAss fő oka ennek a listának a létrehozására. 

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

A HideMyAss támogatja a Windows, a MacOS, az iOS és az Android rendszert. Könnyen kezelhető ügyfeleket és nagyszerű támogatást nyújt a tudásbázisából, ha segítségre van szüksége. Az ügyfélszolgálattal élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül is felveheti a kapcsolatot. 

Ingyenes hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, de feltétlenül lemond, mielőtt lejár, vagy számlázni fognak egy 12 hónapos előfizetésért. A teljes hét napot továbbra is felhasználhatja lemondáskor, és van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, ha elfelejti.

PureVPN

Az egyetlen ok, amiért ide vettük a PureVPN-t, az az, hogy Ghánában vannak kiszolgálói. Ha szüksége van a kiszolgálókra, és tevékenységei nem érzékenyek, ez jó döntés, de bármilyen más célra használja a többi lehetőséget.

PureVPN-homepage 2018

Biztonsága rendben van, de a titkosítást 256 bitesre kell állítania. Megszakító kapcsoló is rendelkezésre áll. Ennek ellenére az adatvédelmi politikájának hiánya van, mivel ellentmond a naplózás tilalmának. A PureVPN áttekintésünk ezt többet magyarázza. Ennek ellenére a sebessége rendben van, és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Használhatja Windows, macOS, iOS és Android rendszeren, de a csempe felülete nem nagyszerű.

Az ügyfélszolgálatot élő chat és e-mailben lehet elérni a nap 24 órájában, de jobb is lehet. A PureVPN olcsóbb is, mint mások, és 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ennek ellenére az ár nem itt döntő tényező.

A ghánai IP-cím használatának veszélyei

Ghána volt afrikai harmadik ország, amely csatlakozik az internethez, és szinte cenzúrázatlan hozzáférést tesz lehetővé, de az ország korlátozott cenzúrája nem azt jelenti, hogy ne használjon VPN-t. 

Az alkotmány megengedi az információ szabadságát, de egyetlen törvény sem hajtja végre a garanciát. A Freedom House 2017. évi jelentése szerint a biztonsági tisztviselők 2016 áprilisában ragadták meg a dán újságírók berendezéseit. Egy hónappal később egy magas rangú rendőrtisztviselő azt javasolta, hogy blokkolják a közösségi médiát az éves általános választások során a biztonság fenntartása és a téves információk terjedésének megakadályozása érdekében, de ez nem történik.

2016 júniusában azonban a ghánai kormány visszavonta a parlamenti megfontolásoktól a „kém törvényjavaslatot”, amelyet hivatalosan a postai csomagok és a távközlési üzenetek elfogásáról hívtak. Rendelkezései szerint a helyi és a nemzetközi jogcsoportok ellenezték azt, amit állítottak, hogy aláássák a magánélethez való jogot a magánkommunikációban.

Szerencsére a VPN segíthet megkerülni a régiók által blokkolt tartalmakat, biztosítani tudja a Wi-Fi-kapcsolatot, biztonságban tarthatja adatait, és az adatokat a felügyeleti ügynökségek és a számítógépes bűnözők kezéből biztosítja..

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megérteni a VPN használatának fontosságát Ghána IP-címének megszerzéséhez és a megfelelő szolgáltatóhoz vezetéshez. Válasszon egyet nagy biztonsággal, szilárd bejelentkezési házirenddel és beépített kill kapcsolóval. Egy hatalmas szerverhálózat segít megkerülni a blokkokat, és szüksége van egy Ghána szerverekkel, ha kizárólag az országot szeretné megtekinteni.. 

Az Ivacy minden jelölőnégyzetet bejelöl az adatvédelem és biztonság érdekében. Ráadásul szerény kiszolgálóhálózattal is rendelkezik, de a sebessége nem következetes, és a kiszolgálók közötti váltás nehézkes. Ha ezek a prioritások számodra, a HideMyAss remek alternatíva, mindaddig, amíg óvatos vagy azzal, amit csinál.

Ossza meg velünk az VPN Ghána használatára vonatkozó javaslatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani őket. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map