Hogyan szerezzünk egyiptomi IP-címet 2020-ban: Luxor hely

Nem minden országban van teljes hozzáférés az internethez, ami bosszantó lehet. Ha külföldön egyiptomi vagy, és nem tud hozzáférni a megszokott webhelyekhez és online szolgáltatásokhoz, akkor egyiptomi IP-címet kell szereznie. Zavarnak tűnhet, de megmutatjuk neked a legegyszerűbb módját.


Az Ön IP-címe kifinomultabb, mint csupán egy véletlenszerű szám. Megmondja a meglátogatott webhelyeket és online szolgáltatásokat, ahol van. Noha ez nem tűnik rossznak, a tartalmat gyakran blokkolják, így csak akkor tekintheti meg, ha abban az országban van, amelyre korlátozza. Itt érkezik meg az IP-cím megváltoztatása, hamisítva a tartózkodási helyét.

Tegyük fel, hogy ellenőriznie kell a bankszámláján szereplő pénzeszközöket. Előfordulhat, hogy nem tudja ezt megtenni, ha elhagyja az országot. Sok bank és pénzügyi vállalat nem engedi a felhasználók számára, hogy országon kívülről jelentkezzenek be. Ezt csalás elleni biztonsági intézkedésként teszik.

Lehet, hogy meg akarja nézni egy helyi TV-csatornát, például a Nile TV International-t, vagy egy sorozatot a Netflix-en, amely kizárólag Egyiptom számára szól. A licenckorlátozások miatt egyiptomi IP-cím nélkül sem láthatja meg.

Ennek oka az, hogy minden olyan műsorhoz, amelyet egy hálózat sugároz, minden országnak engedélynek kell lennie, amelyben megjelenik. A Netflix sok országban elérhető, de a könyvtárak országonként eltérnek ezeknek a korlátozásoknak köszönhetően, amint az a műben olvasható a Netflix VPN tilalmáról.

Az Egyesült Államok verziója eddig a legnagyobb könyvtár, és a legtöbb ember fér hozzá. Ha ez a prioritás, akkor ajánlásokért nézze meg a legjobb VPN for Netflix útmutatónkat.

Hogyan kaphatunk egyiptomi IP-címet

Van néhány módszer az egyiptomi IP-cím megszerzésére. A legegyszerűbb módszer a proxy használata – néhány lehetőséget talál a legjobb ingyenes proxy útmutatóban -, de ezek nem megbízhatók és nem tartalmaznak biztonságot. Biztonság nélkül nyitva hagyja magát a számítógépes bűnözés előtt. Ráadásul az Ön valódi IP-címe nincs elrejtve, így visszakereshető veled. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor darabot.

Az IP-cím megváltoztatásának második és legjobb módja egy virtuális magánhálózat használata. A VPN biztonsága fog védeni, és elrejti az IP-címét, hogy névtelen maradjon. A legjobb VPN-értékelésünk kitűnő szolgáltatókat tartalmaz, amelyek közül választhat, de azt szeretné biztosítani, hogy az Ön által választott kiválóság jó Egyiptom számára.

NordVPN

A NordVPN jó választás Egyiptom számára. Hatalmas szerverrel rendelkezik, közülük három ott van. A biztonság csúcsminőségű, ideértve a dupla hop titkosítás használatának lehetőségét is, és nem tartja nyilván a tevékenységeidet. Megfelelő sebességgel rendelkezik, és nincs sávszélesség-korlát. Ráadásul nincs gondja a streaming szolgáltatásokba való belépésről, ideértve a Netflixet is.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti könnyen használható ügyfeleit Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat. Olvassa el a NordVPN véleményét további részletekért, vagy próbálja ki magát a 30 napos visszatérítési időszak alatt.

ExpressVPN

Az ExpressVPN jó választás egyiptomi IP-cím megszerzéséhez. Számos szerverrel rendelkezik, amelyek közül néhány Egyiptomban található. Kiváló biztonságot és adatvédelmet biztosít, miközben a leggyorsabb VPN is. A korlátlan sávszélességgel és az olyan streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférésével, mint például a Netflix, nem meglepő, hogy a legjobb streaming darabhoz tartozó VPN-ben jött először.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Minden operációs rendszerrel működik, és mivel olyan könnyű használni, különösen jó azok számára, akiknek nincs sok tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban. Három eszközön egyszerre használható. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így nincs vesztenivalója. Vessen egy pillantást az ExpressVPN áttekintésünkre, hogy többet tudjon meg a szolgáltatótól.

VPNArea

A VPNArea 70 országban rendelkezik szerverrel, köztük Egyiptommal, így egyiptomi IP-címet kaphat. Biztonsága jó, mivel lehetőséget kínál dupla hop-kiszolgálók használatára, és nem tart naplókat. Sebessége változhat, de rendben kell lennie. A felhasználható sávszélességnek nincs korlátozása. Ráadásul bejuthat a Netflixbe.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekre, ügyfelei egyszerűen használhatók. Ez lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását is. Van egy hétnapos pénz-visszafizetési garancia, ennek elegendő időnek kell lennie a kipróbálásra. Olvassa el a VPNArea áttekintését további részletekért.

Egyiptomi IP-cím használatának veszélyei

Egyiptomi IP-cím megszerzése nem veszélyes, de vannak olyan információk, amelyek azt mutatják, hogy ezt óvatosan kell megtennie. Bár sok országban tiszteletben tartják az adatvédelmi törvényeket, sokan mások is használják a megfigyelést, vagy nincsenek olyan törvények, amelyek ezt tartják fenn.

Egyiptomban sok terrorista támadás történt, és ennek eredményeként rendkívüli állapotot vezettek be. A sürgősségi törvény lehetővé teszi a hatóságok számára az online kommunikáció figyelemmel kísérését és cenzúrázását, valamint engedélyek nélküli személyek és levelek keresését.

A hatóságok keményen bánnak az emberekkel is, akik szórakoznak a kormánynál. A büntetések magukban foglalják a pénzbírságot és a börtönbüntetést. Ráadásul Egyiptom Afrika egyik legsebezhetőbb országa a kibertámadások terén, ezért kiemelt prioritásnak kell kitűznie magát. Olvassa el az Egyiptomra vonatkozó legjobb VPN-cikkünket, ha többet szeretne megtudni az országról.

Végső gondolatok

Remélhetőleg segítettünk abban, hogy megértsük, hogyan lehet biztonságosan megszerezni egyiptomi IP-címet. Ennek során meg kell győződnie arról, hogy védelmet élvez, és a legjobb módja annak, hogy ezt VPN-sel biztosítsa.  

Az összes általunk ajánlott szolgáltató megkapja neked azt, amire szüksége van. A NordVPN a legjobb választás, mivel nagy biztonsággal és magánélettel rendelkezik. Ráadásul nincs gondja streaming szolgáltatásokba való belépésről. A 30 napos visszatérítési időszak alatt rengeteg idő áll rendelkezésére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszik.

Ha javasol egy IP-címet Egyiptomban, kérjük ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Örülünk, hogy halljuk őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map