Hogyan szerezzünk Egyesült Királyságbeli IP-címet 2020-ban: Nagy-Britanniában történő feltárás

Az Egyesült Királyság a világ bármely országának legjobb ingyenes tartalmát kínálja. Az olyan BBC-műsorok között, mint a Sherlock és a MasterChef, az Egyesült Királyság exkluzív médiájáig, például a Channel 4-hez, számos oka van annak, hogy miért szeretne megjelenni úgy, mintha az Egyesült Királyságban tartózkodna. Természetesen a repülőjegy vásárlása nem az egyetlen módja annak, hogy mindent közvetítsen, amelyet Nagy-Britannia kínál.


A brit IP-cím beszerzéséről szóló útmutatóban megmutatunk egy megoldást az Egyesült Királyság által kínált összes tartalom elérésére. Ezen útmutató során megvitatjuk a különféle IP-címek maszkálási módszerek közötti különbségeket, valamint az Egyesült Királyságbeli IP-cím használatának veszélyeit is..

Ha az összes, amit aggódsz, a streaming, kihagyhatja az olvasást, és megnézheti a legjobb BBC iPlayer VPN és a Netflix útmutatók legjobb VPN-jét. A virtuális magánhálózatok az egyetlen valódi megoldás az exkluzív tartalmak felszabadításához az Egyesült Királyságban, és az útmutatóinkban szereplő válogatásaink biztosítják, hogy hamarosan bingálj.

Hogyan szerezzünk egy brit IP-címet

Az Egyesült Királyság IP-címének legegyszerűbb módja a proxy használata. Egy proxy egy másik kiszolgálón keresztül irányítja a forgalmat, mielőtt eljuttatná a nyílt webre, hatékonyan elfedve a forrás IP-címét és helyét. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat nem lesz biztonságban, és ez igaz a legjobb ingyenes proxyunkra is. Noha az egyszerű észlelési rendszerek megvásárolhatják a játszott trükköt, az útvonal-követés azonosíthatja, hogy proxyt használ.

Ennek oka a titkosítás hiánya. A kapcsolat csak az általa hozott titkosítást használja, azaz a proxy nem tesz semmit a biztonság érdekében. Ha valaki nyomon tudja követni az útvonalat a proxykiszolgálón keresztül, azonosíthatja, ki vagy. Ráadásul nem hiányzik olyan rosszindulatú programokkal kitöltött proxyszerverek, amelyek csak a számítógépes bűnözés érdekében vannak online.

A VPN vs. proxy vs. Tor darab jó munkát végez a specifikációk magyarázatával, de röviden: a proxy általában a legrosszabb megoldás az IP-cím megszerzéséhez egy másik helyről. Sokkal jobb megoldás a VPN. Ha nem tudja, hogyan működik a VPN, ne felejtse el elolvasni a mi VPN útmutatónkat.

Egyszerűen fogalmazva: a VPN úgy működik, mint egy proxy, átengedve a forgalmat egy másik szerveren keresztül, mielőtt eljuttatná a nyílt internetre. A különbség az, hogy a távoli szerverrel való kezdeti kapcsolat titkosítva van, azaz az adatok olvashatatlanok, kivéve, ha dekódolásuk történik (a részletekért olvassa el a titkosítás leírását).

Ilyen módon a VPN olyan blokkként működik, amely csak a forgalmat engedi át. Az útvonal-nyomkövetés továbbra is felhasználható a VPN-kiszolgálóra történő visszakereséshez, de nem használható az Ön azonosításához. Forgalma elmozdulhat a nyílt webre, de bárki, aki más módon próbálkozik átmenni a VPN-kiszolgálón, nem látja, ahonnan alagútban van..

Ez sokkal fontosabb, mint amilyennek látszik. Számos streaming platformon van valamilyen VPN-tilalom (olvassa el a Netflix VPN-tilalom legyőzésének útmutatóját). A streaming platform a feketelistának és az útvonal-követésnek a kombinációját fogja használni, hogy megkísérelje azonosítani, hogy proxyt használ-e. Bár ez néha sikeres egy VPN-vel, sokkal kevésbé valószínű.

Noha a VPN-véleményeink mintegy 50 választási lehetőséget tartalmaznak, a legjobb VPN-útmutatónkban ajánljuk azokat a szolgáltatókat, akik az Egyesült Királyságban vannak jelen, és ami még fontosabb, hogy behatolhatnak a BBC iPlayerbe..

ExpressVPN

Az ExpressVPN mindent megtesz, amit a VPN meg akar tenni. Gyors, könnyen használható, rendkívül biztonságos és széles kiszolgálóhálózattal rendelkezik a rendszerindításhoz. Szolgáltatását egy szigorú adatvédelmi politika is alátámasztja, így biztos lehet benne, hogy adatait nem naplózza vagy figyeli. Bár az ár magasabb az átlagnál, az ExpressVPN alapszolgáltatása olyan jó, hogy a többletköltség megéri.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPNnek hét helyszíne van az Egyesült Királyságban, amely a legtöbb hely az Egyesült Államokon kívüli országokban. Kent és Wembley kivételével minden helyszín támogatja a VPN-protokolljait. Ez egy tökéletes választás az Egyesült Királyság IP-címéhez, különösen, ha még nem ismeri a VPN-ket. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből, vagy próbálja ki magát a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

A HideMyAss kivételével (olvassa el a HideMyAss áttekintést) az NordVPN rendelkezik a legtöbb kiszolgálóval a tesztelt VPN-ek közül. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy kiválassza az egyéni kiszolgálót, amelyet használni szeretne, és hozzáteszi egy olyan szintű specifitást, amelyet kevés szolgáltató kínál.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Körülbelül 700 szervert kínál az Egyesült Királyságban, amelyek közül sok speciális szerver. Az NordVPN egyik legjobb tulajdonsága a speciális kiszolgálók köre. Az Egyesült Királyságban peer-to-peer szerverek, elhalványított csomagok, dedikált IP-címek és dupla VPN érhetők el. Többet megtudhat arról, hogy mit csinál az NordVPN áttekintés, vagy megnézheti, hogy tetszik a 30 napos pénz-visszatérítési garancia..

CyberGhost

A CyberGhost nem a leggyorsabb VPN, de ez az egyik legjobb. Szilárd felülettel, lenyűgöző funkciókkal és alacsony árral ez a legjobb érték a brit IP-cím megszerzéséhez. A sebessége sem túl rossz. Ha például azt szeretné, hogy streaming Netflix legyen 4K-ban, akkor jobb lesz, ha az ExpressVPN-t használja..

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Előfizetésével hozzáférést kap a CyberGhost streaming szerverekhez is. A streamingre fenntartott általános szerverek helyett a CyberGhost mintegy 50 helyszínt tartalmaz, mindegyiket egy másik platformon optimalizálva. Az Egyesült Királyságban vannak szerverek a BBC iPlayer és a Channel 4 számára. Tudjon meg többet a CyberGhost áttekintésünkben szereplőkről, vagy próbálja ki magát a 45 napos pénz-visszafizetési garanciával..

Az Egyesült Királyság IP-címének használatának veszélyei

Noha Európa egésze részesült az általános adatvédelmi rendelet előnyeiből, az Egyesült Királyság nem aggodalomra ad okot. Elfogadta az adatvédelmi törvényt, amely számos GDPR-rendelkezést tartalmaz, és bár ez azt jelenti, hogy a vállalatok jobban kezelik az Ön adatait, ez még nem jelenti azt, hogy még mindig nem naplózza azokat. Olvassa el az Egyesült Királyság legjobb VPN útmutatóját erről bővebben.

A magánélet kiemelt figyelmet fordít a VPN használatakor, a felelősségteljes adatgyűjtés továbbra is az adatgyűjtés. VPN használatával titkosítja a forgalmat és elrejti az IP-címét, azaz egyetlen vállalkozás sem tud naplózni az Ön adatait. Mindaddig, amíg a megfelelő adatvédelmi eszközöket használja (olvassa el a 99 ingyenes eszközünket az adatvédelmi útmutató védelméhez), inkognitóban kell lennie online.

Itt van a kormány kérdése is. Az írás idején az Egyesült Királyság mérlegeli az egész brit korosztályt a pornográfiával kapcsolatban. Noha a specifikáció nem került kidolgozásra, az azt jelentené, hogy a felnőtt webhelyeknek valamilyen ellenőrzési folyamatot igényelnének a tartalomhoz való hozzáféréshez. Ez magában foglalhatja az azonosítás valamilyen formájának feltöltését vagy a személyi igazolvány megvásárlását a felnőtt tartalom megtekintéséhez.

Ennek legfőbb aggodalma az, hogy ezeket az adatokat hogyan lehet felhasználni. Ha egy pornó webhely naplózza az ellenőrzési információkat, az azt jelenti, hogy az újságírók potenciálisan megtalálják ezeket az információkat, és használhatják a weboldalakhoz való hozzáférést vagy a néző preferenciáit velük szemben. A VPN azonban túljut ezen a kérdésen, ezért győződjön meg arról, hogy a legjobb VPN-t használja a pornóhoz, ha ez aggódik az Ön számára.

Végső gondolatok

Az a fő oka, hogy UK-címet szeretne kapni, az streaming, de bármilyen más ok, amire szükséged van, a fair játék is. Lehet, hogy egy proxy brit IP-címet szerez neked, ám a folyamat során nem védi meg. A VPN használatával nem csak úgy fog megjelenni, mintha az Egyesült Királyságban tartózkodik, meg fogja védeni magánéletét, és gondoskodni fog arról, hogy megkerüli a geoblokkolókat.

Ha azonban a streaming az, amely aggasztja Önt, ne felejtse el megnézni streaming archívumunkat. Itt megtalálja a legfrissebb filmek és TV-műsorok online nézési módjait. Sok esetben akár ingyen is megnézheti őket.

Hogy szerez egy brit IP-címet? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map