Hogyan szerezzünk egy Srí Lanka-i IP-címet 2020-ban

Srí Lanka egy gyönyörű szigetország Dél-Ázsiában, ahol otthont ad a nyüzsgő internetes infrastruktúrának. Ha az országon kívül munkába vagy ünnepnapra utazik, és hozzáférésre van szüksége az online banki szolgáltatásokhoz, a kormányzati weboldalakhoz vagy a TV-műsorokhoz, akkor geoblokkokkal találkozhat, ha nincs Srí Lanka-i IP-cím. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.


Az IP-cím egy véletlen számok egyedi csoportja, amely segít az online szolgáltatásoknak és webhelyeknek az eszköz és a hely, az internetszolgáltató és a böngésző adatainak azonosításában. Ha külföldön tartózkodsz, és megpróbálsz hozzáférni a Srí Lanka-i streaming szolgáltatásokhoz vagy weboldalakhoz, például a kormány által üzemeltetett vagy az online banki szolgáltatásokhoz, a regionális korlátozások miatt nem leszel képes..

A bankok és a kormányok földrajzi korlátozásokat alkalmaznak a csalás megakadályozására, míg a TV-csatornák és a média streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, a szerzői jogi törvényeknek és a területi engedélyezési korlátozásoknak való megfelelés érdekében teszik. Ezt a mélyrehatóbb elemet a Netflix VPN-tilalomról szóló cikk legyőzésének módjában ismertettük.

A Netflixnek egy kifinomult és megerősített szűrőrendszere van, amelyet bármilyen proxy vagy virtuális magánhálózaton felvehet, amely nem tudja megkerülni geoblokkjait és szűrőit. Egy Srí Lanka-i IP-cím megtéveszti az Ön tartózkodási helyét, és rácsapja a webhelyeket és más online szolgáltatásokat, beleértve a Netflixet is, arra gondolva, hogy Srí Lanka-t böngészi vagy streaming-e..

Nem számít az oka annak, hogy IP-címet szerez Srí Lanka-ban, a legjobb módszer a VPN használata. Ez az útmutató elmagyarázza, miért fontos a VPN, és néhány kedvencünket is ajánlja, amelyek mindegyike megtalálható a legjobb VPN-véleményekben.

Hogyan kaphatunk egy Srí Lanka-i IP-címet

Az IP-cím megváltoztatásának egyik módja egy proxy használata. A legjobb ingyenes proxy útmutatónk ismerteti, hogyan kell használni, és ajánlásokat kínál. A proxyk nem titkosítják a kapcsolatot, így nyitva hagyják a rosszindulatú programok és a számítógépes bűnözés lehetőségeit, mert az igazi IP látható. Ráadásul megbízhatatlanok, könnyen észlelhetők és blokkolhatók.

Itt jön be a VPN használata. Úgy működik, mint egy proxy, ha egy távoli szerverhez csatlakozik, amely helyettesíti az Ön valódi IP-címét, de titkosítja a kapcsolatot VPN-protokolllal is, hogy elrejtse forrását. Nézze meg a VPN vs. proxy vs. Tor összehasonlítást további információkért.

A VPN lehetetlenné teszi az útvonal-követést. A legjobb VPN-szolgáltatók kiválasztása biztosítja, hogy az észlelési rendszerek ne akadályozzák Önt és online maradjon névtelen.

Ezután három javaslatot fogunk adni neked a Srí Lanka-i kiszolgálóhelyekkel kapcsolatban, amelyek segítségével Srí Lanka-i IP-címet szerezhet, és elérheti a kívánt tartalmat..

ExpressVPN

Javasoljuk az ExpressVPN-t, hogy IP-címét Srí Lanka-ra változtassa meg. Ez a legjobb és leggyorsabb VPN, kiváló biztonsággal, hatalmas szerverhálózattal, amely magában foglalja Srí Lankát és a szigorú bejelentkezési szabályokat. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN korlátlan sávszélességet is biztosít, és bekerül a Netflixbe, ezért ez a legjobb streaming VPN. Az összes főbb operációs rendszeren működik, és egyszerűen telepíthető és használható. Hétnapos ingyenes próbaverzió érhető el, és ezen túl egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia is van, így előfizetés előtt megadhatja azt..

HideMyAss

A HideMyAss Srí Lanka-i IP-címet is kaphat Önnek. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 190 országban elterjedt, beleértve Srí Lankat. Ezenkívül jó biztonságot nyújt, de akár 30 napig is naplózza. A HideMyAss beszámolónk további információkat tartalmaz a szolgáltatásról.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

A HideMyAss sebessége a legtöbb tevékenységnél rendben van, és ez nem vet fel korlátot a sávszélességre. Ezenkívül bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Hétnapos próbaverzió, valamint 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

PureVPN

Legutóbbi áttekintésünk óta a PureVPN sokat javult, ám néhány kritikus területen még mindig elmarad. Valójában, ha nem volna hat szerver Srí Lanka-ban, akkor nem állítja össze ezt a listát. Igaz, hogy a tevékenysége nem érzékeny, de bármilyen más célra használja a másik két lehetőséget. Olvassa el a PureVPN áttekintést, hogy megtudja, miért.

PureVPN-homepage 2018

Szerverhálózata jó, sebessége tisztességes, és ez nem ír elő sávszélességet. A biztonság szintén rendben van, de 256 bites titkosítást kell beállítania. Ezenkívül rendelkezik ölési kapcsolóval és adatvédelmi politikával, de ellentmondásos információkat szolgáltat arról, hogy hogyan tartja naplóit.

A PureVPN Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel működik. A támogatás gyors csevegésen és e-mailben érhető el, de jobb is lehet. 31 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre. A szolgáltatás sokkal olcsóbb, mint a legtöbb szolgáltató, de döntésének nem szabad az árra alapoznia.

Srí Lanka-i IP-cím használatának veszélyei

Srí Lanka-i IP-címet nem fog veszélyeztetni, de van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartania. Vannak országok, amelyek szigorú szabályokat tartalmaznak a szólásszabadságra, nem tartják tiszteletben a magánélet védelmét, és súlyos megfigyelés alatt vannak.

Srí Lanka általános internetes szabadsági mutatója nem felel meg a nyugati szabványok szintjének, de az ország az elmúlt néhány évben javult. A 2018 februárjában és márciusában elkövetett közösségi erőszakot követően az Srí Lanka-i kormány betiltotta a közösségi média weboldalait, mint például a Facebook, az Instagram, a WhatsApp és a Viber, mondván, hogy a platformok terjesztik és felerősítik a gyűlöletbeszédet..

A Freedom House szerint az országnak aggódó története van az online újságírók letartóztatásáról és bebörtönzéséről korábbi jogszabályok, például a terrorizmus megelőzéséről szóló törvény alapján. A törvényeket egy új terrorizmusellenes keret váltotta fel, de az aktivisták és a jogtudósok ragaszkodnak ahhoz, hogy olyan rendelkezéseket tartalmaz, amelyek korlátozhatják a véleménynyilvánítás szabadságát.

Ezen okok miatt fontolóra kell vennie a VPN használatát, amikor a Srí Lanka-i webhelyekre vagy tartalomra próbál hozzáférni média streaming platformon keresztül. Ez nemcsak a cenzúrát megkerüli, hanem a magánélet védelmét, a kapcsolat biztonságát és a geoblokkolt tartalmak, például a Netflix és az online TV-műsorok feloldását is feloldja..

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy Srí Lanka-i IP-címet szerezzen. A legjobb módszer a VPN használata, mivel jó biztonságot nyújt, amely rejtve tartja Önt és biztonságos a kapcsolat. Bármelyik VPN-választásunkkal megkapja azt, amire szüksége van, de az ExpressVPN a legjobb az erős biztonság és magánélet, a gyors sebesség és a streaming szolgáltatásokba való bejutás miatt..

Ha tapasztalata van egy Srí Lanka-i IP-cím megszerzésében, szívesen meghallgatjuk az Ön ajánlásait. Mondjon róluk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map