Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet 2020-ban: Leírás alatt

A külföldi ausztráciák valószínűleg hiányzik a helyi televíziós műsorok nézéséből és az online bankszámlájukhoz való hozzáférésből. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan szerezhet egy ausztrál IP-címet a geoblokkok megkerüléséhez és az internet használatához, mintha otthon lenne.


Ha külföldön szeretné nézni az ausztrál televíziót, akkor rájössz, hogy szokásos csatornáid – például a Foxtel, a 10Play vagy a Nine’s Wide World of Sports – nem érhetők el. Ugyanakkor nem csak a szórakoztató webhelyek vannak blokkolva. A bankok és a kormányzati webhelyek korlátozzák szolgáltatásaikhoz való hozzáférést, ha az országon kívül tartózkodsz, mint a csalás elleni küzdelem egyik módját.

Az IP-cím információkat tartalmaz a tartózkodási helyéről és a használt eszközről. Azáltal, hogy IP-címét ausztráliaira változtatja, becsaphatja a webhelyeket arra, hogy gondolkodjon ott. Ez megnyitja az online szolgáltatások, a Netflix és egyebek elérésének lehetőségét.

Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet

Az ausztrál IP-cím lekérdezésének legegyszerűbb módja egy proxy segítségével. A proxyk gyakran működnek az Ön böngészőjében, és hamisítják a tartózkodási helyét azáltal, hogy az internetes forgalmat átirányítják az internet másik kijáratán keresztül. Az ajánlásokhoz olvassa el a legjobb ingyenes proxycikkünket.

A proxyk nem biztonságosak és nem megbízhatók. A kapcsolat nincs titkosítva, ami azt jelenti, hogy továbbra is feltárja az Ön valódi IP-címét, megkönnyítve ezzel a webhelyek és az online szürküldők számára a tartózkodási hely megismerését.. 

Javasoljuk, hogy egy virtuális magánhálózatot használjon nemcsak a kapcsolat biztosításához és a titkos ügynökök és marketingszakemberek kíváncsiskodó szemeinek elkerüléséhez, hanem a geoblokkok megkerüléséhez is. A VPN vs proxy. A Tor és a Tor cikk több magyarázatot mutat a különbségekre, de az egyik a biztonság.

Nem minden VPN-t hoz létre ugyanakkor, tehát a legjobb VPN-szolgáltatók közül háromot választottunk ki, akik gond nélkül segíthetnek Ausztrália IP-címének megszerzésében.. 

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltatók listáján van. Kiváló a biztonsága, olyan funkciókkal, mint például a 256 bites titkosítás, a gyilkos kapcsoló és a naplózás nélküli házirend, hogy a böngészés és a torrent előzmények személyesek maradjanak.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ausztráliai felhasználók értékelni fogják az ExpressVPN kiemelkedő teljesítményét, mivel gyorsak, és segítenek a streamingben. Világszerte több mint 3000 szerverrel rendelkezik, és négy helyszínt kínál Ausztráliában – Melbourne, Sydney, Brisbane és Perth -, így mindig kap egy ausztrál IP címet, akkor is, ha egy adatközpont leesik.

Az ExpressVPN megbízhatóan megkerüli a geoblokkokat, beleértve a Netflix-et is, amely a legjobb VPN for Netflix listánkban nyerte el a legfontosabb helyet. Telepítheti Windows, macOS, Android, iOS és Linux platformokra. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését további információkért, és próbálja ki a hétnapos próbaverzióval és a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. 

NordVPN

A NordVPN ausztrál IP-címet is szerezhet Önnek. Nagy szerverválasztékkal rendelkezik, és a legtöbb sebességű és megbízható szolgáltatáshoz csatlakozik. Nem csoda, hogy a legjobb streaming darab VPN-ben magas rangot képvisel. A hálózati lefedettségén kívül 256 bites AES titkosítással és az OpenVPN protokolllal kombinált 256 bites AES titkosítással védi a magánéletét és biztonságát, hogy a hackereket és a snooppereket zökkenőmentesen lehessen tartani. Ráadásul nem tart naplókat.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN ügyfélszolgálata gyors és megbízható, reagáló élő csevegőszolgáltatás és átfogó tudásbázis segítségével. Windows, macOS, Android és iOS számára elérhető, és kipróbálhatja egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésre.

CyberGhost

A CyberGhost egy erős, könnyen használható, teljes körű VPN, számos hasznos funkcióval. 76 kiszolgálóval büszkélkedhet Ausztráliában, valamint több mint 4500 szerver 60 országban, amelyek jól szolgálhatják a tartalom streamingjét. 

A magánélet és a biztonság kérdésében a CyberGhost fedezettel rendelkezik. A naplók vezetésén kívül egy kill kapcsolót és speciális biztonságos kiszolgálókat is biztosít, ha extra erős titkosításra van szüksége. A sebessége jó, és nincs sávszélesség-korlát.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti a CyberGhost szoftvert Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat. A felhasználói felület szintén könnyű használni, bár a lapkék kialakítása kissé furcsa, ezért nem biztos, hogy vonzó. Technikai kérdésekben élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálati csoporttal, vagy további hibaelhárítási tippeket használhat a kiterjedt tudásbázis segítségével..

Hétnapos próbaverzióval és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik, ha csak kipróbálni akarja. Olvassa el a CyberGhost áttekintést a szolgáltatás alapos áttekintésével kapcsolatban.

Az ausztrál IP-cím használatának veszélyei

Az ausztrál nők általában magas színvonalú és megfizethető internet-hozzáférést élveznek. Az Freedom House ügyvédi testülete az internetes tájat Ausztráliában „ingyenesnek” sorolja, bár a bűnüldöző szervek korlátlanul hozzáférnek a felhasználói metaadatokhoz.

A 2015. évi távközlési módosító törvényt követve a társaságoknak ezeket az adatokat két évig kell tárolniuk, így a kormány a saját állampolgárait szimatolhat (a PRISM-ről, Snowdenről és a kormányzati megfigyelésről szóló cikkünkben bővebben olvashat), és a hírszerző ügynökségek az adatokat megtekinthetik. parancs. 

Az ausztrál szövetségi rendõrség felhasználta ezeket az információkat a menedékkérõkkel dolgozó újságírók megcélzására és forrásaik nyomon követésére az interneten vagy telefonon keresztül.

A tartalom azonban szabadon elérhető az interneten, és nincs jelentés a politikai és társadalmi információk szűréséről vagy blokkolásáról, ellentétben Kínával és más országokkal, amelyek diktálják a polgárok hozzáférését. Ugyanakkor túlzott mértékű büntetések vannak az online rágalmazásért.

Az ausztráliai megosztották az online adatvédelemmel kapcsolatos aggodalmaikat, de a dolgok nem olyan sötétek, mint amilyennek látszanak, mert a VPN-ek megkapják a hátadát. A VPN segítségével elérheti Ausztrália és a világ más részeinek tartalmait, ideértve a Netflixet, a BBC iPlayer-t és még sok más. Ezenkívül letakarja a valódi IP-címet és biztosítja a kapcsolatot, így mentes a számítógépes bűnözőktől, az internetszolgáltatójától és a kormányzati megfigyeléstől, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Végső gondolatok

Az ausztrál IP-cím megszerzése nem túl nehéz, és reméljük, hogy ez az útmutató megkönnyítette a folyamatot az Ön számára. A megfelelő VPN segítségével streaming tartalmat közvetíthet, élő sportokat, helyi csatornákat és Netflixet nézhet, hogy megnézhesse, mi történik a föld alatt.

Ezen VPN-k bármelyikének fantasztikus munkája van a kapcsolat biztosításában, a magánélet védelmében, valamint a streaming webhelyek és az online szolgáltatások feloldásában. Ingyenes próbaverziókat és pénz-visszafizetési garanciákat is nyújtanak, így kipróbálhatja őket, és megtalálhatja az Ön számára megfelelőt.

Az ExpressVPN a mi kedvenceink gyors sebessége, erős hálózata, megbízhatósága és az olyan streaming oldalak feloldásának képessége miatt, mint például a Netflix Australia és mások. Ha továbbra is vásárolni kell, akkor nézze meg a legjobb ausztrál VPN-útmutatókat.

Ha megpróbált egy IP-címet szerezni Ausztráliából, akkor az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk a dolgát. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map