Hogyan szerezzünk egy 2020-as német IP-címet: Becsapódás az utadba a Heimába

Ha online hibaüzenetet kapott, miközben nem Németországból származik, és belépnie kell egy webhelyre ott, akkor valószínűleg geoblokkot találtál. Frusztráló lehet, ha nem fér hozzá a megszokott tartalomhoz, de van egy egyszerű megoldás. Csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja az IP-címét. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan szerezhet német IP-címet.


A webhelyek és az online szolgáltatások az IP-cím alapján megmutatják, hogy hol tartózkodik. Ez megakadályozhatja, hogy hozzáférjen egy adott országra korlátozott tartalomhoz, ha kívül esik. Ezt azonban akkor tekintheti meg, ha megváltoztatja IP-címét egy adott országból.

Érdemes lehet felkeresni egy helyi hírcsatornát vagy adatfolyamot olyan szolgáltatásokból, mint az ARD Mediathek vagy a ProSieben Video. Talán meg akarja nézni a Netflix német verzióját. Bármi legyen is, ehhez szüksége van egy német IP-címre.

A blokkok azért fordulnak elő, mert a streaming szolgáltatásnak licencre van szüksége minden olyan műsorhoz, amely annak az országnak a részét képezi, amelyben azt meg kell jeleníteni. Néhány esetleg nem megfelelő bizonyos országokban a nyelv vagy a célközönség miatt. A Netflix sok országban található, de könyvtára e törvények miatt különbözik. Sokan szeretnék az USA Netflixet, mert a legkülönfélébb.

Tudjon meg többet erről a Netflix VPN tilalomról szóló cikkünkben. Ha a Netflix az, amire utal, akkor további javaslatokat nézze meg a Netflix legjobb VPN-jén.

Lehet, hogy hozzáférnie kell a pénzügyi számláihoz is. Tegyük fel, hogy be kell jelentkeznie a bankszámlájára, de függetlenül attól, hogy mennyit próbálsz, nem fér hozzá. Bármi bosszantó is, a legtöbb pénzügyi szolgáltatás biztonsági óvintézkedésként nem engedi be egy másik országból történő bejelentkezést. Csak változtassa meg IP-címét, és minden rendben lesz.

Hogyan szerezzünk német IP-címet

Mehet egyszerűen és proxyt használva kaphat német IP-címet (a legjobb ingyenes proxy útmutatónkban néhány javaslat található). Nem javasoljuk azonban, mert nem megbízhatók. Nem mindig működnek, és nincs benne biztonság, így nyitva hagyhatják a támadásokat. Ráadásul az IP-címed ki van téve, és a dolgok nyomon követhetők veled. A jobb megértés érdekében olvassa el a VPN és a proxy vs. Tor összehasonlítását.

Javasoljuk egy virtuális magánhálózat használatát, mivel ezek meg vannak töltve a biztonsággal és értékelik az Ön személyes adatait. Ezenkívül megóvják az Ön IP-címét. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-kre, de meg kell győződnie arról, hogy a kívánt jó választás Németország számára..

A kezdőknek szervernek kell lennie Németországban. Ha nem, akkor továbbra is elakad. Ha a Netflixbe szeretne belejutni, akkor vegye figyelembe, hogy nagyszerű felismerni a VPN-ket, ezért érdemes biztosan kiválasztania egyet, amely megkerüli a rendszerét. Vessen egy pillantást a Netflix proxy hibánkkal kapcsolatos részletekre a részletekért.

CyberGhost

A CyberGhost kiváló szolgáltató, amely számos szerverrel rendelkezik, köztük egy óriási 575-ös németországi kiszolgálóval, tehát neked ne legyen probléma egy német IP-cím megszerzésével. Jó biztonsága és magánélete, tehát tudja, hogy védett. Megfelelő sebessége, korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és hozzáférhet a Netflixhez és más streaming szolgáltatásokhoz.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. A CyberGhost kiemelte a legjobb helyet a több készülékhez tartozó legjobb VPN-ekben, mert lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását, ami több, mint a versenytársak megengedik. A hét napos próbaverzió segítségével megnézheti, hogy milyen ez, és ha még mindig nem biztos benne, hogy van pénz-visszatérítési garancia.

Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy többet megtudjon a szolgáltatásról.

NordVPN

A NordVPN német IP-címet is tud szerezni neked, több ezer szerver miatt, közülük 257-nek Németországban van. A biztonság és a magánélet szempontjából is a legjobbak közé tartozik. A sebessége jó, és nincs sávszélesség-korlát. Ezenkívül probléma nélkül bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, beleértve a Netflixet is.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Használhatja a fő operációs rendszerekben, és egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat. A 30 napos visszatérítési időszak alatt elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy megtudja, szereti-e. Olvassa el a NordVPN áttekintésünket is, hogy jobban megnézze a szolgáltatást.

Astrill

Az Astrill egy másik megfelelő választás. A szerverhálózat nem olyan nagy, mint a versenytársaké, de van hat szervere Németországban, köztük München, Hanau Am Main, Frankfurt, Dusseldorf, Frankfurt am Main és Köln. Biztonsága védelmet fog nyújtani, és számos protokoll közül választhat, köztük két, amelyek kizárólag a vállalat számára vannak.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Előző

Következő

Bekapcsolhat streaming szolgáltatásokba, és jó sebességgel rendelkezik, sávszélesség-korlát nélkül. Kompatibilis a legnépszerűbb operációs rendszerekkel, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre az Ön számára, és további részletekkel elolvashatja az Astrill áttekintést.

A német IP-cím használatának veszélyei

A német IP-címet gond nélkül használhatja, de szem előtt kell tartania bizonyos információkat az országról.

Ha rendszeresen online felad, akkor tudnia kell, hogy a beszéd bizonyos kategóriái illegálisak. Ez magában foglalja a vallások rágalmazását és a terrorista szervezet megalakulásáról szóló beszélgetést, valamint a német büntető törvénykönyvben leírt másokkal.

A NetzDG elnevezésű gyűlöletbeszéd-szabály 2017. október óta van érvényben. Ez megköveteli, hogy a közösségi média óriásai távolítsák el a platformjukon elhelyezett illegális anyagokat. Ha nem teszik meg, akkor kockázatot kapnak, hogy bírságot kapnak. Bár ez nem érinti a felhasználókat, aggodalmak adódtak arról, hogy a szabály korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát.

Mint a legtöbb országban, a szerzői joggal védett anyagok zaklatása Németországban illegális, és pénzbüntetést vagy börtönbüntetést eredményezhet. Lehet, hogy ügyvédi irodák keresnek német IP-címeket népszerű torrentokkal is, hogy valakit elkapjanak. További információkért olvassa el a legjobb VPN for Germany útmutatót.

A nyilvános WiFi egyre népszerűbbé válik, így egyre többen vannak kitéve a kiberbűnözés kockázatának. Soha nem mondhatod el, hogy mennyire biztonságosak ezek a hotspotok, ezért érdemes VPN-t használni, amikor csatlakozik, hogy megvédje magát. Ugyanakkor a tisztességes víruskereső jó védekezésre is.

Végső gondolatok

Most tudnia kell, hogyan lehet könnyen és biztonságosan megszerezni a német IP-címet. A VPN használata messze a legjobb módszer, mivel biztonsága védi magát és anonim marad.

Három választásunkkal megkapja azt, amire szüksége van, de a CyberGhost a legjobb választás Németország számára, mert 575 szerverrel rendelkezik, ami sokkal több, mint bármely más szolgáltatónál, amelyet megvizsgáltunk. A hét napos próbaverzió segítségével megnézheti, hogy tetszik. Ha ezt követően még mindig nem biztos benne, van pénz-visszafizetési garancia is.

Ha tippeket szeretne kapni egy német IP-cím megszerzéséhez, nyissa meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Nagyszerű lenne hallani őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map