Hogyan szerezzünk dél-koreai IP-címet 2020-ban: biztonságos Szöulban

Ha hardcore Hallyu rajongó vagy, vagy érdekli a koreai film, érdemes megnézni, amikor Dél-Koreán kívül utazik vagy dolgozik. Sajnos a geoblokkok miatt több hibaüzenetet kaphat, amikor megpróbál hozzáférni a tartalomhoz. A dél-koreai IP-címmel azonban hozzáférhet a streaming szolgáltatásokhoz és megnézheti a kívánt tartalmat. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.


Az IP-cím megváltoztatásával elrontja a tartózkodási helyét, és megkerüli a geoblokkokat a kívánt tartalom eléréséhez. Ha például a Netflix-en szeretné megtekinteni a kedvenc koreai sorozatát, akkor ezt csak dél-koreai IP-címmel teheti meg.. 

A Netflix különféle tartalomkönyvtárakat kínál, az elérhető országtól függően. Ennek oka a nyelvi és kulturális különbségek, valamint a területi engedélyek. További részletekért olvassa el a Netflix VPN banki cikket.

Hogyan szerezzen be dél-koreai IP-címet? Hasonlóképpen, ha belépéssel szeretne hozzáférni dél-koreai bankszámlájához vagy online szolgáltatásaihoz, a régión belüli korlátozások miatt ez nem lehetséges. A dél-koreai IP-cím korlátlan hozzáférést biztosít ezekhez a szolgáltatásokhoz.

Hogyan szerezzünk be egy dél-koreai IP-címet

Az IP-cím megváltoztatásához használható két általános útvonal proxy vagy virtuális magánhálózat használata. A proxyk helyettesítik az Ön IP-címét azáltal, hogy lehetővé teszik, hogy csatlakozzon egy másik hely szerveréhez, mielőtt az internetre lépne (olvassa el a legjobb ingyenes proxy útmutatónkat). 

Noha a proxyk szabadon használhatók, szintén megbízhatatlanok, és nem nyújtanak biztonságot a kapcsolathoz. Így az IP-címed szabadon marad, és a kapcsolat visszakereshető veled.

Javasoljuk VPN használatát dél-koreai IP-cím beszerzéséhez. A VPN-k titkosítják a kapcsolatot, lehetővé téve az alagút gyakorlását a világ bármely pontján (további információt a titkosítási útmutatóban olvashat).

Nincsenek naplózásra vonatkozó irányelveik is, ami azt jelenti, hogy nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységekről és a VPN biztonsági funkcióiról, amelyek elrejtik az Ön valódi IP-címét. Tudjon meg többet az online adatvédelmi útmutatónkban vagy a VPN vs. proxy vs. Tor darabban.

Választhat egy VPN-t a VPN-véleményekből, de szervereinek Dél-Koreában kell lennie, különben nem kaphat dél-koreai IP-címet. Ha prioritása a Netflix tartalom streamingje, válasszon egyet, amely megkerüli intelligens szűrőit és detektorát, mivel nagyon kevés ilyen megbízhatóan tudja megtenni. A Netflix proxyhiba cikkünk további részleteket tartalmaz.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN. Kiváló választás egy dél-koreai IP-cím megszerzésére, mivel a 94 országban, köztük Dél-Koreában is széles kiszolgálói hálózat található. Jól megszerzett hírneve a szerver gyorsasága, az erős biztonság és megbízhatóság miatt, ezért a leggyorsabb VPN-szolgáltatások és a legbiztonságosabb VPN-útmutatóink között szerepel az első helyezett.. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Megbízhatóan megkerülheti a Netflix geoblokkjait is, ezért kapott első helyet a Netflix VPN legjobb útmutatójában.  

Az ExpressVPN könnyen használható és telepíthető Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszereken. Letöltheti böngésző-kiterjesztéseit a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari számára is. 

Ha segítségre van szüksége a telepítéshez vagy más kérdéshez, az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető. A személyzet hasznos és alapos válaszokat ad e-mailben és élő csevegésen keresztül. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést további információkért.

Noha az ExpressVPN drága, kiváló szolgáltatása biztosítja, hogy pénzt megérdemelje. Ezenkívül hét napos ingyenes próbaverziót és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is biztosít, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás dél-koreai IP-cím megszerzésére. Több mint 5000 szerver hálózattal rendelkezik, amelyek 60 országot fednek le, tíz pedig Dél-Koreában, tehát nem kellene problémát okoznia az ott található tartalmak elérésével.. 

A biztonság csúcsminőségű, gyilkos kapcsolóval, dupla hop-kiszolgálókkal, amelyek kétszer titkosítják a kapcsolatokat, és a naplózás nélküli házirenddel az adatvédelem tiszteletben tartása érdekében. A NordVPN korlátlan sávszélességet és jó sebességet is kínál. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Nagyon lelassulhat, ha nagy távolságokra csatlakozik, de ezt kiszolgálja a gyors szerverváltási idővel. A Netflix South Korea-ba és a torrentekbe is eljuttatja Önt, ezért került a torrent útmutatóhoz a legjobb VPN-ben. 

Telepítheti egyszerűen, és gyorsan csatlakozhat Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Az ügyfélszolgálat élő csevegés, e-mail és hasznos tudásbázis segítségével is elérhető. 

A NordVPN megfizethető havi díjat kínál, de pénzt fog megtakarítani, ha hosszabb előfizetéssel iratkozik fel. Ez egy 30 napos visszatérítési ablakot biztosít, így előbb kipróbálhatja. Olvassa el a NordVPN áttekintést további információkért.

VPNArea

A VPNArea IP-címet is szerezhet Dél-Korea számára. A biztonság jó, és dupla-hop szervereket kap a további biztonság érdekében, akárcsak az NordVPN. Szerverei 65 országot fednek le, tehát számos hely közül választhat, köztük Dél-Korea. Az extra adatvédelemhez bejelentkezési szabályok is vonatkoznak.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

Sebessége meglehetősen lassú, de korlátlan sávszélességet élvezhet, és bejuthat olyan streaming szolgáltatásokba, mint a Netflix. Olvassa el a VPNArea áttekintését további részletekért.

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, akár hat eszközzel egyidejűleg csatlakoztatva. Az ügyfélszolgálat e-mailben vagy élő chat-ben elérhető a nap 24 órájában, valamint egy tudásbázis segítségével. A szolgáltatás olcsó, de ha előfizetés előtt ki szeretné próbálni, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.. 

A dél-koreai IP-cím használatának veszélyei

A Dél-koreai IP-cím megszerzése vagy akár annak használata sem jelent veszélyt, amint azt a Dél-Korea legjobb VPN-útmutatónkban olvashatja. Ennek ellenére ismernie kell néhány konkrét szabályt az ország internethasználatáról.

A Freedom House képviseleti szerve szerint Dél-Korea internetes szabadsága részben ingyenes. A dél-koreai kormány intenzív internetes és média cenzúrázó erőfeszítéseket tesz annak szabályozására, hogy mit lehet és mit nem lehet online tenni. 

Blokkolja a különféle típusú tartalmakat, például a pornó és szerencsejáték-oldalakat, az észak-koreai támogató kommentárokat és weboldalakat, valamint az esetlegesen eltérő politikai véleményeket, különös tekintettel az elnökre.

Az internethasználóknak azt is kötelezővé tenniük, hogy azonosítsák magukat, ha bármilyen nyilvánosan látható hozzászólást hozzáadnak vagy megjegyzéseket fűznek cenzúrázatlan webhelyekhez, vagy hozzáférést akarnak a kiskorúak számára alkalmatlannak tartott oldalakhoz. Ezután személyazonosságukat a felhasználói útlevél másolatával vagy dél-koreai állampolgárok esetében a belföldi illetőségű nyilvántartási számmal ellenőrzik.

E korlátozások meglehetősen széles körben elérhetők, részben a számítógépes rágalmazásról szóló törvénynek köszönhetően, amely bűncselekménynek tekinti bármilyen információ feltárását, azzal a szándékkal, hogy megsértse az ember jó hírnevét. A törvény felhasználásával megakadályozták a kormány megalapozottságát vagy kritikus vitáit.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja, hogyan lehet dél-koreai IP címet szerezni. A VPN a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer erre. Három VPN szolgáltatónk IP-címet szerezhet Dél-Korea számára, miközben biztonságban tartja a kapcsolatot és megóvja személyazonosságát. 

Szeretnénk hallani tapasztalatait és ajánlásait Dél-Korea IP-címének megszerzéséhez. Ossza meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map