Hogyan szerezzünk dél-afrikai IP-címet 2020-ban

Bosszantó lehet, ha a geoblokkok miatt nem fér hozzá a kívánt tartalomhoz vagy online szolgáltatáshoz. Ha külföldön dél-afrikai ember vagy, és az országára korlátozódó tartalmat próbál megnézni, akkor egy hibaüzenet jelenik meg. Ahhoz, hogy megnézhesse, be kell szereznie egy dél-afrikai IP-címet, így megmutatjuk, hogyan kaphatjuk meg.

Lehet, hogy úgy néz ki, mint egy véletlenszerű szám, de az IP-címében sok rejtett információ található. Amikor online lép, megmondja a webhelyet vagy szolgáltatást, ahol található. Egy adott országra korlátozott tartalom megtekintéséhez szükség van egy IP-címre, amely jelzi, hogy ott vagy.

Lehet, hogy egy éjszakai kikapcsolódás után megpróbálta online pénzt ellenőrizni, de nem tudott bejelentkezni. Néhány bank csak akkor engedélyezi a bejelentkezést, ha az országban van, tehát dél-afrikai IP-cím nélkül megtiltják a hozzáférést..

Lehet, hogy meg szeretné nézni a Dél-afrikai Broadcasting Corporation kedvenc műsorait, vagy olyan szolgáltatásokat szeretne elérni, mint az e.tv, a Soweto TV, a DSTV és a Showmax. Bármit is igényel, senki nem érhető el Dél-Afrikán kívül.

Ennek oka a licenckorlátozások. A hálózatoknak engedélyt kell szerezniük minden olyan országban, ahol a műsort sugározzák. A Netflix jó példa erre. Bár számos országban elérhető, az egyes könyvtárak engedélyezési okokból különböznek.

Erről bővebben a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünkben olvashat. Ha már tud róla, és csak be akar jelentkezni, akkor tekintse meg a Netflix legjobb VPN-jét az ajánlásokkal kapcsolatban.

Hogyan szerezzünk be egy dél-afrikai IP-címet

Ön dönti el, hogy milyen módszerrel szerez be egy dél-afrikai IP-címet. Használhat egy proxy-t, amely a legegyszerűbb út, de megbízhatatlan lehet (még a legjobb ingyenes proxynk is). Nem tartalmaznak biztonságot, így kiszolgáltatottá válnak a számítógépes bűnözéshez, és nyomon követhetőek, mivel az IP-cím nem védett. A VPN vs. proxy vs. Tor magyarázatunk további információkat tartalmaz.

A legjobb megoldás az, ha virtuális magánhálózatot használ, mert anonimként és biztonságban fog tartani az online veszélyeket. Vessen egy pillantást a szolgáltatókra a legjobb VPN-véleményünkben néhány jó lehetőségre vonatkozóan, de meg kell győződnie arról, hogy az Ön által kiválasztott jót tesz-e Dél-Afrikának..

Szüksége lesz egy olyan kiszolgálóra, ahol ott vannak szerverek, mert ugyanolyan helyzetben leszel, mint most nélkülük. Minél több szolgáltató van ott, annál jobb.

A Netflix eléréséhez ki kell választania egy szolgáltatót, amely képes bejutni a hálózatba. A Netflixnek bonyolult VPN-észlelési rendszere van, és csak néhány olyan VPN található, amelyek megkerülhetik azt. Olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikkünket.

NordVPN

A NordVPN jó lehetőség dél-afrikai IP-cím megszerzésére. Hálózata több ezer szerverrel rendelkezik, köztük 19 Dél-Afrikában. Kiváló biztonsággal, dupla hop titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal is rendelkezik. Jó sebességgel, korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és könnyen eljuthat streaming szolgáltatásokhoz.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Az ügyfelek használata egyszerű, és akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban. Kipróbálhatja azt is, hogy tetszik-e is, mert 30 napos visszatérítési idővel rendelkezik.

CyberGhost

Egy másik tisztességes szolgáltató a CyberGhost, amelynek nagy szerverhálózata van és 10 szerverrel rendelkezik Dél-Afrikában. Biztonsága szűk, és nem vezet naplóba tevékenységéről. A sebesség jó, és nincs sávszélesség-korlát. Bekapcsolódhat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost kompatibilis a legtöbb nagy operációs rendszerrel, és ez az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszköz számára, mivel lehetővé teszi, hogy akár hét eszközt csatlakoztasson egyszerre. Használhatja a hét napos próba előnyeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszik. Ezen felül pénz-visszafizetési garancia is van. Nézze meg a CyberGhost áttekintést, hogy jobban megnézze a szolgáltatást.

Astrill

Azt is javasoljuk, hogy Astrill dél-afrikai IP-címet szerezzen. A másik két szolgáltatóhoz képest kicsi szerverhálózattal rendelkezik, de Johannesburgban vannak kiszolgálók. Biztonságban lesz, mert tisztességes biztonsággal rendelkezik, több protokoll közül választhat, köztük két, amelyek kizárólag a VPN-re vonatkoznak.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Előző

Következő

Ez képes a streaming szolgáltatásokhoz jutni, és gyors, korlátlan sávszélességgel. Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását. Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, így regisztráció előtt megnézheti, tetszik-e. Olvassa el az Astrill áttekintésünket, hogy többet megtudjon.

A dél-afrikai IP-cím használatának veszélyei

A dél-afrikai IP-cím használata nem veszélyes, ám figyelembe kell vennie a kockázatokat. Noha vannak olyan országok, amelyek értékelik a magánélet védelmét, amint azt az adatvédelmi törvényünkben olvashatjuk, mások nem, és lehet invazív megfigyelés és törvények.

2017-ben kiderültek, hogy a dél-afrikai kormány több ezer mobiltelefonot követ. Az ország felügyeleti jogszabályainak hiányossága megengedte, hogy megtörténjen.

Ráadásul ingyenes WiFi hotspotok érhetők el az ország egész területén, de lehetetlen tudni, mennyire biztonságosak. Megfelelő védelem nélkül érzékenyek lehetnek a hackelésre és a vírusokra. Egy 12 hónapos tanulmány kimutatta, hogy csaknem 9 millió dél-afrikai áldozatot szenvedtek ki számítógépes bűnözésnek, ami jó ok arra, hogy víruskeresőt is szerezzenek..

Olvassa el a legjobb dél-afrikai VPN-cikket az országról.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja, hogyan szerezhet be egy dél-afrikai IP címet, és miért van szüksége védelemre, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. A VPN a legjobb megoldás mindkettő, valamint sok más szolgáltatás beszerzésére.

A fenti szolgáltatók bármelyike ​​megkapja azt, amire szüksége van, de a NordVPN a legjobb választás. A legmagasabb szintű biztonsággal és az streaming szolgáltatásokba való bejutás lehetőségeivel minden olyan funkcióval rendelkeznie kell, amelyre szüksége van a kívánt tartalom biztonságos megszerzéséhez. Ráadásul a 30 napos visszatérítési időszaknak nincs oka annak, hogy ne próbálja ki.

Ha javaslata van egy dél-afrikai IP-cím megszerzéséhez, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me