Hogyan szerezzünk dán IP-címet 2020-ban: Csatlakozás Koppenhágán keresztül

Ha Dane külföldön él, valószínűleg észrevette, hogy Dániában nem fér hozzá tartalomhoz vagy webhelyhez. Csak hibaüzeneteket kap. Ennek oka a geoblokkok, amelyek korlátozzák a tartalomhoz való hozzáférést Dániába, kivéve, ha fizikailag ott vagy. 


Szerencsére azonban megváltoztathatja IP-címét dánra, és exkluzív tartalmat közvetíthet a DR TV-ből, vagy akár hozzáférhet Danske Bank-számlájához. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.

Az IP-cím véletlen számok halmaza, amely információkat tartalmaz a tartózkodási helyéről és a használt eszközről. Ha megváltoztatja jelenlegi IP-címét Dániába, akkor rácsaphatja a webhelyeket arra, hogy úgy gondolja, hogy ott van, annak ellenére, hogy még nem vagy, és megkerüli a földrajzi korlátozásokat..

Hogyan szerezzünk dán IP-címet

Kétféle módon módosíthatja IP-címét: proxy vagy virtuális magánhálózat. A proxy működik az Ön böngészőjében, és segíthet dán IP-cím megszerzésében. 

Ennek a módszernek az a hátránya, hogy az nem titkosítja az Ön adatait, azaz személyazonossága visszakereshető Önnel, és a kapcsolat nem biztonságos. Ez szintén megbízhatatlan, és nem gátolja a média streaming szolgáltatások blokkolását.

A legjobb módszer a VPN használata. Amellett, hogy dán IP-címet szerez neked, elrejti a valódi tartózkodási helyét, biztonságossá teszi a kapcsolatot és titkosítja adatait a kíváncsiskodó szemektől.. 

A proxykkel ellentétben a VPN a korlátozott webhelyeket is feloldhatja, így a dán tartalmak széles skálájához hozzáférhet a streaming szolgáltatásokból, például a Netflixből, a Huluból és másokból. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor útmutatónkat.

A legjobb VPN-cikkben szereplő számos szolgáltató megkapja neked a kívánt szolgáltatást, ám néhány jobban megfelel Dániának, mint mások. A választott VPN-nek jó biztonsággal, gyors kapcsolatokkal és kiszolgálókkal kell rendelkeznie Dániában, különben nem lesz képes megszerezni egy dán IP-címet..

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN. Hatalmas szerver hálózattal rendelkezik, amely magában foglalja Dániát, kiváló biztonságot és szigorú bejelentkezési szabályt. Hírneve emeli a gyors szerversebességet is, ezért a leggyorsabb VPN-szolgáltatások listáján az első helyet foglalja el. 

Nem csak, hogy korlátlan sávszélességet nyújt, és nagyon megbízható. Megbízhatóan megkerüli a Netflix geoblokkjait is, ezért a legjobb VPN a Netflix számára.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Windows, macOS, Linux, Android és iOS platformon működik, telepítése és használata egyszerű. Ezenkívül böngészőbővítményeket tartalmaz a Google Chrome, a Safari és a Mozilla Firefox számára. Ha fel szeretné venni a feliratkozás előtt, van egy hétnapos ingyenes próbaverzió, plusz egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

Az ExpressVPN ügyfélszolgálatot kínál éjjel-nappal, élő csevegés vagy e-mail útján. Barátságos és segítőkész személyzetünk alapos választ ad, ha segítségre van szüksége a telepítéshez vagy egyéb kérdésekhez. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

NordVPN

A NordVPN dán IP-címet is szerezhet Önnek. Több mint 5000 szerverhálózata 60 országot takarít le, 79 Dániában. Különleges kiszolgálókkal is rendelkezik, amelyek kifejezetten a játékhoz, a magánélethez vagy a torrentinghez vannak hangolva (olvassa el a legjobb VPN-t a torrent útmutatóhoz). 

Ez a legmagasabb szintű biztonságot nyújt, egy kill kapcsolóval és dupla hop kiszolgálókkal, amelyek kétszer titkosítják a kapcsolatot. Ráadásul a bejelentkezési tilalomra vonatkozó irányelv érvényben van, így tiszteletben tartják az Ön személyes adatait.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Korlátlan sávszélességgel és jó sebességgel is rendelkezik, bár nagy távolságokon történő csatlakozáskor lelassul. Ezt azonban kompenzálja a szerver gyors átkapcsolási idejével. A NordVPN feloldja a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását is. Nézze meg a NordVPN áttekintésünket a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban.

Telepítheti Windows-ra, macOS-ra, Android-ra és iOS-ra akár hat eszközre egyetlen kapcsolattal. Az ügyfélszolgálat e-mailben és élő csevegésen érhető el, és tartalmaz egy hasznos tudásbázist, amely további hibaelhárítási információkat tartalmaz. Ez egy 30 napos visszatérítési ablakot biztosít, így kipróbálhatja, hogy tetszik-e, mielőtt egy havi vagy éves tervre vállalkozik..

CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó módszer a dán IP-cím megszerzésére, mivel 59 országban több mint 4700, Dániában pedig 42 szerverrel rendelkezik. Jó a biztonság, megfelelő sebességgel és speciális szerverrel az streaminghez és a torrenthez. Korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba. Ráadásul nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti és használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, akár hét eszköz csatlakoztatásával egyidejűleg egyetlen fiókhoz. Nem csoda, hogy magas rangú a több eszköz legjobb VPN-listáján. 

Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, így láthatja, hogy tetszik -, és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amelyre visszatérhet, ha még mindig nem hajlandó elkötelezni magát. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

A dán IP-cím használatának veszélyei

A dán IP-cím használata nem jelent veszélyt. Van azonban néhány dolog, amit tudnia kell az ország internethasználatáról.

A Freedom House ügyvédi testülete 2019. évi jelentése szerint az internet Dániában ingyenes, mivel polgárai szabad véleménynyilvánítást, egyesülést és teljes politikai jogokat élveznek. Dánia azonban része a Nine Eyes szövetségnek, amely olyan országokból áll, amelyek együttműködnek az információk gyűjtésében és megosztásában a tömeges megfigyelésen keresztül.

A Nine Eyes az Five Eyes szövetség kiterjesztése, amelynek célja a katonai jelek és hírszerzés formai vagy nyers adatok, valamint a kész jelentések tagállamok közötti cseréjének koordinálása.. 

Dán kormány kiadta az Adatmegőrzési Végrehajtó Rendt, amely behatoló megfigyelés és munkamenet-naplózás révén veszélyezteti polgárainak magánéletét, amelyet minden internetszolgáltatónak végre kellett hajtania. Ez óriási mennyiségű adatot generált, amely a felhasználók információit veszélyezteti a lehetséges biztonsági megsértésekkel.

Az internetes cenzúrát azonban nagyrészt a fájlmegosztó webhelyek korlátozására, a szerencsejátékokat és kínzó webhelyeket, valamint az illegális tevékenységekkel, például a kábítószer-értékesítéssel kapcsolatos webhelyek szűrésére használják..

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez az útmutató segít dán IP-cím megszerzésében. A legjobb út a VPN használata, mivel ez megszabadít a tolakodó megfigyeléstől és cenzúrától. Ráadásul jó biztonságot nyújt, és rejtett személyiségét megőrzi.

Bármelyik általunk javasolt lehetőséghez IP-címet szerezhet Dániában, ám kiváló biztonság, gyors sebesség és jó ügyfélszolgálat miatt az ExpressVPN nyertesünk. Ráadásul használhatja a 30 napos visszatérítési ablakot vagy a hét napos próbaverziót is, így előfizetés előtt megnézheti, tetszik-e. Nézze meg a VPN könyvtárunk további hasznos útmutatásait.

Van tapasztalata dán IP-cím megszerzésében? Szeretnénk hallani az Ön ajánlásait. Mondjon nekünk a megjegyzés szakaszban. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map