Hogyan szerezzünk chilei IP-címet 2020-ban: Santiago swinging

Ha nyaralás vagy üzleti célból Chilén kívül utazik, előfordulhat, hogy csatlakozni kell az internethez, hogy hozzáférjen az otthoni banki és streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Canal 13 vagy a Netflix. A geoblokkok miatt azonban Chilei IP-cím nélkül nem férhetnek hozzá ezekhez a szolgáltatásokhoz. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.


Az IP-cím véletlen számok és tizedesjegyek halmaza, amelyet megkap, amikor csatlakozik az internethez. Olyan információkat tartalmaz, amelyek azonosítják az eszközét és a helyét. Az IP-cím és a licenckorlátozások miatt nem férhet hozzá a Chilere korlátozott tartalomhoz, ha országon kívülről próbálja megnézni azt..

A Canal 13, a szabadon játszó chilei TV-csatorna számos programozási lehetőséget kínál online platformján, de földrajzi korlátozása van. A Netflix Chile hasonló korlátozásokkal rendelkezik a területi engedélyek miatt, tehát chilei IP-cím nélkül nem nézheti meg a Cado con hijos vagy a kedvenc mozdulatait. További információ a Netflix VPN-tilalom legyőzéséről szóló cikkben olvasható.

Hamisíthatja a tartózkodási helyét, ha chilei IP-címet szerez be a webhelyek vagy online szolgáltatások becsapásával olyan tartalmak kiszolgálására, mintha Chiléből böngészne vagy streaming lenne, bár.

Hogyan szerezzünk chilei IP-címet

A chilei IP-cím anonimitást biztosít amellett, hogy feloldhatja a streaming szolgáltatásokat, hozzáférhet a bankszámlákhoz vagy jobb ajánlatokat szerezhet online vásárlás közben. Ha aggódik a kormányzati cenzúra miatt, könnyen pihenhet egy hamis IP-cím és a titkosítási fal mögött. 

A chilei több internetes szabadságot élveznek, mint a szomszédos országokbeli társaik, tehát a chilei IP-cím használata ugyanolyan korlátlan hozzáférést tesz lehetővé, mint egy chilei állampolgár számára, annak ellenére, hogy országon kívül tartózkodsz..

A chilei IP-cím beszerzésének két módja van: proxy vagy virtuális magánhálózat. A proxy útvonala nem mindig működik, mert megbízhatatlanok és nem kínálnak biztonsági funkciókat, így kiszolgáltatva lehetnek az online veszélyekkel szemben. Az is nyomon követhető, mert a proxyk nem blokkolják az Ön valódi IP-címét. Ha továbbra is használni szeretne egyet, olvassa el a legjobb ingyenes proxy útmutatónkat az ajánlásainkért.. 

A VPN használata jobb a választás, mivel megvédi Önt és továbbra is feloldja a weboldalak és online szolgáltatások streamingjét, amelyet anonim módon használhat, mert rejti az Ön valós IP-címét is. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor cikkünket. 

Ha hozzáférni szeretne a Netflix Chile-hez, kevés olyan VPN, amelyek megkerülhetik az intelligens VPN-észlelést. További információkért olvassa el a Netflix proxyhiba cikkünket.

A legjobb VPN-értékelésünkben kiváló szolgáltatókat látunk, de vannak olyanok, amelyek jobbak lesznek Chile számára. Nézzük meg a három legjobbat.

CyberGhost

A CyberGhost jó választás egy chilei IP-cím megszerzéséhez, mivel több mint 3700 szerverrel rendelkezik, amelyek közül 10 Chileben található. A bejelentkezés nélküli politikával tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, és jó biztonsággal rendelkezik. Előnyeit élvezheti annak tisztességes sebessége, korlátlan sávszélessége, valamint a streaming szolgáltatások feloldásának és használatának képessége is, ideértve a Netflixet.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Kompatibilis a főbb operációs rendszerekkel, mint például a Windows, a MacOS, az Android és az iOS, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, ha szeretné kipróbálni a szolgáltatást, de ha több időre van szüksége, a CyberGhost nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál..

ExpressVPN

Javasoljuk továbbá az ExpressVPN használatát egy chilei IP-cím megszerzéséhez. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely magában foglalja a chilei szervereket. Ez a leggyorsabb VPN is, korlátlan sávszélességet kínál, és bekapcsolódik a legtöbb jelentős streaming szolgáltatásba, ideértve a Netflixet is, ezért kapott első helyet a legjobb VPN-ben az adatfolyam-összehasonlításért. Ráadásul kiváló biztonságot nyújt, és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Windows, macOS, Android és iOS rendszereken működik. Ügyfeleit könnyű telepíteni és használni is, tehát nagyszerű választás, ha nem tapasztalt VPN-ekkel. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést a szolgáltatás mélyreható áttekintése érdekében.

Noha ez az egyik legdrágább VPN-lehetőség, mégis megtérül az ár-érték arány, mivel alapszolgáltatása kiváló. Pénzt takaríthat meg, ha elkötelezi magát egy hosszabb terv mellett is. Ezen felül egy hétnapos próba áll rendelkezésre, hogy kipróbálhassa, és ha úgy érzi, hogy az ExpressVPN nem az Ön számára, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.. 

NordVPN

Egy másik jó választás egy chilei IP-cím megszerzéséhez a NordVPN. Kiemelkedő biztonságot nyújt, dupla hop-kiszolgálókkal, amelyek kétszer titkosítják a kapcsolatot, és egy kill kapcsolóval. Ráadásul nem vezet naplókat, tehát tiszteletben tartják az adatvédelmet. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely öt szervert is magában foglal Chilében. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Jó sebességgel, gyors szerverváltással rendelkezik, és bekerül a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba. Ráadásul nincsenek sávszélesség-korlátozások. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésre további információkért.

Legfeljebb hat eszközön használható egyszerre, és Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekkel működik. 30 napos visszatérítési idő áll rendelkezésre, tehát bőséges idő van kipróbálni előfizetés előtt.

A chilei IP-cím használatának veszélyei

Chile felhasználóbarát ország, de a világ többi nemzetéhez hasonlóan hajlamos olyan veszélyekre, mint például a számítógépes bűnözés. Még az egyik legnagyobb bankja, a Banco de Chile 10 millió dollárt veszített 2018 júniusában a kifizetési rendszereket célzó kibertámadások sorában..

Ennek ellenére a chilei élvezik az internetes szabadságot, a legtöbb szomszédos országgal ellentétben, és a Freedom House a közelmúltban korábban korlátlan internethozzáférése miatt chilet „ingyenes” -re változtatta. Ez irigylésre méltó helyzet, különösen akkor, ha olyan országban él, amelyet megfigyelés vagy kormányzati cenzúra kötelez.

Aggódnak azonban a Chilei jogi keret miatt, mivel ez lehetővé teszi a kommunikáció felügyeletét. Ráadásul törvényei homályosak vagy elavultak, mivel nem felelnek meg a kommunikáció vagy a gyorsan változó technológia valóságának. A chilei internetszolgáltatóknak rögzíteniük kell a felhasználói adatokat, és aggályok merülnek fel az újságírók nyomon követése és a politikai vélemények kifejezése terén. 

Az újságírók védelmével foglalkozó bizottság 2018. márciusában aggodalmának adott hangot azután, hogy a chilei rendőrség hírszerző műveleteik részeként kémkedt az újságírókkal, telefonos hívásokat és üzeneteket vett fel a WhatsAppban és a Táviratban..

A VPN használatával Ön is élvezheti az online szabadság szintjét Chilében, mivel ez nem korlátozódik a határain belül élőkre. Áthaladhat a digitális akadályokon, ugyanazokat a weboldalakat látogathatja meg, ugyanazon fórumokon tehet közzé üzenetet, mint a chilei bennszülöttek, és ugyanazokat a videókat nézheti meg.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót, és most már tudja, hogyan lehet chilei IP-címet szerezni. A VPN segít megkerülni a geoblokkokat, miközben biztosítja a szükséges biztonságot és eszközöket, tehát nincs ok arra, hogy ne próbálja ki a fenti három VPN szolgáltatót..

Szeretnénk hallani a chilei IP-cím megszerzésével kapcsolatos tippeket és javaslatokat. Mondjon róluk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map