Hogyan szerezzünk brazil IP-címet 2020-ban: átirányítás Rioba

Ha megpróbálja a kedvenc brazil műsorát országon kívülről közvetíteni, akkor valószínűleg észrevette, hogy nem fér hozzá hozzá. Ennek oka az, hogy csak akkor teheti meg, ha van brazil IP-címe, és megmutatjuk, hogyan szerezheted be azt..

A külföldön élő vagy utazó brazilok tudják, hogy korlátozhatják a portugál nyelvű szórakoztatást, sportot és híreket. Néhány brazil webhelyhez csak helyi hálózati címeken lehet hozzáférni, míg a webhelyek (például a Netflix Brazília) streamingkor korlátozják a tartalomhoz való hozzáférést geoblokkokkal.

A licenc miatt a Netflixnek különféle tartalomkönyvtárai vannak a rendelkezésre álló 190 országban, de brazil IP-címmel heti javítást kaphat a Brazil Netflix-hez, és portugál feliratokat használhat. A streaming óriásnak van egy rendszere, amely felismeri a legtöbb proxyt vagy virtuális magánhálózatot. További információ a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünkben. 

A világ más részeiből származó IP-cím akadályozza a brazil weboldalakhoz, az online szolgáltatásokhoz, például a banki szolgáltatásokhoz való hozzáférést, és még a kedvenc programozását is a Globo-on.

Hogyan szerezzünk brazil IP-címet

Az, hogy hogyan kap egy brazil IP-címet, az Ön választása. Mehet a proxy útvonalon – ajánlásainkat megtalálhatja a legjobb ingyenes proxy útmutatóban -, de ezek nem mindig működnek. A proxyk nem megbízhatóak, sem biztonságosak, így kiszolgáltatottá válhat az online veszélyekkel szemben. Ráadásul könnyedén visszakeresheti tevékenységét, mert a proxy nem árnyékolja az Ön valódi IP-címét.

A jobb megoldás az, ha olyan VPN-t használ, amely védi Önt és lehetővé teszi az online szolgáltatásokhoz és webhelyekhez való hozzáférést anonim módon, miközben elrejti a valódi IP-címét. Ha hozzáférni szeretne a Netflix Brazil-hoz, akkor szüksége van egy VPN-re, amely megkerüli a VPN-detektorokat és szűrőket, de csak kevés ilyen képes. Tudjon meg többet erről a Netflix proxy hibacikkben.

Röviden: egy proxy használata nem garantálja az online biztonságot, és kiszolgáltatottá teszi az online fenyegetéseket, de a VPN megvédi személyazonosságát, biztosítja a WiFi-kapcsolatot, és hozzáférést biztosít a blokkolt tartalmakhoz. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor cikkünket.

Legjobb VPN-szolgáltatóink többsége elvégzi a feladatot, de néhányuk Brazília számára jobb.

NordVPN

Az NordVPN jó választás Brazília számára. Hatalmas szerverhálózata több mint 5500 szervert tartalmaz, és a világ nagy részét lefedi. Brazíliában 26 ilyen van, ezeknek elegendőnek kell lenniük a kívánt tartalom eléréséhez. Nem tartja a naplókat, tehát tudja, hogy komolyan veszi az adatvédelmet, és a rendelkezésre álló legjobb biztonsági lehetőségek egyike: dupla hop-kiszolgálókkal, amelyek kétszer titkosítják a kapcsolatokat.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Néhány NordVPN szolgáltatás közé tartozik a korlátlan sávszélesség, a jó sebesség és a gyors szerverváltás. A Netflix Brazíliába és a torrentekbe is eljut. Valójában a legjobb torzító útmutatónkban adtunk neki első helyet.

Telepítheti a főbb operációs rendszerekre, ideértve a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszert, és ügyfelei könnyen kezelhetők. 30 napos pénz-visszafizetési garancia érhető el, így előfizetés előtt kipróbálhatja. Olvassa el a NordVPN áttekintését további információkért.

ExpressVPN

Az ExpressVPN nagyszerű szolgáltató és az egyik legjobb VPN. Ez a leggyorsabb VPN, és első helyen áll a legbiztonságosabb és a Netflix útmutatókban szereplő legjobb VPN-ben. Több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban, 160 helyszínen, beleértve Brazíliát is. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A kiváló adatvédelem és biztonság mellett az ExpressVPNnek semmi baja a Netflixbe való bejutás, és a legjobb streaming útmutatónkban szereplő VPN-ben nyertünk. Hasonló a NordVPN-hez, ahogyan az ExpressVPN vs. NordVPN cikkben olvashat.

Használhatja a főbb operációs rendszerekben, olyan ügyfelekkel, amelyek könnyen kezelhetők, ha nincs sok tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban. Kipróbálhatja hét napos próbaverziójával, és ha nem tetszik, van egy 30 napra vissza nem térő pénz-visszatérítési garancia. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést további információkért.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik VPN, amely Brazília számára megfelelő. Szigorú adatvédelmi politikával és jó biztonsággal rendelkezik, valamint egy nagy szerverhálózattal rendelkezik, amely 60 országot takar, beleértve Brazíliát. Olvassa el a CyberGhost áttekintést a szolgáltatás alapos áttekintésével kapcsolatban.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Megfelelő sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és hozzáférhet a Netflixhez. Telepítheti a legtöbb főbb operációs rendszerre, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, így ez az egyik legjobb VPN több eszköz számára. 

Hétnapos próba áll rendelkezésre, így kipróbálhatja magát, és van egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia, amelyre visszatérhet, ha nem vagy meggyőződve arról,.

A brazil IP-cím használatának veszélyei

A brazil személyes adatait nem védi a törvény, tehát nem élvezik a teljes adatvédelmet. A folyamatban lévő WhatsApp vita aggályokat vet fel a magánélettel és a cenzúrával kapcsolatban. 2015-ben és 2016-ban ideiglenes tilalmat vezettek be a szolgálatra, de azt gyorsan megsemmisítették. Azóta többféle akadály létezik a bűnügyi nyomozás során kért információk átadása nélkül. 

A kormány cenzúra és magánélet megsértésének további kísérletei között szerepelnek olyan javaslatok, amelyek megkövetelik az internetszolgáltatótól és az egyes weboldalaktól a politikai cenzúra alkalmazását. Azt is szeretné, ha a bíróságok engedélyt kapnának a szolgáltatások és webhelyek blokkolására, valamint a bűnüldözésre, hogy bírósági végzés nélkül azonosítsák a felhasználók IP-címét. 

A VPN lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy kijátsszák a cenzúrát, miközben megőrzik magánéletüket, ha ilyen javaslatokat végrehajtanak.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja, hogyan szerezhet be brazil IP-címet. Függetlenül attól, hogy naprakészen tartja-e a helyi TV-t, vagy elérheti bankszámláját, a VPN a legjobb és legbiztonságosabb megoldás. Nem csak a brazil szolgáltatásokhoz és tartalomhoz férhet hozzá, de biztonságban is részesülhet. 

A listánkban szereplő három VPN bármelyike ​​kap egy brazil IP-címet, és álcázza az Ön valós helyét. A Netflixbe is eljutnak. Ingyenes próbaverziókat kínálnak, így saját magad kipróbálhatják azokat és pénz-visszafizetési garanciákat, így nem veszít el semmit, ha megpróbál nekik.. 

Ha bármilyen tippe van a brazil IP-cím megszerzéséhez, ossza meg őket a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me