Hogyan szerezzünk belga IP-címet 2020-ban: Brüsszel útvonalak

A külföldi belgaiak hiányzik a híres belga csokoládét és sört, valamint a megfizethető, nagy sebességű internetet. Ami még rosszabb, hogy a geoblokkok miatt nem lehet helyi műsorokat nézni és belga weboldalakat elérni. Szerencsére megváltoztathatja IP-címét belgaül, és elérheti az összes kívánt tartalmat. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.


Az IP-cím az internethez való csatlakozáskor az eszközéhez rendelt egyedi számjegy, amely megmondja a webhelyeknek, hogy melyik országban tartózkodnak. Az IP-cím belgaként történő megváltoztatása segít abban is, hogy megkerülje azokat a webhely-blokkokat, amelyek megtagadják a hozzáférést. online bankszámlájára vagy kormányzati szolgáltatásaira.

Hogyan szerezzünk belga IP-címet

A belga IP-cím megszerzésének két fő módja van: proxy vagy virtuális magánhálózat használata. Proxy szolgáltatás használatakor megváltoztathatja IP-címét, így hozzáférhet a kedvenc tartalmához vagy az online szolgáltatásokhoz. Amint a VPN vs. proxy vs. tor útmutatóban olvashat, a proxyknek hiányoznak a kritikus biztonsági funkciók, például a titkosítás, és ki vannak téve a valódi IP-címük.

Javasoljuk a VPN használatát, mivel ez extra biztonságot nyújt a kapcsolat titkosításával, és elrejti az IP-címet és a helyet, így hozzáférhet minden olyan csatornához, amely Belgiumban sugárzik.. 

Ezenkívül az adatok titkosítását is megakadályozza, hogy az online snoopers ellopja azokat, különösen nyilvános WiFi használata esetén. A legtöbb szolgáltató sem naplózza, azaz online tevékenysége magántulajdonban van.

Bármelyik legjobb VPN-javaslatunk segíthet megváltoztatni az IP-címét, de ehhez a belga szerverekhez van szüksége. Három olyan javaslatot választottunk, amelyek segítenek abban, és ez hozzáférést biztosít a belga tartalomhoz és az online szolgáltatásokhoz is.

ExpressVPN

Azért választottuk az ExpressVPN-t, mert ez a legjobb VPN-körüli, és eltalálja az összes megfelelő jelet. A piac leggyorsabb VPN-je a listánk, a könnyen használható és kiváló biztonsági szintű, indításkor. 

Ezenkívül nulla naplózású politikával és a legmagasabb titkosítási protokoll fokozattal rendelkezik, amelyek biztosítják az Ön személyes adatainak védelmét. Nézze meg az ExpressVPN áttekintésünket a szolgáltatás mélyebb elemzéséhez.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Ha prioritása a tartalom streaming Netflix vagy más platformon, az ExpressVPN szintén a legjobb VPN streaminghez, mivel megkerüli a geoblokkokat, és nincs sávszélesség-korlát. Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszereken működik, valamint letölthető kiterjesztések nagyobb böngészőkhöz, például a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari.. 

Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető élő chat és e-mail útján. Van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, így elkötelezettsége előtt megbizonyosodhat arról, hogy tetszik-e.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás, amely 60 országban elterjedt hatalmas szerverhálózatának köszönhetően belga IP-címet szerezhet Önnek. A biztonság csúcspontú kapcsolóval és dupla hop-kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek kétszer titkosítják a kapcsolatot. 

Ráadásul nem naplózza az ön tevékenységét. Jó sebességgel, korlátlan sávszélességgel és fel tudja oldani a streaming szolgáltatásokat, ezért a Netflix számára ez az egyik legjobb VPN.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A hátránya az, hogy sebessége inkonzisztens lehet nagy távolságokon történő csatlakozáskor, de gyors kiszolgálói kapcsolási időket kínál. 

Gyorsan csatlakozhat hozzá nagy operációs rendszerekre, például a Windows, a MacOS, az Android és az iOS. Kipróbálhatja még vásárlás előtt is, egy 30 napos visszatérítési időszak alatt. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

CyberGhost

Végül, de nem utolsósorban a CyberGhost. Mint a másik két javaslatunk, belga szervereket is kínál – mindössze 76 Brüsszelben -, így rengeteg közül választhat. Kiváló biztonságot és ölési kapcsolót kínál, így böngészhet, tudván, hogy biztonságban van. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy többet megtudjon a szolgáltatásról.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost nagy sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, így nem kell aggódnia az adatfelhasználási korlátozások miatt, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Ez az oka annak, hogy ez a legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz.

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Az ügyfélszolgálat élő csevegésen vagy e-mailben érhető el, és széles körű ismeretbázissal rendelkezik a hibaelhárítási tippekért. Ráadásul 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így először kipróbálhatja.

A belga IP-cím használatának veszélyei

Belgium az internet penetrációja és az általános összeköttetés szempontjából a világ egyik legnépszerűbb országa. Ennek ellenére továbbra is fennáll néhány veszély, amelyet az országon belül figyelni kell, különösen az Európában a közelmúltban elkövetett terrortámadásokkal. Ez arra késztette a belga kormányt, hogy új jogszabálytervezetet dolgozzon ki, amely lehetővé teszi számára a polgárok online tevékenységének nyomon követését, ideértve az üzenetküldő alkalmazások, például a WhatsApp és a Viber megfigyelését is.. 

Következésképpen a belga internetszolgáltatóknak a felhasználói adatokat a vizsgálatok elvégzésekor át kell adniuk a hatóságoknak. A VPN használata az egyetlen módja annak, hogy ezt elkerüljék.

A belga büntetőeljárási törvénykönyv blokkolja az illegális tartalmakat is, például a szerencsejátékokban vagy a szerencsejáték-oldalakon szerzői jogvédelem alatt álló anyagokat, a hivatalos játékbizottsági engedély nélkül. Ha úgy dönt, hogy kijátszja ezeket a szabályokat a P2P fájlmegosztással, győződjön meg arról, hogy az egyik legjobb VPN-t használja torrenting válogatásokhoz, vagy kockáztassa meg a szerzői jogi hatóságok elmulasztását.

A Belga Kalózkodásellenes Szövetség bírósági végzés nélkül utasíthatja az internetszolgáltatókat a webhelyek blokkolására. Sőt, ami még rosszabb, gyakran kéréseket kapnak bizonyos webhelyek szűrésére, ami megnehezíti a belga felhasználók számára az internetet jogszerű célokra történő böngészést.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtudni, hogyan lehet belga IP-címet szerezni. A VPN-rel sokkal könnyebb, mivel biztonságosabb és megóvja online online mentességét a kormányzati megfigyelés vagy a támadások ellen.. 

A három VPN választás segíthet abban, hogy IP-címét belga címre változtassa, miközben megóvja magánéletét és biztosítja a kapcsolatát. Feloldják a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását is. 

Van javaslata egy belga IP-cím megszerzésére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani erről. Nézze meg a VPN könyvtárunkban további cikkeket, amelyek érdekelhetnek téged. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map