Hogyan szerezzünk afgán IP-címet 2020-ban: Kábel kábelezése

Frusztráló lehet az, ha az interneten keresztül csatlakozik Afganisztánhoz TV-műsorok nézésére vagy a külföldről származó online szolgáltatások igénybevételére. Valószínűleg észrevette a felbukkanó bosszantó hibaüzeneteket, ami azt jelenti, hogy geoblokkokkal találkozott. E blokkok megkerüléséhez afgán IP-címre lesz szüksége. Ez az útmutató megmutatja, hogyan lehet anélkül, hogy túl sok gond lenne.


Az IP-cím egy egyedi számjegy, amely minden online szolgáltatásra vagy webhelyre megmutatja a tartózkodási helyét, az internetszolgáltatót, a használt eszközt és a böngésző adatait. Az IP-cím afgánra történő megváltoztatása arra készteti a webhelyeket, hogy azt gondolja, hogy az országban van, így hozzáférhet a szolgáltatásokhoz és nézhet TV-t.

Hogyan szerezzünk afgán IP-címet

Az afgán IP-címet számos módon megszerezheti, de a két leggyakrabban proxyt vagy virtuális magánhálózatot vagy VPN-t használ..

A proxy szabadon használható és működik az Ön böngészőjében, de nem kínál biztonsági funkciókat. Ez is megbízhatatlan, és nem rejti el az IP-címét, tehát felfedi az igazi személyazonosságát.

A legjobb módszer a VPN használata. A legtöbb VPN-ben található biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően nemcsak kap IP-címet Afganisztán számára, hanem biztonságosan böngészhet, és a kapcsolata biztonságos.. 

Feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat is, mint a Netflix és más online szolgáltatások, így hozzáférhet a kívánt tartalomhoz. VPN vs. proxy vs. Tor cikkünk ismerteti a proxy és a VPN közötti alapvető különbségeket.

Választhat egy VPN-t a VPN-véleményekből, de szervernek Afganisztánban kell lennie, ha afgán IP-címet szeretne kapni. Ha a Netflix az Ön prioritása, nagyon kevés VPN képes megkerülni intelligens szűrőit és érzékelőit, tehát válasszon egyet, amely ezt megbízhatóan képes megtenni. Olvassa el a Netflix proxyhiba cikkünket további információkért.

Két olyan szolgáltatót választottunk ki, amelyek szerverei vannak Afganisztánban, VPN biztonsági funkciókkal rendelkeznek és képesek megkerülni a geoblokkolókat. 

HideMyAss

A HideMyAss jó VPN egy hatalmas, több mint 960 szerverrel rendelkező hálózattal, amely 190 ország 280 helyszínére terjed ki, beleértve Afganisztánt is. Jó biztonságot nyújt 256-bites AES titkosítással és kill kapcsolóval.

Az egyedülálló funkció, az úgynevezett „app kill”, lehetővé teszi, hogy a VPN-t az Ön által választott alkalmazásokra alkalmazza ahelyett, hogy a teljes kapcsolatot biztosítja. Az egyetlen másik VPN szolgáltatás, amely ezt a funkciót kínálja, az Astrill (olvassa el az Astrill áttekintésünket).

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Ezenkívül egy „szabadságmódot” is kínál, amely automatikusan átvezet egy országba, ahol a szólásszabadsággal kapcsolatos törvények érvényesek. Ez akkor hasznos, ha meg akarja kerülni Afganisztán online cenzúráját és a szólásszabadság korlátozásait. Feloldja a Netflix feloldását is, de előfordulhat, hogy néhány ellentmondás van a BBC iPlayer-rel, vagy egyáltalán nem fér hozzá hozzá..

Fő hátrányai a sebessége, amely nem a leggyorsabb VPN-szolgáltatók szintjén, és megkérdőjelezhető adatvédelmi politikája, mivel 30 napig tart naplókat.

Telepítheti a HideMyAss szoftvert Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. A támogatás élő csevegés és e-mail útján érhető el, valamint egy hasznos közösségi fórumon és tudásbázison keresztül elérhető a hibaelhárítás.

Lehet, hogy nem a legolcsóbb szolgáltatás, de ingyenes hétnapos próbaverziót és 30 napos visszatérítési ablakot kínál, így előfizetés előtt kipróbálhatja. Olvassa el a HideMyAss áttekintést a szolgáltatásról.

PureVPN

A PureVPN afgán IP-címet is szerezhet Önnek, de ez az egyetlen oka annak, hogy ezt a listát elkészíti. Ha érzékeny tevékenységeket végez online, akkor nem javasoljuk ennek használatát. Őszintén szólva jobban jár a HideMyAss-szal ebből a célból.

PureVPN-homepage 2018

A biztonsága rendben van, bár 256 bites titkosításra kell állítania, plusz van egy kill kapcsoló, ha a kapcsolat megszakad. Sebessége szintén méltányos, és nincs sávszélesség-korlátozás. Adatvédelmi politikája azonban meglehetősen következetlen, amint az a PureVPN áttekintésünkből elolvasható.

Telepítheti a PureVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat, de ez nem szerepel a több eszköz legjobb VPN-jeiben. A támogatás 24 órán keresztül elérhető, és 31 napos pénz-visszafizetési garancia van, így kipróbálhatja. 

Az afgán IP-cím használatának veszélyei

Az afgán IP-cím használata nem jelent valódi veszélyt, de van néhány dolog, amit tudnia kell az ország internethasználatáról.

A Freedom House képviseleti szerve szerint az internetes szabadságot Afganisztánban jelenleg támadás alatt tartják, mivel a kormány cenzúrát vezetett be annak érdekében, hogy rendőrséggel ellenőrizze azt, amit az állampolgárok elérhetnek vagy nem tudnak elérni. A polgári szabadságjogokat és a politikai jogokat gyakorlatilag korlátozza a korrupció, az erőszak, a mecénás és a hibás folyamatok.

A kormány szűri a többek között a Facebook, a Twitter és a YouTube oldalakat az alkohollal és a kábítószerrel, a szerencsejátékokkal, az erőszakkal és a szexmel kapcsolatban. Ráadásul az iszlám sértettségének tekintett bármely nyelv – számos kifogásolható téma között – szintén szigorúan tilos az országban.

Annak ellenére, hogy az ország alkotmányában rögzítették a szólásszabadságot, az afganisztáni médiatörvény arra készteti a médiaházakat, hogy blokkolják minden vallásellenesnek tartott hírt. Nem tárgyalhatnak továbbá tabu témákat, beleértve azokat sem, amelyek rágalmaznak vagy sértenek egyént, vagy felfedik az erőszak áldozatainak személyazonosságát..

A tálib rezsim már nem lesz hatalmon, de az afgánoknak az internetes cenzúra miatt még élvezniük kell az igazi online szabadságot. Ugyanakkor történt némi előrelépés az internet megnyitása felé, bár lassan. 

Ennek ellenére továbbra is léteznek bizonyos korlátozások arra vonatkozóan, hogy a polgárok milyen módon tekinthetik meg vagy osszák meg az internetet. A kormány a kiberbiztonsági törvényeken is dolgozik, amelyek védelmet nyújtanak az ország internetezőinek.

Végső gondolatok

Az afgán IP-cím megszerzése nem nehéz. Reméljük, hogy ez az útmutató megkönnyítette a beszerzés folyamatát. A VPN használata a legjobb módszer, mivel biztonságban tartja az internetet azáltal, hogy elrejti személyazonosságát és valódi IP-címét, miközben megóvja a kapcsolatot az online fenyegetésektől. Nézze meg online biztonsági archívumunkat, ahol további tippeket találhat arra, hogy miként védheti meg magát.

A HideMyAss jó VPN szerverrel rendelkezik Afganisztánban és tisztességes biztonsággal, valamint a Netflix és más streaming szolgáltatások szolgáltatásba kerül. Javasoljuk, hogy használja az Afganisztán IP-címét. Kipróbálhatja ingyenes hétnapos próbaverziójával és 30 napos visszatérítési ablakaival.

Ha van tapasztalata vagy javaslata az afgán IP-cím megszerzéséről, szívesen meghalljuk ezt. Ossza meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map