Hogyan szerezzen spanyol IP-címet 2020-ban: Mozgás Madridon keresztül

Spanyolország sokféle dologról ismert, köztük fantasztikus napsütésről, bikaviadalokról, flamenco zenéről és még sok mindenről. Ugyancsak a világ egyik legnagyobb országa a futball számára, vagy amint azt a neve neve nevezik, a fútbol. Ha Spanyolországon kívül tartózkodik és be akar lépni a műveletbe, akkor szüksége lesz egy spanyol IP-címre.


Ebben a spanyol IP-cím beszerzési útmutatójában megmutatjuk, hogyan kell biztonságosan átjárni az országot. Noha a fútbol-patakokhoz való hozzáférés nagyszerű, a biztonság és a magánélet kockázatairól is beszélünk, amelyek gyakorlatilag kapcsolódnak egy másik országhoz..

Hogyan szerezzünk spanyol IP-címet

Mielőtt elmondja neked, hogyan lehet spanyol IP-címet szerezni, beszélnünk kell arról, hogy mi az IP-cím. Az fizikai címhez hasonlóan az IP-címek azonosítják a hálózat számítógépeit. Amikor csatlakozik egy webhelyhez, megosztja az IP-címét, amely szintén feljegyzi a földrajzi helyét.

Ez problémát jelenthet, ha megpróbál hozzáférni egy adott országban korlátozott tartalomhoz. A geoblokkok úgy készülnek, hogy a tartalmat egy bizonyos területre korlátozzák. Például, a Netflixnek különféle műsor-és könyvtárak vannak a világ különböző részein (olvassa el a legjobb Netflix-csapkodási útmutatónkat, hogy megismerkedjen velük).

Az IP-cím cseréje szerencsére egyszerű, de sokan rosszul járnak. Az egyik leggyakoribb útvonal egy proxy használata, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a meglátogatott ország szerveréhez, mielőtt elindul az internetre (olvassa el a legjobb ingyenes proxy útmutatónkat). Ilyenkor az IP-cím kicserélésre kerül.

Ennek megfelelően, amint azt a Netflix VPN tilalmi útmutató legyőzéséről olvashatja, a proxykat könnyen észlelni lehet. Ráadásul veszélyesek, amiről megtudhatja a VPN vs. proxy vs. tor magyarázatát.

Ennek oka az, hogy a proxyval való kapcsolat nincs titkosítva. A virtuális magánhálózatok ezt megkerülik. A VPN protokollok segítségével virtuálisan átjárhat a világ bármely pontjára. A proxykkel ellentétben azonban a kapcsolata titkosítva lesz, azaz az Ön személyazonossága és az Ön által küldött kérések titkosak lesznek.

Néhány javaslatot fogunk adni a legjobb VPN-útmutatónkból, amelyek szerverei Spanyolországban vannak, de ha vásárolni szeretne, olvassa el a VPN-véleményeket.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legbiztonságosabb VPN, amelyet teszteltünk. Amellett, hogy egyszerűsített felhasználói élményt és kiváló biztonságot nyújt, gyors. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet felülvizsgáltunk, nemcsak azért, mert gyors marad, ha otthon közelében alagútba lép, hanem azért is, mert nagy távolságra fenntartja a sebességét.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Két telephellyel rendelkezik Spanyolországban: az egyik Madridban, a másik Barcelonában. Annak ellenére, hogy csak két hely van, az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy mindig képesnek kell lennie a csatlakozásra. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja a szolgáltatást a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

A NordVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, de még mindig elmarad az ExpressVPN-től. Nem olyan következetes szolgáltató, de lenyűgöző. A legjobb VPN-hez, a torrent útmutatóval bajnokként, a NordVPN nagyszerű funkciókkal és csúcsminőségű biztonsági szolgáltatásokkal áll ki a tömegből.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Spanyolországban 61 szerverrel rendelkezik, és az ExpressVPN-szel ellentétben kiválaszthatja azt, amelyhez csatlakozni szeretne. Bár Spanyolországban nincs az összes NordVPN speciális kiszolgáló, a P2P kiszolgálókat torrentinghoz használhatja. A NordVPN funkcióiról többet megtudhat NordVPN áttekintésünkből, vagy megnézheti, hogy tetszik a 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

CyberGhost

A CyberGhost az egyik kedvenc szolgáltatónk itt a Cloudwards.net webhelyen. A dedikált streaming szerverek kitűnő választékának köszönhetően a legjobb VPN-en keresztül jutott a streaming útmutatóhoz, és alacsony indulási címkével rendelkezik a rendszerindításhoz. Noha a CyberGhost nem olyan gyors, mint az ExpressVPN vagy a NordVPN, a szinte mindent rendben megteszi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Spanyolországban 64 szerverrel rendelkezik, amelyek Barcelona és Madrid között vannak elosztva, és a NordVPN-hez hasonlóan kiválaszthatja azt a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. A CyberGhostnak azonban több lehetősége van, mint egy nagy szerverhálózaton, tehát olvassa el a CyberGhost áttekintését a részletekért. Alternatív megoldásként feliratkozhat a szolgáltatásra, hogy kihasználhassa a 45 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit.

A spanyol IP-cím használatának veszélyei

Spanyolországban általában ingyenes internet van, annak ellenére, hogy a múltban a tisztességes felhasználással kapcsolatos problémák merültek fel. Ennek ellenére nem kell sokkal aggódnia, ha spanyol IP-címet szerez, kivéve, ha valami illegálisat csinál, mint például a terrorizmus támogatása, gyűlöletbeszédben való részvétel vagy gyermekpornográfia terjesztése..

Bár a Spanyolországba történő alagút kialakítása nem jelent problémát, a másik országból történő alagút kialakítása problematikus lehet. Amint az internetes cenzúra útmutatónkból olvashat, a világ számos országában korlátozza vagy blokkolja az internetet. Proxy eszköz, például VPN használata bírságot vagy börtönbüntetést jelenthet.

Emiatt fontos, hogy olyan szolgáltatót használjon, aki a legjobban megfelel a VPN-biztonságnak. Az erős titkosítás és a szigorú bejelentkezési szabályok kombinálásával a VPN megőrizheti a nyilvántartást. A fentiekben felsorolt ​​három lehetőség kiváló biztonságának köszönhetően a legjobb kínai VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos útmutatókat szerzett.

Még akkor is, ha nem az elnyomó kínai kormány alatt élsz, akkor is figyelembe kell venni a VPN biztonságát. Az Egyesült Államok kormánya például a felhasználói adatokat nyomon követi olyan programokon keresztül, mint a PRISM, és olyan hatalmas tech cégek, mint a Facebook és az Amazon táplálkoznak az Ön által küldött kérésekkel..

Noha nyilvánvaló online fenyegetésekkel szembeni védekezés természetesen nyilvánvaló, a legnevezetesebb és kínosabb gyűjtemény néhány része átcsúszhat a repedéseken. A biztonságos VPN megállítja ezt.

Végső gondolatok

Számos oka van annak, hogy miért szeretne spanyol IP-címet, a fútbol-patakok pedig a lista teteje közelében vannak. Noha a spanyol kormánytól nem sok aggódik a biztonság vagy a magánélet vonatkozásában, az ország, amelyben él, és az Ön által használt szolgáltatások problémákat okozhat.

A VPN nélkülözhetetlen az online biztonság szempontjából, de ez csak egy lépés a biztonság biztonságában az internetes böngészés során. Ha többet szeretne megtudni magának a védelméről, tekintse meg online biztonsági archívumunkat.

Melyik VPN-t használ spanyol IP-cím beszerzéséhez? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map