Hogyan szerezzen Ománi IP-címet 2020-ban: Muscat mozgalmak

Ha elhagyja Ománt üzleti vagy vakációra, akkor előfordulhat, hogy elő kell készítenie, ha az otthoni követett műsor legfrissebb epizódját szeretné közvetíteni. Hasonlóképpen, ha Ománon kívülről szeretne hozzáférni bankszámlájához, akkor valószínűleg egy geoblokkba kerül. A hozzáféréshez meg kell változtatnia IP-címét, így megmutatjuk, hogyan szerezhet ománi IP-címet.


Ha az Omani Netflix-et Ománon kívülről szeretné közvetíteni, valószínűleg blokkolva lesz a területi engedélyezési és a szerzői jogi törvények miatt. A Netflix különböző könyvtárakkal rendelkezik mind a 190 országban, ahol működik. Egyes programok kulturális és nyelvi különbségek miatt kizárólag egy országban működnek, míg mások mindenhol megtalálhatók. További információ a Netflix VPN tilalmi útmutatónkban.

Egy Ománi IP-cím segít megkerülni az internetes adatfolyam-korlátozásokat és a kormányzati cenzúrát, így elérheti kedvenc TV-műsorait és online szolgáltatásait. Ezenkívül be tud jelentkezni az online banki szolgáltatásokba, amelyek gyakran a régiókra korlátozódnak, mint a pénzügyi szektorban elkövetett csalások leküzdésének módja..

Hogyan lehet Omán IP-címet szerezni?

Számos módon lehet IP-címet szerezni Omán számára, de a két legnépszerűbb a proxyk és a virtuális magánhálózatok. A proxyk szabadon használhatók, és Omán IP-címet szerezhetnek Önnek, de amint az a VPN vs. proxy vs. Tor összehasonlításunkból olvasható, megbízhatatlanok, hiányoznak a biztonság, könnyen észlelhetők és blokkolhatók, és visszakereshetők Önnel..

A legjobb módszer a VPN használata. Noha a VPN-k úgy működnek, mint a proxyk, azáltal, hogy egy távoli szerverhez kapcsolódnak, amely helyettesíti az Ön valódi IP-címét, biztonsági funkciókat, például titkosítást is kínálnak, amelyek elrejtik a kapcsolat forrását. Gondoskodnak arról, hogy személyazonossága online név nélkül maradjon, és hogy az észlelési rendszerek ne akadályozzák meg téged sem.

Két javaslatot fogunk tenni, amelyek szerver helye Ománban van, és kaphat egy Ománi IP-címet, biztosíthat biztonságot és lehetővé teszi a kívánt tartalom elérését..

HideMyAss

A HideMyAss Omán IP-címet szerezhet Önnek. Jó biztonsága, ölési kapcsolója és több mint 900 szerver 190 országban, köztük Ománban. Ennek ellenére a magánélet problémája van, mivel akár 30 napig tárolja a kapcsolatok és a leválasztások naplóit. Sebessége rendben van, és nincs sávszélesség-korlát.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Telepítheti a HideMyAss szoftvert Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és az ügyfelek könnyen kezelhetők. Élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül elérheti a társaság barátságos és segítőkész ügyfélszolgálatát. Egy praktikus tudásbázis áll rendelkezésre a leggyakoribb kérdések javításához.

Ha előfizetés előtt meg akarja próbálni a szolgáltatást, akkor a hét napos próbaverzió segítségével kiderítheti, szereti-e, de ne felejtse el lemondni ezen a határidőn belül, különben számlázni fog egy egyéves előfizetésért. Olvassa el a HideMyAss áttekintést további részletekért.

PureVPN

A PureVPN-t csak azért említjük, mert Ománban vannak kiszolgálói. Ha az online tevékenységei érzékenyek, nem javasoljuk azok használatát. Ennek ellenére jó szerverhálózattal rendelkezik, és a biztonság rendben van, de 256 bites titkosításra kell állítania. Ezenkívül kill kapcsolót is kínál, de adatvédelmi politikája meglehetősen következetlen, amint az a PureVPN áttekintésből olvasható.

PureVPN-homepage 2018

A sebessége jó, és nincs sávszélesség. Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, bár a csempézett felület furcsának tűnik. A HideMyAss-hoz képest a PureVPN sokkal olcsóbb lehetőség, 31 napos pénz-visszatérítési garanciával és 24/7 támogatással rendelkezik..

Ománi IP-cím használatának veszélyei

Az ománi IP-cím használata nem jelent veszélyt, de szem előtt kell tartani néhány dolgot.

Ománban az internet szigorúan ellenőrzött, mint sok országban, de nem annyira, mint Kínában. Melegek és leszbikus anyagokat, pornográfiát tartalmazó webhelyeket, egyes randevúkat tartalmazó webhelyeket, amelyek szexuálisan kifejezett képeket és tartalmakat tartalmaztak illegális drogokkal kapcsolatban, blokkolják. Ez valószínűleg túlbecsülhető a emigránsok, a turisták vagy bárki, aki Ománba utazik, és reménykedik az internet használatával kapcsolatban.

Az ománi internetszolgáltatók szigorú feltételeket tartalmaznak a megengedett tevékenységekre vonatkozó megállapodásaikban is. Jogellenesek azok a tevékenységek, amelyek ellentétesek a monarchia politikai, társadalmi, vallási, gazdasági vagy kulturális értékeivel vagy hátrányosak lehetnek harmadik felek számára. Ezen előírások be nem tartása szolgálati jogviszony megszűnését és büntetőjogi vagy polgári pert indíthat.

A Skype, a WhatsApp és a FaceTime használata is illegális. Ez vonatkozik az internetes kávézókra, amelyek többségét támadták meg, és embereket letartóztattak, bebörtönzöttek vagy nagymértékű pénzbírságot szabtak ki VoIP-szolgáltatásokért.

Bár Omán alkotmánya a törvény keretein belül garantálja a vélemény- és véleménynyilvánítás szabadságát, a monarchia vagy a kormány kritizálására vagy az iszlámtól való eltérésre való beszéd nem engedélyezett. Számos újságíró, blogger és más állampolgár cenzúrázza magát, hogy elkerülje a kihallgatásokat, a letartóztatásokat vagy a börtönbüntetéseket, amikor a kormányzó család ellen a közösségi médiában beszélt. 

Például 2016-ban, a neves írót és aktivistát, Abdullah Habib-ot három év börtönre ítélték és 2000 Ománi riallal (5 200 USD) bírságot szabtak ki a politikai és emberi jogi kérdésekről szóló Facebook-hozzászólások közzétételéért..

A kormány figyelemmel kíséri a polgárok magánkommunikációját, ideértve az e-maileket, a mobiltelefont és a csevegőszobákat. Ez a nyilvános Wi-Fi és a kibertámadások használatának veszélyeivel együtt komoly kockázatot jelent mindenkinek, aki Omán IP-címét használja..

Szerencsére használhatja az általunk ajánlott VPN-ek egyikét, ha megszerezzen Ománi IP-címet, és hozzáférjen ahhoz, amit otthon használt.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez segít Omán IP-címének megszerzésében. A VPN a legjobb módszer a felhasználásra, mert jó biztonságot nyújt, megszabadít a zavaró megfigyeléstől és cenzúrától, rejtett személyazonosságát rejti, és feloldja a média streaming szolgáltatásait.. 

Bármelyik általunk ajánlott lehetőség több, mint elegendő az induláshoz, de a HideMyAss jó választás, jó biztonság és kiváló ügyfélszolgálat miatt. Ráadásul a hét napos ingyenes próbaverzió és a 30 napos visszatérítési időszak felhasználásával megnézheti, tetszik-e. Ha további lehetőségeket szeretne, tekintse meg a legjobb VPN-et Ománban.

Ha tapasztalata van egy Ománi IP-cím megszerzésével, szívesen meghallgatjuk az Ön ajánlásait. Mondjon róluk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map